Hvordan flykte fra kjærlighet?
 Det hender at hindrer elsker å leve. Ikke gi verken sove eller spise eller tenke på noe annet enn objektet av lidenskapelige følelser. Noen ganger er det vanskelig å gjøre selv i tilfeller hvor det er håp for gjensidighet. Og i tilfeller der det ikke er håp, kan det være svært mørke tanker og ønsker, selv til selvmord. I kontrast, gjensidig kjærlighet, uansett hvor absorberende og omfattende det er, hindrer ikke levende. Det var først senere, når følelsen kul, du ser tilbake og se at dette var en periode med fullstendig mangel på intelligens og logisk tenkning. Men elsker fortsatt. De lever i sin egen måte, merkelig og gal, verden.
Hvis kjærligheten glede du ikke er gal og forferdelig sorg, så jeg ønsker å bli kvitt det. Eller i det minste komme unna. Glem det og kval som den bringer.
Hvordan flykte fra kjærlighet? Veier til mange, men ikke alle vil passe deg. Les, prøver på, tenke, velge.
 1.  Brann med Brann. Det er klart. Glem den gamle kjærlighet lettest ved å finne en ny. Men for å gjøre dette på en tid da ulykkelig lidenskap er på topp, er det veldig vanskelig. Kanskje umulig. Så du må endre gjenstand for kjærlighet i en tid da følelsen svak, men ikke helt borte. For eksempel, hvis du ikke kan glemme hennes elsker etter skilsmisse som var på hans initiativ. Dette er en god tid å starte dating andre utfordrere for ditt hjerte og oppmerksomhet. Du kan ikke forelske like mye som forrige gang. Men bare snu seg bort og noen sympatier er sannsynlig å oppstå. Tross alt, trenger du ikke velge for sine eksperimenter litt for ubehagelige til du enkeltpersoner.
   Ta en karriere eller trening. Som du vet, karrie ingen tid for personlig liv. Og du vil ikke hvis du er invitert til å hjelpe hæren raskt og muntert villig til å gå opp på karrierestigen. Når man studerer - satt ut for å være en utmerket student og fullføre sine akademisk institusjon med laud. Dette rådet kan virke merkelige tapere kroniske skulker og ondt, men jo mer unnvikende er målet ditt, jo mer tid og krefter det vil ta bort. I en måned vil du knapt huske hvilken farge øynene i det tidligere lidenskap.
   Føler idrett. Spesielt bra i ditt tilfelle ekstreme alternativer. Adrenaline rush du får når du planlegger en fallskjerm, rushing med ekstrem skikjøring nedover eller rett igjennom fem meter høye bølger på brettet raskt ta bort fra ditt sinn tanken på ulykkelig kjærlighet. Tradisjonelle idretter er bra også. Enhver regelmessig mosjon styrker kroppen og styrker ånden. Driver på med en idrett, postroyneete deg, pohorosheete og finne mer selvtillit. Her vil du finne ny og kjærlighet, og uten innsats fra din side.
   Ta hensyn til kunst. Spesielt hvis du ikke har betalt. Harmoni av klassisk musikk, skjønnhet gamle eller moderne kunst, mesterverk av skulptur og sublime skjønnhet ballett effekt på såret sjel som balsam. Hvis din sjel er døv av den høye ting, ta kontakt med mer dagligdagse og populære kunstformer, som for eksempel graffiti, pop musikk eller danseklubb. Fremfor alt leksjonen du likte og var i stand til å fullstendig absorbere din oppmerksomhet i hvert fall for en stund.
   Se filmer og lese bøker. Dette er en videreføring av den forrige avsnitt. Disse klassene er gjort separat som er mest populære og allsidige uspokoytelyamy og otvlekatelyamy som ikke krever noe som gjør arbeidet med å uspokayvaemoho. Men valget av filmer og bøker som er utformet for å hjelpe deg å flykte fra gjengjeldt kjærlighet bør komme med full oppmerksomhet. Ikke se på melodrama og romantisk komedie. Snarere sine glade helter føre til at du frustrasjon eller angre om fortiden og uoppfylte. Drama, tragedie og filmer med din favoritt skuespillere er glad i er også bedre å ikke se. Det beste alternativet - thrillere, detektiv, skrekk og komedier av livs elskere. Med gode bøker og action-detektivhistorier, spesielt fascinerende lesning som du glemmer om alt og alle i verden. Nyttige og bøker om positiv psykologi, en serie av "hvordan du kan forbedre og forbedre seg selv og sine liv". Positive eksempler er gitt i følgende bøker kan drive deg til nye høyder i områder som ikke er relatert til din kjærlighet.
   Løse problemet. Hvis det ikke er verdig hans forståelse for andre. Stormfulle aktiviteter av bygging av en annens liv er veldig distraherende liv. Hvis vennen din ikke kan finne jobber, hold hensiktsmessig å ringe opp selskapet til å gjenoppta sin vidpoyuvaty og te med vendelrot etter en mislykket intervju. Eller kanskje foreldrene dine i landet og sengene er ikke pløyd potet biller helt unbelted. Din hjelp vil være svært nyttig. En voldsom kamp med ekle bugs distrahere deg fra dystre tanker. Forresten, hvis deres problemer ikke er det, kan de skape. Nahrubyte sjef, mister passet ditt, flom naboer - og ditt liv i de kommende dagene vil være veldig opptatt.
   Lage planer for fremtiden. Planene skal være moro for deg og svært attraktive. Verken dine planer eller i fremtiden bør ikke være den som brøt ditt hjerte. Det er bedre hvis du skriver disse planene. Fikse intensjoner øker sannsynligheten for gjennomføringen, har det lenge vært observert. Når du innser at din fremtid uten ulykkelig kjærlighet kan være så fantastisk og inspirerende, du bare blitt enklere.
   Endre bildet. Endre frisyre eller hårfarge, kjøpe en ny kjole i en stil som du normalt ikke ville bære vыschypayte øyenbryn eller tegne nye. Sterkere sex kan anbefale skiftende hjulene på bilen, kjøpe ny bil tilbehør eller komplett erstatning kjøretøy. Homme er en forfriskende ikke mindre enn kvinner - kjøp og prosedyrer for å endre og forbedre utseendet. Du kan endre interiøret i ditt hjem eller til og med starte en reparasjon. Dette ukontrollert katastrofe garantert å hjelpe deg å flykte fra kjærligheten.
  Hvis du har prøvd alle mulige og umulige måter, men alt annet svikter, tror du bare av ham eller henne, og kan ikke spise eller sove eller arbeide, kanskje du bedre sette opp. Prøv å leve med denne følelsen.
  Kanskje du vil uten motstand. Det er ofte søt forbuden frukt, og vi ønsker å gjøre det man ikke kan elske dem som vi ikke passer eller kan ikke gjengjelde. Når våre omgivelser og oss selv ilegge et forbud mot sine følelser, kan det provosere en motreaksjon: våre følelser heller blomstre levende farger. I tilfelle hvor det vil være noen hindringer og begrensninger, gjengjeldt kjærlighet over tid visne bort av seg selv.
  Det vil imidlertid ikke være enkelt, og du må samle all sin styrke og mot til å overleve det. Vel, hevdet noen at livet er fylt med blomster og godteri bare. Men etter denne testen vil du bli mye sterkere og klokere.  
Hvordan vinne hjertet til en mann?
 Et par hundre år siden, og vant hjertene (og andre gevinster) var helt skylden for menn. Det de viste mot i militære raid på naboer kjempet i turneringer og synge serenader under vinduene av vakre damer. Damene vet også et sting brodert og noen ganger kaster skjerf, og dermed bidra til økt dødelighet fører dueller.
I dag er det ikke slik. Vakker dame lære mannlig yrke, og noen ganger også tjenestegjøre i hæren, slik at selv angrep på naboene har erklært kvinnelige ting. Og ingen overraskelse at kvinner trenger å vinne hjertet til mannen.
Men vi vil ikke gå glipp av de gamle tider. Ikke det faktum at vi ville ha likt det der. Først av Occupational var det alvorlige problemer: folk sjelden vasket, og edle riddere, samt de vakre damene, som sitter fast lus (så ikke argumentere, ikke veldig romantisk). Også der er det garanti for at, en gang høyt i middelalderen, fikk deg til å være en slags en aristokratisk familie, ikke på bonde husholdning? Og det var en flott frieri av spenning, forholdet mellom kjønnene løst ganske enkel og upretensiøs.
Så du bør nok takke skjebnen for varmt vann, vaskemidler, stekeovn og andre fordeler av sivilisasjonen. Og hvis prisen på disse anleggene er behovet for å vinne hjertet til sin kjære, vel, det jeg ikke takle det.
 Gå fotturer
Så, som en ekte seierherre, må du ta vare på sitt arsenal. Før du drar for å erobre topper, ta opptelling av alt som vil ta i fremtidige kamper.
 Klær
Først må du kontrollere din egen garderobe. La alt feminin og sexy, ta av - ekstremt aggressiv og mishkuvate. Forresten, hvis du sier at korte skjørt kombinert med nakke og pins - denne sexy, vet - du jukset. Bruker aldri det hele sammen eller hver for seg - doseres.
 Sminke
Hvordan vinne hjertet til en mann?
 Husk at du - ganske sivilisert erobrer, ikke Chingachgook på veien til krig. For lyse makeup - dette er ikke noe som vil hjelpe deg å komme seirende fra denne kampen. Men hans fravær altfor dårlig idé. Menn sjelden bevandret i kosmetikk, med mindre de blir møtt med det i en profesjonell (fotografer, for eksempel). Hvis han ikke ser de åpenbare og levende spor av sminke på ansiktet ditt, du er ikke på seg sminke for det. Online Kurs for å bruke sminke eller et par leksjoner i "live" make-up vil hjelpe deg å være fullt forberedt når den tid kommer.
 Privat
Men ikke bare er vakkert bilde du skal vinne det. Din viktigste våpen - en rik indre verden og andre positive kvaliteter. Så ta en penn og papir og skrive ned alt som du ville ha skrøt, hadde sikkert vært mer beskjeden. Evnen til å bake kaker og fem supervkusnыe algebra i skolen lenge, langt hår og talent til å komme sammen med barn - ikke gå glipp. Selvfølgelig er denne listen ikke å lese ham gjenstand for erobring. Men hvis du husker hvert øyeblikk at du er utrolig, for å nå målet vil være mye enklere. Så denne listen med jevne mellomrom trenger å vise og legge til nye omstendigheter.
 Men intelligens rapportert nøyaktig
Nå som du er klar til å lansere et oppdrag for å samle inn mer informasjon om eieren du sårt tiltrengt hjerte. Og den beste kilden til nyttig informasjon - det er ikke hans venner og familie, og seg selv. Tsikavsya, spørre og lytte. Først, alt du lærer, så du kan liksom bruke, og for det andre, din genuin interesse for ham minst flatere. Informasjonen er hentet fra venner og kjærester, nøye filtrert og muligens bekrefte. Strategien er basert på uriktige opplysninger, er lite sannsynlig å være vellykket.
 Strategi
Hvordan vinne hjertet til en mann?
 Hvis vi alle gikk strengt etter reglene i militær art, fra nå av blir nødt til å lage en standard rov ordningen noen endringer. Trenge under dekke av mørket inn i fiendens territorium med de mest aggressive intensjoner ikke er nødvendig (selv om du tror det, er det fortsatt nødvendig).
Byggeplaner om hvordan å vinne hjertet til mennesket, ikke glem det, faktisk, han - han er en erobrer. Så det må opptre varsomt og stille for ikke å møte motstand.
Så, planlegge militære operasjoner er som følger:
 1.  La ham ta vare på deg. Av og til spør ham om de tjenestene som han utfører ikke så vanskelig for deg, men de er av stor kompleksitet. Ingen trenger å vite at du selv vet hvordan å henge en hylle skulle trenge og rense datamaskinen mot virus. La ham føle forsvareren.
  Rådføre seg med ham. La ham vite at det er svært viktig for deg. Men husk: å få råd fra ham, du bare må ta dette rådet. Og rapportere hva som skjedde. Den eneste måten, ellers alt for ingenting, og du tildele en av de berørte personer som ikke vet hva de vil. Husk, som du mest som kundeservice support: "Det er veldig viktig samtale ditt" - og 40 minutter med klassisk musikk. Så du får spørre Rådet uviktige saker. Disse viktig oppgave som et valg mellom blå og turkis skjørt har fortsatt å bestemme selv.
  Ikke prøv å begrense hans frihet. Det er ikke tid. Du vil få muligheten til å justere sin stil på kjolen og planer for helgen, men noen inngrep på sin uavhengighet i hjertet erobringen satt i fare hele oppdraget.
  Av og til trekker seg. Det er ikke engang å hvile og savner (forresten, du trenger det mest i det minste til ham). Akkurat når du kaster all sin energi på denne fronten, andre (familie, arbeid, utdanning, venner, hobbyer) forblir avdekket. Denne situasjonen er nervøs med komplikasjoner.
  Så uten mye frykt kan la den for et par dager. Selv uten varsel. Og det, i krig som i krig. Men hvis han er sint, som du forsvant uten forvarsel, kan du svare på noe sånt som: Jeg beklager, jeg tror ikke at du så seriøst, en annen gang jeg vil være sikker på å advare. Og nå er du to skritt bort fra målet.
  Podruzhysya med vennene sine. La dem tro at du er kul. Men bare litt. Hans venner - en midlertidig allierte, så uten fanatisme. Det er viktig at det var ingen sjalusi. Menn har sin egen ide om ære, og hvis du er heldig "alvorlig som sin andre versjon av" Så er du ikke distavaysya noen! "Mer enn sannsynlig.
  La ham være komfortabel med deg. Ikke fornøyd scener (minst den første gangen), gjør det komplimenter og understreker sin eksklusivitet.
  Noe interessant og energisk, prøver alltid å vekke hans fantasi. Stå for ham ikke bare elsket, men en - det er din oppgave er ikke bare å vinne hjertet av mannen, og bosette seg der permanent.
  Det viktigste i å vinne menneskenes hjerter ikke å bli revet med og ikke glem at du fortsatt er en kvinne, og de er kjent for å være karakteristisk beskjedenhet, kyskhet, attraktivitet, direkthet og tålmodighet.  
Яндекс.Метрика