Hans oppmerksomhet og reaksjonsevne, rettferdighet og pålitelighet, godhet og sjenerøsitet gjør underverker med deg ditt forhold - en fe, en sensasjon. Han gjorde du innser at livet er vakkert, bare ved siden av det syayesh inni deg og du ønsker for det å innløse en pris i hans ømhet, ringer mest hengiven (etter din mening) navn.
Hvor kjærlig kalles lover boy Så hvordan kan kjærlig kaller hennes elsker og ikke overreagere, jeg ønsker å snakke i dag.

 Hvordan?


 Svært ofte vi ty til de diminutiv-kjærtegnet former av navnet valgt. Sashulka, Kolyushok, Serzhyk, Dima. Ysaakulenka, Arystarhunya, Svyatohorchyk, Yllaryonushka Alt dette - de mest uskyldige og harmløse måter å bryte språket, oops, jeg mener - se kjærlig til sin elskede. Enhver person rimelig behagelig lyden av hans navn, menn - er intet unntak. Og hvis det er (navn) så uttalt pevuche forsiktig, og med munnen av kvinnen han elsket, dette hyggelig tre ganger.
 Men like ofte vi gi kjærlig kallenavn basert på deres egen fantasi, eller helt abstrahere fra noen hint av sunn fornuft. Så født Karabasyany, Meteorchyky, Zvezdulenocheky, Pulechky, Tyupochky, Tsyurypopochky og elefant, som representerer Gud vet hva.
 For eksempel, kalte du ham Lille Pupsik eller My spurv, mens en stor slegge og tast 12 - han er bestevenner. Og han spyttet verft i skuldrene og planlegge en dag til dag knitrende kaldt, og alle dine Pupsik som ECT for streng vinter frostskader hjernen hans. Støpejern Brother - det er navnet som ble gjort for å skape denne sangen. Big Hammer - også et alternativ. Vel, hammer eller hvis veldig mye ømhet helle over kanten.
 Du eier sår imp eller Apollo, som i virkeligheten - rundt milde puhlyash briller med høye dioptrier og pounds? Således, i dette tilfellet navnet honningkake kommer ville være mye bedre. Hva kan være galt med den sanne sannhet? Det viktigste bare å latterliggjøre det høres ut.
 Eller, for eksempel, din rettferdige barndom het bagels. Hvordan det skjedde er ikke kjent, men selv om alle vennene mine kaller det så med munnen det vil høres med et snev av profeti. Ikke friste skjebnen, tenk på noe mindre symbolsk.

 Amusingly


 Ømme kallenavn kan være veldig morsomt. For et par år siden, snakker i telefonen med kjæresten sin, på grunn uhazheram som har gått tapt siden institutt ganger jeg har hørt denne setningen: "Du vet, vi Vuhlynkoyu Tai samlet i nyttårshelgen! »
 Min fantasi neosvedomlennoe deretter umiddelbart trukket bilde av en ung idrettsutøver med en helt svart hud som forsiktig holder Irku midjen hans enorme labben og gnistrende hvit-toothed smil.
 Men mens Ira fortsatte: "Det er i anlegget tok dager av en uke, og deretter sommeren vil ta rap." "Hvem var din Ugolek jobbe? "- Jeg vet ikke glipp av muligheter til å tilfredsstille sin nysgjerrighet. "Ja Gornova masovnen. Legg merke til, de er som oh velfortjent! Han og Karibia var klar min vogn, men Tai - min gamle drøm enkelt! "Hun la til:" Ugolek - kjøle jeg det si? Og viktigst av alt, er han begeistret! »
 Her er en vakker to måter selvmotsigende virkelighet.

 Hvor og når?


 Hvordan ville du ikke ringe hverandre, husker ordtaket om at alt har sin tid og sted.
 I en av restaurantene hadde jeg en gang observert følgende bilde. Ved et bord sat fire anerkjente menn. De drakk kaffe og presset intelligent tale på åpningen av et konsulentselskap i vår region. Og midt i en livlig samtale i hallen vpurhnula dame i rød frakk. Kaster clutch på kne til en av dem, utbrøt han: "Petushok, trenger du så i dag oppsummert! Hvorfor du tok bilnøklene mine? "Hung stille pause. Deretter tolstopuzы gjenopplivet: "Se, Peter B.! Kuk! Ja, men det ville være interessant å arbeide under ledelse din! "- Og det var en vennlig homeriske latter. Han satt en selvforsynt, et slips til en pris som er dobbelt levekostnadene av vår ydmyke byen, og maling nalyvavsya. Øynene hans dermed lovet damen i Crimson frakk nærmer personlig apokalypse. Jeg trodde at på tidspunktet for hennes evne til å oppløse, fade, falle gjennom jorden ville være så umulig forresten. 
 Så før tippe ut pent lagt ut slags skjeletter ut av skapet av forholdet, tror hundre ganger, og om å avsløre så mye klokere det ville forlate bare to av dere.
 Vel, som et resultat - det Dekorer her for å legge til et par saftige detaljer, rikt smak og uttale sensuell kjærlighet og ømhet fylt stemme - og her er det, klar oppskrift "som kjærlig kalles lover boy." Det viktigste - ikke altfor fjernet fra virkeligheten og ikke forvirre begrepene. Enda bedre uttrykke sin kjærlighet fyndig "Wonderful", "My Ideal", "begjær", "søt", "My Happiness", "My Life". Indifferents ikke der, er jeg sikker på.
 Forfatter: S. Pelagea
Hvor å finne kjærligheten

 Nyttige tips og triks for jenter, for jenter som er på jakt etter sin kjærlighet.
 Hvor du kan finne kjærligheten? Hvordan finne kjærligheten?

 1. Klasse


 Vanligvis kjærlighet skjer plutselig. Du kan provchytysya åtte år i en klasse for øreringer, anser ham en bra fyr og selv et par ganger for å gå med ham på kino. FOR "hvordan å se på det eller uhell fange blikket hans - og alt. Opprinnelige du ikke vil forstå hva som skjedde kan begynne å unngå intetanende klassekamerat. Og deretter gjette. Dette er det - elsker!
 Telle ikke dine klasse gutter med dum runde. Tross alt, du er sammen i flere år, vet du dem som peeling, og som, hvis ikke dem, bli forelsket.

 2. I sirkelen eller seksjon


 Ofte kjærlighet er bundet basert på felles interesser. I sportsdelen eller kunstskole. Har du noe å si, hvorfor er hverandre å lære. Selv biblioteket kan gi deg et møte med sin elskede. Du vil lese langs den samme boken og deretter diskutere dem.

 3. fottur


 Bedre sted enn kampanjen, for å møte favoritt ikke funnet. Fyren er en sjanse til å vise sine gentlemanslovnader kvaliteter: vil hjelpe deg å gå gjennom fjellet elva, ryggsekk på ryggen kast - som innledet et forhold. En kveld sitter rundt bålet? En sang med en gitar? Hva kan være mer romantisk

 4. Hjemme


 "Jeg er der i hjemmet, ikke sett? "- Spør du. Og min mor og far venner? De kommer fra barn og barnebarn, sitte, drikke te og snakke.
 Og du i mellomtiden deres barn og barnebarn holdt. Se på.
 Kanskje før du er din lykke? Og venner eldre bror eller storesøster klassekamerater? De overfylt i ditt hjem, ødelegge mat i kjøleskapet, søppel, klippe på fullt volum på musikk, se på TV.
 Og alt interessant og alt uventet. Gå ikke glipp av din skjebne!

 5. I hans verksted


 Verftet som skole - et sted kjent, noen der ute for å bli funnet, bortsett Kolikk og Boris? Og er ikke dette folk? Se på dem nøye. Så det skjer at du vise din interesse for barn - tolknesh, hit, sier noe kaustisk Dette, forresten, kan være nye kjærlighet.
 Og en på hvis hode du en gang banket en spade i sandkassen, så vil din store kjærlighet.

 6. I enhver tur


 Fra sommerleiren til feriestedet. Skiftende klima er i endring og folk.
 Hjemme er du trist og patetisk. Skulle du krysser terskelen, peretvoryuyeshsya i rehotuhu og mos. Den dyreste setter en romantisk stemning. I bandene møte deg nye mennesker.
 Det er synd at ofte ender veien dateres til slutten av bandene. Selv om det er ingen kjærlighet hinder avstander. Sanne følelser vil bringe deg tilbake.
 Til avskjed var ikke så vondt, Still dere på forhånd for den kommende slutten av forholdet. Sjelden helsekort slå inn en ekte vennskap. Avgjør selv, at det var godt, og gå videre i jakten på hans kjærlighet.

 7. På diskoteket


 Hvor resten, møte enkleste. På farten til å rope: "Hei! "- Og høre svar på hans navn - hva kan være enklere? dessuten, du allerede har en felles interesse - du både elsker å danse, nyte dynamisk musikk og absolutt ikke sofaen poteter. Så alt avhenger av deg!

 8. Ved bryllup, begravelser og fester


 Alle disse hendelsene skal felles venner. Alle disse mennesker, tid-testet, ikke psykopater og maniacs ikke. På noen kan lære noe i andre. Disse sikreste kortet. Og la det ikke ut til at du kynisk, men veldig ofte det kan sees i begravelsen til sin store kjærlighet. Sorg bringer folk sammen.

 9. På bussholdeplassen


 Du kommer hver dag for å stoppe for å vente på trikken, kjører den i ti minutter og gå av på skolen. Sammen med deg i en plast visir er vanligvis de samme menneskene. De trenger også å gå et sted. Tenk bare - hver dag! Og hvis du slutte mens du venter på transport spiker biting eller studie pytter under føttene, og heve hodet og vdyvimosya i person, skal de bli dine sett av den samme kjedelige spill.

 10. I de mest uventede steder


 "Kjærlighet ved en feiltakelse var å komme når det ikke forvente" - sunget i en sang. Vi må alltid være forberedt på dette møtet. Det er lite sannsynlig at dette vil være på teater eller kino, kino mørkt teater alle har kommet i par. Imidlertid kan du møte din kjærlighet under peak butikken der du kjørte for å ta dekning fra regnet. I planen for tog, i nærheten som du står og du vet ikke hvem du skal spørre håndtere butikken, kafé, noen mest uventede sted. Like utenfor. Selv en vanlig telefon kan gi deg et møte med sin elskede. Feil tall i håndsettet du hører en fin, myk stemme. Hvorfor ikke møtes og bare poterevenyty?
? Ved utilsiktet bekjent bør huske de grunnleggende sikkerhetsregler. Selvfølgelig ikke gi telefonnummeret ditt, bedre ta det. Før du betale for et kveldsmøte, finne ut nye venn bedre. Vent med en kampanje for å besøke ham og ikke zasydzhuysya sent i kafeen - de mørke gatene i nærheten av ukjente mannen er farlig.

 11. kunstverk


 Postepennou du danne en klar fordel - du vil like lubben og lav, tynn og høy, sjarmerende blondiner eller brunetter varme. Disse fordelene er født med lesing fiction. Noen ganger avguder er ikke karakterene i boken, og forfatterne selv. Det er tilfeller når du leser dikt jentene falt i love poets korrespondanse, søkte et møte med dem og har forelsket seg i på ordentlig.

 12. På filmene


 Ikke en kino, hvor en film spinn, og på lerretet, disse kinoheroyi er modig og sterk, vakker og sjarmerende. Kanskje på rommet ditt henger en plakat med en favoritt skuespiller eller blogg er hans bilde fra et magasin. Du tror det er ungdommelig lidenskap og ikke noe mer? Ikke hast til konklusjoner. På åttitallet, skjermene sluppet filmen "Gjest fra the Future". Hovedrollen, Alisa Selezneva, den spilte en jente Natasha Guseva da hun vokste opp, giftet hun en mann som først så henne i denne filmen. Da han elsket henne. Organisert fanklubb og noen år nådde ekteskap til sin elskede.
 Det er sant.

 13. I sine fantasier


 I fravær av en ekte prins, kan du tenke på. Til slutt må vi ta noe fra den virkelige møte med Prince tid.

 14. I speilet


 Veldig nyttig tidsfordriv - mens ingen ser, elske deg selv og ta selvforbedring.
 Ikke bare beundre overdrevent selv beundring. Husk den greske myten om den kjekke unge mannen, en gang Narcissus så sitt eget speilbilde i vannet, ble forelsket i henne fra at kjærlighet døde og ble forvandlet til en blomst guder (med samme navn). For å si det på en annen eksempel på vitenskap.
 Det er en annen karakter: ond dronning av "The Tale of the Dead Princess og de syv Knights". Hun hadde et magisk speil der hun uendelige hlyadelas, og be ham om det eh verden av søtere, alle rosenrød og hvitere. " Det endte dessverre. Etter å ha fått en positiv respons, dronningen brøt speilet, og hun døde.

 15. Det kan aldri møte


 For tiden. Gi henne en sjanse til å finne deg kjekk prins. Hvorfor alltid du? La det kna føtter og et sted ved et uhell møte sin prinsesse.  
Яндекс.Метрика