Hvordan få en fyr til å bekjenne sin kjærlighet?
 Jenter elsker søte ord og skånsom aksept. De fleste av dem er klare til å høre om kjærlighet fra morgen til kveld og fra kveld til morgen. Kanskje det er fordi alle kvinner elsker, primært ører. Slik enhet av kroppen sin. Gutter er ofte ikke forstått. Eller forstå, men hvordan smarte hunder ikke kan si noe. Bare se kjærlig, trofast og trist. Selvfølgelig, til en fyr som ikke har suspendert tungen kan ikke elske snakke om døgnet rundt. Men, minst en gang, det bare må tilstå til deg mine følelser. Og så et par ganger for å gjenta sin tilståelse.
Men første gang er det vanskeligste. Kan jeg få en fyr til å bekjenne sin kjærlighet? I nærvær av ferdigheter psykologisk innvirkning selvfølgelig mulig. Vurdere hvordan dette kan gjøres.
For en start ville det være fint å se hvorfor denne merkelige mannen med hvem du er dating noen måneder (dager, uker, år) og som fullt ut viser at du bryr deg om ham veldig fortsatt taus, som partisaner i avhør og har ikke fortalt deg tre viktige ord elskere.
 1.  Det verste antagelsen om at du kan komme opp med, han liker deg ikke. Dessverre er dette egentlig. Kanskje han liker å tilbringe tid med deg, kanskje det er klar for nære relasjoner, men kjærlighet føles ikke selv forstår. Derfor ingenting. Dette, selvfølgelig, veldig trist. Men ærlig talt. For mange gutter, prøver å oppnå plasseringen av jenta, er kjærlighetserklæringer spredt høyre og venstre, men de er tomme ord og betyr ingenting. Det er disse gutta noen sorg. Skulle dette tilfellet krever sin anerkjennelse? Neppe. Men, hvis du virkelig dyrt, er det verdt å vurdere hvordan lyset hans følelser for ham og bli forent. Hvis det vil, så kan vi tenke på anerkjennelse.
  Kanskje han ikke vet elsker deg eller ikke. Det er ved et veiskille. Du han liker deg, men han er ikke sikker på hvordan det føles for deg høyest følelse ros poeter, rockere, rappere og andre idoler. I dette tilfellet er det bedre å ikke forhaste det. La ham sortere ut en. Noen ganger ikke engang litt eller sterkt bort fra ham. Hvis du forteller ham til veldig dyrt, bortsett han vil forstå det raskt. Og så, sannsynligvis vil bli besluttet på anerkjennelse.
  Vi nå vende seg til det tredje alternativet. Han elsker deg. Du er sikker på dette. Du ser det i øynene hans, du vet, fanget av forvirret uttrykk i ansiktet for enkel lesing taler og i hans hjerte som en åpen bok. Han elsker men ikke snakker. Fordi frykt. Gjør du? Selvfølgelig. Og ikke fordi du er så fryktelig og forferdelig, og at frykten for avvisning. Det er denne frykten og binder munnen jern stempel.
  En annen grunn - skyhet. Kanskje hans slag kald svette, og det er tre og klønete, ved tanken på at skulle si, se på dine vakre øyne, "Jeg elsker deg." Faktisk, frykt og sjenerthet er nært beslektet. Han er skamfull for å bekjenne kjærlighet, fordi frykten for avvisning, og dette er hans skyhet enda mer. Og hun, i sin tur, provoserer frykt. En ond sirkel.
   Hvordan å bryte og hvordan du får en fyr til å bekjenne sin kjærlighet hvis han viker?
  1.  Skape gunstige forhold og atmosfære. Ikke vær for streng og ikke ulempe meg en snø dronning. Du er allerede redd guttens tap av tale. Det er på tide å få litt mykere og mykere, så han endelig skjønte at du også bryr seg om. Mer smil, snakke og komplimenter alle tilgjengelige midler la ham tillit. Fortell oss hva som er i hans utseende og karakter du liker og beundret. Forklar at synes det er modig og sterk og kan alltid stole på ham. Kan føle ekte mann glemmer sin skyhet og innrømmer du elsker.
   Eier opp først. Dette er trolig den mest effektive måten. Selv om fyren er usikker på sine følelser ved å høre din bekjennelse, vil han bli tvunget til å tilstå å svare. Minst, det gjør de fleste gutter. Hva blir resultatet da - et annet spørsmål. Men hvis du snakker om en fyr som elsker deg, er resultatet klart og forutsigbart: han umiddelbart gjenkjennes og besvares alt du vil bli bra.
   Men du må glemme din stolthet, er ikke hver jente klar. Du kan jukse og ikke bli regnskapsført direkte. Tipsene kan også være helt gjennomsiktig og forståelig, spesielt oppmerksomme lytteren. Si hva du virkelig liker. Vent hans reaksjon. Hvis responsen er utilstrekkelig, legger til at veldig trist når han ikke er rundt. Og han er den beste. Man kan si at du er trist når du tror at før eller senere du skiltes. Hvis du etter at han ikke stresser for å trøste deg og innrømme at han elsker deg med forferdelig kraft, og vil at du skal være sammen for livet, er det sannsynligvis ikke ta noe. I klare og forståelige ord "Jeg elsker deg."
   Noen ganger kan en fyr bare ikke innse at det er på tide å uttale den hellige ord og bringe ditt forhold til neste nivå. Du møter, gå på kino og kafé, vel tilbringe tid alene eller sammen med venner og deg, selvfølgelig, et par, ikke bare gode venner. Dette er uten tvil ikke deg, ikke ham. Men han hadde ikke hastverk med å si "jeg elsker deg" rett og slett fordi de ikke forstår hvor viktig det er for deg og hvordan du ønsker å høre det. Hva gjør jeg? Vi må forklare ham direkte eller hint av det hva du vil.
   Dette kan gjøres gjennom kraften av kunst. Inviter ham til en film der, som du vet, bekjenner vakker og romantisk helten hans kjærlighet til heltinne. Under filmen holde ham i hånden og kaste ham meningsfulle utseende. Etter at filmen forts. Hvis han har intelligens og selv en elementær observasjon, vil han forstå hva du ønsker fra det. I stedet kan filmen brukes lek, musikalsk og med felles lytter sjelfulle sanger som inneholder kjærlighet tilståelse.
   Hvis du møter et sted plakat med kjærlighetserklæringer eller inskripsjon på fortauet "Dasha, jeg elsker deg", vise ham at du vurdere en slik oppførsel er svært romantisk og hint om at du ville bli glad for å høre skriftemål. Plakat eller inskripsjon kan møte på din vei og ganske tilfeldig. Ta vare på den.
   Noen fyr som brukes til å indusere sjalusi. Hvis det ikke fortelle deg at han elsker, betyr det at du er helt gratis og er ikke bundet av noen forpliktelser. Og følgelig kan du gjøre hva du vil og med hvem du vil. Hvis han finner ut at du har bedt om i en annen film, først overrasket, så opprørt, og da frykter at du kan miste. Jeg ønsker å fortsette å bruke magiske ordene.
   Noen ganger er det ingenting bedre enn bare å vente. I noen tilfeller kan din aktivitet bare skremme fyren. Han razdumaet gjenkjent deg i kjærlighet, selv om han egentlig ønsket. Hvis du kommer til å gjøre noen stimulerende virkning på fyren, må du ta hensyn til sin nyre. Hvis det er av natur langsom og grundig, deretter rush av anerkjennelse vil bli. Og du trenger ikke hastverk. Alt har sin tid.  
Hvordan å imponere en fyr?
 Hvordan å imponere en fyr? Hvis du verkene i saken, slik han gjorde et inntrykk på deg, du ønsker å tiltrekke seg oppmerksomhet, engasjere seg med det sterkt og varig forhold, og kan allerede komme opp med navn for dine fremtidige barn. Hvis han finner ut om dette, er han trolig bli litt redd. Uansett, føle spenningen. Derfor, sørg for at han ikke visste. Og at dine drømmer og ønsker har avansert så langt, er det ingenting å bekymre seg for. Det har kvinners tenkning. Alle kvinner, uansett alder og livserfaringer har en tendens til å gjøre i de første minuttene av dating min mann likte å bygge langsiktige planer.
Hva gjør inntrykk på menn? Selvfølgelig, først av alt, se. Hos kvinner, forresten, også. Det som er utvendig synlig en gang for alle, i motsetning til hva som er inni. På din åndelige verdighet lærer han etter en periode med dialog, men hvordan du ser ut, og gir ikke inntrykk på ham i noen sekunder. Så ikke forsømme sitt utseende selv når du går til markedet for poteter. Tross alt, det er sannsynlig å møte henne prins.
Du kan ikke endre, naturen ga deg, uten å ty til plastisk kirurgi. Og kanskje ikke nødvendig å endre noe? Du trenger bare å lære å fokusere på sin fortjeneste og glatt det, etter din mening, ikke oppfyller den ideelle. Enhver jente ved prøving og feiling er hva det er og hva det bør unngås. I dette tilfellet er det viktig å ikke følge moten, men deres individuelle behov og selv-identitet.
Hvis du kommer til å imponere en fyr på første date, er spørsmålet om utseende spesielt viktig. First Date - det samme og unikt tilfelle manifestere seg i all sin prakt og prakt rundt. Alle jentene er klar over dette og prøve og bære fin nafarbuvatysya noe nytt, moderne og kostbart. Hvilke råd vil du gi om utseendet og sminke for første date?
Tenk om relevans. Hvis du bare gå på kino, kvelden kjole med paljett fjær boa og vil være malplassert. Slitasje noe enkelt, men helt fremhever figuren din. Noen ganger skjorte og jeans ser bedre enn noen luksuriøse og dyre klær.
Når du bruker sminke, husk at det skal fremheve din naturlige skjønnhet, ikke helt begrave ansiktet i maling. Fighting raskras fraråder menn mer enn attraktive.
Bruke utprøvde teknikker sminke og antrekk. Så, hva er du hundre prosent sikker. Hvis du bære en kjole i en stil som aldri fødte og som du føler deg fremmed og usikker, er usikkerheten din merkbar. Det samme gjelder for makeup. Eksperiment på et annet tidspunkt. Nå nafarbuy øyne som malte mange ganger og vet hva det er du.
Noen feminine. Style "unisex" forfremmet moteblader som stylister og sminkører for det meste, ikke den vanlige gutter tradisjonell orientering.
Husk holdning og plast. Seksuelt frigjort gangart, bøyde skuldre, armer vinke, plyuhane med en takeoff på en stol - alle disse tingene ødelegge inntrykket av eventuelle kvinners kjoler.
First Date - perfekt anledning til å briljere med et nytt parti, også utenfor. Hvis du tidligere har sett ved instituttet der du vanligvis bo i jeans og en genser, har du mulighet til å vise sin kvinnelighet han kom for å besøke en pen platyshke og hæler. Hvis du møtte på en fest hvor du var kledd i stil med "gal glamour", viser at du kan være beskjedne, rørende og forsvarsløs. Hvis før han så deg bare avatartsi, har du full handlefrihet.
 Hvordan å imponere en fyr på andre måter, i tillegg til imponerende utseende?
 1.  Glipp av å besøke mulig og nødvendig. Enda verre er hvis du kommer og være hans første komme. Vent, tvil, bekymring og håper han er. Hvis han er kjent med reglene for etikette vil ikke ringe deg i fem minutter etter timen X. Men vent minst femten minutter, gjemmer spenningen selv fra seg selv. Det er der du z'yavyshsya: alt dette magi, sjarmerende og uvanlig. For femten sent å be om unnskyldning er ikke nødvendig, men hvis sent mer enn femten minutter, sørg vybachsya med et søtt smil og skyldig, uten å gå inn i årsakene til forsinkelsen.
  La ham vise sin beste side. Gutta vpechatlyayutsya alltid denne muligheten. Long sier om seg selv - lytt nøye. La vitser og skarp - smittsom latter. La nahladytsya og nadushytsya - prise seg skjorta og parfyme. Ikke vær redd for å vise ham at du liker det. Det vil styrke sin sympati i retur.
  Prøv å se lykkelig. Eller i det minste glad. Den beste måten å gjøre dette - smil. Glade mennesker alltid føre til en generell sympati og oppmerksomhet. La ham vite at du - en selvforsynt, selvsikker og fornøyd med livet av mennesker. Fordi livet er en rekke interessante og underholdende hendelser. Hva kan hint uten å gå i detaljer også. Og nå er du spesielt heldig du hva tilbringe tid i sitt samfunn. Han vil bli glad for å realisere.
  Holde tilbake vidd. Men ikke alltid, men bare når den ønsker å fremstå ham. Vennskap pidkolky - det er absolutt hyggelig, og gir krydre forholdet, men ikke gå over grensen. Ikke latterliggjør ting er for ham virkelig viktig. Kanskje det er hans lidenskap, kanskje en familie, og kanskje noe annet. Hvis du har nylig kjent, og du ikke kjenner ham veldig godt, kan du ved et uhell berøre hennes såre flekker. Så - som ironisk og se hans reaksjon på tide å stoppe.
  Se på ham med beundring. Øynene sier ofte enda mer enn ord, og han prøver å forstå ditt synspunkt, som gjorde inntrykk på deg. Når han sier noe, ser på det nøye i øyet. Da vil han føle at du er interessert og føler sympati. Øyekontakt har en annen funksjon: det bringer folk sammen. Jo lenger du ser inn i hverandres øyne, jo nærmere blitt. Etter to timer med konstant perehlyadыvanyy deg følelsen av at du kjenner hverandres liv. Og at kommunikasjon er nødvendig for å fortsette.
  Lett og diskret touch og stimulere prosessen med konvergens. Berører armen i en samtale der dette er hensiktsmessig. For eksempel kan du forsiktig klapp hånden etter at han deg til å le. Hvis du legger merke til at han også prøver stadig å ta på deg, kan du være helt sikker på at han føler seg mest lidenskapelige følelser.
  La ham ta initiativet. Ikke si samme dato for den andre og påfølgende møter. La den gjøre det. Hvis du ser at han ikke er sikker på at han ønsker å fortsette, og du er sikker på at du vil ha, og at det i fremtiden kan han setter pris på alle dine meritter og svare på din smak, presse ham til å gjøre det. Som ved et uhell uttale setningen: "Når vi neste gang." Han vil ikke ha noe annet valg enn å diskutere hvor og når vil dette neste gang.
  Avslutningsvis vil jeg si at det er best å oppføre seg så naturlig, som en annen spiller seg enkelt og naturlig for deg uten tilstrekkelig opplæring mest sannsynlig ikke vil fungere. Fyren kan føle din indre spenning og ikke riktig forstått. Som et resultat, er det ikke du det inntrykket, som søker.  
Яндекс.Метрика