Hvordan å møte sin kone fra sykehuset?
 Det virker som du kan hilse: Du har nylig ble pave. Allerede bak mange følelser og angst følgende hilsener og ønsker, og fremover - mange nye gleder og bekymringer. Og en av dem - som å møte sin kone fra sykehuset. Vi, selvfølgelig, vil minne om at dette krever blomster, hilsener og ord om kjærlighet og takknemlighet - du selv vet det godt. Men forbereder ankomsten av min mor med en baby - er fortsatt litt mer enn en grand velkommen. Så prøv å ikke gå glipp av noe.
 Ren - garantien for helse. For voksen møte hans familie trenger for å rydde opp i leiligheten - støvet av alle, selv de mest skjulte byer, vaske gulvet. Fra rommet der barnet crib stå, er det viktig å fjerne alle "rengjøringsmidler" - bokhyller, garderober, møbler, tepper, tunge gardiner. Selvfølgelig, hvis det er mulig, og det som er igjen - perepraty eller støvsuges. Også, ingensteds i rommet babyen blomster i vinduskarmene, kan de bli flyttet hvor som helst annet sted.
 "Medgift"
Mange mammaer og pappaer har lenge ignorert den gamle regelen-omen ikke kjøpe babyen før fødselen. Og noen strengt det skal. I det andre tilfellet vil du finne en rekke problemer - vil kjøpe mye og for en kort tid. Men selv om de fleste av kjøpene er gjort, ikke vondt igjen ta kontakt med en liste, så noe glemt.
Så har du å være i huset, barnevogn, barneseng med madrass, teppe to (fin og varm), en liten pute og to endringer av sengetøy. Og det er bare begynnelsen.
Følgende er Kyser, vester, glidere og sokker, bleier og en pakke med engangsbleier størrelse du ønsker (for noen grunn vi kaller dem bleier, uavhengig av produsent). Du skulle tro at dette er alt? Ingen.
 Førstehjelpsutstyr og baderomstilbehør.
På dagen for ankomst hjem babyen trenger en god vask, og hans første i livet til vannbehandling er nødvendig for å forberede.
Bath. Det bør ikke bare kjøpe, men også for å vaske (bedre - med brus) og hell kokende vann. Trenger også babyen såpe (uten fargestoffer og smakstilsetninger), stor mykt håndkle og mangan (noen kilder antyder erstatte den med buljong celandine, i alle fall, uten en tur på apoteket du vil administrere).
Og nå som du går til apoteket - kjøpe hele listen ikke strekke til å møte et par ganger og ikke vente til senere. Først, noe veldig viktig, må du kanskje om natten når alt er stengt, og for det andre, for store kjøp i apotek vanligvis gi rabatter eller rabattkort.
Hva du trenger å ta med apotek (bare skrive ut denne listen):
babyen krem, pulver, våtservietter for babyer;
saks med avrundede tips;
masker - etter antall leietakere;
bomull pads og pinner;
hydrogenperoksyd, grønn maling, mangan;
damp-up, petrolatum;
flokk, celandine, kamille (hvis noen bleie utslett, er det uunnværlig buljong);
dill eller fennikel frø te hjelper med kolikk;
termometer, og bedre - spesielle teststrimler som kan måle temperatur, fester seg til pannen til barnet;
Dummy bedre forskjellige former: Hvis bare én, er det sannsynlig at barnet hun bare ikke liker;
flaske brystvorter - minst tre. Merk - hull i brystvorten er forskjellige, så du ikke passer hver flaske, men bare de som er laget spesielt for babyer.
Dermed gjenstår det bare å kjøpe "smart" set for baby - og forberedelse kan betraktes som komplett. Det er ikke nødvendig å følge de "blå-rosa tradisjoner, farger" kan klær "for barnet være vilkårlig. Men denne gangen er best å rådføre seg med den nylig mor.
 Den etterlengtede møtet.
Ikke invitere til døren til medisinsk institusjon for mange venner og slektninger for å møte sin kone fra sykehuset bedre i en snever krets av nære og "nyttige": de som stille kunne fange, bidra til å bringe noe og så videre. Glade og jublende feiring ordne senere, men for nå og for kona til en flott samfunn vil være smertefullt og barnets immunsystem er ikke styrket, og heller ikke hva dens underlagt tester.
Og det ble etterfulgt høytidelighet med minimal mengde av folk, rekkefølge, for eksempel limousin, forberede middag for to, ta vare på gaven for sine halvdeler. Men i denne situasjonen den beste gaven - det er deg, glattbarbert, edru (ja, noen ganger feire fødselen av en arving strammet også) og klar når som helst for å hjelpe og støtte.
En ekte mann tenker et spørsmål om ære verdig til å møte sin kone og barn fra sykehuset. Og med rette. Det var en veldig vanskelig periode, og brukte mye energi. Og din endeløse hjelp og omsorg i denne perioden vil være svært nyttig.  
Hvordan å be om unnskyldning til fyren?
 Forholdet med din kjære noen ganger ganske vanskelig. Vi ofte følsomme for de ordene som ikke gjorde oss noe inntrykk i det hele tatt, fortelle dem til noen andre, og han sa - og beklager til tårer.
Men hva hvis den gjør det, og det skade deg? Ja, dette skjer. Jeg må si det viktigste - å forstå at du ikke hadde rett. Jenta er ganske vanskelig oppgave, ikke engang menn uhell oppfunnet bevinget setning, at hvis en kvinne ikke er riktig, be om tilgivelse fortsatt har dem.
Så det vi har - du liksom skylder det å be om unnskyldning for en eller annen grunn ikke ønsker å, så du må ta saken i egne hender.
 Det er lett
Det riktige svaret på spørsmålet som å be om unnskyldning til fyren være, jo før jo bedre. Absolutt ingenting å gjøre med konflikten stramme kjære, tvinge seg selv til å lide også. Så det er bedre å be om unnskyldning en gang, kort og oppriktig. Sdobry ord omvende seg fra sin rettmessige del av komplimenter - å definere hva han mener, reservert, snill og sjenerøs. Bare ikke umiddelbart trenger treghet klandre deg selv. Ordningen, "du er så god, og hvordan du tolererer meg? "- Veldig dårlig. Du trenger ikke å svare på ydmykende selv. "Du er så bra (det er en liste over positive kvaliteter til å gå), jeg setter pris på det veldig mye" eller "Jeg var heldig med deg."
Lang forklare årsakene til hans handling og mange unnskyldninger - dette er en dårlig taktikk. Til slutt, må vi være i stand til å gjenkjenne sine feil. Og mer til faget ikke å gå tilbake.
 Prestasjoner teknologi
Selvfølgelig, hvis du ønsket å informere ham om noen gledelige nyheter du bør nok gjøre det i egen person. Men ber om tilgivelse - ikke en hyggelig yrke, så jeg ønsker å gjøre det via telefon, sms eller venner - et sosialt nettverk. Selvfølgelig, rørende sms - det er ikke dårlig, men snakk i øyet vil være mye mer ærlig og mer effektiv. Vi bør si om versene fra Internett som du kan finne på mange områder gratulasjoner (ja, det er en unnskyldning). Gi opp ideen med en gang og plukke dine egne ord. Denne "zashtampovannoe" unnskyldning kan bare føre til irritasjon.
 Lage vakker
Hvis du ønsker å bare innrømme sine feil, men likevel hyggelig å be om unnskyldning til fyren, er dette også mulig. Men, selvfølgelig, ikke møte ham på dør med en blomsterbukett eller invitere en restaurant på egen regning. Likestillings artikler - dette er sikkert flott, men la oss la disse måter å være mannlig oppmerksomhet. Gi det som et tegn på anger egen noe for dyrt trenger ikke menn for å ødelegge den. Presenter deg selv bedre - et sett med fantastisk undertøy, hjelper det mye i form av forsoning.
Dårlig idé - å uttrykke sin unnskyldning, selv veldig oppriktig og berører ham på veggen "VC" eller skrive dem på veggen i huset hans. Det er lite sannsynlig at han vil sette pris på det. La dine personlige forhold er personlige utenfor Adgang forbudt!
Men forberede en deilig middag eller å kjøpe billetter til hans favoritt "horror" - er umulig. Men uansett hva du planlegger spesielle arrangementer, det viktigste likevel - oppriktig anger og faste beslutning aldri til å gjøre det lenger.
 Hvis ikke fungerer
Hvordan å be om unnskyldning til fyren?
 Men det skjer også at alt dette er, dessverre, ikke fungerer. Ofte når du virkelig alvor skrudd opp. Så, unnskyldninger, og han fortsatt blir sint eller selv ønsker ikke noe å diskutere. I dette tilfellet er det bedre å ta en pause for to eller tre dager, og gi ham det som kalles kult. Og deretter prøve å bedre forholdet. Det er ikke nødvendig på dette tidspunktet å kaste hans brev, SMS og paier til å forlate ham på døren. (Det er bedre å bytte til noen av sine saker for ikke å dø av utålmodighet). Mest sannsynlig i løpet av denne tiden han kan bli trette og dine forsonende manøvrer som vil bli oppfattet positivt.
Men det er en annen ikke veldig hyggelig - ville han bare ikke ønsker å sette opp, og det er ikke på den måten, og det er en god unnskyldning for å bryte. Hvis ja, så absolutt du bør ikke underholde illusjoner og prøver å lime sammen fragmenter av noe som lykke.
Dette er imidlertid sjelden tilfelle. De aller fleste av disse kampene (med mindre du oppblåst lepper og sa: "Jeg ønsker ikke å se deg", og han ble fornærmet), ender svært raskt. Menn er langt mindre hevngjerrig, dessuten mot deg, vil det ikke minne din feil hver fredag ​​gjennom hele neste år. Innhold og prøve å gjengjelde når noe er galt å gjøre det.  
Hvordan hilse sin mann på hans fødselsdag?
 Bursdag elskede mann - en ferie planlagt og forventet. Snarere ferie menyen forberedt på forhånd, og du mest sannsynlig vet hva som vil gi. Eller kanskje, og han innser at det vil være en spesiell boks med bånd. Når folk har lenge levd sammen og vet drømmer og ønsker for hverandre, ikke noe overraskende i denne bevisstheten der. Men er det ikke et sted av overraskelser og uventede? Selvfølgelig er det.
 God morgen! Frokost på sengen er neppe en overraskelse så mye. Dette skiltet oppmerksomhet sunget i litteratur og film, og har blitt adoptert av kvinner (og menn) i alle land og kontinenter. Men hvis ditt eget folk ser frem til en kopp kaffe uten å forlate bagasjen - gi ham muligheten.
Faktisk, den dypere meningen med dette ritualet - lage god morgen, men stemningen - perfekt. Og for å oppnå dette resultat, er smuler på arkene ikke nødvendig. Du kan gjøre en rekke andre måter. For eksempel ordne gaver på bordet ved siden av sengen, og legger til alt dette den søteste blomst og kort med morsomme dikt.
Eller du kan ordne en teatralsk hilsen - utkledd som sykepleiere, stuepiker og kanskje en formidabel kriger alv eller. Med stiliserte ytelse og alle dens konsekvenser.
 Gave
Selv om du allerede har bestemt seg for familierådet som bursdag ga ham en vinterjakke, forbyr ingen å foreta en ny, ekstra og uventet gave. Hva blir det? Du vet bedre. Hvis din mann - en mann og en sunn økonomisk, fin liten ting, den eneste hensikten med som - samle støv på hylla, er det usannsynlig å behage. Og hvis det er - en uforbederlig romantisk, veldig godt kanskje. For noen, den beste gaven - dekker for bilen, og for noen radiostyrt helikopter eller båt. Du sikkert vet du bedre.
 Romantisk Evening
Stearinlys, snacks, spredt på gulvet silkeputer og roseblader - alle la for hans bursdag eller noen andre kvinnedagen. Det er lite sannsynlig at din mann vil komme til glede for denne kvelden.
Bedre å gå med ham på en fisketur eller fotball i restaurant - med sanger, danser og sigøynere - eller organisere en fest for ham hjemme. Og ikke begrense salater og et bord som er vekselvis bursdagsønske lykke helse. Arrangere en fest Reto-stil eller konvertere en leilighet i kasinoet, eller rocker gangster tema kan også være svært nyttig. Med fantasi og eksepsjonelle organisatoriske ferdigheter - og denne bursdagen vil bli husket i lang tid.
 For veldig modig
Hilsener kan være ganske original - til høyt parter kan sammen lage et fallskjermhopp, gå karting eller gjøre noe annet sånn - oppsiktsvekkende. Vanligvis "opplevelser for gratis" tilbyr mange spesialiserte tjenester, finne ut hva dette er tilgjengelig i byen din - og velge! Bare vær forsiktig - dette overraskelse bør fortsatt behage menn, men ikke dødelig skremme.
Til slutt må jeg si at menn ikke bryr seg nok til å omfatte alle typer datoer og hendelser, blant annet til sin egen bursdag. Mange av dem kan til og glemme det hvis du ikke klarer å minne. Så noen overraskelse hver hyggelig overraskelse er sannsynlig å bli oppfattet av din mann graciously og entusiastisk for den enkle grunn at det er de, og spesielt ikke venter. Så ikke bryte unyttige hjerner enn hvordan best å hilse sin mann på denne ferien, og bare handle.  
Яндекс.Метрика