Hvordan finne ut om svik av sin mann?
 De fleste kvinner akkurat som de fleste menn tror at hvis halvparten av dem endres, antar de rett om det. Forstå øynene, atferd og andre eksterne funksjoner. Bare føler. Faktisk, i slike tilfeller, mislykkes ofte intuisjon. Vi kan være blind, døv og hodet i skyene, uvitende om hva som skjer på bakken. Og våre utro partnere kan ikke leve et dobbeltliv verre Shtirlitsa: ryddig, ikke glem og ikke slippe, zamitayuchy alle spor. Hvordan finne ut om svik av sin mann? Måter å stille inn. Hva som passer ett tilfelle kan være helt ubrukelig i en annen. Fordi mye avhenger av situasjonen.
Før utvikle en voldsom aktivitet for å identifisere mannlig utroskap, bør være klart bestemme selv hva vil du gjøre hvis du finner ut at rimelig mistanke. Hvis du ønsker en skilsmisse - og deretter gå rett, og ikke vær redd. Hvis målet ditt - for å avsløre og straffe forræderen, men holde for deg selv, bør dine handlinger som fører til oppnåelse av målene være mer gjennomtenkt.
Hvis du føler deg mest lidenskapelige følelser for en du er glad, og kan ikke forestille meg livet uten ham, så kanskje du ikke bør friste skjebnen og søker å åpenbaringer? Kanskje du holder til stede og at han elsker deg og søker å beskytte mot sorg og skuffelse? Det han ikke gjorde sin polygame av natur, men du likevel for det - den viktigste og den eneste kvinnen i hans liv? Hvis du bestemmer deg for at du er komfortabel med dette alternativet kaste fra hodet av all mistanke. Han er med deg, så alt er vel. Slappe av og nyte livet sammen.
Kanskje denne versjonen ikke passer deg, for all din kjærlighet og hengivenhet til sin mann. Du foretrekker kanskje å innse det, uansett hvor stygt det er. Det er din rett. Ingen kan tvinge deg til å spille rollen som underdanig kone og tilgivende hvis du er i dusjen - en sterk ånd av militant Amazon. Være dristige. Expose, ulychayte forræderi og heis forræder til sitt spyd.
Så du så inni meg selv, gjort grundig revisjon av sine følelser og lyster, og nå vet du hva du vil. Hvis du fast til hensikt å finne ut om svik mot sin mann eller alternativt sikre sin renhet og integritet, bør du ta hensyn til noen aspekter av sin oppførsel.
La oss ikke snakke om spor av leppestift på kragen på en skjorte eller undertøy i hanskerommet på bilen. Under disse elveblest er åpenbare og krever ikke ytterligere etterforskning. Mens det kan være lurt å finne ut identiteten til hennes rival. Tenk om å gjøre det. Han er mannen din og han svikter deg. Derfor skal alle saksbehandlingen gjennomføres med ham.
 Utseende.  De fleste menn ikke betaler for mye oppmerksomhet til hvordan de ser ut. Klærne bør være beskyttet mot vær og vind, og ansikt vaske nok, ikke å se i speilet. Hvis du plutselig oppdager at mannen begynte å spinne i speilet, prøver å komme inn i håret slik at ingen kunne se skallet planlagt eller at han ble interessert i de siste nyvinningene designer klær, prøve å finne ut årsaken til denne interessen. Noen ganger som er helt uskyldig, bare den første gangen han la merke til at håret begynner å tynne, og at han har det vært magen, som skal oppveie de dyre moteklær. Men du trenger fortsatt å være på vakt. Hans ønske om å se og føle deg ung og attraktiv kan føre til at han vil lede en ung og attraktiv elskerinne.
 Telefon.  Hvis han plutselig elsket å snakke på en celle på badet eller lyden av vann opptent en lidenskap for å skrive hyppig эsэm ++ эsok venner, og gjør det slik at du ikke kunne se teksten, har du all grunn til varsomhet. Du kan selv bestemme hva du skal undersøke telefonen hans uten hans viten. Du ser det i kontinuerlig kontakt John Yvanыchey og Tolykov arbeid. Selvfølgelig, alle vet om konspirasjonen, og at ingenting sier. Men hvis du ikke finner i de overlevende esemeskah de mange tekster som han stadig stadig mer, er det et klart tegn. Men du fortsatt ikke har bevis, men de kan være nyttig for deg.
 Agenda.  Tidligere du alltid vet nøyaktig eller ca hvor det er. Nå kan han plutselig forsvinne fra sonen tilgang mobiloperatør, og deretter forklare hva som var på et krisemøte, hvor det var nødvendig å slå av mobilen. Eller han har et stort antall arbeider, inkludert helgene. Nemlig mistenkelig - en forretningsreise. Ifølge statistikk, tar det meste av svik sted under kjøring relatert til arbeid.
 Penger.  For elskeren bør se vakre og dyre, denne familien brukte penger. Hvis du alltid er klar over inntekter og utgifter, og nå denne informasjonen som det forsiktig, men grundig skjult fra deg, må du vakt. Og gjennomføre en revisjon av sin skjulte bankkonto.
Det er menn som i likhet med ulver, er fortsatt på jakt i skogen, selv i nærvær av et bredt utvalg av fysisk og mental nytelse i sin egen hullet. Det holder ikke. De kan enten godta eller skyte (alternativer for å bli kvitt dem mer humane måter).
Men noen ganger det skjer og er årsaken til utroskap mann er sin egen kone. Du trenger ikke å snart finne ut om svik mot hennes mann, analysere deres oppførsel på alternativene nedenfor.
 Intimitet.  Hvis du ser på det meste av tiden ikke så entusiastisk, til tross for at mannen din i denne forbindelse er ekstremt aktiv, har du en sjanse til å bli snytt kone. Han blir nødt til å se etter andre programmer i form av sin aktivitet.
 Hans sjalusi.  Du har ikke noe imot flørte med andre menn, og ofte bevisst eller utilsiktet, fordi det er sjalusi. Kanskje han vil at du skal ta hevn ved å starte kommunikasjon med andre kvinner. Kanskje han båret bort av denne kommunikasjonen, og det vil krysse grensen og anstendighet standarder ekteskapelig samliv.
 Din sjalusi.  Hvis du er stadig hånet sine mistanker, prøver å fange uoverensstemmelser i hans historier, demonstrativt på jakt etter kvinner hår og leppestift spor på klær, er det sannsynlig at du vil oppnå din. Han vil endre seg, selv om dette ikke endres, bare for å tolerere din nitpicking årsaken og grunnen.
 Kritikk og lærerik tone.  Noen ganger kan en kvinne ser utseende og karaktertrekk mann mange ulemper og mangler. Og prøver å fullføre og føre til fullkommenhet at naturen ikke er fullført. Det er unødvendig og skadelig for en. Voksen re umulig, men å bringe å håndtere og få anerkjennelse og søke trøst på siden - er mulig.
 Mangel på oppmerksomhet og hengivenhet.  Selv katten liker å snakke gode ord til henne og strøk henne over øyet. En mann uten det rett og slett ikke kan leve. Opptre med sin mann som om han - ganske søt fluffy kattunge. Han vil mest sannsynlig nyte det. Og han ønsker ikke å se etter nye opplevelser og eventyr i ulike deler av kroppen på siden.  
Hvordan lage en fyr løpe for deg?
 Hver jente drømmer om den fyren som hun liker å tro at han er gal etter henne, kunne ikke spise, sove, tenker på det hele dagen, og ikke la det passere. Du kan få ham til å synge serenader under vinduet, møtte og eskorterte henne kjærlig blikk var overalt, uansett hvor hun reiser. Hun gikk forbi ham, all denne blendende vakker, selvstendig, stolt og utilnærmelig. Jeg fikk dette stor glede. Spesielt hyggelig å forestille seg en slik situasjon, etter at du hadde en kamp med en fyr lider uten ham, men han er på ingen hast med å akseptere.
Kan jeg gjøre en fyr løp for deg? Du kan, men må være oppfylt visse vilkår. Det bør være minst noen innledende sympati for deg. Det vil si, hvis du ikke er i sin smak, vil oppgaven være vanskelig gjennomførbart. Eller i det hele tatt umulig. Hvis du møtte ham før, men skiltes på svært god grunn, som din svik, få ham til å se på deg igjen beundrende øyne vil være svært vanskelig å ikke la stolthet og harme berørt.
Hvis ingenting hindrer dannelsen av hans sympati for deg, kan du prøve. Og hvis du selv brent med lidenskap til det, så er det nødvendig å prøve.
 Hvordan lage en fyr løpe for deg?
For dette uschestvuyut noen enkle men effektive tips.
 1.  Enhver selvforsynt. Folk som ikke trenger eller i hvis støtte og kan trygt dispensere med miljøet, alltid tiltrekke seg oppmerksomhet og er av interesse. Hvis han ser at det er du ikke egentlig trenger og hva du har uten det interessant og full av liv, vil det presse sin nysgjerrighet. Det ville være fint å faktisk være selvforsynt og ikke bare overgi det. Du må hele tiden utvikle seg intellektuelt og åndelig. Lære noe nytt, delta på ulike kurs, reise og erkjenne verden rundt oss - og du vil være interessert i å leve i fred. Og det er alltid merkbar i person og alltid tiltrekker det motsatte kjønn.
  Avslører mysteriet. Forklarer ingenting. Av og plutselig forsvinner i en ukjent retning, etter en telefonsamtale eller en grunn. Gjør hva du synes passer, uten å spørre hans råd. Det er viktig å oppføre seg trygt. Og for å være veldig trygg i sine handlinger. Hvis du alltid har levd med et øye på noen andres mening - venner, familie - du vil ikke være lett å handle selvstendig. Men på dette til å fungere. Du må være helt sikker på at du kan gå, til å komme, for å bli enige om en dato eller ikke å bli enige om å godta det eller ikke godta en bukett basert på sine kortsiktige begjær. Men, som viser sin lunefulle natur, er det viktig å ikke overdrive det og ser ikke lunefull tosk som ikke vet hva han vil. Skillet er subtile, men det kan bli sett.
  Dyrke din personlighet. Du må skille seg ut fra mengden og tiltrekke seg oppmerksomhet. Men dette ikke blir en freak. Prøv å få maksimalt ut av sine eksterne data. Hvis du har gode bein - noses korte skjørt hvis liten midje - understreker dette kuttet klær. Hvis din viktigste verdi - en person, så han trenger å betale den største oppmerksomhet. Menn som først av alle øyne, og deretter å forstå at i en elsket karakter. Derfor postavsya deres utseende med gransking. Du må være veldig vakker og sjarmerende, og fortsatt skiller seg ut fra de andre jentene.
  Vis at du har et alternativ. Omgi deg med fans. La ham se at du ikke går glipp av, og du - en person populær og attraktiv for mange. Hvordan kan jeg kommunisere bedre med andre gutter. Det er ikke nødvendig å gå ut på en date. Du kan bare få venner og sosialisere. Han neppe noensinne vil vite hvem du sitter nå i kafeen, med en lidenskapelig fan som forklart til deg i kjærlighet med en klassekamerat som lytter til din verdifulle råd om å skrive diplom eller bror kjæreste som klager deg i trøbbel i hans personlige liv. La bekymret og sjalu.
  Ikke gjenta to ganger. Hvis han lovet å gjøre noe, og lot ham ikke mer slike muligheter. Let innser at han mistet sin sjanse og sparker. Du kan ikke holde en lignende demonstrasjon på ham, men på noen av dine felles venner. For eksempel, forhandle deg med din klassekamerat til å møtes etter skolen. Hvis han fortsatt er her et sted, i alle fall ikke vent, gå umiddelbart. Hvis du ringer, høflig men kaldt svarer at din tid er svært verdifull, og du kan ikke miste det. Vel, hvis dette er din klassekamerat - hans venn og kamerat, eller på anledning til å bære den tiltenkte offeret om din utilgjengelighet og rigor.
  Finn ut hans smak, preferanser, hobbyer og svakheter og undertrykke dem. Hvis han liker fotturer, Feel dem også. Men ikke prøv å bli venner med ham på denne bakken. La den prøver så på sosiale nettverk bildene dine i toppen av toppen. Hvis han er en fan av "Ramstein" la casually høre musikk fra telefonen din, når du passerer. Mann med identisk hobbyer er alltid en bekymring, og det kan være en ekstra attraktiv touch til portretter.
  Bli jenta i hans drømmer. Lære av sine venner, bekjente eller slektninger, hvis du har mulighet til å kommunisere med dem at jenta han liker. Svært sjeldne gutta som like beundret og blondiner og brunetter og jenter med former og hudyshkam og glamorøse party girl, og rolig hjem armhulene. Vanligvis i hodet mitt hver ung person er en ideell jente, med hvem han ønsker å møte. Hvis du er nær dette idealet - herlig. Hvis du kan nærme seg det ved å gjøre små endringer i deres utseende og oppførsel - for ille. Vel, hvis hans ideal - det motsatte av deg, men du bestemme om du vil fornye seg eller prøve å ta ham bedre slik at du er.
  Bruk av fremgangsmåten for kontrast. Først vise sin interesse, lytt nøye, og viser genuin interesse for alle sine saker, forsiktig prise hans intelligens, fysisk styrke og maskulin appell. Kalle ham først å spørre, hvor er du og invitere et sted. I et ord - ta initiativ. Men det trenger ikke miste verdighet. Ikke løp etter ham og ikke nav'yazuysya. Etter en tid han blir vant til din lestnomu oppmerksomhet og beundring, brått stoppe all. Ikke kalle seg, og i sin besvare anrop etter en gang eller to. Gi opp på møter. Noen kalde, men ikke isete. Det skal ikke være noen hint om at han en eller annen måte fornærmet deg, du bare aldri. Så mange interessante saker, viktige møter, klasser attraktive du bare ikke har tid. Effekten av denne metoden overskrider ofte forventninger. Gutt, du temmet, vant til din favør, kan bare ikke gjøre uten den, og begynner å søke din oppmerksomhet.
  Mange kvinner bekymret for hvordan å gjøre en fyr løpe etter deg etter å bryte opp? I de fleste tilfeller anbefalingene er de samme som ovenfor. Men noe-som kan legges til.
  Kanskje etter avskjed du ser ham med en annen jente. I noe tilfelle ikke vise sin sjalusi, selv om det brenner du inne med et varmt strykejern. Pryvitaysya såpe snakk om forskjellige ting, ikke glem å smile og se vennlig. Men viser ikke mye interesse for hans liv. La ham se at du og uten dårlig.
  Prøv at han også så deg med en annen. Veda seg naturlig. Du trenger ikke å bevisst hang på halsen av en annen. Men hvis han vil vise noen tegn på oppmerksomhet til deg - det er ikke dårlig. Vis din kjæreste som du forventer fra det siviliserte oppførsel i denne situasjonen, fordi du blakk. Nå er han og du står fritt til å møte med andre utfordrere for sansene. Ingenting vekker i mennesket og sjalu eier villmann som en oppfordring til høflighet og å forbli bare gode venner.
  Sjalusi - en streng på hvilke utfordri spille etter å bryte opp, for å få en fyr til å kjøre igjen for deg.  
Яндекс.Метрика