Hvordan dekorere et rom for en romantisk kveld?
 Romantisk kveld på høyeste nivå, som i filmene, og enda bedre - er det ikke målet for alle som tenker og planer til egen avtale med din kjære? Denne hendelsen forberedt på alvor, plukke menyen, musikk, kostyme og tilsvar rette ordene. Likevel romantikk og sjarm av kvelden til en stor grad er avhengig av miljøet. Så hvis din romantiske møtet vil finne sted ikke i restauranten eller om bord, og hjemme, bør ikke mindre oppmerksomhet rettes mot ferdig rommet, hvor faktisk alt skje.
Selvfølgelig, er først og fremst tilstand renslighet og orden som råder i rommet, men det er ikke alt. For å skape den riktige stemningen i anledning, vil du også dekorere et rom for en romantisk kveld, og måter å gjøre det interessant, original og vakker, det er mange.
 Hjerter
Vis at ditt eget hjerte uten resten tilhører gjenstand for lidenskap, kan du dekorere et rom med kranser av hjerter eller enkle kopier av den ubestridte lederen blant symboler for kjærlighet.
Hvordan dekorere et rom for en romantisk kveld?

De kan kjøpes i suvenirbutikker, men du kan lage dine egne hender. For eksempel, en fin "hjertet" krans kan bygge på noen få minutter, vil det ta bare en stiftemaskin og strimler av farget papp eller tykt papir.
Hvordan dekorere et rom for en romantisk kveld?

Og du kan til og med enklere. Dette krever noe papir (veldig stilig vil se avis), maling (helst gouache), saks, ledningen. Og din kjærlighetserklæring gjort!
Hvordan dekorere et rom for en romantisk kveld?

Et annet alternativ - dekorere bordet for en romantisk middag i små buketter, ha ens hjerte. Som små "vaser" kan bruke vanlig glass - denne sammensetningen vil se søt og veldig, veldig romantisk.
Hvordan dekorere et rom for en romantisk kveld?

 Stearinlys
At uten noe som ingen kan forestille seg en virkelig romantisk date. Riktig belysning skaper den rette atmosfæren, og tenner lys i mørket - dette er hva du trenger. Shoppe - du vil finne lys av noen former og farger. Og så alt avhenger av din fantasi. Du kan begrense et par lys i lysestaker vakre - det vil se stilig. I dette tilfellet må du ta vare på ekstra belysning, og selvfølgelig det ikke bør være for lyst.
Hvordan dekorere et rom for en romantisk kveld?

Et annet alternativ Room Decoration - sted stearinlys der det er mulig, til et rom fylt med flimrende lys - det ville se helt fint. Hvis du bestemmer deg nøyaktig hva du skal gjøre, være forsiktig og følge reglene for brannsikkerhet. Romantisk kveld kan gli i en stormfull natt han tar av klær og møbler kastet, og det er svært viktig for å slukke flammer. Branner av lidenskap er nok, ikke legg det til brannen i leiligheten.
Hvordan dekorere et rom for en romantisk kveld?

For å uttrykke sine ivrige følelser kan og bruke sammensetningen av stearinlys, plassere sitt hjerte, vil se veldig fint.
Hvordan dekorere et rom for en romantisk kveld?

Ikke en dårlig idé for en romantisk kveld - duftende stearinlys. For å skape den ønskede stemningen de er perfekte. Vi er bare pre-kontrollere at lover (lover) er ikke allergisk mot dem.
 Blomster
Hva kan dekorere ditt parti, er det blomster. Men ikke overdriv det og ikke gjøre plass i drivhuset - det er usannsynlig at noen vil sette opp en romantisk stemning. En av de fine utvalg av elegant bukett i en vase vil være nok.
Hvordan dekorere et rom for en romantisk kveld?

Men som kan brukes uten frykt kronbladene. De er hensiktsmessig og bare spredt rundt i rommet og bordsetting, og hvis forholdet er allerede ganske nære petals kan fylle sengen eller legge dem til på badet.
 Arabisk natt
For en romantisk middag, kan du melde deg ut av bordet og serverer og flytte den til gulvet. God sjal, silke puter, og alle de ovennevnte, petals, blomster, stearinlys, røkelse pinner eller aromalampa. Legg til dette eksotiske suvenirer og raffinert bord med en hookah, retter med frukt og orientalske søtsaker - det vil bli en fantastisk kveld!
Hvordan dekorere et rom for en romantisk kveld?

 Viktig!
Selvfølgelig, du gjør alt for å sikre at datoen var perfekt. Men så er usannsynlig å lykkes. Noen mindre ruhet fortsatt være. Og uansett hvordan du ønsker å skape fantastiske omgivelser og flott natur, er det viktigste likevel ikke. Så ikke bli for dypt inn i detaljene, nervøs og bekymring, alt vil være som det skal. Det viktigste som gjør en romantisk kveld, og farvel - en oppriktig følelse og gleden av å møte.  
Hvordan lage en mann løpende etter deg?
 For å vinne en mann å erobre sitt hjerte til å være hans eneste, for å gjøre menn løpe etter deg - da det plutselig blir viktig hvis det er veldig søt! Er du klar til å gjøre alt mulig, hvis han bare hadde fått for deg en spesiell følelse og begynte å aktivt oppdage.
Stopp et øyeblikk, så verden fungerer, jo mer lidenskapelig du ønsker oppmerksomhet fra mannen, jo mindre er det utholdenhet fest sko og gå i løpet for deg. Trist men sant. Og du selv, tydeligvis lagt merke til at ulike "feil" du puttet (sliten, ikke sant!), Men den som trenger en veldig, veldig dessverre, ikke i en hast.
Det er ikke tilfeldig eller ond skjebne, er det forståelig. Hvis ditt ønske om å få denne mannen for mye, han ubevisst føler seg fanget og i stedet kjøre etter deg, rettet strengt motsatt retning. Kan jeg endre dette? For å være ærlig - i en håndvending.
 Stage en. Avslag
Dersom spørsmålet er riktig konfigurert, er svaret innlysende - dette er en gammel sannhet. Og svaret på spørsmålet: "Hvordan lage en mann løpe for deg? "Vel på overflaten, for å flykte fra den. Ikke bokstavelig talt, selvfølgelig. Du trenger bare å redusere lidenskaper. Tro ikke at du trenger å late som å være stolt og utilnærmelig. Selv om du er en fantastisk skuespiller, og "Oscar" ikke komme til deg utelukkende ved en feil, i en tilstand av kjærlighet alle disse talentene forsvinner i en ukjent retning, og du rødme, bledneesh og bære den fullstendig meningsløst. Så det vil fungere med den tilstand av kjærlighet.
Ironisk nok, det første skrittet for å få det - gi det opp. Ikke alltid, men bare for en stund. Å redusere graden, være fortsatt vil ha det her og nå. Ta for gitt at hans lidenskap for du kan våkne opp med tiden. Et år senere, for eksempel. Forresten, er det mulig at det vil være du ikke trenger. Tenk deg denne situasjonen så tydelig som mulig. Ja, det er den mest naturlige måten løper etter deg, prøver å møte, og du er som de andre.
Og tenk hva som ville skje hvis du ikke fungerte. Generelt no-cho th. Det vil være ganske likegyldig til deg. Hva vil skje da? Nei, nei, ikke prøv å flykte fra denne visningen. Det vil ta litt mot, men hvis du lar deg selv tenker på det, du forstår - problemer skje. Mest sannsynlig (vel, vi vil ikke dissemble), etter en stund du møter noen andre.
Et viktig poeng - ikke zatrymuysya lenge på en hvilken som helst av disse bildene. Det er vår oppgave å gjøre det igjen begynte å løpe etter deg, og avvisningen av denne ideen - bare en av de nødvendige skritt på veien til den verdsatte mål.
Så du har innsett at lyset den har ikke konvergert kile, trenger du ikke skjelver ved omtale av hans knær navn og dine følelser for ham - det er ikke dødelig lidenskap, spenning og munter jeger og nysgjerrighet: hva som vil skje neste. Hvis ikke, så gå tidlig og dum. Enhver teknisk råd vil være ubrukelig uten den rette stemningen.
 Trinn to. Elske
Hvis du er klar, egentlig ikke anstrenge seg for å presse ham til å bevege seg i din retning, du mest sannsynlig, vil du overrasket over hva bør være ditt neste steg. Dette er - kjærlighet. Hvordan så? For hva om du bare overbevise deg selv om at han ikke vil virkelig trengte selv?
Det er ingen motsetning her. Å elske en person og trenger det - dette er annerledes. Beundre hans dyder, beundre dem og nyte kommunikasjon - er kjærlighet. Sjalu, plaget og ønsker å få det inn i uskifte bruk - det er ikke kjærlighet, men en form for selvdestruksjon. Og hvis den først gjør en mann din venn og beundrer, den andre - og tvinger deg til å holde seg unna, så valget er ditt.
Hvordan lage en mann løpende etter deg?
 Så nå har du absolutt ingen krav til det og ikke prøver å manipulere dem bare glad for at det er i verden slik preharnyy stipendiat. Du alltid oppriktig glad for å se det (selvfølgelig, nå du ikke trenger å huske febrilsk lik eller malte øyne, og hater meg selv for at arv er ikke kjolen). Du trenger ikke å plukke gjennom kraften i ord eller synes å se i øynene hans smartere - du bare gøy å snakke med ham. Du ikke gjør ham en tvungen komplimenter, prøver å finne ut samtidig i bakhodet hvis du ikke også perehvalyvaesh det - du bare si hva du synes. Denne holdningen vil vinne noen, og han vil forstå og føle at du er i mine tanker og ikke holde zmykaty namanykyurennыe fingrene rundt halsen hans, din drøm. For en slik kjærlighet, ingen klager og beskyldninger, uten sjalusi og beskyldninger - en fantastisk sjeldenhet, og det kan ikke være stille.
Og forresten, selv om du er fast bestemt på å gjøre menn løpe etter deg, nå er det tid til å tenke og endre språket. Er det egentlig målet ditt - for å få en forfølger? Kanskje du bare virkelig ønsker å være fornøyd med det?
 P.S. Dumme voksne barn sette et dumt spørsmål: Hvem elsker du mer - din far eller mor? Barn med mistenkt titt på disse voksne: de vet at du ikke kan elske mer eller mindre, kan du bare elsker.
Dette er hva vi er? Tror ikke den du elsker mer - en kjær eller kjære. Aldri seg mot ham, og samtidig ikke tillate deg selv å krenke sine egne interesser på bekostning av hans.
Du ønsker å shoppe med vennene sine, men i stedet bli med ham til garasjen, der han reparerer en sykkel, og gir ham nøklene, prøver å forstå det komplekse tallbetegnelsen. Det er riktig? Må jeg til å bryte fra hverandre og gjøre all sin virksomhet?
Ærlig? Vi vet ikke! Men du vet. Hvis det gjør deg glad, og du er glad for å tilbringe denne tiden - med nøklene og andre obskure stykke jern, så alt er fint! Hvis du skyver det en plikt, å forstå at du bare nødt til å være den samme interesse eller (Gud forby!) Et ønske om å kontrollere hva som var der i garasjen hans gjør - stopp umiddelbart! Det er bedre å kjøpe en ny kjole og veske.  
Яндекс.Метрика