Hvordan overleve en skilsmisse fra sin mann?
 Til tross for at skilsmisse er ikke lenger uvanlig for skilsmisse - er ikke bare en juridisk prosedyre. Dette, uansett, på slutten av et visst stadium kollaps bærekraftig livsstil bygget planer og håp. Amerikanske psykologer sier at styrken av virkningen på psyken til skilsmisse fast på andreplass etter dødsfallet til en kjær. Det er stressende, og betydelig stress. Det er ingen ulykke skilsmisse drakter er ofte ledsaget av et nervøst sammenbrudd eller depresjon.
Gjenlevende skilsmisse fra sin mann med minimale tap - at dette problemet bør settes foran deg i dette øyeblikk. Uansett hva årsakene til skilsmisse i det første stedet du trenger for å fikse din følelsesmessige tilstand. For å analysere feil å avgjøre hvem som er skyldig, og om det var for å bevare ekteskapet - for hele denne tiden har kommet, men finner seg i disse nye omstendigheter trenger med en gang.
 Gi lufte følelser
Anstrengt smil, noe som gjør det klart for andre at ingenting mye skjedd - dette kan være en taktikk på jobben, eller i det minste når du arbeider med overordnede. Denne oppførselen gjør deg ære og viser profesjonalitet. Her er bare iført en maske uten å fjerne velferd, mens sjelen shkrebut katter, definitivt ikke verdt det.
Hvis du ønsker å gråte, skrike og sette andre skader av varierende alvorlighetsgrad - ikke strymuytesya og noe ikke benekte. Bare la dette øyeblikket ingen er hjemme, rollen som "andre" instruere sin pute, slå musikken høyt, ikke for å skremme naboene, og sin gode otkoloshmatte. Hvis objektet av dine negative følelser er ikke hele verden, og en bestemt person, pute utstyre hans bilde og rive hjertet ditt innhold. Ikke nøl. Slo puten med tårer, beskyldninger og ufint språk gir en flott effekt - ikke bli enklere.
Hvordan overleve en skilsmisse fra sin mann?
 Hvis du ikke jakte og kaste rive og sutre og klage - og tillate deg selv en "morsom". Kjærester og sympatiske slektninger for en stund kan omskolere i vester for tårer, noe forferdelig vil skje: et par dager tildelt deg er å sørge livet av seg, klarer de ikke. Men økningen denne perioden er ikke nødvendig hvis du føler tårevått fase er forsinket, endre lytteren - la dem bli en profesjonell psykolog. Men i alle fall - ikke taus om sine følelser, ikke hold fjellet i deg selv og la gå utenfor. Så du vil minimere sannsynligheten for å falle inn i en dyp depresjon og raskt føle styrken til å starte et nytt liv - fri og lykkelig.
 Kvitte seg med fortiden
Det er vanskelig å leve i et hus fullt av minner, for ikke å nevne. Så snart som mulig for å starte et nytt liv, Bli kvitt minner. Best - bare kaste dem ut. Hvis det kastes familiebilder og en dyr forlovelsesring du ikke ønsker å gi dem midlertidig lagring pålitelig venn eller slektning som indikerer avkastningen du alle så fem år (hvis de ikke vil forårsake slike voldsomme følelser). Det neste trinnet er å rette en stor vårrengjøring for å kaste alle de gamle og utdaterte. Du kan tilpasse den litt ansiktsløftning, selv om du bare perekleyite tapet - det vil være en helt annen bygning. En annen oppdatering som gjør vondt hjemmet ditt - alt sengetøy endring. Send "familien" til landet eller gi til de fattige, og i stedet kjøpe en ny, vakker, og aller viktigst - uten minner.
 Nyt livet selv!
Nå er tiden inne til å skjemme bort deg selv starte. Tillat deg selv å kjøpe en ny kjole, en tur på ferie, går til spa med venner. Endre hårfarge og frisyre, "prøve på" på en ny måte - la det hele blitt et symbol på hvilke endringer som har skjedd med deg - til det bedre. Mest kjøpe eller tilberede retter som du elsker. Fordi nå du ikke trenger å "justere" under noens smak - alle har sine fordeler.
Og finne en ny hobby, for eksempel registrere deg for dans, yoga eller lære å lage smykker laget av filt - ikke så viktig at det vil. Hvor viktig at du likte det.
 Nysgjerrighet er ikke en bug?
Ikke prøv å finne ut hva som er opp med sin eksmann, grådig absorbere rykter og annen informasjon mottatt fra felles venner. Det er for mye informasjon for deg. Hans liv nå har ingenting til deg, få din egen. Også, ikke snakke med noen gjenfortelle sine feil og sine "forbrytelser" - reelle og imaginære. Det er på tide å tenke unna - han og hans svakheter.
 Fyre med Brann?
Trenger jeg å umiddelbart skaffe seg et nytt forhold? Bare i ett tilfelle - hvis du virkelig møtt den rette person, og du har alvorlige følelser. Men den mistenkte så ville du ikke være bekymret for hvordan de skal overleve skilsmisse fra sin mann. Hvis du vil opprette et nytt forhold av ensomhet eller å bevise den tidligere ektemann bedre ikke. For høy sannsynlighet for at den neste ville være helt fremmed for deg mann, mangler som du vil være i stand til å se så ganske mener noe annet. Så etter en stund vil du mest sannsynlig spør igjen, hvordan de skal overleve en pause.
Men flørting ikke er forbudt. Tvert imot - det sterkeste. Det øker selvtilliten og humøret, noe som er veldig hendig.
 Forsiktig, kids!
Hvordan overleve en skilsmisse fra sin mann?
 Mest berørte barn er skilsmisse. Endringer i denne dagen, hvis du ikke være forsiktig og hensynsfull, over tid i stor grad kan komplisere livet for deg og dem. Så, uansett hvor hardt du husker, lille mannen mye vanskeligere. Å myke slaget for barnet, prøv å unngå de vanligste og ødeleggende feil.
Ikke vis at du er forvirret. Min mor, søster, venn, terapeut kan lytte til dine klager. Men barnet. For ham er det en for stor belastning. Tvert imot, være klar, forteller oss hvordan du lever nå: hvem skal ta det fra barnehagen som kjører i sirkler hvor du går på søndag. La barnet vil ikke ha angst for fremtiden (dette gjelder for ungdommer).
I noe tilfelle ikke kritisere sin far i nærvær av et barn. Ikke tving barnet til å gjøre et valg, kan han ikke gjøre. I stedet bekrefter at pappa elsker henne og vil ta vare på den, komme, ta en helg (med mindre, selvfølgelig, det er sant).
Og unngå den andre ytterligheten - ". Barn som er berøvet sin far" en følelse av skyld for det du angivelig Forholdet mellom far og barn avhenger av deg bare indirekte, og skyldfølelse - en svært dårlig assistent i utdanning av den yngre generasjonen.
 Endelig og ugjenkallelig
Noen ganger vil du føle at all sorg er over og du håndtert det perfekt. Men noen ganger igjen være knurl angst og hjelpeløshet. Ikke bekymre deg - bare finne at alt var i orden. Når dette skjer, bare husk hvor mye du har opplevd, hva taklet hvordan en sterkere stål og alle - at du er ferdig! Og minuttet svakhet gå.
Vanligvis maksimalt fem eller seks måneder skilsmisse virkelig er i det siste, og vi kan være helt sikker på - du har opplevd dette vanskelig tid i livet. Det var da tid vil komme og få leksjoner og forberede seg på en ny, virkelig fantastisk forhold. Men det ville være en annen historie.  
Hvordan lære å leve sammen?
 Gapet relasjoner - det er ikke en enkel test for kvinner og menn. Men vi pohreshym sannheten hvis vi sier at kvinner opplever det vanskeligere. Det er vanskelig å si at det påvirker, mer enn menn, følelser, ønske om forbedring av familien reir med et omfattende tilbud av beboerne eller utbredt oppfatning at "hvis en kvinne er noe galt med henne," kanskje det hele sammen. En kvinne i denne situasjonen er veldig vanskelig å tilpasse seg den nye rekkefølgen på ting.
Lær å leve med de hardere, lengre varige relasjoner. Over tid, tidligere en fri og uavhengig i alle henseender i livet er bare ikke veldig klare minner. Men uansett hvor vanskelig oppgaven kan virke, ingen tvil - det er helt mulig.
 Liten vanskelighetsgrad
Mange damer etter skilsmisse si at det vanskeligste plutselig viser ikke hva de forventet. Ensomme netter, de var så redd, fylt med de vanlige bekymringer, besøke venner, noen husarbeid eller arbeid tas hjemme. Men egentlig hindre lære å leve uten en mann og uten noen svært favoritt tilsynelatende mindre problemer.
For eksempel kan strømningsventil. Tidligere var det klart hva de skal gjøre. Nå fører det forvirring og en følelse av tomhet, vel, minner, selvfølgelig. Eller, for eksempel folk vanligvis betale for en leilighet, kjørte til jobb, ta med mat fra supermarkedet - det ble regulert og klar. Og nå er det litt kaos, ha kommet tidligere og dyttet en buss, bære tunge poser, graving gjennom en rekke kvitteringer. Og hvorfor disse ikke er global, ting blir den siste dråpen, og alt begynner å synes ikke takle.
Men bare for å fikse det. Tilkalle hjelp eller slektninger gjøre klar tidsplan, slik at alle har tid. Skriv ned telefonnumrene til alle offentlige tjenester for å være helt forberedt. Og samtidig se hvor tilby denne tjenesten som "personer per time." Du kan alltid ringe mester i alle bransjer som reparerte stikkontakten, ring for å bestille otlomavshuyusya hylle og eliminere lekkasje på badet. Det vil koste relativt billig. Men du vil føle en spesiell lettelse når du føler at menn arbeidet som gjøres i huset, og du mislyktes.
 Hans måte
Hvis du levd sammen i lang tid, og deretter gikk han - du må hele tiden rumpe på det, bringer det tilbake minner. Den beste måten å bekjempe dette på er å snu hele veien til den virkelige eieren. Og det har ikke mye å gjøre med den juridiske deling av eiendom. Mer viktig er den følelsesmessige siden av saken. Kjøleskap, at et dusin ganger om dagen for hvert familiemedlem åpner stille forlate. Men hans favoritt stol, sportsutstyr eller samling plater gi så snart som mulig. Og likevel - oppgradere sine hjem. Hvis større reparasjoner ennå ikke har planlagt - det spiller ingen rolle: selv nye gardiner, vil duk gjøre noen endringer.
 For mye seng
Dette er virkelig uvanlig. Du var dobbelt så mye plass. Og så på kvelden er det svært vanskelig å sove. Seng virker stort og ganske ubehagelig. Det er flere måter å løse dette puslespill. Først kan du midlertidig flytte til sofaen. Kanskje vil det være trangt og ubehagelig, men mer behagelig vil være tilbake i en myk seng og endelig nyte roen og det teppet nå helt opp til deg. For det andre kan vi minnes barndommen og kjøpe store leketøy bjørn eller kanin eller en løve - velger hvem du foretrekker.
 Fritiden
Kanskje det er for mye. Vel, det er på tide å lære å leve for deg selv, ta deg tid til hans lidenskap, for å realisere noen sprø idé å lære å danse rumba eller i det minste komme seg ut på kino med venner. Et annet alternativ - å fylle dagene arbeid. Ved første, er han fint, men du bør ikke bli involvert - det er vanedannende. Og du må ordne personlige liv.
Hvordan lære å leve sammen?
 Midlertidig tiltak
Selvfølgelig, på dette stadiet bør lære å leve seg selv, men det betyr ikke at du trenger å lære alt. Ryddig følelse gjenopprette etter å ha brutt et must, men da ensomhet er over, og du vil ha en ny kjærlighet. Og denne gangen er det på ordentlig.
Så - ta komplimenter fra menn. Og få ut "inn i lyset" hvis det gir deg glede, eller natur - om det du føler deg komfortabel. Kjøp en deilig iskrem og ligge på sofaen med en interessant bok. Gå i skjønnhetssalonger og utstillinger katter og hunder - gjør hva du liker. Tross alt, det viktigste oppgave - er å lære å leve lykkelig selv. Og hvis du er heldig, mange av dere ønsker å delta. Og så nyervervede evne til å leve en du ikke trenger.  




Яндекс.Метрика