På jakt etter kjærlighet. Romantiske forhold

 Hvordan finne kjærligheten


 Personlige relasjoner er en prioritet for mange av oss. Dessverre gjør søk etter kjærlighet ikke alltid fører til riktig valg av partner, er det at vi ikke alltid kan identifisere årsakene til ønsket om å elske. Vi tenker: "Å, hvis noen elsket meg, ville livet mitt bli så mye bedre." Husk, betyr dette uttrykket fungerer ikke.
 Det er en stor forskjell mellom behovet for å elske og mangel på kjærlighet. Du føler en mangel på kjærlighet når du elsker fratatt en viktig person - selv. Kanskje du er involvert i resultatløst, rutine forhold for begge parter?
 Du vil aldri være i stand til å bygge sin kjærlighet snakker og tenker om sin egen. Følelsen av ensomhet og angst presser alltid folk fra hverandre. Du kan ikke fikse forholdet deres, sier eller tenker om sine svakheter. Det bare betaler oppmerksomhet til det faktum at det er et problem. Abstrahuytesya av problemer og begynner å tenke - ny, tro meg, dette er hva som vil bidra til å finne en løsning. Når du er fin på sine begrensede muligheter - du ubevisst motstå, motsette seg - bare forsinke taktikk. Det er som om du sa, "jeg er god nok til å ha det jeg spør."
 Først av alt må du etablere relasjoner med seg selv. Når du er fornøyd, relasjoner med andre også å bli bedre. En lykkelig person er svært attraktive for andre. Hvis du ønsker å bli elsket, begynne å elske deg selv mer. Si "nei" til kritikk, klager, klynking, beskyldninger, følelser av ensomhet. I øyeblikket, opt for en følelse av tilfredshet og tanker som gjør at du føler deg glad.
 Det er ingen definisjon av kjærlighet, forstår alle og godtar sin egen måte. For noen, elske - Et anbud omfavne, for andre er det viktig å høre ord om kjærlighet, andre foretrekker bevis på kjærlighet i form av gaver eller blomster. Vi foretrekker å vise vår kjærlighet, hengivenhet og respekt, slik at vi selv vil i relasjoner med sine kjære og nære venner.
 Jeg tror du må hele tiden jobbe med deg selv, ikke nøl med å vise kjærlighet til sin kontakt med dem med kjærlighet og hengivenhet, hengi deg selv, bevise deg selv at du er en ekstraordinær person. Kjøpe deg blomster hjem, omgi deg med din favoritt dufter, farger, søte gadgets. Livet - Et speilbilde av den interne tilstanden. Vær sikker på at når din indre verden slår inn i et hav av kjærlighet og romantikk, vil din kompis tiltrekke som en magnet.
 Hvis du ønsker å gå fra å tenke om ensomhet, må du sende ideer inn i hovedstrømmen av skapelsen - skape mentalt, og i en atmosfære av kjærlighet. La alle negative tanker om kjærlighet og romantikk er borte. Velger å glade tanker: muligheten til å dele kjærligheten med en annen mann, takk for evnen til å elske og bli elsket av lykke.
 Hvis du er i stand til å møte deres behov, vil du ikke føle fratatt og sårbar, men det avhenger av hvor mye du liker selv. Hvis du virkelig elsker en person, som føler seg komfortabel og trygg, Polad deg vakkert med hjem og kolleger. Du vil merke at annen situasjon og reagerer på andre. Disse bekymringene og ting som tidligere virket ekstremt viktig, ikke lenger synes avgjørende. Nye mennesker kommer inn i livet ditt, og de som har omringet den gamle liv kan ha gått. Skummelt? Ja, kanskje, men samtidig stor, ny, følelsesmessig.
 Når du føler deg styrke til å starte et nytt liv når definere for seg selv hva du kan forvente fra det nye forholdet, dating vind trygt. Ikke vent til den kjekke prinsen du banke på døren. Å velge en dating sted der de fleste liker å besøke, så har du muligheten til å møte mennesker med samme interesser og syn. Det er utrolig hvor raskt du kan møte nye venner. Vær åpen og omsorgsfull, universet vil svare deg den høyeste gode.
 Husk at hvis du velger glade tanker - du er fornøyd når du er fornøyd - folk trekkes til deg og eventuelle relasjoner er i bedring.
Når du skal se etter en sjelefrende? Tips astrologi på jakt etter en kjær

 I løpet av året, hver enkelt av oss er det perioder når det mest sannsynlig vårt møte med sin fremtidige ektemann, og perioder farlig å krangle med en kjær, tider da selv små forskjeller kan føre til alvorlige konflikter og opphør forhold til hennes elskede. I slike tider indikere astrologiske lover. Hvis du bruker astrologiske bøker du finne deg selv i din karakter manifest ikke bare som din dyrekretsen, men fortsatt noen, vil samtidig møte med sin mann perioder og perioder med fare for skiltet være relevant for deg.
 De periodene da den mest sannsynlig møte din fremtidige ektemann, gunstig for ekteskapet. På dette tidspunktet kan du endelig forstår hva en mann du har gjort, eller vet at du ikke vil ha en familie. I tider farlig å krangle med sin elskede, best å minimere deres kontakt med en venn av hjertet, snakker, prøver å behage ham i alt, ikke bare ikke å provosere krangler, uenigheter, men selv små ting.


 Din dyrekretsen

 Møte med kjære (dømt)

 Fare for å krangle og skilsmisse ARIES

 22 juni til 23 juli;
 24 september til 23 oktober


 Mars 21 til april 20;
 23 desember til 20 januar


 TAURUS

 24 juli til 23 august;
 24 oktober til 22 november


 21 april til 21 mai;
 Januar 21 til februar 19


 TWINS

 24 august til 23 september;
 November 23 til desember 22


 22 mai til 21 juni;
 20 februar til 20 mars


 KREFT

 24 september til 23 oktober;
 23 desember til 20 januar


 22 juni til 23 juli;
 21 mars til 20 april


 LION

 24 oktober til 22 november;
 Januar 21 til februar 19


 24 juli til 23 august;
 21 april til 21 mai


 DIVA

 November 23 til desember 22;
 20 februar til 20 mars


 24 august til 23 september;
 22 mai til 21 juni


 VEKT

 23 desember til 20 januar;
 21 mars til 20 april


 24 september til 23 oktober;
 22 juni til 23 juli


 SCORPION

 Januar 21 til februar 19;
 21 april til 21 mai


 24 oktober til 22 november;
 24 juli til 23 august


 SAGITTARIUS

 20 februar til 20 mars;
 22 mai til 21 juni


 November 23 til desember 22;
 24 august til 23 september


 Steinbukken

 Mars 21 til april 20;
 22 juni til 23 juli


 23 desember til 20 januar;
 24 september til 23 oktober


 AQUARIUS

 21 april til 21 mai;
 24 juli til 23 august


 Januar 21 til februar 19;
 24 oktober til 22 november


 FISH

 22 mai til 21 juni;
 24 august til 23 september


 20 februar til 20 mars;
 November 23 til desember 22  
Hvordan oppføre seg alene med kjæresten

 Alene med en fyr. Når du ønsker å stoppe


 Noen ganger menn forstår bare ikke når hun prøver å høflig bli kvitt dobbel frieri.
 Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Å nekte vedvarende frier?
 Hva regnes som flørter atferd, og at frekke pengeinnsamling?
 Flirt - er uskyldig mann og kvinne koketteri. Det ender så snart den ene parten bare viser motvilje mot å fortsette denne dialogen. Sjekk "renhet" Flørting er enkelt - du trenger bare å oversette tegneserien til alvorlig samtale på sporet. Hvis fyren fortsetter å flørte, så det er besettelse.
 Først, fortell litt om tegn som snakker om interesse. Menn og kvinner oppfatter dem annerledes. Ja, menn rekrutterer følgende: jente sitter prohnuvshy tilbake eller å ha fått hendene bak hodet og stikker ut brystet; Jente setter bena, og kanten av skjørtet mens stiger sterkt; lady stadig terebyt klær, bluser kneppet krage, slikket, ertende tuppen av tungen, slikke fingeren. Denne oppførselen fyren ser som hans ønske om å forføre.
 Som for mannen, gjør han det klart kvinnen som ønsker å komme nærmere når jeg setter meg ned i en avstand fra det tilstrekkelig å bare flørte; setter sin fot nær henne etappe (fot til fot); legger hånden i stolen bak jenta, som om omfavner det; prøver å forbedre bære en jente eller justerer håret. Med andre ord, alt er koblet med innslag et snev av et ønske om å fortsette samtalen i en mer intim setting.
 De fleste gutter synes jentene stille invitasjon til å flørte, og å nekte å svare som å kalle spillet, fyre opp en lidenskap. Hvis kjæresten din har kommet under denne beskrivelsen, er du neppe til å lykkes i et møte for å re-forklare det og hva du ønsker og hva som ikke er.
 Det atferds "Jeg - en fyr som ikke nekte." Hvis du står overfor denne typen, din oppgave - ikke å endre gutt og ikke bo sammen med ham venner, og så snart som mulig for å bli kvitt vedvarende frier. Prøv vidzhartuvatysya uten å treffe ham med verdighet og ignorere noen hint.
 Det finnes situasjoner og alvorlig. Noen ganger kan en fyr kommer til å tvangs bringe det intime forholdet. Her er bare en spøk ikke kommer overens Så hva gjør man?
 Hvis en ung person er altfor aggressiv eller i alkohol eller narkotika for å prøve å gå så fort som mulig! Det hele midler er god: siden elementær "Jeg må gå" for å simulere angrep og oppkast. Og ikke engang tenke på hva du kan ødelegge selve visningen! Nå er det generelt bedre å glemme. Det viktigste - raskt og med minimale tap for å gjøre bena.
 Aldri legge press på medlidenhet, så du vil bare forverre situasjonen. True for dum, fordi slik oppførsel er ofte bare fyre voldelig mann. Din oppgave - å fornærme, bare for oss selv, men det vil gjengjelde enhver seksuell lyst.
 Hvis en risiko for voldtekt, husker den mest smertefulle punktet på den mannlige kroppen. Ikke vær redd for å slå tilbake! Busting sin naturlige skyhet, er det ubrukelig.
 Hvis voldtektsmannen - din venn og du er redd for publisitet, se, voldtekt verre publisitet! Sladder glemme et par uker. Så ikke gi etter for utpressing!  
Яндекс.Метрика