5 år - hva bryllup? Alle trærne Yane bryllup
 5 års ekteskap er ikke for ingenting som heter tre bryllup. I motsetning til tidligere jubileer, feiringer når karakterene var billig bomull, papir tynn, smidig mykt skinn og lin, tre - ganske holdbar og pålitelig materiale. På denne tiden paret har passert den mest vanskelig og tung sliping forsonet med svakhetene i hverandre og var som to solide trebord, beskytte skjøre flamme av familien lykke lumske virvler urolig liv.
 Hvor sterk mektig tre, familien til den femte år å leve sammen har tatt sterke røtter, selvsikkert konfrontere forandringens vind, og kanskje grenene av slektstreet skuddene ble vist nye grener, og bringer glede til foreldre barnslige skøyerstreker og stomping av små føtter.
 De gode omen vurderes dersom familien så langt kjøpt eget hjem - selv om det bare er midlertidig, tre, men slektninger og varm.
 I det gamle Rus fem-års bryllupsdag var kjent for å være en ung familie ble fratatt tre kasseroller, kjøpe dyre og elegante steingods eller metallredskaper.
 Som tre bryllup?
5 år - hva bryllup? Alle trærne Yane bryllup
 Selv om du ikke er en fan av overdådige feiringer og alle tidligere jubileum feiret ganske beskjeden, tre bryllup - en god unnskyldning for å gjenoppleve den spennende bryllupsdagen.
 Inviter venner for en ferie og kjære som var med deg i en minneverdig dag for fem år siden, vises før dem er ikke nygifte, men klok og kjærlig kone.
 Wooden bryllup krever riktig entourage. Anses ideelt sted for liten intim restaurant i etnisk eller landlig stil, med mange dekorasjoner av høy kvalitet tre eller beskjeden piknik i skogen blant trær og naturlig skjønnhet.
 Gå til kreativt forberede en bankett, invitere dine gjester til å prøve mat fra tre plater eller drikke for helsen til unge bjørk tueskov original eller kopper.
 På denne dagen besluttet å gjøre noen symbolsk handling som ville beholde minnet om denne dagen i lang tid. Tidligere folk i landsbyene utskårne hest på et tak eller utskårne rammer. Kone malt kreasjoner og deretter så for regn eller vind skadet dekorasjon. Hvis du ikke eier personer eller talent til slike folk håndverk, kan du bare plante et tre sammen eller improvisere en benk på gårdsplassen av tømmer og tømmerstokker.
 Gaver til en 5-års bryllup?
5 år - hva bryllup? Alle trærne Yane bryllup
 Present avventer i dette jubileums bryllup bør også være tematisk. Vanligvis gi små gaver av tre eller bark, tre figurer eller frøplante trær.
 De som mest sette pris på praktiske, nyte tre skjærebrett eller sett lopatochok matlaging. Kone utvilsomt vil like tre smykker eller elegant utskårne bokser detalj.
 En perfekt souvenir og hjemmelagde dukker blir betraktet som en talisman av tre. De kan kjøpes i gavebutikker eller på jakt par workshops på nettet, lage din egen. Slike gaver og dekorere huset i lang tid minne minneverdig begivenhet.
 Ved lang tradisjon, hans kone også utvekslet showet. Det ville være bedre hvis gavene paret kan nyte sammen - det kan være skåret treramme for foto, stilig husholderske, tre sjakk eller backgammon til å spille sammen.
 Velkommen til 5 års jubileum bryllup
 Til tross for at fem år er ganske imponerende trevilla bryllup helst ikke pompøs mark. Dette kravet gjelder også for muntlig toasts og hilsener, uten noe som ingen feiring er komplett.
 Gode ​​humoristiske dikt, vennlige og oppriktige tale jubileum ønsker vil nyte mye mer enn en høytidelig offisielle språket.
 [Quote] For fem år siden, folkens
 Jeg gikk til bryllupet,
 Du er ikke ung lenger,
 En solid familie.
 Igjen, jeg kommer til dere gjester
 Jeg gratulerer triumf,
 Skrik, som alltid, "bitter"
 For dekket bord.
 Og for bryllup tre
 Du som en gave til familie
 Jeg utarbeidet et kurs
 Tre dollar!  
Hva er intuisjon og hvordan man kan utvikle det?
 Hver av oss ønsker å føle seg trygg i enhver situasjon, og vet på forhånd alle problemer. Det er så, knapt noen ville ha nektet en slik en assistent, så det ville være lettere for oss liv, og så, en hjelper faktisk eksisterer, så det er intuisjon. Mange kan begynne å argumentere for at ikke alle utstyrt med bemerkelsesverdig intuisjon, men det fortsatt er i alle, i motsetning til synske evner. Bare det faktum at ikke alle vil lytte til din intuisjon, og ikke alle bryr seg om sin umiddelbare utvikling.
 Strukturen av artikkelen:

 Analyse av intuisjon
 Intuisjon og Logic
 Studie intuisjon
 Utvikle intuisjon
 Hold barnet
 lykke og pause.
 Hva skal til for å vekke og utvikle intuisjon:
 1.  det er nødvendig å heve deres bevissthet. Ikke dvele lenge på noen små innenlandske problemer og problemer. Hver dag bør få tid til å bli bevisst. Det bør være avskåret uønskede tanker og følelser brytes.
   må lære å slå av tankeprosessen i viktige øyeblikk. Intuisjon starter i når arbeidet stopper logisk tenkning. Logikken selvsagt også nødvendig, men hele tiden.
   bør slette stereotype tilnærminger. Hver gang det er nødvendig å revurdere en ny måte som du allerede vet. Uansett dens effekt bør brukes kreativitet.
   trenger ikke å lene seg tilbake. Det bør ta initiativ og gjøre en innsats. Når det er et spørsmål, må du gjøre alt for å finne den mest passende svar.

   Hold barnet
   Når det seg slik at lastebilen var uforsiktig nok til å sette seg fast under en bro, fordi det var for høy. All veien, politi prøvde å presse den. Hver uttrykte sin antagelse som å skyve lastebil. Dermed de først bestemte seg for å fjerne en del av lasten, men resultatet var lastebilen enklere og steg til kildene, så tettere fast under broen. Forsøkt å bruke kiler brudd, øket antall omdreininger av motoren. De gjorde alt som er gjort i slike situasjoner, men som bare ble verre.
   De nærmet seg en gutt på seks og tilbød seg å slippe litt luft fra dekkene. Således problemet ble umiddelbart løst.
   Veiarbeidere kunne ikke frigjøre lastebilen, som mange vet, og de visste liksom kom ned til bruk av makt. De fleste av våre problemer er bare forsterket av det faktum at vi vet mye. Bare når vi er i stand til å flykte fra forhånds kjente løsninger, begynner vi å virkelig fange essensen av problemet.
   Du kan også bruke følgende tips for å utvikle intuisjon.
   Prøv å få så mye livserfaring, uansett hva det vil være bra eller dårlig, bare veldig viktig faktum av hans nærvær.
   Prøv å gjøre noen handling på forskjellige måter, for eksempel, gå på jobb forskjellige ruter, så når du plutselig vil bli sent på hennes intuisjon vil fortelle deg en kortere bane.
   Lese flere bøker, etc. Om nødvendig intuisjon i en aktivitet, i dette tilfellet er det anbefalt å lese faglitteratur. Det er ikke nødvendig å huske alt i detalj, siden den nødvendige informasjonen vil forbli i underbevisstheten. Dette kan i sin tur ringte de opprinnelige dataene for intuisjon.
   Behandle konfidensielt til hans forutanelse og intuisjon. Hvis intuisjon forteller en ting og gjør en annen, slik at du gir avkall på sin assistanse. På en måte, å derfor, er du gi din underbevissthet forstå at hans arbeid for å finne en løsning på problemet med intuitive, ubrukelig. Så vil det slutte å gjøre det. Og til slutt vil du miste all din intuisjon.

   Ikke bruk soya intuisjon, utvikle det, lytter til den, forbedre. Som en utviklet intuisjon - er en av de mest pålitelige assistenter i enhver situasjon.  
Å lære å "skyte øyne"

 "Fire Eyes" - en gammel vitenskap som kom til oss fra Adam og Eva. Dette er det grunnleggende flørting.
 Utsikten kan uttrykkes i mange sanser. Man føler appellen til kvinners synspunkt. Det føles spennende og tiltalende, det øker selvtilliten.

 I skyting øyne så viktig å vite at dine synspunkter ikke blir for påtrengende, påståelig. Slike synspunkter kan bare skremme henne mann. Du gir ham et hint, etterlot sin avgjørelse.
 Hvordan lære å skyte øyne?

 Teknologi "brann" poeng


 Det viktigste å "brann øyne" - en lengde på øyekontakt. Stirrer utvekslings mennesker er kjent som uttrykker den samme lidenskap, hat, kjærlighet. I overfylte steder folk vanligvis slip overflate titt rundt. Hvis du møter noen utseende, tar denne kontakten bare sekunder. Hvis du holder den ser litt lenger, og dermed Gjest forstår du gi deg å skille den fra mengden, det er interessant for deg. Blikket du interessert i menn, og han vil ubevisst legger merke til deg. Det er viktig å se var ikke så ivrig.
 Se øynene av en fremmed tar bare noen få sekunder. Dette gjøres best lite hode bøyd, med et lite smil. Fikk øye teller, raskt ta bort øynene til side. Lukk øynene, så ser bort og tilbake på hennes mann, gjenopprette øyekontakt. Uttrykket er endret fra det synspunkt av interesse for en avtale om å utforske.
 Kast ser den delen du trenger, snu hodet litt. Live view antyder seksuell utfordring.
 Quick, "shooting" utsikt - et svært effektivt virkemiddel for å tiltrekke oppmerksomhet. Hvis noe ikke fungerer, deretter jobbe ut i speilet. Du vil se i speilet at snu hoder og ser mest for deg å vinne. Dette vil hjelpe deg å mestre teknikken, hvordan å lære å "skyte øynene."  
Яндекс.Метрика