Hvordan finne en mann?

 Søker Menn av dyrekretsen.

 Hvordan finne satellitten du leter etter?


 Hans identitet - hans stjernetegn.
 Hvis du ønsker spenning og hyggelig uro, ta kontakt med flammende skiltene - Væren, Løven og Skytten. Du kan være sikker på at denne personen er full av energi, glans og styrke.
 Yunak- "Væren": du vil finne en haug uten ham i mengden - på den ene chatting uten å nøle, la slovechka morsom, publikum å fortelle om sine millioner. Cholovik- "Væren" kan være veldig dyktig, så før du måler ham med, sørg for at du spiser nok mat og vitaminer og er i stand til å holde følge med ham. En annen liten påminnelse - det er ikke lett å temme, men det er en del av sin sjarm. En party-spill, hvis du "prylepytes" til det, vil forsøke å håndtere denne overfylte strøm av energi.
 Hlopets- "løve" Du ser dette kongen av jungelen i midten av mange fans? Snarere denne "løve". Han er ærlig og forferdelig. Hvis du ikke liker konkurranse og ubehagelig sannhet at stemmen i ansiktet - han vil ikke pare. Hans forte - en kreativ strek, sin karakteristiske - ambisjon. Så hvis du betaler dine synspunkter til toppen av fjellet, velger yunaka- "løve", og bare slappe av.
 Hlopets- "gunner": Han eksentriske av natur - som vandrer rundt med en ryggsekk på ryggen. Åpen plass - sin "kjepphest". Hvis du liker fotturer, svømming, jogging og sykling - er designet for deg. Representanter for "ild" skilt er ikke lett å holde seg hjemme. Deres lidenskap - ventures og sport. Legg til denne interessen av Ånden, og du vil få en typisk yunaka- "shooter".
 Hvis det du trenger - en følelse av trygghet, tillit i fremtiden, så se til "jorden" ("jord") skilt - Steinbukken, Tyren og Jomfruen.
 Hlopets- "geit": Det kan være at du vil se det lystayuschym dokumentet i enhver bokhandel eller bibliotek flittig engasjert. Slike mennesker er alvorlig og - tro det eller ei - kan faktisk liker å lære. Hloptsi- "Capricorn" er faktisk en veldig fokusert, vet hva de vil, og du kan trygt satse - klar før eller senere for å oppnå målet. Og han kan forvente det rolig, han er i stand til å forberede lenge heller, vier han mye tid til å studere, fordi fremtiden er for en stor verdi. Så hvis du ønsker å sikre, fredelig fremtid, er det beste alternativet for å sette "Capricorn".
 Hlopets- "Calf": hvis pålitelighet - egentlig hva du ønsker mer enn noe annet, er dette en liten fullt kompatibel. Han er søt og mild akkurat som din favoritt bamse. Han er trofast og omsorgsfull, utrustet med stor forståelse. Han er rolig, praktisk, jordnær litt. Tror ikke at fordi han er fratatt romantikk. Totalt sett er dette en flott liten selv om han er veldig sta. Skrubbe din oppførsel, få kledd i de beste klærne - det føles ikke noe Bull annenrangs.
 Hlopets- "jomfru": En mann er ikke svever i skyene. Han bor på bakken, han vet hvem han er, han kjenner reglene, så hvis du er ute etter høflig, smiger forretningsmann - er dette definitivt ikke er din kopp te eller et glass cola. Han betaler mye oppmerksomhet på detaljer - så vær forberedt på å være under mikroskopet, vil denne personen gjennomgå og analysere hver bevegelse. Han vil at du skal spre seg ut i hyllene - så det er viktig å vite hva som driver deg! Generelt, hvis du er utsatt for ulykker spillet - du målet ballen i feil mål.
 Hvis du foretrekker drømmer, romantisk poet - du trenger en representant for "luft" skilt. Han har ideer, og han var villig til å dele dem med deg. Libra, Aquarius og Gemini - denne markerer hvor du vil finne objektet i drømmene dine.
 Hlopets- "vekt" : Numero uno, romantisk galakse i dyrekretsen. Det vil fortrylle deg med sin vakre øyne, sjarmerende oppførsel, poesi, sjokolade og blomster. Han har en tendens til å stille kontemplasjon av skjønnheten rundt, og nøkkelordet her - fred. Noen ganger er det vanskelig å uttrykke sin sanne "jeg". Han er følsom og myk, så vær forberedt på å håndtere det, iført silkehansker; sannsynligvis, så han vil ta hensyn til deg.
 Hlopets- "Aquarius" Hvis du ønsker en drømmer, er du på rett spor. Han drømmer om fremtiden - ikke bare for deres personlige, men fremtiden for verden, hvis du forstår hva som menes her. Det har stor futuristiske ideer - på datamaskiner, maskiner og nye enheter som gjør umulig - generelt, den perfekte Isaac Asimov (den berømte "Aquarius"). Han er ikke døv til sosiale problemer - en sann mester av noen saklig grunn. Ikke le av ham - hans drømmer kan bli din fremtid.
 Hlopets- "tvillingene": I all sannsynlighet, denne unge mannen som ser kjedelig og ikke alltid holdt tritt med mote! Men ta en titt nærmere: er det kjedsomhet - en illusjon, en direkte konsekvens av høy intelligens. Du kan synes ikke lett å forstå hans tilsynelatende trett og uaktsom måte og for å avsløre sin følsomme side. Men vær oppmerksom! Kanskje en dag vil du ikke angre på innsatsen - når du binder ham hans skjebne. En annen ting som det intellektuelle ikke kan ignorere "småting" som tilhører deg personlig, så ikke vær redd for å nærme seg ham også kraftig.
 Hvis du ønsker Romeo - True Romance, ikke stesnyayuschehosya uttrykke sine følelser, ta hensyn til "vannmerke Se blant Krepsen, Skorpionen eller Fiskene..
 Hlopets- "kreft": trolig den mest sensitive fyr med alle du noensinne har møtt. Hvis du er ute etter en snill og mild person, "krabbe" - hva du trenger. Denne mannen kan, er han pålitelig! Tenk på neste mann. Dens viktigste funksjon - lojalitet, og man kan også si at det er ekte venn av alle, noe som kan ha en jente.
 Hlopets- "skorpion": du kan ikke spille med den personen. Han kan bare ikke tolerere at spøk på ham, så vær forberedt på å håndtere dem svært alvorlig. Bare da vil manifestere sin sanne "jeg". Det er ikke så opptatt seg, det synes - han bare venter på en god jente som ville hjelpe ham ta av denne masken. Yunak- "skorpion" veldig energisk. Mitt råd til deg, unge dame å se på ting på alvor og spøk med ham - han kan svi!
 Hlopets- "fisk": "Dancing hele natten, spurte jeg en annen" - hvis Eliza Doolittle disse ordene kan tilskrives deg, da har du funnet et par. Han elsker musikk, dans og bevegelse. En representant for dette skiltet - humorist, har en tendens til hans varsel og er i stand til triks for å tiltrekke seg oppmerksomhet. Han er interessert i mange ting - slik at du kan finne en felles plattform. Hans hobby - en måte å flykte fra virkeligheten. Han er interessert i alle former for kunst og - fortelle ham alt at du har lest, hørt eller sett nylig, og det vil appellere til hele høringen.  
Hvordan finne jenta i drømmene dine

 Hvordan finne en perfekt kvinne? Hvordan finne en følgesvenn for livet sammen? Vi er på jakt etter kone tegnet av dyrekretsen. Hvordan finne en jente basert på hennes dyrekretsen?
 Forstår du
 du kan innrømme
 Noen lukker du ønsker å være?
 Poesi - det er fint, men det er en ekte guide for å finne jenta i drømmene dine.
 Hvis du ønsker en fri, uavhengig jente som ikke trenger en mann som åpner døren og inviterer henne til en stol; ikke strashaschuyusya ansvar, men heller arbeider for det, så se til representant for "ild" tegnene i dyrekretsen.
 Divchata- "sauer", "løver" og "skyttere" kan godt passe deg.
 Divchyna- "Væren": Det dominerende, energisk og svært sjarmerende. Ja, det er romantisk, men sørg craves handling og bli sentrum av universet for en lang periode. Det er en fantastisk venn og venter på deg til å fullføre hengivenhet og forståelse, eller
 Så vær forberedt på å samle forferdelig fiende hvis du støte eller flytte den. Hun var på veien med deg hvis du vil ha moro, spenning, spill og klar til å svare på alle anrop.
 Divchyna- "løve": Dette løvinne. Du ønsker å finne en meget populær følgesvenn, lederen i hans krets, live, vakker, smart, sofistikert utseende mens divchynu- "løve". Hvis du vil at løvinne salig murkotala, være forberedt på å handle i stil, lidenskap spill i drama forhøyet følelser. Og det vil ikke forlate deg i stikken, lojal venn og hun tror på hans kongelige - så vennligst se opp for dem.
 Divchyna- "Gun" : Den er myk, åpen, ærlig og vennlig - så vær forberedt på å lære noen ubehagelige sannheter om seg selv og menneskene rundt dem og universet som helhet. Hun liker åpne plasser; ren, urørt natur fin vare på den. Dette gjelder deg - det ville foretrekke den ene eller den mann som kan gi henne en bred plass av uavhengighet. Hvis du verdsetter frihet, mot og ærlighet - trolig finne divchynu- "shooter".
 Hvis du er ute etter en kjærlig hus som er stolt av sin familie kvinne, ikke uten ambisjoner, så passer de tegnene i dyrekretsen knyttet til bakken. Zachepytesya anker på mor-land og være klar til å danse. Hvis du elsker musikk og dans, trenger du en representant Steinbukken, Tyren og Jomfruen.
 Divchyna- "geit": hvis formaliteter ikke er viktig, er det virkelig skånsom og lojal venn. Vi vet ikke hvor du finner det "Capricorn". Dette kan være på dans, og museet, kan hun synge i en nattklubb Men uansett hvor møtet, mest sannsynlig vil det være opptatt alvorlig sak. Vær forberedt på å føle den største mannen på jorden - det kan gi deg en følelse - men pass opp, du kan finne deg selv og på Nordpolen - det kan fort avkjøle deg. Det eneste det endrer ikke, det er hennes ønske om sikkerhet, og hvis du er villig til å gi det til deg på rett spor.
 Divchyna- "Calf": ingen triks og ingen "toving fool". Disse forholdene vil alltid forbli. Hvis du trenger det langsiktige forholdet, ingen ville passe deg bedre enn denne sterke divchyna- "Taurus". Det er stabil og pålitelig person som foretrekker god mat, anstendig moro og underholdning. Hvis du foretrekker å gå ut for å spise på en restaurant og gå en lang tur, finner du det du trenger.
 Hun er lidenskapelig om å like folk som kan forstå hennes entusiasme.
 Selv hennes gode kle seg som folk - enten blå jeans og svart smoking.
 Divchyna- "jomfru" : Det er trofast, mild og pålitelig. Mesteparten av tiden er det kanskje ikke ser ut som Liz Taylor, som sekulære chic - ikke denne rollen. Det er ikke mye vind typen jenter - hun ønsket å vite hva dine intensjoner er og hva du ønsker. Hvis du ikke er helt forstått i seg selv representant skal finne et annet tegn - det ville være bedre. Vær forberedt på å forsikre henne om at du virkelig trenger det - det er viktig. Det renser ditt hjem, dine tanker, din hemmelige boksen, ryddighet og renslighet - dens iboende kvalitet.
 Romantiske relasjoner, lys, blomster, drømmer og poesi - hvis du trenger det, og mye mer, så se etter "luft" skilt. Passer for dere jenter ble født under tegnet av Libra, Aquarius og Gemini.
 Divchyna- "vekter": det vil fortrylle deg med et søtt smil, vakker og forførende parfyme dimples. Hvis du vil velge en kvinne i blonder, silke, volanger, myke og elegante utseende, deretter divchyna- "vssы" - og hvem du er på jakt etter. Imidlertid kan hennes sjelsevner ikke gi intelligens til noe menneske. Hun liker å argumentere og krangle og Ptashka- "vekt" elsker gode ting, så vær forberedt på å omringe sin ro og luksus. Det kan være en god assistent for alle mulige problemer, og vil gjøre alt for å rydde veien.
 Jente -  "Aquarius" : Hun liker gutter - lyse personlighet, strashaschyesya ikke åpent uttrykke sine synspunkter. Så, hvis du vet hva du vil, respekt sobst mystisk frihet og foretrekker gratis type forhold, divchyna- "Aquarius" - bare for deg. Det vil være en stor rådgiver, faktisk den beste rådgiver enn en annen. Denne kvaliteten det skylder sin klart sinn, slik at det å vurdere situasjonen nøyaktig. Vær forberedt på å gi det med full frihet, og den vil belønne deg elske, du aldri vil glemme.
 Hun var ikke spesielt bekymret for hvor mye penger på bankkontoen din.
 Divchyna- "tvillingene": Denne jenta kjører selv når tilsynelatende hastverk. Hvis du er klar til å kjøre ved siden av henne, lytte til hennes ideer og drømmer, de fleste kledd i dine "Reebok" og shorts Divchyna- "tvillingene" liker ikke å lene seg tilbake og foretrekker godt forstå alt som skjer. Forberede seg til å motta siste nytt fra alle regioner og tilfredsstille henne nysgjerrighet på alle fag. Og være forberedt på å håndtere mer enn én person - for ett divchyna- "tvilling" legemlig to, tre, kanskje fire eller fem personer. Så hvis du er lett å gå og sluttet med alle nye det passer deg.
 Hvis du like følsom, emosjonell jente, ikke zhemannytsa ikke en snerpete, så for deg "vannmerke Hans representant er ikke redd for å uttrykke sin kjærlighet går aldri inn i kjedsomhet og apati Look to devush -.. Valgkamp" kreps "," Scorpion "og" fisk ".
 Divchyna- "kreft": hun trengte noen i stand til å gi henne føle ønskelig og "på plass". Hvis du genial temperament, absolutt ønsker hun å kjenne deg bedre. Hvis du er i stand til det beste partiet for å gi den med slektninger, reir og bankkonto, selvfølgelig, hun ønsker å bli kjent med deg ganske godt. Det er svært variabel og kan variere mellom bekymringsløs moro og dyp melankoli tristhet.
 Det kan ikke bebreides i avfall, vil det ikke være å kaste bort pengene dine - hvis bare det ikke hadde fanget tristhet og samozabutni handleturer det er ikke nødvendig som et middel for depresjon. Hvis du er ute etter en som kan lage mat også, husk at dette divchyna- "kreft" er i stand til å mate henne mann og virkelig ta vare på den.
 Divchyna- "skorpion": hvis du er sterk, da (og bare da!) se på denne vakre damen. Det er en stor kjærlighet og romantikk og enkelt banke deg av dine føtter med sine kunster. Hun vil respektere deg for din lojalitet til ideer - selv om de ikke helt samsvarer med opp til sitt engasjement. Det vil ikke endres selv for noen andre; ikke gjør den feilen å spørre "passere det halvveis" (og enda noen trinn) for å møte deg. Zhinky- "skorpioner" som makt og penger. Hvis du ønsker å fjerne organisering av livet at alt skjedde akkurat i tide, med militær presisjon, så dette divchyna- "skorpy - det" - din bedre halvdel.
 Divchyna- "fisk": det - drømmen om hver mann, i hvert fall på det første møtet. Hun elsker å bli elsket, det er sjarmerende og fantastisk venn. Det vil aldri trykke deg og vil gjerne sette hodet i bred bryst. Hvis du elsker musikk, bøker, teater, kunst, vinner du, hvis det er i nærheten. Vær forsiktig så du ikke å fornærme sine drømmer - eller det kan bare la deg. Det passer for en person med en kreativ strek som kan forstå og respektere den kreative siden av hennes natur. Hun vil aldri glemme viktige datoer og alltid klarer å se ung og attraktiv.  
Яндекс.Метрика