Hvordan starte en samtale med en fyr på Internett?
 Det første trinnet er ofte vanskelig, selv når du kommuniserer gjennom en skjerm når folk ikke kan se hvor rød ørene brennende kinn og svette hender. Men du vet noe som hvylyuyeshsya og føle seg vel. Så du kan si, heller, å skrive noe som du vil da være vanskelig. Eller noe som vil skape ugunstig inntrykk av deg og vondt å fortsette bekjent. Levende disse problemene oppstår i den første virtuelle samtale med noen som du virkelig liker.
 Hvordan starte en samtale med en fyr på Internett?
Gutter er forskjellige, samt din holdning til dem. Du må forstå hvilke følelser du føler fyren på dette tidspunkt å starte riktig og effektivt forlenge kommunikasjon.
Det kan være fint for deg som person, du tror eller vet at du har noe til felles, og du ville være interessant å snakke med. Dette er en situasjon. Den enkleste. Bare glem det fyr og kommunisere med ham, som med noen kjæreste, enkelt og oppriktig.
Kanskje han likte deg som en mann, men ikke personlig kjent, og du ser det bare i bilder, "In Touch". Det er en helt annen sak. I dette tilfellet bør du være spesielt forsiktig, fordi reaksjoner, begjær og smak av en fremmed kan være ganske uforutsigbar. I tillegg kan et fotografi aldri bli hans. Og alt han skrev om seg selv - fiksjon.
Det også skjer er at du vet denne fyren i virkeligheten. Du kan kommunisere med ham, og kanskje ikke. Og han kommer til å like det. Eller enda du er forelsket i ham. Jeg ønsker å bli kjent med ham eller å tiltrekke seg oppmerksomhet. Selvfølgelig, vil dine følelser hindre deg være lett og avslappet, men vi må prøve. Ikke napruzhuysya. Vær deg selv. Og vise sitt beste.
Noen tips jenter som ikke vet hvordan de skal snakke med fyren på Internett:
 1.  Innledende fasen. Samle informasjon. Spesielt hvis du liker og fortsette den viktige dialogen i fremtiden. Finn ut hva han er glad for at han elsker som bruker sin fritid. Gjøre det gjennom sosiale nettverk er ikke så vanskelig. Selv om det er avvisende i sin skriftlig form bare noen få ord, kan man konkludere med, vurderer hans fotografier, studere gruppe hvor han er, bli kjent med sine venner, hans status, kommentarer, etc.
   Hjelpe deg selv. Hvis det skjedde i virkeligheten, hvordan ville du forbereder for en første date? Det er riktig, ville alt bli trukket ut av skapet, spredt dem på alle overflater i rommet mitt og febrilsk prøvd på speilet. Og så ville tilbringe to timer å lage ett øye makeup, og tre - for å gjøre en annen i samme vakre. Inntrykket av deg når han får virtuell kommunikasjon, spesielt på bildet. Derfor dukket opp på de beste avatarer. Andre bilder av de tilgjengelige sosiale nettverk, må du også tenke på det beste. Videre har ikke bare utvendig, men også innvendig. De, samt annen tilgjengelig informasjon om deg, bør gi deg en idé om hvordan en interessant mann, en god tid og har mange hobbyer. Ta hånd om det faktum at i det minste noen av dine hobbyer sammenfaller med det.
   Starter Chat. Vanligvis folk i utgangspunktet ønsket velkommen. Men hvis du ønsker å overraske ham eller mener at han elsker uformell kommunikasjon kan ikke begynne med en hilsen, men med spørsmål, forslag eller forespørsler.
  Standard setninger for å utforske:
  Hei, hvor er du?
  Hei, kule skutt av (egnet for et bilde).
  Hei, virker kjent ansikt. Og du ikke studerer eller var ikke i leiren?
  Der fikk en kul skinnjakker (hendelser, hvis det er uvanlig, gitar, sykkel eller andre ting som han er stolt av og som eller hvor bildet).
  Vet ikke hva morgendagen vil være det første paret? (Eller spørsmålet om trening, hvis du lærer).
  Som i går "Zenith" spilt? (Hvis det avatartsi skjerf i dette laget, og du bare vet at i går var et spill).
  Hei, jeg ser du beundre "Nirvana", fortell meg hvor jeg skal få dem gråtende 82-års problemet? (Alle versjoner problem relatert til hans glede, at du ber kommunestyret).
  Hei, jeg er. Jeg ønsker å møte med deg (opsjon for rette og selvsikre jenter ofte utløst).
   Ikke Davie. Vær avslappet og skape en atmosfære av lys mye moro. Du ønsker å bare snakke. Det trenger ikke å gjette at du har en vidtrekkende planer for det (hvis noen). Ikke prøv å gjøre en avtale eller bare for å antyde at hun ønsker å se ham eller gå et sted. Hans press du kan skremme henne, selv om han er veldig modig og desperat fyr.
   Ikke la kommunikasjon i live. Still spørsmål og bygge sine setninger slik at kommunikasjon fortsatte. Hvor er du og hans monosyllabic svar kan ødelegge hele samtalen.
  Hvis du spør om noe, og han vil svare "ja" eller "nei", stille spørsmål, tsikavsya detaljer, uttrykker hans eller noen andres mening. Kort sagt, gjøre alt for å utløse en livlig respons.
  Hvis han spurte deg et spørsmål, svarer minimum to forslagene. Hvis du vil være for kort, vil han tro at du er interessert. Og du vil raskt ferdig med samtalen. For ikke å vente til du gjør det, kan han gjøre det selv.
   Fortell meg om deg selv. Prøv å sette inn i samtalen mest interessant og attraktiv, med din, og hva tror du, etter hans syn, fakta i hans biografi, morsomme historier om livet, om dine hobbyer og tidsfordriv. La det vil utvikle et visst inntrykk av deg, og la dette inntrykket er positivt. Men ikke overdriv. Tips ut på ham, alt på en gang personlig informasjon er ikke nødvendig. Forberede bare for å snakke, hvis du planlegger det på forhånd. Tenk på hva som er viktig og interessant, og hva er vel bedre å tie.
   Holde tilbake fantasi. Selvfølgelig, du ønsker å virke selv samme. Inkludert den meget bratt. Men hvis du forteller ham at personlig kjent med Justin Bieber eller dobyrayeshsya til uni personlig helikopter, kan han behandle deg med mistenksomhet. Hvis han hadde det greit med en følelse av virkelighet. Selv om du pryvresh ganske mye, kan det åpne opp og du ikke karakterisere den beste delen. Derfor, hvis du pynte virkeligheten, ikke mye staraysya.
   For å avslutte en samtale
  Varianter komplett sett av samtaler, men enda viktigere, ikke "hvordan" og "når". Det må gjøres før den tid han har tid til å gå lei. Dette punktet er ikke alltid lett å føle, men fortsatt mulig. Hvis han gjentatte ganger besvart dine spørsmål i enstavelsesord, og jo mer du ingenting lurte på om bruddet mellom svarene vektet - dette betyr at du er litt sent. Vi hadde zakruhlytysya tidligere. Men hvis du bare visste at det var på tide, slutter snart. Si hva du trenger for å kjøre, men du noensinne kan ha pospilkuyetesya. Umiddelbart otklyuchaysya.
  Aerobatics - avbryte samtalen på toppen av hans interesse for deg. Da han definitivt vil søke sin utvidelsen vil gi deg styrke og selvtillit til å føle jegeren, ikke offeret som har falt i en felle.  
Hvordan å avverge mann fra venner?
 De kommer når de ikke er forventet eller ring trukket og du kjæreste - din ektefelle. De sitter i ditt hus i timevis, ser på TV, snakker høyt, drikke og spise. De er i veien når du ønsker å være alene med sin elsker eller be ham om hjelp. Du er ikke i stand til å se, men de forstår ikke hint. De - er venner av mannen din. Og noen ganger på en annen måte. Han går til dem og mistet den i lang tid. Du vet ikke hva de gjør, men ikke mye tro på unnskyldninger om fotball og bil reparasjon ett. Situasjonen er kritisk, og du tenker hvordan å avverge mann fra hans venner?
Venner - er det nødvendig og viktig, uten dem ingenting. Men noen ganger mistet sans for proporsjoner. Og mannen din betaler så mye oppmerksomhet til venner du ikke kjenner til hvem han var gift, du og dine venner. Hva du skal gjøre i denne situasjonen?
 1.  Først må du prøve å snakke med ham. Bare snakke, ingen beskyldninger, oppblåste lepper, beskyldninger og trusler. Sette av tid til side sine følelser og forklare hva du ikke liker og hvorfor. Avstå fra lite flatterende uttalelser om hans venner, er det bare å gi deg rozlyutyt og han ikke vil ha. Prøv å formidle til hans sinn ideen om at du - familie, er han ikke lenger en bachelor fyr som kan forsvinne med venner for et par dager i en ukjent retning eller å ordne seg selv i en uplanlagt tidsavgrenset part. Du er bekymret, venter på ham ønsker å tilbringe tid sammen, noe som faktisk gift.
  Lag en tidsplan. Hvis han lyttet til overtalelse og innså at ikke var riktig, bør du tenke sammen, hvilken tid han vil gi familien og det - venner. Du samtykker til å donere vennskap én helg. Eller, for eksempel, fredag ​​kveld. Men denne kvelden bør være ikke bare ham, men også deg. Hvis du ikke har barn, så kan du gå til venner og kjærester, henholdsvis på samme tid. La ham for lite pohvylyuyetsya hvis du kommer tilbake en halvtime senere enn han. Hvis du har barn, og gå sammen i lang tid du ikke kan, så angi hvilken rekkefølge. På fredag ​​går han til venner på lørdag - du til venner, og han ble sittende med barna og forberede middag.
  Hvis den direkte anmodning fra person ikke svarer, eller er enig, men likevel gjør sin egen måte, må handle utspekulert. Spesielt hvis hans venner er ekstremt ubehagelig og du mistenker at kommunikasjonen med dem noe godt kan bevise.
  Å avskrekke folk fra venner, kan du laste ned en rekke tilfeller, slik at han vil bli overlatt til dem i tide. Starte reparasjoner i leiligheten, og han, akkurat som deg, vil det ikke være noen gratis minutter. Spill av barn i grupper og seksjoner som finner sted i kveld og be dem om å gå til side, fordi du trenger å gjøre husarbeid. Finn mer arbeid for ham å raskt spare deg for en ny bil. Etter en stund vil det sannsynligvis innse at uten ham gode venner. Spesielt hvis du vil prøve, vil prise ham for hjelp og skape et hyggelig hjem atmosfære for ham.
  Og ikke glem at du er en kvinne og du har noe å gi ham noen venner kan ikke. Vær mild og kjærlig. Skrive til ham på jobb lidenskapelig sms-ing og frank sende mms-ing. Innebærer at å være hjemme i dag, vil han se og føle noe uforglemmelig. Og sørg for å rettferdiggjøre sine forventninger. Så etter jobb, vil han rush til deg, ikke din venn. Og hjem for å ringe venner stoppe. I alle fall vil det gjøre hver dag.
  Gjengjelde ham samme sak. Hvis han er veldig lojal mot sine venner, dine tips og forespørsler forstår og er overbevist om at betaler nok oppmerksomhet, og du kastet bort sint med hans venner prøver å opptre på samme måte. Uten forvarsel og erklære krig starte hver dag for å møte med ei jente. Gjøre det naturlig og ikke bevisst. Alt skjedde ved en tilfeldighet. I går Helen ringte og nå møtte Marina, som for hundre år ikke sett. Før eller senere, og, før heller mannen din begynner å varsle. Hvorfor du aldri har hjemme? Hvorfor han satt en kveld? Hvor du middag? Uskyldig tone, akkurat som han gjør, forklare ham at var med venner. Hvis han er smart nok, ville han selv gjette om din manøver og gjøre konklusjoner. Hvis det plutselig ikke gjette, forklare at tilbringe med venner ikke lenger enn det er med venner. Og her kommer den passende tid for planlegging og funn- kompromisser. Ikke gå glipp av det.
  Protopchyte spor til magen hans. Dette er et tips for de som ønsker å holde konstant løper bort til venner av hennes mann. Det er velkjent at kroken bør gjøres for å få til hjertet av mannen. Likevel menn elsker for mat er manifestert på ulike måter. Hvis mannen din - foodie og elsker av velsmakende, prøv å tilfredsstille sine behov. Koker litt deilig hver kveld uvanlig parabolen. Jeg forteller ham om det på forhånd. Og i slike vilkår at det har strømmet sikle. Du kan også sende et bilde mesterverk. Det er usannsynlig at han kan stå og foretrekker en gastronomisk fest sammenkomster med venner.
  Hvis mannen din for ofte tilbringer tid med venner, kanskje du bør tenke: Har du nok felles interesser? Hvis årsaken til ekteskap var først og fremst en lidenskap, mens du var separat fangst og venner, etter en stund, da lidenskap og følelse bosetter litt prytupyatsya du lei av hverandre. I dette tilfellet, for å avverge mann fra venner, bør du prøve å ha dukket opp noen felles aktiviteter som vil være av interesse for dere begge. Det er ikke alltid lett. Kanskje han liker hockey, fallskjermhopping, og du - opera og kunstutstillinger. Og du ikke er interessert i reglene for hockey, men han aldri ville gå lytte til opera sang. Så du må finne noen felles anfall, som ligger utenfor rammen av dine personlige interesser. Kanskje dere begge liker fotturer eller sykle sykler. Du kan beundre ridning, dart eller deler gamle filmer. En annen bringer en person til en annen okkupasjon - felles besøk og reise. Tenk på hva som kan passe deg både.
  Bli venner med sine venner. Tross alt, når du elsker det, bør du forstå hvorfor han så likte disse menneskene. Hvis vennene hans er gift, gjør det er enklere. Først kan du finne en noe til felles med sine koner, og for det andre, gift venner bedre forstå alle omskiftninger i familieliv og behandle deg med stor forståelse. Med blank komplisert. De skal tro at du stjal en, og de bruker det til sin fordel. Men din sjarm fortsatt i stand til å lokke dem til hans side.
  I mange tilfeller bør vennene hans få venner. Men ikke alle. Hvis du ser en venn av hans venner eller bare bruke den får noen nytte av vennskapet, må vi prøve å si om denne mannen. Kanskje han ikke høre på deg, hvis den tror at du behandler andre bias. Men han kunne høre noen andre, noen som er hans autoritet. Be personen som lytter han å forklare situasjonen til ham.  
Яндекс.Метрика