Hva om du ble forelsket i en lærer
 Det får deg til å gå ombord du går ut, men ikke helt klar for å gi det riktige svaret, selv om wonk ting hele natten. Bare en av hans øyne og hode umiddelbart tar av all viktig informasjon, ord, datoer, tall, forvirret, og du innser at du bære noen reservert tull.
 Så, la resten av elevene i klassen hans fra perekoshuye gjesping ansikt, men du føler at det er så dyktig utøvet pekeren, vet som ingen andre, veve blonder kritt bokstaver og utrustet med en slik utrolig magnetisme som trekker deg til det uimotståelig kraft. Obsession - som Shakira sang i hans Hiti ett. Man, mani
 Du vil at han du snakket om det som "smart og vakker! Perfeksjon! "Men faktisk denne herren vitenskapsmann med deg behersket, selv kaldt. Selv om noen ganger du tror at hvis han lese tanker talent, ville han ha sendt deg en slik lidenskap som ikke er i stand til noe annet folk på jorden.
 Og du bestemmer - uansett hva som skjer! - Og puskaeshsya en enmanns svømming i sin erobring.
 Stoppe kort. Vi har forberedt for deg noen leksjoner, som du kan skille klinten fra hveten.
 Den første av dem rettet mot å samle en haug med følelser, så lenge hjernen din er delt opp i kjærlighets molekyler bosatt uklart hvor ingen meningsfulle skritt for å sette sine drømmer til virkelighet virker ikke.
 Men først, Les orden, så ikke være entydig:
 - Alltid sent til klassen
 å trekke oppmerksomheten til læreren er at han blinket deg ut av den totale "grå masse." Det var han, kanskje, gi bare ikke liker deg mriyetsya, bare vыstыdyt din oppførsel før medsoldater, sier at det er på tide å ha en god stund for å vokse og bli mer samlet.

 - Truant


 i håp om at han ville dø av kjedsomhet på grunn av fravær Frosya Kukuevoy, og vil be alle ikke hendt deg noe forferdelig.

 - Å utslett konvergens


 For eksempel, hvis du svarer på bordet, ikke kaste kritt, at han kastet hans plukke opp og du frøs under bordet og stirret på hverandre, og hele publikum sett med spent, når du endelig dukker opp og hva som skjer videre.

 - Gi det en dum gaver


 Hvis han lærer geografi, ikke fylle det Globes Day lærer og lærer OBZHD til Forsvarere av fedre Day - masker. Bedre postkort fordelt vi falle Evaluere liksom umnenko og stilig.

 - Maksimal slipp klær


 samtidig la minst et skremmende (mini-skjørt, mynytopы, strømper og makrokabluk) for å propiaryty ham hans deilige kropp. Det er vulgær og tut er bare at du ikke har noen smak og du mistet tankene dine.

 - Ukontrollert rive ham flere kurs


 For eksempel, ikke bevisst skrive 2x2 = 5 og rope: "Du skjønner, jeg er en komplett idiot, trene med meg, vel pozhaaaluysta! »
 Eller dask på eksamen for å svare til billett "Men jeg vet, jeg kan ikke stå shopping og filler! Denne universelle onde. Og dine kvantemekanikk - ren godhet og moral purker i dusjen ".

 - Delta i selv bedrag


 "Han er kjekk, og jeg strahopud, han lot meg aldri vil elske! ". Ikke elsker selvfølgelig, med mindre slike tanker i hodet mitt. Forstå at du henger på det, mest sannsynlig, ikke fordi han hadde nettopp kommet ned fra Mount Olympus. Akkurat som kvinner spesielle skapninger. Vi alltid streber etter å følelser av sensualitet, inntrykk. Ønsket om å være bedre enn andre, samle et stort antall komplimenter spiller en viktig rolle for oss. Og hvis vi liksom kjedelig idiot og dele Petek Sidorov, bytter vi til de som er eldre og smartere.
 Så, gå for leksjoner (fortsettes)
 Forfatter: S. Pelagea  
 Historisk, for oss kvinner, oppgaven trygt forelske ideell (smart, kjekk, rik, berømt) mann ofte er forhøyet prioritet. Eller, hvis en handling av kjærlighet har lenge holdt, essensen av de andre problemene som vi er opptatt av i det minste, er å sikre at tidligere flamme relasjoner som pouhaslo, og alle forsøk på å tenne den igjen liksom tolerere fiasko.
Hvordan lage en fyr fall in love med deg: Secrets of japansk geisha

 Så, hvis du tar en vente og håpe at alt er selv gjenopplive-opptent polyubytsya allerede ganske lei av å komme til unnsetning vår artikkel. Etter å ha lest det og lære å måle japanske relasjoner plass trinn, kan du enkelt svare på dette spennende spørsmålet: "Hvordan lage en fyr forelsket i deg? ".

 Gjort Dzhapan etc.


 Så hvorfor i dag bestemte vi oss for å ta turen opp Japan? Hvorfor forherlige det bli geisha ferdigheter?
 Geisha - en flott psykolog. Hvordan fungerer det for menn? Den foredler, rolig, bidrar til å slappe av. Disse mystiske japanske erobrer av hjerter har ikke bare kunst Captivate, forføre, men en stor kunst å leve. De definitivt har mye å lære. For eksempel: guddommelig flytte perfekt improviserer alltid kontrollere alt - gester, ansiktsuttrykk. Og likevel - evnen til å være både vennlig, sjarmerende og veldig sterk ånd. Slike talent i dette livet er definitivt verdt noe.

 Orange sol oransje himmel


 Ekte geisha ikke sutre, ikke gråt, og ikke klag om skjebnen, de er alle ting, relasjoner og realitetene i virkeligheten ser med et smil. Og dette smilet i alle fall ikke på grensen til dumhet, er det bare en manifestasjon av en positiv tilnærming til livet.
 Fra barndommen, er jentene lært japansk til å leve med en følelse av lykke og bygge relasjoner med verden slik at når noen av hendelsene holde rolig og guddommelig samme sinnsro. Menn kan ikke stå kvinners tårer. De er redd for dem og ikke forstår. Hvordan kan ukontrollert gråt over det faktum at katten chipped bart? Eller to timer kjæresten hulke i telefonen at jeg glemte speil hjemme? Sinnet boggles! Bare, i deres syn, kan en gyldig grunn til å la en tåre være at Ronaldinho straff får i et skudd. I alle andre tilfeller er det bedre å følge eksempelet til japanske kvinner, og i stedet øke nyuni, gå nyte syngende fugler, soloppgang, første snøen, og så videre. P.

 Eye ikke ta!


 Geisha verdig og trygg og hans appell slik at denne tilliten infiserer alle som er i nærheten. Således er det absolutt nødvendig å bekrefte dette faktum fra utsiden.
 Hvis du tror du er vakker, hvis du liker å endre på deg selv hele veien opp til plasseringen av de indre organer, hvis sengen du oppføre seg som en heltinne Bridget Jones og rozdyahayetes kun i henhold til omslagsark å unngå å bli lagt merke til favoritt rynker, du vet, en pessimistisk stemning kompliserer veien til en lysere fremtid og til hjertet av sin elskede.
 I en geisha kult bygget tillit, ikke en konstant kamp med funksjonshemninger. Når vi er enige om å bygge videre på sine erfaringer, må du glemme om cellulitter, akne diett, tror bort den ekstreme misnøye, og konsentrere seg om sine egne meritter.
 Kunne vurdere hva du skjenket av naturen, fordi en annen slik som deg, og aldri vil. Få det selv - mye lettere vil det være å bringe dette faktum til hennes mann likte.

 "Hun sa, var du"


 Geisha - fascinerende interessant følgesvenn. Disse de ikke tre høyere utdanning akademisk grad i tillegg og polert ferdigheter til å støtte noen samtale om et emne. De er like verdig snakk om sjeldne arter av sommerfugler, hvor skremmende monstre fanget jord som kunne se Santa Claus indianere, den Hadron Collider, troen på UFOer, den nye versjonen av iPhone, løytnanten, funksjonærer og pensjonert Major av årstidene, alder, politiske regimer, kort sagt - alt som kan være interessant bestemt mann.
 Du kan selvfølgelig håpe på hans svak demens, og tilbake håndterer teatralsk, utbryte: "Monster? Å, nei, jeg frykter ikke det, ville jeg ha temmet! Collider? Han er så sjarmerende, lyse og ønsker å slikke det som sukkertøy. " Ja, det er menn som er tiltrukket av slike uvitende barnas spontanitet. Men de tror, ​​minoritet. Jenta er noe å snakke om, og som blant annet i stand til å lytte og gi en kompetent vurdering av ord og praktiske råd - en gudegave for noen selvrespekt fyr.
 (Fortsettelse følger).
 Forfatter: S. Pelagea
 I den andre delen vil vi avsløre hemmeligheten seksualitet japansk geisha og noe annet, ikke minst for slavebinder og menns hjerter.  
Når skal gifte seg når gift?

 Mange mennesker ønsker å gifte seg eller gifte seg, men så snart det er nær et frieri på menn og kvinner ofte er i tvil. Hun begynner å tenke, og plutselig alt forandret etter bryllupet til det verre, mistet romantikken og ømhet i relasjoner og menn i sin tur avhørt jentene som fremtidige husmødre og mødre.

 Nyttige tips til fremtidige nygifte


 Hvis du fortsatt vurderer om du skal være med ledsager hjerter sammen i sorg og i glede, bestemmer du dette igjen vil denne informasjonen!
 Slik at du virkelig har tid til å gifte seg, hvis du er klar for det:
? avslutte vane;
? flytte til en annen by;
? vent til det å arbeide med hæren på den andre, det samme andre byen);
? kjærlighet til sine venner og slektninger;
? koker ham et måltid med kjøtt (annet utestengt ditt produkter ideologi) og ikke ta hensyn til hva han spiser myasko;
? ikke ta hensyn også til det faktum at han åt etter seks, selv om du er på en diett, og den viktigste oppgaven - å støtte deg i dette arbeidet, og være solidaritet;
? elsker alle hans bil og selv det som han bruker så mye tid på dine favoritt garasjer;
? si "Vaau" som svar til glede for hans bortgang av kjøretøyer;
? se fotball !!!! Og stadion også !!! Voldsomt syk, heve hånden bølgen genuint opprørt når vårt program og en stor tro på det faktum at "Rostov" (i mitt tilfelle) - Champion og "Rostselmash« alle drosjer;
? elsker katten sin, alltid spionere på deg, og selv mate ham i morgen!
? dye øyevipper når du går et sted, men ønsker ikke å;
? og generelt, kjærlighet og bli elsket i verden, ikke svar på alt dette, men akkurat!
 Og gifte seg med henne - det er nødvendig hvis :
? hennes forespørsel spasertur langs butikker forårsaker dine følelser, ikke irritasjon;
? hennes katt (hund, skilpadde) du faktisk berører;
? uten sminke synes hun mer attraktivt for deg;
? handlingen i "favoritt" kvinners romaner du lytter nøye over og heltene i serien, ser hun helt kan ringe etter navn (du noe, selvfølgelig, ikke se, men overføringer middag lytte veldig nøye);
? gjennom det, vet du hva en cuticle eller (i) hydraansiktsmaske;
? hyggelig å ha deg på alarmen halv time tidligere for å forberede henne morgenkaffe;
? du er villig til å lytte i bilen utenomjordisk lyder laget av favorittlaget (selv om det er "Hands up", selv i trafikken!);
? selvfølgelig, vet du hennes favoritt blomster, juice, oppvask og farge (selv om du og tror har en favorittfarge - dum, men hennes sak - et unntak);
? det hele - en spesiell, veldig spesiell anledning, og du ønsker å leve med det hele livet mitt!
 Hvis du er med et mildt smil candidly svarte flest poeng "ja" eller komme opp med sine egne gode grunner for ekteskap - Velkommen til den fascinerende verden av familieforhold, veien som starter med registrering av din kjærlighet! Hvis ikke, sier Larisa unik Huzyeyeva: «Glem alt som jeg fortalte deg. Lytt til ditt hjerte, vil det fortelle deg hvor du skal gå! " Bitter!  
Яндекс.Метрика