Hvordan skrive et kjærlighetsbrev fyren?
 Kjærlighetsbrev er skrevet i dag ikke så ofte. Men når epistolary sjangeren zdravstvoval og blomstret. Det var strenge regler og kanonene av å skrive brev. Vennlig melding komponert av den samme reglene, kjærlighet - etter den andre. Selv kjærlighetsbrevene ble klassifisert. Brev til en ung mann som hun knapt kjente, radikalt forskjellig fra brevet til den personen danset hun tre ganger quadrille. Og hvis hun tillot ham å holde en vifte eller verre, å berøre leppene til min hånd, sin korrespondanse kjøpt av lovene i tid, behersket og lidenskapelig metaforisk i naturen.
Hvorfor skrive bokstaver i denne alder av Internett og mobil kommunikasjon? Det kan være bare en telefonsamtale unna, kaste eller tekstmelding esemesku i sosiale nettverk. Men noen ganger en kort melding er ikke nok. Vurdere saker der bedre å skrive et kjærlighetsbrev gutt enn å ringe eller sende et par korte setninger.
Hvis du brenner fra oppvarmede og lidenskapelige følelser, er dine tanker okkupert bare dem, men du kan ikke finne styrke til å bekjenne sine følelser for ham. Kanskje du vil være lettere å åpne elektronisk eller papir selv i dette brevet.
Du falt ut, innser du at på mange måter var ikke riktig, men vet ikke hvordan jeg skal fortelle ham om det og koble ditt forhold. Dele alle årsakene til deres atferd og deres begrunnelse skriftlig enklere, fordi ingen vil avbryte deg eller se på deg ukoryayuschym utsikt som du tunge stokker til ganen.
Du har litt tid sammen, forholdet er stabil, og du merker at følelsene er ikke så lyse. For å gjøre livet noe nytt og refresh forstand, kan du skrive ham et kjærlighetsbrev, søt, rørende eller sta. Og enda bedre - starter en korrespondanse. La ham svare også. Da han prøvde å holde følge med deg, vil være øm og setninger for å beskrive hva han elsker deg så mye, hans følelser bryte ut med et smell.
Det er andre årsaker som kan indusere jenta skrive et kjærlighetsbrev til hvem hun liker. Så gå direkte til prosessen.
Så, hvordan å skrive et kjærlighetsbrev fyren? Hvis du følger de enkle råd, er denne prosessen ikke altfor vanskelig. Stadier av å skrive brevet:
 1.  Upiymay bølge. Sett deg ned, slappe av først, huske deres kjære, tenk at det er ved siden av deg. Tenk på hva du ønsker å bringe ham og ordene han har å høre fra deg. Nå zoseredsya og begynne å skrive. Skrive hva som kommer til tankene. Ikke tenk på ordlyden og orden. Riktig da. På dette stadiet, det viktigste - å sette alle dine tanker og ikke glem.
  Lese skrevet. Analysere. Alt du sa det ville? Ingen tvangsmessig repetisjon, tydelig uttrykt visninger, ikke for rotete presentasjon? Ikke forundret over at mye må rettes. Selvfølgelig, oppriktighet og spontanitet - det er bra, men de må være riktig utformet, at det du mener, var det klart ikke bare deg, men leseren din. Tenk Pushkin skrev et brev til Onegin Tatiana en halv time? Neppe. Men han var et geni, vi ikke skinne. Men du likevel ønsker å være brevet var ikke verre enn Pusjkin hadde en større effekt enn Onegin. Så prøv.
  Pass på at uttalelsen var logisk. Husk skole fungerer. Selv om du ikke virkelig lykkes, måtte du huske på at enhver tekst må være sammenhengende introduksjon, hoveddel og konklusjon. Ikke nødvendigvis følger disse reglene strengt, men å hoppe fra femte til tiende er ikke nødvendig. Ellers vil mottakeren ikke innse at du faktisk ønsket å si, for hvilket formål og hva du forventer av ham i retur.
  Sjekk feil. Det er absolutt ikke en lærer i russisk språk og du ikke sette en toer, men hvis feil stavemåte eller ulempe com er tydelig, hans oppfatning av deg en liten endring ikke til det bedre. Hvorfor du trenger det ikke?
  Fra strukturen av brevene vi mer eller mindre sortert ut nå tips om vedlikehold.
  Være oppriktig, men ikke krysse grenser. Spesielt hvis du skriver den fyren som du liker, men du er ikke sikker på gjensidige følelser. Gutta er brutal. Det kan gjøre narr av deg kan vise vennene dine brev er selvfølgelig ikke. Du ville ikke elske denne. Ennå - vær forsiktig. La brevet er selvtillit. Ja, ziznayeshsya du forelsket. Men ikke spør, og ikke umolyaesh av gjensidighet. Love - høy følelse bedre og renere gjør de som kan føle det. Husk dette, og at han var heldig at en jente som deg trakk oppmerksomhet til det.
  Hvis du skriver fyren med hvem du møter i den hensikt å etablere eller skadede relasjoner oppdatere forstand, er det nyttig å huske hvordan du møtte, hva du følte stund, ditt første kyss eller enda noen momenter som er viktige for deg to. Skriv hva du husker om det som fortsatt føler han det samme som i det første møtet. Dette vil gjøre ham husker fortiden og hjelpe deg å piske opp sine følelser.
  Beskrive dine følelser for ham. Hvis du skriver det første fyr som bare beundre langveis fra, være behersket. Skriv det som deg, anser jeg det som en interessant person, ikke som de andre, og at du ønsker å kjenne ham bedre. Hvis du har noe til felles - de smaker, interesser - meldinger om det. Hvis brevet er adressert til gutten, som du kjenner godt og stoler på, den sjenerte i å uttrykke følelser er nødvendig. Beskrive i detalj hvordan du elsker det, hvor ofte tenker du om det og tenke søvnløse netter.
  Hvis forholdet er noe problem, skrive om det. Skriv at du er bekymret og hvorfor. Husk hva han mest ulykkelig i din oppførsel og navngi de grunner hvorfor du gjør det og ikke ellers. Hvis du er klar til å endre sin del - Message om det. Hvis du ønsker å endre noe av det - fortelle oss i detalj hva du ikke liker og hvorfor hva du forventer av den, og hvordan du kan være greit når det er ønskelig å utføre.
  Hvis du ønsker å be om unnskyldning for noe-vybachaysya. Og hvis din vin er virkelig ekte og stor, er det best å gjøre dette i begynnelsen av brevet. Hvis du begynner med unnskyldninger, kanskje han tror at du tror er skyldig, og han vil ikke engang lese videre. Og hvis du vil, synes fortsatt å bli bortskjemt.
  Ikke bruk blanks som du finner på nettet eller i bøker lånt. Unaturlig og falske strukturer må være synlig. Skriv oppriktig og med egne ord. Har du ikke klassisk russisk litteratur, men ordene gjør du noen forslag på noen måte i stand til.
  Skrive om det. Det faktum at han er en god, vakker og fantastisk på alle måter. Spre dette emnet i detalj. Fortell oss hva du vil om hans utseende, hvilke egenskaper du beundre om hans handlinger som du husker med et smil, med tårer i øynene og følelser av stolthet.
  Husk at det viktigste i et kjærlighetsbrev - en oppriktighet av dine ord, sin individualitet og spontanitet. Så bruke tid på å lete etter god stil er ikke nødvendig.  
Hvordan få en mann i syv th elskerinne?
 Første du fant den på jakker kvinner hår, og lommer - elementer som ikke kunne være din mann som hårnåler eller lipgloss. Deretter var det nattlige telefonsamtaler og uanmeldt tur. Til slutt, noen av de godt wishers fortalt deg i detalj, hvor, hvordan og med hvem du skal tilbringe tid mannen din. Du var stille og gjorde ingenting om seg selv led og ventet og det vil fange folk igjen vil tilhøre deg. Du kan ha lidd og venter fremdeles. Ja, du fysisk, men mentalt - alltid med henne. Så du spørsmålet: hvordan du slår en mann inn i en familie med sin elskerinne - et spørsmål om liv og død.
Kanskje din situasjon er annerledes. Du ikke kunne eller ville ikke holde seg i ro, la ham hva han synes om hans opplevelser og noen truet straffene. Men han var redd, og gikk og plukket ting. Og du sitter igjen med ingenting, fordi du vet at fortsatt elsker denne mannen og ønsker å være sammen med ham. Kanskje han ikke fikk gå ut av dine avsløringer og skandaler som passer deg, men rett og slett som har truffet vedtaket. Denne saken er svært komplisert, men håper at han kommer tilbake, er der fortsatt. Hvis dette hjelper, kan sjansene øke drastisk.
Hvordan få en mann i familien med sin elskerinne? Det er to måter: ærlig, direkte og åpen måte eller lureri og svik. Hvilken du skal velge? Du kan velge både og kombinere dem i den rekkefølgen. Men hvis du er en rett og fremmede av noen ondskap, kanskje du bør ikke bære på en vold og prøver å være subtil og lumske intrigante. Og, kanskje til og med nødvendig. Til deg. Faktisk er bruk av triks ingenting urettferdig. Tross alt, er målet ditt edel. Du ønsker å være sammen med noen du er glad i, klar til å tilgi og akseptere det, faktisk, er ikke lett. Og du kommer ikke til å føre ham noen skade hans troløshet. Vel, kanskje den aller litenhet. At han følte selv en dråpe hva du gikk gjennom.
 Direkte og ærlige måter å hjelpe slå mennene i familien
Den første råd for de som ikke har hatt tid til å ordne avslørende skandalen: ta deg tid. Ikke ta forhastede beslutninger eller gjøre utslett handlinger. Ja, anklaget ham for alle synder, selv om det med rette, lufte deg damp. Men hva er resultatet? Det er sannsynlig at han var og fortsatt tenker på hvordan å kaste en familie, men turte ikke å ta dette skrittet nå løst. Hvis du forstår at, til tross for hans svik, du fortsatt ønsker å holde familien sammen, ikke skandale. Og, hvis mulig, ikke utsett det. Noen ganger er det best å late som om du ikke la merke til. Og innflytelsen det skjulte metoder.
Hvis du allerede har fanget mannen og nå høster fruktene av sin inkontinens (og spesielt, selvfølgelig, hans ondskap) ikke forbedre situasjonen. Snakk rolig, uten hysteriske notater i stemmen hans, uten å utfordre bildet. Vis at du angrer på det som sies i et anfall av sinne. Og du mest sannsynlig virkelig lei meg. Tross alt, kan du fortelle mye dårlig, husker alle hans tidligere synder, å kalle det ved forskjellige stygge ord og selv skylde på mangel på mannlige makt og appell. Slike kostnader menn opplever den verste og hvis du sier noe sånt, bør du prøve å glatte erfaring.
Ikke forstyrr ham kommunisere med barn og barn ikke tilpasse seg det. Hvis det er mulig, vil du gjøre for å beskytte barn fra å forstå hva som skjer. Spesielt hvis du håper at det snart vil være sammen igjen. Når han ser at barna elsker det og ønsker å tilbringe tid med ham, vil det være en ekstra ochkom din fordel og til fordel for din familie.
Prøv så mye som mulig for å se bra ut. Kanskje på grunn av familien bekymringer du litt forsømt seg. Yspravtes. Gi meg selv opp, kan du gå til frisør og skjønnhetsekspert, få fitness eller starte kjøre i morgen. Kjøpe nye klær, det er alltid forfriskende og inspirerende kvinne. Men vi bør ikke begå noen store endringer i sitt utseende. Mange kvinner slår menn ivrige etter å dramatisk endre fargen på hår, sminke og klesstil i håp om å tiltrekke og forføre feil mann. Ofte disse tiltakene ikke er vellykket. Mannen ønsker å komme raskt tilbake til kvinnen han en gang elsket og med hvem tilbrakte mange år sammen enn noen uforklarlig og uforutsigbar fremmed. Derfor mer passende ville være så nært som mulig til utseendet som du hadde under din dating og forhold tidlig. Tross alt, hvis følelsene var den sterkeste.
 Forræderske og utspekulert metoder for innflytelse på sin mann
Sjalusi - en veldig sterk følelse og bruke den til å kjempe for oppmerksomhet og kjærlighet må nødvendigvis feil mann. Menn - store eiere, og selv når han angivelig bestemt at du ikke trenger det så snart han ser nær deg en annen mann, hans følelser og skolyhnutsya vzbudorazhatsya. Deg, med, selvfølgelig, må se glad og velstående. Hvis du ikke har noen hemmelig beundrer eller vifte, som kan brukes til dette formålet, finn noen mann svært attraktivt utseende. Dette kan være din bror, venn, kollega eller en venn. Dens vie til din onde plan er ikke nødvendigvis. Mens i noen tilfeller er det bedre å vie. Ditt hovedmål - å demonstrere gentleman mann. Så gå med ham dit, i dine data, bruker vanligvis tid mannen din med sin elskerinne. Eller organisere en "tilfeldig" møte. Oppføre seg naturlig og vennlig. Hei, blant annet med sin elskerinne, kjent menn. Ja. La oss forestille seg hvor du gikk og hva du gjør, og sår.
Dersom det er hensiktsmessig rollen som hennes elskede mann ikke kunne bli funnet, skape en myte. Late som om det eksisterer. Når mannen din har nok en gang kommer til å plukke opp barn, møte ham i hel kamp rustning og Hint som går på en date. Spør han kalt, før bringe barn, fordi du ikke kan være hjemme, eller du kan ikke være ett. Kjøpe en haug og legg den i en vase. Sett på et iøynefallende sted noen mannlige ting, skjerf, hansker, et visittkort med et telefonnummer. Har en venn ringe deg i en tid da folk vil være der og late som å snakke til en fan.
Gjøre ham nervøs elskerinne og ordne skandaler. Da vil det spille i bakgrunnen du: vennlig, tålmodig, tolerant og kjærlig. Provosere elskerinne på ulike måter. Her er noen av dem. Ring ham om natten når de både hvile og sannsynligvis engasjert med hverandre. Diskuter med dem problemene med barn. Ingen beskyldninger, bare ta kontakt, i den leiren bør sende senior og junior rekord i hockey. Noen ganger er det å kalle deg noe å fikse, for å bidra til å håndtere en ny vaskemaskin. Møt ham varmt, tett fôr middag til henne at han ikke holder lenger. Det vil være ulykkelig, og at du trenger.  
Яндекс.Метрика