Hvordan bli en god kone?
 Bli en god kone er ikke så vanskelig, trenger bare å følge de generelle reglene for temmet vesener. Men du kommer til å bli bra, eller til og med perfekt, bare for din og ikke for noen abstrakt mann. Så ta hensyn til det faktum at menn er forskjellige. Som bilen. Noen er store, kraftige og zadyrysti, andre elegant, men med hemningsløs temperament, andre er behagelig, pålitelig og seriøs, lang fjerde ikke starte, men da de ikke stopper, så hvis du bestemmer deg for å være en god kone skal tenke: hva det representerer din folk? Og derfor utvikle taktikk og strategi av din oppførsel og hans reaksjoner.
Men, selvfølgelig, det er generelle retningslinjer som vil passe alle modeller og varianter av menn. De vurdere.
 Ros.
For alt. Ros er kjent og god katt, og allerede tenker mannen alle mer. Tross alt, forstår han ikke bare tonen, men innholdet i ytringen. Derfor bør fremgangsmåten rozhvalyuvannya tas som art gjør det varierte og kreative. I dag prises for det han er omsorgsfull, gikk på vei hjem til butikken og kjøpte brød. Det spiller ingen rolle hva det er deg han ringte og spurte. Allikevel ros, fordi ikke kunne si nei, og nei, ikke forlatt. Godt gjort. I morgen ros for det faktum at han er en god far og en masse tid til barnet. Han ønsker sannsynligvis å svare umiddelbart og vil sjekke lekser. I overmorgen si at han er din støtte i alt og hånd over bin.
Når du roser en mann er en dobbel prosess: han var fornøyd med at hans blod ut aktivt endorfiner, du også hyggelig å si fine ord, har du løftet stemningen. Så du sier flere gode ord. Mann respons også sier noe som du lenge har sett frem til å høre starter en kjedereaksjon, veldig nyttig for en vellykket familieliv.
 Båret bort.
Ironisk nok, selv de mest intelligente menn med en analytisk sinn og logikk utviklet utsatt for noe som ikke dekkes smiger. Spesielt hvis smiger kommer fra kvinner mye mer - fra sin kone. Han venter triks, så han avslappet og du er ikke selvkritisk. Vel, ikke sant. Og absolutt det uten at du ønsker det å kritisere, venner, kolleger, din mor, endelig. Og du blir båret bort.
Hans subtile sinn (stramme biceps), uovertruffen sans for humor (seriøsitet og grundighet), tykt hår (skallet hodet mandig), presspasning (solid magisk magen) og så videre.
Daria Dontsova, som sagt i et intervju som binder mannen til seg selv veldig enkelt. Du trenger bare stadig vidunder som er i mellom bena og hvordan det fungerer bra. Dette rådet kan også vedta.
 Be om hjelp.
Ikke bli for uavhengig. Du er ikke gift for å fikse vaskemaskinen, trekke bilen åtte pakker med mat eller kutte hoder forferdelig fisk. Ring mannen, la ham vise sine mannlige kvaliteter. Han bare må minst noen ganger føler getter og forsvarer. Selv om du beskytte deg bare trenger fra en forferdelig fiskehoder og få produkter som allerede er i bilen, kjøpte du en uke på Rimi.
Selvfølgelig har ikke hvert menneske kunnskap er nødvendig for å reparere vaskemaskinen. Dette er valgfritt. La oss se, undersøke, se inn i alle hullene. De gjør det når deres bil stoppet for en ukjent grunn, ser ut under panseret, presse hjulet, ettertenksomt klødde seg i hodet og forårsaker en spesialist. Kan føre til spesialist for vaskemaskin og snakke med ham som en mann, kan du ikke forstår språket. Og så du manifestere din takknemlighet.
 Hold personlige plass.
Noen ganger er det nødvendig å ha en god familie. Og ham og deg. Hvis dette er aktuelt for deg, så mest sannsynlig du mann blokkerer oksygen. Jeg selv, forresten, også.
Ikke hindre sine møter med venner, kolleger eller klassekamerater. La kjørt bort. Og du rozviytesya. Det handler ikke om det, han vil ha en øl med medstudenter skade ham til å forlate hjemmet og deretter mystisk stille og ikke si hvor du var, og selv om du sitter i en nabo. Slike spill kan ødelegge relasjoner.
Du liker ham, må ha sine egne personlige interesser, hobbyer, interesser, deres sosiale sirkel. Når det kommer til fotball, kan du ikke stå, gå med venner til en konsert, eller sitte på en kafé eller se sentimental melodrama med Hugh Grant, for som du ikke lokke noen pepperkakemann. På møtet, vil du være noe å fortelle hverandre. I tillegg vil du ha tid til å gå glipp av, noe som er svært verdifull for paret følelse.
 Være feminin.
Hvordan bli en god kone?
 Så - myk, glatt, kompatibel. Ikke dytt, ikke spør, ikke klandre. Fortsett som utspekulert som en erfaren kommandant, er hæren til fienden kommer til å angripe, tenker manøvrer, har du endret landskapet og alle gikk på den andre siden. Så for å være en god kone, vil mestre den militære strategien.
Hvis du ikke klarer å insistere på sin egen måte, postupitsya ikke starte en kamp. Bare du vet at dette ikke er en konsesjon, som en midlertidig retrett. For å gjøre en pause, og når fienden gape, forsiktig gå på den andre siden og få deres.
For eksempel vil du sommeren til å hvile på sjøen. Og din mann - en landsby hvor det er en innsjø og satt spinning. Hva gjør jeg? Normal kone dress skandale og insisterer på å bruke sine trykk, beskyldninger og tårer. Og være misfornøyd med havet, alltid burchaschym og vorchaschym følgesvenn. En god kone vil ikke argumentere og tenke på hvordan å nærme seg dette problemet fra en annen vinkel. Og samle informasjon om sjøfiske. Kanskje til og med, som ved et uhell, produserer mann kjæreste, som på fjorårets Taran fanget sjøfiske fra traileren og nå alle snakker om det, andpusten med glede. Etter at de mest sannsynlig vil kjøpe flybilletter til sør.
 Legg følelser.
Dette rådet motsier den forrige litt, men hva kan du gjøre et slikt liv, det er alle laget av motsetninger.
Din mykhet og smidighet etter en tid gå lei. Livet vil bli frisk hvis det ikke skjedde, og alle konflikter vil bli ødelagt i fødselen. Så noen ganger nyttig liten krangel. Å avreagere, bart varige konflikter og bedre forstå dem. I argumenter, som i alt annet, har sine egne regler.
Det viktigste man - ikke flytte til den enkelte. Tenn sine handlinger, ikke sine egne. Ikke prøv å ta på de såre flekker, som du bare kjenner deg, kan du miste tillit. Og prøve å forstå hva som er skjult årsaken til krangelen. Noen ganger er det ikke faller sammen med stasjonen, som på overflaten.
 Svar.
Han ble forelsket i din sjel lys og elegant, men det også skallet, selvfølgelig, veldig mye, er det ikke? Så prøv å samsvare med det bildet som de selv skapte og under dating.
Det er umulig for livet for å holde seg ung slank jente med entusiastiske, storøyd og golden flette til midjen. Men du kan være preparerte slank kvinne, som ikke har tapt en skøyeraktig glimt i øynene og håret er alltid i orden.
La oss ikke snakke om zanoshenyh curlers og gamle kåper - alle kjente og nesten ingen praksis. Men noen fortsatt gå hjem i at det ser ut til synd folk ikke anser det nødvendig å skjule fra sin mann en rekke kosmetiske manipulasjoner, som masker av alger eller hjemme pedikyr. Det er menn som tilhører slike ting rolig og selv med humor, men det er bedre å holde disse sakene i en viss avstand for ikke å miste den mystikk og sjarm.
Hvordan bli en god kone? Finne en god ektemann. En som vil utfylle deg som en platina diamant ring tjue karat. I dette tilfelle har samsvar med disse reglene ikke krever at du uanstrengt. Alt vil være lett og naturlig. Tross alt, du elsker hverandre. Og den du elsker, jeg ønsker å fryde seg, ros og glede.  
Som noe å overraske en du er glad i?
 Når vi snakker om hvordan å overraske en du er glad mann snakk om slike trivielle ting som frokost på sengen, laget personlig eller magedans striptease og erotisk massasje med aromatiske oljer, vil vi ikke. Er alle disse mannen din kan fortsatt overraske? Og, være trygg, det bør ikke overraske, og umiddelbart redde forholdet. Hvordan? Enkelt - kroppsliggjøre alle de ovennevnte.
Viktig: til frokost, i sengen, bør det være noe fettete og sennep og ketchup, fordi planene ikke inkluderer alle perebrudnyty. Mest menyen kaffe og toast, litt frukt og kake - selvfølgelig, alt dette må være vakkert servert.
Uansett om du er i stand til å danse eller ikke (faktisk alle kvinner vet hvordan å danse), kan du ta leksjoner i koreograf. Men det viktigste er et vakkert undertøy eller drakt med mynter og, selvfølgelig, og en fremmed kvinne som i all denne prakten beveger seg til musikken - bare for ham.
Godt å vite: jasmin, sandeltre, kardemomme, patchouli - er essensielle oljer aphrodisiacs. Grunnlaget kan være jojobaolje imidlertid bruke noen massasje olje som er igjen legge til et par dråper aromatisk olje. Og prøv å ikke overdrive det: overflødig duft kan forårsake hodepine.
Og hvis du ønsker å virkelig imponere din kjære - det hele avhenger av deg og din karakter. Enig, hvis en jente - en god kokk, er hennes elsker neppe overraskende middag med fem retter. I stedet for damer som ikke er altfor ofte demonstrerer sine kulinariske talenter, vil selv vanlige Charlotte oppfattes som noe fantastisk. Forresten, hvis du sjelden behager elsket noe deilig, til den mest tid å lære dette. Spesielt i Internett er full av enkle men raske oppskrifter, og shopping - halvfabrikata. For eksempel kan den ferdige deigen rett og slett underverker. Fremfor alt, ikke vær redd - veldig sjarmerende laurbær og lage mat i huset du har oppgitt. Du kan legge krydder til situasjonen, forberede mat i et forkle over sin nakne kropp. Imidlertid har denne metoden en bivirkning - igjen uten tilsyn ofte kokt mat.
Hvis du tihoni omdømme - spør gutta sammen for å gjøre et fallskjermhopp. Du kan være veldig skremmende for de ideen skjelvende knær. Deretter erstatte den ekstreme varianten romantisk - fly i en ballong. Eller kjøre på kortene. Nå er nesten hver by har en tjeneste "inntrykk som en gave, kan man finne en gal rekke ideer - og velge til din smak: en felles tur til spa med sjokolade wraps, skreller og andre behagelige følelser, en tur til en dansetime eller provoserende latinsk dans for to.
En flott måte å overraske sin mann (ikke bare elsket, men også noen) - er å gi ham trygt kjøre bil, ingen spørsmål, og uten å gi råd med mindre han spør. Bare ærlig tror at denne fyren vet hva gjør. For dette området - gå til salongen, shopping eller pyjamas fest til kjæresten når vennene hans kommer til å se fotball eller spille preferanse. Cook reker eller smørbrød (mange) og forsvinne. Og ikke kall! Fordi denne kvelden de fleste av hans venner bare dø av misunnelse. Og han innser hvor heldig han med deg.
En annen måte å overraske en du er glad i - skrive for et stykke på "100 grunner" hvorfor Jeg elsker deg ". Og ta de gode tingene om det vet. Først i prosessen med dette litterært verk får du det som kalles en "recall" og igjen sørge for at uvanlig og beste mannen i verden i nærheten av deg. Dette i seg selv vil være til nytte forholdet. Og for det andre, så din kjære vet mye om dette, og hva gjorde ikke forvente. Og mest av alt, fra tid til annen for å lese arbeidet ditt. Vel, selvfølgelig, nå er han bare vil vite at endelig møtte en som var i stand til å sette pris på sin sanne verdi. Og hvis du ønsker mer favoritt og han bortskjemt du alle slags overraskelser, er ikke nødvendig innebære at for eksempel kunne romantikk være mer, men på Lenka mann kjørte i en vogn og dusjet roseblader. Den første er ubrukelig, fordi menn ikke forstår hintet, må de snakke tydelig og direkte. En annen og meget eksplosiv. Sammenligne sin mann med en annen kan bare være til hans fordel, resten av "truende side". I tillegg kan din kjære vet at trener og petals var etter den samme Lenka fanget Velsignet med en sekretær, og en dyp følelse av romantisk handling han ser annerledes enn deg.
Vel, er det romantikk ikke mangler, publisere elskede klart mest romantiske mannen i verden og skrive takk i detalj liste alle hyggelige og sjarmerende overraskelser, som han gjorde. Så du har en tendens til å presse sine tanker i riktig retning.
Vel, selvfølgelig, intim sfære - en grenseløs felt der du kan finne mange måter og muligheter til å overraske en du er glad fyr. En av dem - fra tid til annen tilbakekalle et forspill. Absolutt. Stram det på soverommet uten ado - tro meg, vil det produsere et inntrykk. Selv om misbruk denne metoden er ikke nødvendig - ellers etter en mens du er lei.
Og, kan du ta med deg i sengen volum av erotisk roman. Og åpne en side på måfå, umiddelbart å iverksette alle som lest i livet.
Drømmen om de fleste menn - til kjæresten hans tidvis blitt, vel, for eksempel en sykepleier. Eller skolepike, lærer, hushjelp og så videre. Improvisert (eller kjøpt i en spesiell varehus klær) drakt kan være en stor overraskelse. Et annet tips med dressing. Hvis hans favoritt lag tapt - er det ikke behov for hele kvelden for å beundre hans motbydelig holdning. Bedre få en t-skjorte eller skjorte farge motstandere, raskt feste til det alle tall og Vel, generelt, vil se.
Overrask en du er glad i - det er nyttig, nødvendig og hensiktsmessig. Og da vil du høre fra sin mann: «Du - fantastisk! "? Være fantasy Aktiver kreativ tenkning og fortsette på ubestemt tid for å overraske og glede hverandre. Jeg ønsker deg lykke!  
Яндекс.Метрика