Hvordan å be om tilgivelse fra den elskede?
 Du krangle. Nahovoryly hverandre en hel haug med forferdelige ord kalte alle dens skjulte harme og frustrasjon av å utforske, anklaget hverandre for alle eksisterende og ikke-eksisterende synder. Høylytt slengte døren og venstre. Hva nå? Hulkende inn i min pute, klager kjærester og trøst kilo iskrem enda mer trøst søt likør? Denne obligatoriske programmet vil sikkert bli henrettet. Men når spist iskrem, tårer vyplakala og dype ord venninner at han ikke er verdig til deg, allerede begynt å irritere den tid kommer forståelse.
Noen ganger skjønner du det riktig og den beste kjæresten du glemmer det. Noen ganger skjønner du at du elsker ham uansett hva. Og du er både idioter og oppfører seg deretter. Og noen ganger kommer uventet erkjennelse av at hele dette rotet brygget deg, og hvis ikke din dumme tunge, ville du ikke nå sitter med en flaske Martini, i armene hans. Og så begynner den neste fasen hulkende inn i min pute.
Når den slutter, det er en veldig smertefull tid svare på spørsmålet: hvordan å be om tilgivelse fra den elskede? Det er folk for å be om unnskyldning, uansett, for å si "Hei" - enkelt og naturlig. Men de fleste av oss er beheftet med stolthet, arroganse og frykt. Den største frykten: hva om unnskyldninger aksepteres? Da føler vi slik ydmykelse bare for å bli kastet ned i støvet. Således eksisterer en slik fare. Så du kan forestille deg min ydmykelse og frykt til slutten av århundret. Selv delvis på grunn av dette med en kjær. Dette skjer ikke veldig ofte.
Eller kanskje likevel verdt å prøve å be om unnskyldning til hennes elskede kjæreste? Det er bedre å angre gjort enn å angre resten av livet ufullkommen handling. Kanskje som angrer ingenting vil, tvert imot, du vil være stolt og fortelle sine barnebarn hvordan å overvinne frykten og beseire sin (i dette tilfellet, false) stolthet. Og en annen etter at du sier de riktige ordene, er du i armene på kjæresten hennes. Dette argumentet kan betraktes som det viktigste.
Så, noen tips om hvordan du skal be om unnskyldning i en kjær:
 1.  Du kan prøve å oppføre seg som om ingenting hadde skjedd. Det er ikke den beste råd, men for det første er det egnet for folk som ikke er veldig modig, men de trenger også å ta vare. Sekund, noen ganger fungerer det. For eksempel, i en situasjon hvor både skyldig og både forstå det. Eller mellom de to eksplosive temperament som sverger til ti ganger om dagen, og noen ganger glemmer å sette opp, og fortsatte å kommunisere som om ingenting hadde skjedd. Eller i en situasjon der begge elskere obtyazhuyutsya hva som skjedde, men ingen tør å ta det første skrittet.
  Noen ganger begynner å oppføre seg som vanlig - dette er første skritt mot forsoning. Hvis din favoritt plukke opp stafettpinnen og svare deg som om det ikke var noen krangel, så alt er i orden. Selvfølgelig da, på et beleilig øyeblikk du diskutere hva som skjedde og fortelle hverandre hvordan du var galt, og hvordan du ville være vanskelig å krangle. Kanskje dette gunstig tidspunkt kommer umiddelbart etter samtalen.
  Du kan gjøre noe mer eller mindre heroisk handling, lære om hvem som er din favoritt når alle forstår. Dette betyr ikke at du må trekke ut av hullet valp eller overføres til hendene på en syk gammel kvinne over gaten. Tenk på alle forespørsler fra din elskede. Noe med det for lenge siden du spurte, og du ikke liker eller uenig hender.
  Kanskje han ville at du skulle lære å sykle og kjørte med ham i morgen i stedet for lading. Og du var for lat eller ikke vet hvordan å holde en balanse. Det er på tide å kjøpe eller leie en sykkel og gå på den til favoritt beklager. Pre skjerf kan zamotatysya i hans favoritt fotballag, du alltid kritisert for hva han bruker på sin egen tid.
  Eller kanskje han alltid ba deg om å bake en kake med pærer, og du fremdeles ikke komme i hendene, og generelt du ikke liker å rote med mel, fordi da alt hvitt kjøkken. Nå må tinker. Kaken må ikke bare deilig, men også vakker. Og den viktigste dekorasjon kan tjene krem ​​inskripsjonen "Tilgi". Bare jern hjerte ikke vike ved synet av din innsats.
  Reservedeler ingen fantasi i å finne opp heltedåder. Det er verdt det. I tillegg til mange lettere å gjøre noe enn å si noe. Spesielt ord som "Tilgi meg, var jeg ikke riktig."
  Hvis du ikke avtale med sin egen stolthet, be om hjelp. Sjansen er at du har noen felles venner at godhet synsk ønsker å delta i avstemmingen. Hvis felles venner er onde eller ikke interessert i det faktum at du var sammen, er dette alternativet ikke for deg.
  Så, hvis relevante venner du har, kan du prøve å se gjennom dem, føles nå som tenker og sier om deg er din favoritt. Hvor dypt hans bilde, og han mener om forsoning. Hvis du vet at din mann - mann-herdet, men temperament raskt avtar, prøv å bruke kjent ikke gå glipp av øyeblikket da hans første turbulente følelser vlyazhutsya og den vil være klar for forsoning.
  Hvis du vet at det er vanligvis en lang tid på å gå gjennom bildene, vil ved hjelp av støttespillere trenger enda mer, fordi du selv vil være svært vanskelig å vite hva han er sliten og han fornærmet av dere savnet.
  Beklager skriftlig. For mange er det enklere enn verbal unnskyldning. Du trenger ikke å møte fornærmet du er glad i, vil du ikke bli lammet av frykt, du begynner å Moo, stotre og si ikke hva vi hadde planlagt, provoserte en ny krangel. Har du en tenker på det og skrive akkurat hva du vil. Og sette det i form dyptfølt, oppriktige og rørende, de som er i stand til å slå ut en tåre selv med Mike Tyson.
  Noen spesielt ressurssterke kamerater, skriver unnskyldning i vers. Det er ikke gitt til alle, men hvis du har en poetisk talent, er det på tide å bruke dem. Og ikke bekymre deg for mye for unøyaktig eller ikke målbare størrelse rime vers. Det viktigste - innhold. Men hvis kjæresten din - foreleser i filologi, etter størrelse og Rhymes bedre godbit med tilbørlig aktsomhet.
  Hvordan å be om tilgivelse fra den elskede?

  Gjør din kjære gave. Liker du dette mannlige versjonen. Disse mennene går til en smykker for liten fløyel boks med strålende innhold når føle seg skyldig. Men vi har samme likeverd og feminisme nesten. Ingen forbyr deg å gjøre det godt igjen ved hjelp av en gave.
  Ved å velge en gave behov for å komme opp med all oppmerksomheten. Det må være noe banalt, kanskje med et hint, du kan bare to. For eksempel fra suvenirbutikk hvor du traff. Eller bok, som han fortalte deg på første date. Eller bilder fra din romantisk tur i vakker ramme.
  Bruke humor. Prøv å ringe ham smil. Du kan stå i hjørnet, sverger at straffen måned ikke vil spise godteri, sende ham et morsomt bilde som viser din omvendelse, håndrem og kunngjøre at du er klar for å sikre at du riktig vsypaly. I alle fall, humor uskadeliggjøre situasjonen og hjelpe deg å be om unnskyldning og skape fred.
  Selvfølgelig, hvis emnet for krangelen er ikke altfor alvorlig. Noen ganger vitser er upassende, må det også bli forstått.
  Det siste alternativet, som er ment å være den første, fordi det er den enkleste og mest verdig. Du trenger bare å gå til den elskede og beklager. Ja, du var galt. Kanskje veldig mye feil. Ja, du sa det hele tatt. Men tror ikke. At du potmaryvsya sinn i øyeblikket, siden dette var slik og slik og slike grunner. Men disse grunnene ikke unnskylde deg. Men han kan tilgi hvis virkelig elsker.
  Dette alternativet er sannsynligvis det mest effektive. Men for de fleste av oss er meget kompleks. Men hvis du bestemmer deg for det, vil din selvtillit øke dramatisk, kanskje til og med flere ganger. Spesielt hvis forsøket er vellykket. Og det vil. Du må tro det.  
Hvordan å forelske en gift mann?
 Alle vet at kjærlighet kan være onde og elsker alle. Inkludert det faktum som allerede har legalisert offentlige myndigheter andre halvparten. Hva du skal gjøre i denne situasjonen? Det finnes to alternativer: å trekke seg tilbake og la til side eller forfølge sine noen måter. Begge veier som fortjener ros og sympati, fordi du ikke alltid kan forstå hva som er skjebne og skjebne, og hva vil bringe visse ting. Hvis mannen ble remapped for deg, og du, er det ingen tvil om, men for noen grunn han var gift med en annen, så vi blir møtt med spørsmål som forelsker en gift mann.
Vurdere trinnvise instruksjoner.
 Trinn én: å tiltrekke oppmerksomhet
Du kan tiltrekke seg oppmerksomheten til en gift mann? Selvfølgelig du kan. Fra det faktum at han hadde et stempel i passet, ikke mannen ikke opphøre å være en jeger og mannlige. Imidlertid er det noen begrensninger. La merke til at nivået av oppmerksomhet gift mann til andre kvinner er direkte proporsjonal med tiden som er gått siden bryllupet.
Nyeste menn vanligvis fokusere på sine nyervervede koner og andre rettferdige sex reagere dårlig. Hvis din oppmerksomhet som eksempel, må du gjøre en ting - vente. Omsider prymelkaetsya kone, og hans øyne vil gli forbi henne mot de andre beinet, svamper og løp.
Hvis en mann er gift i minst tre år, kan det ta cushy. Selv vedvarende tilfeller kan beundre hans kone og lengre. Det finnes tilfeller der folk elsker en kvinne hele sitt liv, og ikke bare aldri forrådt henne, men ikke engang drømt om det. Men det er sjelden at vi ikke vil selv vurdere dette alternativet.
Så, hvordan å tiltrekke seg oppmerksomheten til en gift mann? Akkurat som alle andre. Ta med din opptreden i den mest attraktive form. Være forførende. Kjole, slik at hvis du har en høy kvalitet kvinnelige dyder ingen tvil. Men ikke gå grensen vulgaritet. Oppføre seg som coyly. Smil det som om det var hans tilstedeværelse gjør du den lykkeligste kvinnen i verden. Det er ikke vanskelig i tilfelle at du er forelsket i ham.
 Trinn to: konsolidering resultater
Han vil legge merke til og trolig fortjent skryt. Nå kan du for det - og svært attraktiv fremmed, som jobber på en nærliggende avdeling eller liv i huset motsatt, eller involvert i fitness på sitt sportssenteret, eller til og med vennlig med sin kone (sistnevnte er mest sannsynlig ikke den fremmede).
Men du nok at det holder tror du hver gang du befinner deg i nærheten. Du trenger noe mer. Du vil at han skal tenke på deg dag og natt, søkte du alle tenkelige og utenkelige måter, og var klar til å gjøre noe for ditt smil. Du må være for et enkelt, unikt og uerstattelig.
På dette stadiet, hvis du ikke er kjent, må det oppfylle. Gjør det ikke så vanskelig, hvis ønskelig påskudd for samtalen alltid der. Den enkleste hvis du jobber sammen. Hvis du ikke var til stede for hverandre, kan bli funnet gjennom kolleger eller selv finne opp noen unnskyldning for samarbeidet. Du kan trenge hjelp av bakroms intriger gå til hans kontor eller på annen måte komme inn i hans krets av venner. Hvis du trener, bor i nærheten eller bachytesya annen grunn, kan du bruke noen felles interesser og felles plattform å starte dating. En start utdype og utvide.
 Trinn tre: å produsere en positiv reaksjon
Du vet, kommunisere, og tydeligvis liker hans utkårede. Nå må du sørge for at du ikke bare liker, men å fascinere, glede og lyst til å se deg igjen og igjen. Det bør utvikle en betinget refleks: så snart han ser du umiddelbart føle mange sterke og positive følelser. Hvordan oppnå dette?
Å forelske en gift mann, gir du ham hva han strippet huset. Vurdere de viktigste punktene i de savnede mennene, som består ikke den første ekteskap:
 Nyhet. Hans kone vet det lang og lang, lærte det inne og ute og venter på det er ikke noe nytt. Du - verdien av ny og lite kjent, og er på grunn av denne svært attraktive. Ved dette punktet du ikke må. Nyheten finnes i deg.
 Ros og komplimenter. Koner ofte prise sine ektemenn. De oppfatter og av seg selv, og hva de gjør for gitt. Her før du hele uforstyrret felt. Snap hans forretningssans, energi og kommunikasjonsevner, hvis din kollega. Renner ut i ekstase av sine muskler og hans mot når du kommuniserer med ham i gym. Prise hans eleganse, flytte, evne til å parkere bilen og hans hund hvis du bor i nærheten og bachytesya hjemme. Båret bort alt de kan bare beundre, men gjør det ganske greit. Selv om noen menn som er mottakelige for brute, ingen skjult av smiger, andre er mer følsom og overdreven press kan skremme dem.
 Intimitet. Som du kan se forskjellige typer forskere som de gjentok populær ryktene, mengde og kvalitet på sex etter noen år av livet er betydelig redusert i forhold til hva det var i begynnelsen av forholdet. Fordi din triumferende og forførende utseende kan føre til i hans hjerte og andre organer storm av følelser. Og din - den oppgave å opprettholde og eskalere denne forverring.
Hvordan å forelske en gift mann?
 Det kan være lett hvis folk er egentlig moden for forræderi, og kan være veldig vanskelig hvis det er - en moralsk type (som, selv om sjeldne, men forekommer i vår tid), og vil ikke gi etter for samtalen av kjøttet, som om dette høyt samtalen var ikke .
Du bør prøve å sikre at han brente av begjær, men kunne ikke gjennomføre det. Direkte samtaler og offentlig snev av sex med bør ikke være. I løpet skulle gå skjulte teknikker: tilfeldige innslag, forførende bevegelser, stryke håret eller andre deler av kroppen, stretching, løfte, fallende gjenstander (ikke overdriv, det kan se morsomt, men ikke attraktive), snakker om spisevaner og former for rekreasjon ( elsker iskrem, det er så fint smelter på tungen) og så videre.
 Oppmerksomhet. Voksen - en viktig del av livet, men ikke den eneste. Og du må distribuere støtende på alle fronter. Din oppgave - å ta en aktiv del i hans liv og bli en integrert del. Den enkleste måten å gjøre det hvis du jobber kolleger, og mens han elsker jobben sin. Du er allerede en del av livet til hverandre. Du er opptatt generelle virksomhet og tilbringer mye tid sammen. Du får blitt uunnværlig for ham og sørge for at det var vanskelig å gjøre uten deg.
Hvis du støter på i fritiden, vil det være vanskelig å oppnå, men ingenting er umulig for en kvinne besatt mann. Tilbringer mye tid sammen. Gi ham en tjeneste og tilby hjelp. La ham bli vant til deg der og alltid klar til å støtte det.
 Trinn fire: hold avstand
Det er moden og klar til å slå ned på deg voldsomt som Neanderthal, kaste på skulderen din og bære ut i sin hule for ganske forutsigbare intensjoner. Men du trenger ikke gi ham denne muligheten. Jeg lurer på om han viser utålmodighet.
Visste du gjør et løfte? I antydet noe? Det var ikke noe slikt. Du ren som en tåre uskyldig lam.
Det er en taktisk retrett. Du må midlertidig la til side at han skjønte hvor ille det uten deg, og hvor godt det ville være med deg alltid. Hvis den tidligere arbeid ble gjort effektivt, er det nødvendigvis bevisst.
 Trinn fem: en seier over rivalen
Så han rasende liker å starte med deg så mye tid som mulig og på mange måter. Du ønsker det samme. Hva er det som hindrer deg lykkelig koble? Det er riktig, kone. Tidligere har vi snakket om det, slik som forbifarten, og ikke ved et uhell. Du trenger heller ikke å snakke med ham om det. Spesielt si noe dårlig.
Du må bare for å vise at hun, ikke du er all right. Hun - hans kone ved lov, og det bør være med henne. Når han innser at du skyver inn i armene på sin irriterende kone, innser han at han trenger deg og være klar for alt, selv til skilsmisse. Og du av dette og spurte, er det ikke?  
Яндекс.Метрика