Hvordan å møte med en fyr

 Kanskje i miljøet er en gutt du liker. Men han ser ikke betale noen oppmerksomhet til deg - live og ikke engang vet at verden er en kul jente som deg!
 Lyst til å bli kjent med ham, men ikke engang forestille meg hvordan du gjør det? Plutselig han bare ler og snakke over vil du ikke?
 Eller kanskje du allerede har en kjæreste, men du vet ikke hvordan å gjøre forholdet bedre? Enten du er i kompleks tenkning om hvordan du avslutter den mislykkede romantikk?

 Den første inntrykk - det viktigste!


 Når møte med noen tenkte på det dannes bare i de første sekundene! Og ofte virker så sterkt at det er umulig å endre.
 Tenk, for noen få sekunder bare besluttet din skjebne! Det er ikke en overdrivelse - det sekunder å bestemme om du vil være venner, eller en romantisk par skiltes fiender. Og hvordan forholdet vil danne på - en konsekvens av denne førsteinntrykk!
 Så etter de første sekundene av samtalen med en fyr han vet hvilken kategori du inkludere jenter og hva du er for det - søte, morsomme eller du bedre ikke snakke.
? Forresten, ideen om at andre danner om oss, bare 7% på grunn av det faktum at vi snakker om.
 Av hva består dette er det første inntrykket? Først i vår nonverbal atferd, ansiktsuttrykk, gester, ser, tonen i stemmen, men det er ikke alt. Vi anslår også basert på tidligere erfaringer. For eksempel kan du bare være som noen du kjenner en fyr har samme vaner, og deretter ubevisst vil han behandler deg på samme måte som sin venn.
 Alt dette er selvfølgelig veldig interessant. Akkurat hvordan å anvende denne kunnskapen i det virkelige liv?
 Veldig enkelt! Her er et vanlig eksempel: du føre til styret. Selvfølgelig, av stor betydning om du er klar for leksjonen. Men hvis du fremdeles snakker rolig og selvsikker tone, smiler varmt, du vil være mye lettere å overbevise læreren at du kjenner materialet som "utmerket"! Derimot, hvis du skjelver knær, hans tale pauser og palm svette med frykt, vet du leksjonen selv for fem-pluss, likevel finner læreren feil med hva!
 Eller ta den kjærlighet ved første blikk. Her er det klareste eksempelet på et positivt førsteinntrykk!
 Men hvordan å skape den nødvendige inntrykk? For å gjøre dette vil fungere ut og selv lære noen triks! De vil hjelpe deg i riktig situasjon.
 Skriv ned din stemme på tape og vsluhaysya i intonasjon. Juster dem til du får ønsket resultat. Prøv å mykhet i stemmen hans ble hørt, vennlighet, velvilje, og så videre. D.
 Innrømme det, flott, hvis du vet hvordan du skal håndtere det første inntrykket! Men, selvfølgelig, aldri gjette om det er en annen første kortet som vil forandre hele livet ditt! Som fantasi, du går nedover gaten og plutselig der ingen steds rett ved siden av deg bil passerer deg og øser gjørme fra topp til tå! Og du er i en ny kjole og svimlende sandaler!
 Vel hvorfor ikke rozrevitysya i gata? Av skitt festet til kjolen og smurte mascara rød nese. Og så - wow så! - Det er det, fyren i drømmene dine! Den vakreste, den smarteste og mest edle.
 Og hvem han ser i stedet en vakker prinsesse i et elegant kjole? Noe sprutet ved å fylle ut tårer! Det er trist å tårer: hvorfor nå, hvorfor ikke en halvtime før skjebnen sendt deg dette møtet? Og hvem vil nå kommunisere med zarevannыm mirakel-yudom? Mest sannsynlig, vil Prince tro at du er bare tilsynelatende så, og faktisk "hvit og fluffy". Du skjønner, på grunn av den falske første inntrykket en person kan gjøre gale konklusjoner om deg.
 Men fortvil ikke! Ikke alt i livet er underlagt strengt definerte regler. Selv om du og det var en ubehagelig historie, betyr det ikke at ingenting kan endres. Minst fyren du kan møtes igjen. Eller kanskje han forelsker seg i dårlig forvirret jente og tilbyr seg å hjelpe - for alle, uansett hvordan den ønsker å beskytte og holde seg unna trøbbel!
 Vi anbefaler å lese artikkelen: Hvordan å bli forelsket i en fyr drømmer?  Hvordan holde samtalen og snakke om en fyr
 Så, er du interessert i ham. Hva gjør jeg?
 Han så på deg og alt. Du tapt. Hjertet sank og liksom sluttet å slå, mage floppet på hælen og er ikke til å komme seg ut derfra før det vil passere. Du levere alt lys, bare for å møte med se Ham. Selv klar til å kutte sirkler rundt huset hans å tilfeldigvis kjøre inn i ham når det kommer ut på gaten
 Hva om han ikke vet om din eksistens?
 Fra denne visningen du vil forsvinne, for å løse opp i lufta, hoppe av balkongen og drukne i et hav av tårer midt i rommet ditt.
 Og hvis du har et joint venture selskap, og du mister all sin veltalenhet og talent for kommunikasjon, skal det bare vises? Og du hele kvelden forbanner seg selv for hans ubesluttsomhet og hemmelighet kaste på ham sideblikk
 Alle disse symptomene attestere at nok whining, er det på tide å handle!
 For å forstå om du trenger det, må du først å tiltrekke seg oppmerksomhet. Det inntrykket.
 Og ikke spør det! Naturligvis må han bestemme hva du - den samme jenta, som han drømte om hele mitt liv! Og ikke bare bevisst.
 Så du knapt kjenner, og du er bare ikke i stand til å puste hvis han ikke klarer å tilfredsstille. Hva gjør jeg?
 Edru vurdere situasjonen
 Han bare smilte til deg og du allerede tror det er ikke over det kjent ut? Eller omvendt, ikke reagerer på utseendet på busstoppet, og du har bestemt at livet er endelig, fordi du bryr deg om ham?
 Prøv det stille, uten unødvendige følelser, for å vurdere situasjonen. Hvis hans sted var noen andre med mindre du har oppfattet hans handlinger på samme måte? Vel, det gjorde du ikke merke på bussholdeplassen, slik at folk ikke alltid legger merke til selv gode venner, ikke bare de som virkelig ikke kommunisere
 Du kan spørre en nær venn, hun begynte å observere hans reaksjon til deg. Bare det burde ærlig vurdere manifestasjoner av sin oppmerksomhet til henne!
 Alltid være i en høyde
 Prøv å alltid se ut som et tilfeldig møte med ham ikke slått deg ut av brunst. Vær nøye med å polere neglene ble frisk, og hår - rent og godt vedlikeholdt.
 Prøv å forstå hvilken stil han liker. Du kan lage bildet som like ham. Og man kan tvert imot, daglig ser annerledes og uventet for ham. Dette er også en god måte å få hans oppmerksomhet.
 Bare ikke overdriv! Ikke alltid male håret crazy farger og endre måten hver dag! Ellers er det en fare for at det slik at du ikke vet.
 Innhente informasjon
 Det er også veldig viktig!
 Finn ut hvor interessert fyr som du senket. Det er ikke så vanskelig som det virker. Selvfølgelig, spør venner om detaljene i hans liv er ikke verdt det, fordi du ikke ønsker å ha det veldig snart innså at du er interessert dem!
 Handling hemmelig. Husker bare hva han sier og lytte til hva de sier om det. Minst overfladisk Lær hva han er interessert i, og finne noe interessant fakta om dette emnet. For eksempel kan du lære fatet kjærlig skuespiller som han liker. Ikke rush å fylle gutten kunnskap og fakta! Du kommer ikke til å åpne med ham hans fanklubb av din favoritt band? Din oppgave - å trekke sin oppmerksomhet til den personen! En detektiv spill "Bli kjent ham bedre" vil hjelpe deg i dette! I tillegg er det veldig spennende - spille Sherlock Holmes!
 Vis at du er interessert i det
 Uansett hva det er du fe prins virket, faktisk er det de samme menneskene du gjøre. Hvordan vet du, kanskje mot deg, føler han også ulemper og bekymring, er det vanskelig å snakke først og ta det første skrittet.
 Derfor la ham vite at han vil interessant! Man er alltid hyggelig hvis det er interessert, selvfølgelig, i en god følelse. Ikke sovne hans kjærlighet notater eller erklæringer om kjærlighet - denne atferden er bare overbevise ham i din utilstrekkelighet og raskere skremme enn tiltrekke.
 Viser hans vennlige holdning, interesse for hva han sier. Oftere smile og være i godt humør! Impatiens bilde eller dyster hotessы kurs obvorozhytelen, men egentlig alt avhenger av preferansene til barnet. Noen pigger og tårer bare skremme elva (si en hemmelighet, de fleste!).
 I de tidlige timer med kort vыvalyvay ikke for ham alle sine hemmeligheter. Tro meg, gjør han ikke trenger å vite hvem dine tremenninger praprababushka fungerte og hva farge skjorte til broren din.
 Mål nummer én - lytte og analysere. Selv om en av hans syn hjertet ditt stopper, Løs dette titt og smil i retur! Et lite mysterium varmet hans interesse for deg. Men ikke overdriv! Husk, viktigst av alt - alltid være deg selv! Før eller senere må fjerne masken. Tross alt, trenger du ikke ønsker å ble han redd og løp virkelige deg? Så ikke spille rollen som en annen person, og ikke oppfinne seg uvirkelig fakta!
 Du kan ikke noensinne synes å de som ikke er virkelig. Bare la fyren forstår at du er interessert i en jente med hvem du skal tilbringe tid perfekt. Og her er han bare ikke vil stå!  
Hvordan å snakke med en fyr

 Snakk med fyren. Hva det skal være?


 Hvordan holde samtalen og snakke om en fyr
 Ikke alle av naturen gitt enkel kommunikasjon. Den mest kjente er ofte redd for å selv åpne min munn i nærvær av en fyr eller et stort selskap - plutselig pokazheshsya dum? Kanskje alle dine gamle vitser og morsomme, og lytte til deg ingen vil være? Og hvis du er i et stort selskap med en fyr som du ønsker å sjarmere, eller til og med av kvelden er ikke uttalen av et ord, fordi det er initiativtagerne som er sjelen i selskapet. De alltid noe å snakke og spøk. Hvor er du, grå mus, til dem?
 Du noen ganger lurer: hvor gjorde dette såret uuttømmelig tilførsel svar på absolutt alle spørsmål? Selv podnachki de vet hva jeg skal si! Men du kan bare lytte og undre seg på sitt talent for å kommunisere
 Lytt sikkert god, men det er på tide å bli en leder og sjelen i selskapet! Er du klar?
 Faktisk trenger du ikke å henge på en etikett initiativtagerne. Du absolutt ikke kan klare seg uten det. Men hvis du ønsker å opprettholde en samtale med deg likte par
 det, for å tiltrekke seg oppmerksomhet, så du trenger for å bekjempe sjenanse!
 Spesielt hvis det er situasjoner når selv alene med en nær venn du ikke finner de riktige ordene. Hva gjør jeg?
 Tog språk
 Du vet hva du trenger å si interessant? Må være i stand til å tilby en enkel passering din mening!
 Lær å formulere tanker, slik at de er klare for alle. Tror ikke at et stort antall av begreper, uforståelige ord gjøre deg smartere i andres øyne. Snarere tvert imot, vil ingenting godt komme av det - tror at du cockalorum og hun visste ikke hva du mener!
 Faktisk noen form for retorikk klasser og lære oss rett til å uttrykke sine meninger. Og raske enkle øvelser vil hjelpe deg i dette.
 Ta litt tekst og lese den store ledd. Så høyt og tydelig angi det i en enkelt setning. Gjøre det i løpet av dagen mange ganger. Hvis du gjør øvelsen går lett zasekaya tid for refleksjon. Du bør være i stand til å formulere den grunnleggende ideen i 2-3 sekunder.
 Hva er dette? Tenk deg: du kom opp med utrolig vellykket idé og artikulere det du ikke kan! Så sitter som en hund - vet at du vet, og si ikke fungerer! I stedet for å kaste bort tid og tenke hvordan jeg skal si det du kom opp med de ferdighetene du innhentet klarer å gi uttrykk for sine synspunkter i en tid da det er nødvendig.
 Silence må også være i stand til
 Men husk at når du arbeider med noen tilbakeholdenhet og lytte - virkelig super kraftige våpen!
 Forutsatt selvfølgelig at du bruker den riktig.
 Hør, også må være i stand til! Fortelleren har å se at du ser med interesse i sin historie. I så fall anser deg selv en vinner! Fyren bare for å være sikker: en bedre følgesvenn enn deg, det gjorde han ikke finne!
 I løpet av historien ble oppklarende spørsmål og svare i tid fanget (eller skremt, avhengig av tema av historien) bemerkninger. Da er det med deg vil sikkert være interessant!
 Ikke vær redd for å spørre
 Du må besøke ham, unik. Men du er veldig redd for at din forvirring og hindre stivhet gjøre et godt inntrykk.
 Ikke rush å gråte inn i puten min og satt av en dato! Bare skrive i bumazhtsi spørsmål som vil bli satt hvis samtalen plutselig fryse.
 Tenk på disse spørsmålene som vil komme korte svaret (ja, nei, vet ikke sikkert). For eksempel spørsmålet "liker du fantastiske bøker? "Ikke så veldig bra. Men spør fyren som elsket bøker generelt, kan du. Her er alle klare for fullskala dialog (eller monolog) om fordeler og ulemper med moderne prosa eller historier om en spesiell favoritt bok. Spørsmålet "Hvorfor liker du disse bøkene (filmer, spill)? "Vil lære mer om smak og hensynet til barnets beste.
 Ingen kritikk!
 Innrømme det, debatt og kritikk - ikke en veldig god mulighet til å holde samtalen. Du trenger en negativ reaksjon på kjæresten din kritikk? Dårlig fengende så overraskende hvis mot dig negative minner.
 Ikke fortell meg at du ikke liker - det er negative følelser. Men snakke om dine interesser og hobbyer alltid gode. Positive følelser mye bedre, tro meg!
 Hemmeligheter
 Faktisk er de hemmeligheter som de ikke avsløre alt på rad. Tross alt, trenger du ikke ønsker å passere for Gossip Girl, ikke sant? Og hemmeligheter er nære venninner, som du hundre prosent sikker. Generelt, jenter er mye lettere å diskutere mange
 emnet. Og du vet det selv! Så folkens dele hemmeligheter kan knapt huske det!
 Ark
 Utvikle kunsten kommunikasjon du hjelpe internett, blogger, forum og sosiale nettverk. Hvis du ikke har tilgang til Internett, kan du skrive enkle brev på papir. Hva, slik at du også kan lære å formulere dine tanker!
 Fora og chatterom - også en flott ting. Ikke bare vil du lære å kommunisere avslappet og uten skam, og det er bare gøy! Alltid flott å finne likesinnede mennesker og diskutere med dem de temaene som interesserer deg, i tillegg er det lettere å finne nye venner!  
Яндекс.Метрика