Intime liv i enten dens manifestasjon er svært viktig for alle levende person, det være seg mann eller kvinne. I lang tid har forskere vist at sex bør bare fordeler. Regelmessig intime liv fremmer godt humør, som er usannsynlig å ødelegge noe litt utover dagen og en fantastisk følelse, fordi sex kostnad det nødvendig kroppen styrke og tone.

Røring betyr for jenter


 I gamle dager, hvis du husker ikke så fjern fortid, sex ville ikke ha vært utsatt for publisitet og ble ansett som noe av en forbrytelse. Bare menn gjorde en liten rabatt som de viktigste forsvarere og videreføring av den menneskelige rase. Kvinnelige ord i slike saker var ikke i det hele tatt, fordi de kunne passere for bezstydnytseyu og skjøge, men fysiologi ingen har blitt kansellert. Siden det er umulig å kjempe, selv forby sex, men ikke. I verden er det svært mange kvinner som er seksuelt tiltrukket ikke verre enn den mest avanserte "Casanova". Selvfølgelig kjempe med vindkast ikke nødvendig fordi den konstant Unn deg litt seksuell tilfredsstillelse plan kan resultere i uforglemmelige konsekvenser som ekkelt humør og ønske om å ødelegge alt. Seksuelle impulser av kvinnene sier at kroppen hans fungerer etter sin natur og i disse intime surge er ingenting galt eller fordømmelse.
 Men dette skjer og at kvinners seksuelle aktivitet henfaller i det avgjørende øyeblikket og upassende. Grunnen til dette er de ulike miljøfaktorer - belastning på jobb, overdreven følsomhet, endelig, bare sliten. Og hvis det er noen etterlengtede ridder eller i verste fall en mann drømmer?! Hvordan gjør jeg ønsker å gjenvinne?!
 Det er for slike situasjoner her og der kvinner hissige verktøy som umiddelbart vekker i hennes seksuelle begjær og bidra til å redde situasjonen.

 Naturlig stimulerende midler


 Den mest populære i denne aldersgruppen av alle unaturlig og kunstig, få ting akkurat det samme naturlige, som ikke er langt til å søke. Det vil være nok til å begrense den nærliggende supermarkedet eller apotek. Den vanligste er noen afrodisiakum matvarer og planter bidra til å vekke usnuvshee ønske.
 Når det gjelder mat, er listen ganske stor, og det gir ingen mening å male alle punktene. Det vil være nok til å snakke om noen særlig innflytelse på seksuell aktivitet produkter, som for øvrig også er veldig nyttig fordi det er trygt i sin søknad.

 •  For akselererte arbeids hormoner passer alle sitrusfrukter og bananer, som selv er allerede seksuelt frukt og sjømat alle at med høyt innhold av protein, stimulere hormonelle surge.

 •  Søte druer fremmer rask blodstrømmen til de intime deler av kroppen, og dermed øke angst.

 •  Instant effekt har mandler og muskat. De er i stand til å vekke begjær umiddelbart.

 •  Revitalisere seksuelle aktivitet og hjelpe matvarer som er rike på vitamin E, en av de viktigste vitaminer er involvert i økende oppstemthet. Vitamin E finnes i matvarer som egg, frø og olivenolje.

 •  I antikken folk hevet sin oppstemthet via fytoэstarhenov finnes i belgfrukter og vanilje.

 •  Heldigvis, sjokolade, som er så lidenskapelig elsker virkelig sex, også faller inn i denne deilige listen. Dens egenskaper hjelpe tynn kvinne spent raskt og gjøre det sexy.


 •  Etter å ha organisert en romantisk middag der det er rikelig ovennevnte produkter, og rødvin som en annen kilde til spenning, vil du og din partner kunne umiddelbart lade din seksuelle energi og tilbringe en virkelig fantastisk kveld. Bare ikke lene seg tungt på vin, eller på natten bare ikke kan skje, på grunn av din partner å gjøre med god søvn.
   Som spennende planter. Det er like enkelt som med mat.
  Røring betyr for jenter

   Pass på å velge gresset, rik fytoэstrahenamy. Dette inkluderer hopp og linfrø. Spesielt populære er tea tree olje, roseolje og aloe kombinert med honning. Disse plantene gir god blodtilførselen til kjønnsorganene, og dette øker seksuell lyst. Jasmine, sitronmelisse og ylang-ylang også okkupert en høy plass på pidestall av nyttige urter, deres berusende duft stand turn hode av noen, selv de mest kald kvinne.

   Moderne stimulerende midler


   Til slutt må jeg si litt om moderne medisiner som hjelper vekke begjær, til tross for at de er mindre nyttig enn naturlige stimulerende midler. Som vi har sagt, inneholder det meste av aphrodisiacs vitamin E, kalt til å svare for å øke spenningen. Fordi mange legemidler selges i apotek, er basert på det.
   En av disse er "kvinnelig Viagra". Disse pillene er veldig sterk spennende verktøy som garanterer et høyt nivå av seksuell lyst.
   Det finnes ulike kosttilskudd, i stand til å øve innflytelse på kroppen, samt spesielle dråper for kvinner som bare trenger et par stykker som vekket ønske.
   Alle disse legemidlene bør tas med den ytterste forsiktighet og oppmerksomhet og omsorg ikke å skade deg selv og kroppen din. Vær også klar over at det er alltid stimulerende midler er i stand til å gi en uforglemmelig kveld. Seksuell lyst bør gjelde i begge partnere fordi mirakler vanligvis ikke skje, og narkotika kan ikke gjøre alt for folket. Dersom effekten produsert urter og produkter er ufarlig og med fordelaktig, deretter bruke tabletter eller dråper bør alltid konsultere en lege som vil fortelle deg hva og i hvilke mengder bør påføres.
   Elske hverandre. Gå i kjærlighet. Ha det moro med disse enkle måter å gjøre dette og hjelpe sin partner.  
   Denne artikkelen er svært pikant emne: hvordan vozbudyty mann. Dessverre, slik et problem som møter nesten alle par! Mennene slutt miste interesse for sine koner, men hvorfor er dette? Kanskje våre menn blir lei og de vil ha litt variasjon? Hvorfor de begynner å kjemme internett dating sites? Disse og andre spørsmål foreslått å finne svar på i denne artikkelen!

  Hvordan vozbudyty mann


   Paret som regel etter mange års ekteskap, flytting til et nytt nivå av relasjoner. Jeg kan ikke si sikkert det er bedre eller verre, det bare kult afrikanske lidenskap ekteskap med hverandre. På dette nivå av forholdet paret er i noen avstand fra hverandre. Hvis du, kjære jente, vil åpne plage sine menn, de er mer redd for din utholdenhet enn bukke under for fristelsen. Prøv det øke avstanden kan da noen sjalusi, og kanskje tyngdekraften vil tiltrekke dem til deg! Ikke det faktum at denne metoden fungerer, er det nødvendig å vurdere innholdet av din mann.
   Også en god måte å gjenopprette den lidenskapen som var før bryllupet - en tur som - eller resort. Bare én betingelse, må du være der alene, uten barn, hvis noen. Kan abstraksjon fra hverdagens rutine vil hjelpe ham å fokusere sin oppmerksomhet på deg!
   Kjære jenter, etter mange års ekteskap, vi helt glemmer at det viktigste i en jente - er et mysterium. Prøv å lure mannen sin, som et lite barn, nesten ikke ta hensyn til ham, være smartere! Det er din uoppmerksomhet berøring det og det fullt vil kreve din oppmerksomhet! Denne metoden fungerer nesten alltid!
   Legg merke til at etter et langt forhold, vil din ektefelle ikke tiltrekke seg noen nye, fine klær eller antrekk av sex shop! Vi må ta sin sluhet og oppfinnsomhet, som vi, kvinner i massevis!
   Viktigst, er menn ikke avkjølt gløden vi kvinner alltid vil endre. Menn, som du allerede har lagt merke til, er ikke permanent. De ønsker alltid å prøve noe nytt. Dette gjelder til sengen for å holde sin mann og gjøre ham den lykkeligste, dere jenter bør tenke hvordan å diversifisere utseende, vaner og atferd.
  Hvordan vozbudyty mann

   Disse grunnleggende regler som alltid bør utføre. Og tro meg, ingen problemer i seng du ikke vil! Du må elske menn og alltid være sexy, men da mannen din, vil bare ønske deg!
   På dette spørsmålet bør tenke umiddelbart etter bryllupet, ikke når det er direkte berørt av problemet du og din familie. Tro meg, det vil være lettere å varme bosetter brann, ikke inflame allerede utryddet!
   Det første du bør ta hensyn - er klær. Menn tiltrekkes ikke helt nakne jenter og knapt dekket! Derfor, for å opphisse menn slitasje minimums klær.
   Den mest effektive måten å vekke lidenskapen til en mann - et kyss! Bare verdt å gjøre er veldig forsiktig og ømt! Betale stor oppmerksomhet til dine lepper, er det en av nayerotychnishyh deler av kroppen til en jente! Menn begynner å tenke på de intime situasjoner, noe som kan ta de leppene.
   Hvis mannen din er på jobb, bare sende ham en sms som venter ham hjemme. Tro meg, vil spenningen for ankomst hjem ikke fungere!
   Hvis du er rundt, bare forsiktig kysse sin magen under navlen. Så vil du forstå at du kommer til å gjøre! En tanke, fantasi og menn er mer effektive enn action!
   Og, selvfølgelig, minyaytesya! Denne grunnleggende regelen!
   Ikke glem at drømmen om hver mann - er en elegant jente! Prøv deg selv som en dame! Kle feminine og snakke! Ikke misbruk kosmetikk, mange menn som naturlig.
  Hvordan vozbudyty mann

   Mye oppmerksomhet er betalt garderobe! Mer delikat feminine kjoler! Verken er veldig korte skjørt og spesielt stikker ut fra under plagg strenger! Menn elsker å kle jenta øynene, ikke frata dem en slik mulighet!
   Spennende mann skal forsiktig at han ikke tror at du friste!
   Hvis du etter alle dine handlinger, mennesker forbli rolig, prøv å opptre åpent, men uten et snev av sex, ikke for å skremme kjæresten hennes. Forbered deg på en liten overraskelse, for eksempel middag med levende lys. Bare verdt alt godt tenkt ut, situasjonen bør være romantisk, ingen tungt måltid.
   Det er mange produkter som øker sexlysten. Her er noen av dem:

 •  Avocado;

 •  Artisjokk (i maten fortært bare forlater Prøv fatet. Artisjokker fylt med reker);

 •  Banan;

 •  Vanilje. Det absolutt forbedrer seksuell lyst. Vanligvis opptrer som lukt, men du kan prøve å legge til matvarer;

 •  Kaviar;

 •  Kokos, ifølge den indiske doktrine, øker kokos sædkvalitet og øker seksuell appetitt;

 •  Mango;

 •  Honning;

 •  Selvfølgelig må denne listen involvere sjømat. Blant andre blåskjell og østers;

 •  Kongen av nøtter og mandler. Den har gunstige effekter på å bevare seksuell potens.


 •  For matlaging bruker de ovennevnte ingrediensene. Ikke glem flaske deilig vin. Om kvelden bør du se bedårende på ansiktet ditt bør ikke være et snev av trøtthet. I morgen kan du nyte en annen, avslappende bad, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandlinger annerledes. Ikke misbruk kosmetikk og, selvfølgelig, bruker parfyme med feromoner.
   Hvis du er en travel person og fra morgen til kveld til ørene i arbeid, bare bestille et bord for to i en hvilken som helst restaurant eller kafé. Men i dette tilfellet, bør du være uimotståelig. Vidprositsya tidligere fra jobb og nyte med dem.
   Lykke til, kjære jente!  
  Яндекс.Метрика