Magisk kveld. Sex - instruksjon for to

 På nyttårsaften alle venter på mirakler barn fairy gaver, vel, voksne - sex magi. Er det ikke? Selv om du er vant til at den 31. desember - tradisjonelt en familie ferie med et tre, en and og en haug med slektninger på bordet, plager ingen å arrangere en "ferie for to" i hvilken som helst dag lange ferier januar. Hvordan? Det vil hjelpe oss til lærdom!
 Først av alt, hvis du vil at denne kvelden var virkelig minneverdig, nøye gå til planlegging og forberedelse. Spontan sex er definitivt bra, men det er mer som et glass champagne, raskt berusende, men like raskt forvitret fra minnet. Mens "sex med utarbeidelsen av" sammenlignes med dyre cognac glass, er sin aromatiske slutt en veldig lang og forstyrrende minner. I tillegg sexologer si: nøye planlagt sex perfekt lindrer stress, hjelper slappe av litt senker blodtrykket og selv forbedrer immunitet. Og likevel - og denne effekten er spesielt interessant for elskere med erfaring - sex med utarbeidelse og lange forspill gjenoppretter mannlig potens er ikke verre enn Viagra.

 Tips №1. Skape forutsetninger


 Først må du kontrollere rommet der planlegger en magisk kveld. Regel nummer én: begge parter må være rolig og trygg på at ingen støt inn i rommet og ikke bryte intim prosess. Den tilsvarende interiør lage enkle: minimum belysning - dempede lys eller lys. Maksimale spennende krydder - best egnet dufter av patchouli, ylang-ylang, kanel eller mohra (Pre-sjekk at ingen av partnerne de ikke har allergi). Kjøpe aroma oljer eller duftende pinner kan bli funnet i spesielle butikker eller på nettet.

 Porada№2. Velge det beste stedet


 Okynte kritisk blikk din ektesengen. Prodavlenyy sofa eller sofa med hvit zastyrannыm syttsevыm absolutt ikke passer. I dette tilfelle er det bedre å velge kjønn gulvet. Kast det (selvfølgelig, etter en grundig rengjøring) et par tepper, sjal, små pads. Hvis imidlertid "scene" blir overført til gulvet på forhånd å ta vare på en behagelig romtemperatur. Ingen utkast, ellers i stedet for orgasme du risikere å få isjias. Rommet bør være varm, så merznuschemu mann avslappende lett. Ikke glem at det meste av tiden vil du tilbringe denne natten i naken. Slik at varmeapparatet i rommet vil ikke overflødig.

 Tips №3. Skoordynyruyte pust og rytme


 Slå på langsom musikk (ca 60 slag per minutt). Rhythm fører til hjertemuskelen til kontrakt i rytme, puls så snart bremse ned til samme frekvens.
 Spesialist tantrisk sex og erotisk massasje Tatiana Popova selv utviklet en spesiell teknikk som gjør at den beste måten å forberede seg til sex: "Før du går videre direkte til samleie, vil koordinere rytmen av pulsen og pusterytmer partner. Ofte er det nok å suge noen minutter der, lent mot hverandre. Gode ​​resultater "out of skjeer": du ligger på din side, en partner brystene presset mot ryggen til en annen, og holdt føttene sammen og knærne bøyd. Gjør ingenting, bare lene deg tilbake og nyte musikken, hyggelige aromaer, lytte til hverandres pust. Fem - sju minutter i denne posisjonen nok å gjøre kroppen din innstilt til hverandre som эholokatsyonnыe antenne. Nå trenger du ikke bare ha sex, men å utveksle energi. "

 Tips №4. Lag dine kort erogene soner


 Det er en erogen sone, har du sannsynligvis ikke bør fortelle. Men ærlig innrømme det - til tross for at den informasjonen du lese i vårt magasin eller fikk den fra andre kilder hvis du bruker den til liv? Nok teori. Fortsette å øve. Ta leppestift eller blyant til å skissere lepper, øyenbryn og t. D. Body og skape en ekte partner kort erogene soner. Spør mannen involvert i spillet, kunne han lett merke på kroppen de punkter og områder som anser den mest erogene. Dette vanlig "kroppskunst" for å konfigurere en leken stemning, hjelpe deg å slappe av og komme vekk fra alle de daglige problemer.
 Bare i tilfelle du monumentets mest følsomme menn har følgende soner: innsiden av foten, popliteal fossa område på ryggen mellom skulderbladene, nakken og området rundt hoved manndom.

 Tips №5. Stadig i kontakt med en partner


 Som et forspill prøve en morsom øvelse: forestill deg at du er sammen med en partner - en helhet, det vil si at du aldri en gang avbryte kontakt tlf. Prøv å gjøre med hverandre lett opphisset massasje.
 Løsnet hender somknytes umiddelbart føtter. Hvis du ønsker å nippe vin nadpyty? Men avbryte kroppskontakt massasje og er umulig. Improvisere, fortsette å massere andre deler av kroppen. Forsiktig berøre partner brystene, knær, hår. Og partneren din bør følge de samme reglene. Komplisere oppgaven binde hverandre øyne. Og uansett hva som skjer, ikke miste kontakten med partneren din.

 Rådet №6. Eksperiment


 En virkelighet som sett i filmene eller hørt i historiene til venner. For eksempel, en veldig modig vidvazhtesya seksuell eksperiment med is. Fra det "smelter selv de" kalde "mann. Poenget er dette: isbiter bør settes til særlig sensitive områder av den mannlige kroppen - den indre overflaten av armer og ben, bryster, brystvorter, mage, lyske og ansikt.
 Hvis du ønsker å legge til mer sofistikert lover glede i stedet for vann fryse i isen formochtsi juice. I dette tilfellet, når en isbit smelter, kan du slikke dråper juice direkte fra huden av sin mann. Resultatet er garantert!

? Mannlig versjon


 Om sex, ferier og kvinner Initiative
 Det er en gammel vits: "En mann med erfaring spørre: som er bedre - sex eller nyttår? Hans svar er: selvfølgelig nyttår. Han mer ». Hvorfor nevner jeg dette en spøk? Jeg har en eneste venn, og han spøke om det ingen ler. Med hans fremtidige kone møtte han i fjor på college. Og det ble klart at tapt gutt. I forelesninger og tester kom han fra søvnløs blå under øynene og så uanstendig glad utseende som var umiddelbart klart at denne natten han bare gjorde ikke åpne forelesninger på global økonomi. Eller brukes til å ringe ham når som helst på dagen, møter han en skjelvende stemme: "Gamle, jeg beklager, jeg er for opptatt". Vel, helt klart, noe Umiddelbart etter konfirmasjonen de giftet seg, og i løpet av bryllupsfesten kyssing slik at selv rødmet som Casanova. Jeg bekjenner, misunte jeg ham. Da paret begynte å samle leiligheten etter oppkjøpet i eik gulv, vaskemaskin og multifunksjons hytte på motorveien Novoryzhskomu. Da hadde de en datter, Barbara. Men før håndsettet venn svarte: "Gamle, sorry. Ikke til deg nå - og etter en pause - vi velger piano ". Eller: «Jeg står i" Auchan "på linje". Eller: "Jeg kan ikke si komme installasjon av plast vinduer Wizard". Han selv endret utsiden, med en sjarmerende ung mann umiddelbart omgjort til et digert, prystibnenoho til alle knapper onkel. Det samme metamorfose skjedde med hans kone: hun forvandlet til en skapning uten et bestemt kjønn og alder. Når på TV-showet uskyldige sexscener, paret avsky pannen rynker og kanalbryter. De er fortsatt tøft par. De lever sammen, ikke forråde hverandre, men ikke fordi så glad i hverandre, og rett og slett fordi sex i livet generelt har mistet all mening. Kanskje noen vil si, hvorfor gjorde han trenger? Hvordan sier du hvorfor en person, for eksempel luktesans? Eller røre? Uten dem, også kan leve. Men hvor mye dårligere og neynteresnee være våre liv uten disse fargene, og hvordan vi selv blir bestsvetnee. 

 Sammendrag:


 Vakker kvinne, du vet, det kommer an på deg. Og selv da, vil din mann ler spøk om sex og nyttår. Vi, menn bare ser grov og trygg, og faktisk forventer at du ikke bare forståelse og støtte, men initiativet! Og, selvfølgelig, hemmelighet drømmer om at magiske og uforglemmelige netter i våre liv vil være mye mer enn en kalenderdager!  
Hvordan du ser for å behage en mann

 Vi tilbyr deg nyttige tips og triks som kan gjøre deg veldig sjarmerende og attraktiv. Ved hjelp av våre tips du vil like ikke bare menn, men også til seg selv.
? Du trenger ikke å bruke tid på håret hennes. De fleste kvinner affærer med menn går mye bedre hvis de er mindre enn å rote med det. En utrolig hår, som hun brukte mye tid til å imponere andre kvinner, men det er svært sannsynlig å imponere menn. Hvis du prychesыvaetes å behage mannen, vurdere kvinners preferanser.
 Det viktigste for menn - Et rent og mykt hår. Håret bør kalle en mann ønske om å kjøre fingrene på håret. Derfor, sofistikert styling ikke bare ikke nødvendig, men kan også være upassende. Håret skal se naturlig og nøyaktig, forårsaker mannen å ønske å ta på dem.
? Ikke stryzhitsya veldig kort. Hvis du bruker hårspray, ikke sterkt luktende, klissete og gjør håret stivt. Sørg for at håret mykt og ikke sprø. I nærvær av menn aldri slitasje curlers. Gjør deg selv denne frisyre å kjærtegne håret for menn var fornøyd. Hold hår ikke putalys. Hvis du blikk før utnevnelse til frisøren, gjør det i første omgang å bli kvitt dissekert alle.
? Dekorasjoner glede dine øyne og vekke misunnelse eller beundring venner, men ikke alltid føre den samme reaksjonen hos menn. Hvis du bruker ringer, kan folk tolke det som et tegn på oppmerksomhet du får fra andre menn og med hvem du opprettholde relasjoner. En vakker ring, som du så elsker å beundre, kan spille rollen som en barriere skremme fan, hvis oppmerksomhet du forventer.
? Hvis du håper å møte en annen med elegant mottak, bankett eller sosiale arrangementer, vil det beste dekorasjon være et halsbånd eller halsbånd som fremhever skjønnheten i halsen. Det er bedre å velge en kjede i form av en trekant eller en cape med store steiner i sentrum. Runde perler, spesielt med store perler kan virke lite attraktivt for menn.
 Det er bedre å bo på samme kjede som fremhever din sjarm enn noen slitasje. Det kan fange oppmerksomheten til smykker, men vender seg bort fra utseendet ditt.
? Hvis du går på en date, ikke det beste utvalget av smykker - medaljonger, særlig i form av hjertet, fordi slikt kan snakke om lojalitet til en annen mann. Ikke misbruk ornamenter i hverdagen. Potensielle fans kan fremmedgjøre et stort antall smykker som du gjerne sette på deg selv. Så ikke bære smykker når du går til stranden for ordinære møter, sport eller arbeid.
? En mann kan se på kvinners smykker som et vitnesbyrd om sine vesentlige krav at før eller senere hun underkaster seg ham. Hvis hun viser stor interesse for smykker og bærer dem ut av sted, er det heller fremmedgjøre menn. Så diamanter er ikke den beste venn av en jente som ønsker å glede sin mann. Dette kan også hennes verste fiende! Så ikke bære diamanter slik at de induserte menn til å tro at du er riktig en annen.
? Ikke vokse lange negler. De kan imponere andre kvinner, men menn ikke bryr seg. For mange lange negler mener er at du ikke er tilbøyelig til å engasjere seg i husarbeid og ikke selskapet for friluftsliv. Menn er også å se på lange negler som "klør", indikerer rov ambisjoner for sin eier. Hold neglene rene med komfortable for lang og ingen skarpe fremspring. Hvis du liker å male neglene, bruk en gjennomsiktig lakk eller nyanser av rødt.
? Hvis du ønsker å glede en mann, bør ansiktet være hyggelig for et kyss. Stor feil tillate mange kvinner - overdreven og uhensiktsmessig bruk av kosmetikk. Du vil se bedre ut uten sminke i det hele tatt enn å bruke den riktig. Menn er ikke ivrige etter å ta på sin kinn mot kinn kvinnelig, gjemt under et lag med foundation eller pudder. Leppestift er bedre å velge rødt og andre varme farger og unngå de kalde og eksotiske blomster. En mann skal være i stand til å se deg i øynene, er å gå på en date, ikke bære et speil og de mer mørke briller som skjuler øynene.  
Яндекс.Метрика