Hvordan skal jeg takle en fyr?
 Det motsatte kjønn kalt motsatt, sannsynligvis fordi han - på den andre siden av barrikadene. Motsetninger er kjent for å tiltrekke seg. Det samme skjer med gutter og jenter. Men når du prøver kommunikasjon har ofte misforståelser, forvirring, og noen ganger til og med fullstendig fiasko. Jentene synes ofte at gutta - folk er uklare og uforutsigbare, kan ikke forklares i form av kvinnelig logikk. Når du ønsker å imponere dem, vil de ikke merke eller latterliggjøring, og når du ikke er med dem, og de sier de beundrer komplimenter.
Så analysere problemstillinger veldig mye bekymring for mange kvinner: hvordan man skal håndtere en fyr?
Guys - også levende vesener, med samme art som jentene. Forskjellen er selvfølgelig er en lang observert, men den prosentvise de ikke er for store. Og som i fysiologi og psykologi. Så fyren til å oppføre seg først og fremst som med mennesker. Som med kjæresten, søster, klassekamerat. Ha en klassekamerat.
Når du kommuniserer med jenter du ikke føler noen kommunikasjonsproblemer, men når du finner deg selv med en fyr - du lammet, du begynner å stamme, leder for alle tanker forsvinner, og kroppen kaster det i varmen, kulden - slik at du virkelig zatsyklylasya på kjønnsforskjeller. Eller skjebnesvangert forelsket i denne fyren. I det første tilfellet å håndtere det enklere, du må bare forestille seg at denne fyren - kjæresten din. Jeg snakker med ham, bare ikke tenke på spravlene inntrykk. Men du trenger ikke tenke på det når du chatter med vennene sine på en rekke ting.
Det andre tilfellet er mer komplisert. Selv folk med kraftig intelligens og overmenneskelig utholdenhet kan oppføre seg som psykisk utviklingshemmede når du arbeider med objektet av lidenskap. Slik er naturen. Hvis du har innvendinger til å føle det samme, er spesielt interessant situasjonen. Deretter kjenne hverandre litt bedre og litt popryvыknuv til fornuft, vil du husker ler som de var idioter for moro utforske.
Hvis du ikke er sikker på at de valgte minst ti prosent andel dine lidenskapelige følelser du sliter. Kan takle frykt, med skjelvende hender og manglende evne til helhetlig uttrykk i nærvær av hemmelig objekt av dine sukk? Du kan, men gjør det er svært vanskelig. Du kan hjelpe noen enkle tips:
 Øve.  Tenk deg at du sier til ham at han vil svare på det, hva som vil skje. Si det høyt, gjerne foran et speil. Pass på å prøve noen forskjellige alternativer til, å være i den virkelige verden snakker ikke de svarene som det ikke er hensiktsmessig å problemene. Det viktigste i denne øvelsen - det være klart at du snakker med det, ikke med sin refleksjon i speilet. Etter trening, å se ham neste gang, vil du føle deg mer selvsikker.
 Bruk kjærester og venner.  Kommunisere selskapet mye enklere enn alene, spesielt i begynnelsen. Be dine venner til å hjelpe deg og sørge for at du var med ham i samme selskap. For å starte, du bare ser på ham når han sier noe eller selv når stille. Senere kan du starte kommunikasjon. Du vil føle deg mer trygg omgitt av kjente mennesker.
 Vær deg selv.  Hvis du postarayeshsya, kan du først virke til ham av noen andre: en morsom fest jente, til tross for at fred og kjærlighet bøker erfarne reisende, selv om han aldri reiste ut av byen eller snerpete og anstendig, men at du - en ekte head-Grab. Hvis din kommunikasjon vil fortsette, vil det fortsatt vet hvem du egentlig er. Jeg kan bli skuffet, fordi du først virket en helt annen person. Bedre å være sant, så du vil være sikker på at hun likte ham og ikke deg oppfunnet bilde.
Til slutt, alle hindringer overvinne barrierer ødelagt, var han kjæresten din. Vurdere spørsmålet: hvordan man skal håndtere en fyr med hvem du møter at forholdet var sterk, holdbar og behagelig for dere begge.
 1.  Hold kjeft og lytte. De fleste gutter tenker, og ganske riktig, at jenter som ører. Så folkens vanligvis prøver å imponere en jente ved ulike mer eller mindre fantastiske historier vises de der riddere uten frykt eller vanære. Vel, eller bare folk med fulminant og fylt med en rekke interessante hendelser i livet. Din rett - til å lytte alle disse historiene. Men dette bør gjøres ikke bare som en gjennomtenkt og smakfulle, nikk, enig, undring, stille ledende spørsmål for å finne ut alle detaljer og selvfølgelig hans latter enhver setning som inneholder selv en liten gnist av humor.
  Ved å gjøre det, dreper du to fluer samtidig, vil vinne sin sympati og lære mer om det. På det første punktet er klart, alle liker når de lytter oppmerksomt. Din interesse - et kraftig våpen effekter. Ser på din forsiktig overrasket og gledet hans historier øyne, vil han bli forelsket i deg mer og mer.
  Det andre punktet er også viktig. Du vet nylig du fascinert av sine vakre blå-grønne øyne og hull i ørene. Men vet om det så mye. Lytte til hans historier og med tanke på at de kan være noe overdrevet, vil du få et bilde av ham, hans venner, hans livsførsel. Hvis sin historie omtalt fotturer og idrettshaller, diskoteker og Travel - fantastisk. Og hvis de fleste av dem forteller om hvor mye de drakk med venner og deretter som nachudyla - det er verdt å vurdere om du virkelig er interessert i den personen.
   Spør råd. Hvis du har noen spørsmål: hvordan best å forberede seg til eksamen, svarer kjæreste som ikke oppfører seg i en vennlig hvilken kjole å ha og film verdt å se. Ikke glem deretter følger dette rådet. Hvis du finner ut at i enkelte område, forstår han ikke så god som du er, for eksempel, ikke forstår at øynene dine er ikke blå, casually kaste fagområdet hans råd.
   Si aldri noe dårlig om hans venner. Selv om du ikke liker. Med dem er det lenge, du - mye mindre. Det er ikke kjent hvem han skal velge når det kommer til konfrontasjon. I alle fall er det bedre ikke å krangle. Alltid oppfører hjertelig med sine venner, prøve å finne felles interesser og felles samtaleemner. Ikke glem at menn ikke mindre enn kvinner som elsker å diskutere hans personlige liv. Dersom alle hans venner vil være enig i at du - kul jente, vil fyren være en veldig fin.
   Lær å lage mat. Veien til hvert menneskes hjerte går gjennom hans fordøyelsessystemet, ikke glem det. Tvert imot, det bør brukes fullt ut. Men avstå fra utfordrende kulinariske eksperimenter, hvis du ikke er trygg på deg selv. Beregner krefter. Det er bedre å lage enkel, men deilig salat og enkel, men kvalitet laget smørbrød som ikke har nødvendig erfaring og inspirert av et bilde starte en kokebok noe lignende kjøttboller fylt med komplekse og til slutt få noe svidd på utsiden og rå inni .
   Ikke vzvalyvay på ham alle sine problemer. Du må heller ikke laste ned over sine vanskeligheter. Selvfølgelig, du må dele med hverandre og de dårlige og bra, men det er godt å la ham vite at noen av de problemene du ikke klarer å løse på egen hånd. Men hvis du fortsatt trenger hans hjelp. Hvis han drepte en spiker inn i veggen for å henge på rommet eller det samlede bildet for å hjelpe deg med å håndtere komplekse dataprogram - må takke ham slik at han blir husket. Så neste gang han var glad for å komme til deg for å få hjelp, og dermed vil føle deg som en helt. Hvis du vil akseptere hans hjelp for gitt, veldig snart vil det slå inn i en kjedelig plikt, som det vil unngås med alle midler.
  Det samme gjelder for blomster og gaver. Ikke vær redd for å vise din entusiasme og glede. Det vil være fint for ham og ønsker å ta deg igjen og igjen.  
Hvordan lage en overraskelse fyr?
 Uten unntak, som overraskelser, det er alltid liver interesse, ny mening og en lys stemning. Hva hyggelig - motta gaver eller gjør de? Selvfølgelig, avhenger svaret på hvem som gjør overraskelse, og som gjør det, stemningen og den fremtidig dato. For eksempel, når du nærmer bursdagen til en kjær, gjør dere ham til en overraskelse egentlig ønsker. Og hvis det ikke er en overraskelse for helligdager og feiringer, men bare om søte ting som er i stand til å overraske en du er glad i en typisk dag? Kan du bare legge til rette for en fyr uventet kveld eller en dag å glede seg sammen og nyter nye opplevelser?
 Hvordan kan du vite at fyren vil være en overraskelse?
Jenter spør ofte hvordan å lage en fyr en overraskelse, men svaret på dette spørsmålet uavhengig, bare husk at jeg elsker kjærlighet som foretrekker, så lenge drømt om og ønsker å gjøre. For eksempel, hvis han drømmer om den Samlerutgave av verkene til Pushkin, kan du finne denne utgaven i annenhånds bokhandlerne, kjøpe og gi boken lover i en viss tid (uke eller måned). Fyren er veldig glad om dette fordi han ønsket å presentere.
Prøv å lytte mer og se hennes elsker - han må si at det er interessant og en velkomstgave. Å vite hva han ønsker, kan du kjøpe denne tingen og heve gutt, vil han sikkert sette pris på dette trinnet. T-skjorte lisensiert dataspillet med bilde av din favoritt band, fotballbilletter eller konsert, radiostyrt bil eller helikopter - alt dette kan være en stor overraskelse for fyren. Og hvis du heve en slik gave er ikke bare "i hånden" og uventet og interessant ung mann er veldig glad.
 For en overraskelse fyr gjøre, hvis du har penger?
Hvis det er en ung mann bursdag eller annen viktig begivenhet, kan du ikke bare gi henne en gave, men hans sesong med en liten overraskelse og interessant.
 1.  Ekstrem ferie. Du har besluttet å foreta en overraskelse fyr og bestilte to billetter til rase en firehjuling, flyr i en ballong eller et fallskjermhopp. Gave - i seg selv en overraskelse: en interessant, uvanlig, eksepsjonell. Men du kan gjøre det enda mer interessant. Registrer deg for kjæresten din taxi, forteller taxisjåføren hvor du skal dra, men ikke avsløre alle hemmelighetene til barnet. La det stå for at usikkerhet, der han ble tatt. Du kan ikke møte ham på fremtiden stedet for handling, og litt lenger unna. Deretter i bilen knytte fyr øynene og holde venter ham å presentere dere to. Tro meg, til en slik overraskelse huske!
   En boks med en overraskelse. Vi har allerede sagt at det er nødvendig å følge preferanser fyr og, hvis mulig, gi ham hva han vil og ikke hva råder kvinner på fora. Men som en gave for å legge til smaken? Veldig enkelt: du trenger en stor boks, noen ballonger fylt med helium og dirigere gave. På bunnen av boksen, plassere en gave, kan du legge det også en hilsen eller et notat av anerkjennelse. Deretter fylle boksen helium ballonger og nær. Din unge mannen åpner boksen og ballen vil fly det - det vil overraske og moro!
   Fottur i det tyrkiske badet. Hvis du ønsker å overraske fyren, vil dette alternativet være svært vellykket, fordi det kan koble til og overraske, og en god tid sammen og fantastiske minner i lang tid. Poenget er at du bestiller i bad, dekorere det masse stearinlys, ta en flaske vin og to glass, hans favoritt godteri. Beloved levere deg til din destinasjon med taxi. Og du bør møte ham naken i boblebadet. Er ikke det en overraskelse som er i stand til å erobre noen mann?
   Hvordan å imponere en fyr ved overraskelse hvis du ikke har penger til rådighet?
  Mangel på penger i super dyre fallskjermhopping eller leie en hall bad - ikke et problem. Selv uten mye investering kan du lage en overraskelse favoritt fyr, han vil huske og bære i mitt hjerte i lang tid.
  1.  Saken med hendene. Hvis du ikke gjør håndverk (strikking, broderi, macrame og andre moderne hånd madeshtuchkamy) kjempeflott gave for en fyr ting vil bli gjort for ham. For eksempel, hvis du noen gang har tatt en hands-snakket, så strikket skjerf eller par søte sokker for gutten å være noe veldig verdifullt og unikt. Du kan også brodere for den elskede bilde eller ta et leketøy fra filt.
   Quest. Oppdrag - en ting alltid interessant og spennende, og fyren er bare interessert hvis du gjør det en overraskelse i form av et oppdrag. Skjule kjøpt eller laget sine egne hender til stede i leiligheten eller på gata (for eksempel i parken, der du ofte gå), og legge til en masse notater med tips om hvordan du får til i dag. Gjør det utendørs, være forsiktig fordi noen kan ikke veldig ærlig å gripe din gave hvis du ikke skjule det veldig bra. Men et interessant tidsfordriv du liker!
   Gi ham selv! Uansett hvor mye du er i et forhold med en fyr, er en overraskelse alltid en storm av følelser og glede. "Gi deg selv" kan være annerledes, her er noen alternativer.
   Din unge mannen elsker søtsaker, frukt, sjokolade, kaker? Da er det på tide å ta ham på ordentlig! Kjøpe en uansett fyr elsker - fra sjokolade til dine favoritt eksotiske frukter. Før han begynte elskede dekorere kroppen sin i disse søtsaker og forventer at det skal spre seg ut av sengen. Hjemkomst, kjæresten din virkelig sjokkert, fordi dette er ingen overraskelse venter!
   Alle har gjentatte ganger sett Hollywood-filmer, der en stor kake vises vakker og forførende jente. Og ikke en gang høre fra en fyr: "Wow! Jeg ville så, "men du gjorde ikke gi oppmerksomhet til disse ordene. Det er på tide å fikse det! Uten en stor kake du kan gjøre, er det bedre å erstatte en stor boks. Dekorere boksen som du liker: bånd, gave papir, buer. En stor bue over boksen som kreves! På toppen sted ordene "Smykny av tau." Før han kom til fyren må "upakuvatysya" i en boks, og når han trekker tauet som skal være i dine hender, vil boksen vises i bildet du som selv velge selv. Legg til at musikk kan være, for eksempel, å ta til kontrollboks på DVD-spilleren og spille musikk når fyren smykne tau.
   Det er ikke alt overrasker ideer som kan gjennomføres som en overraskelse å gjøre fyren du trenger inspirasjon, fantasi og selvfølgelig kjærlighet! Invents, redskaper, male ditt forhold i lyse farger, og lange og lykkelige år sammen du gitt.  
Яндекс.Метрика