"Hver forstand har sin opprinnelse i den luktesans" - en fransk filosof, moralist Jean-Jacques Rousseau.

Hvordan velge en parfyme med feromoner


 Innhold:

 •  Hva er feromoner

 •  Vilkår kjøpe parfyme med feromoner

 •  Hvordan du bruker


 •  Allerede mye tid har gått siden folk ikke lenger bære klær razlychayuschuyusya hverandre bare fine detaljer. Nå har de gitt vei til en lys og stilig kjole alle farger og stiler. Bli vakker og attraktiv for det motsatte kjønn vil være ikke bare kvinner, men også menn. De ønsker å uttrykke sin "I" bringe synspunkter og være trygg. Når utseendet feilfri, er det et behov for en perfekt parfyme. Noen ganger når du velger en smak ha blitt påvirket av rykter som svever rundt "feromon".

   Hva er feromoner


   Oversatt fra det greske ordet "feromon" betyr "bærer spenning."
   Feromoner - en kraftig kjemiske stoffer som produseres av hver person. De sender subliminal signaler om seksuell smak av det motsatte kjønn, og disse signalene i sin tur fremme seksuell lyst og egge romantiske følelser og øke din attraktivitet.
   Mann feromon finne androsterone, kvinnelig - kopulyn. Først åpnet de Adolf Butenandt en kvinnelig møll. Forskere utført syntese av stoffer, kalt bombykolom, og dermed kan bedømme eksistensen av slike kjertler hos mennesker. Mens mannen og produserer feromoner, men de er ikke på langt nær så bra som de tette parfyme, deodoranter, kosmetikk, etc.
   Stressende situasjoner og sykdommer som påvirker den mest negative personen. Foruten det faktum at disse fenomenene selv er ikke veldig hyggelig, slik at de også handle på produksjon av feromoner, oppheve sine tall. I slike øyeblikk en person, mann eller kvinne, ekstremt lite attraktiv for det motsatte kjønn, og noen ganger også ekkelt. For å unngå denne effekten, og samtidig utvikler selvtillit, mange bruker parfyme der det er feromoner.
  Hvordan velge en parfyme med feromoner


   Vilkår kjøpe parfyme med feromoner


   Nå parfymer med feromoner er av to typer: inneholder feromoner seg selv og de som inkluderer stoffer er til stede, usylyayuschye med naturlige feromoner som avgis mennesker.
   Først, før du kjøper parfyme, sørg for å lese deres sammensetning, og sjekk lukten. Hvis flasken er åpnet det er alkohol smak, du vet, verken som feromoner og kan være noen spørsmål, fordi alkohol dreper alle de gode egenskapene av feromoner. Hvis du satt sine øyne på hvordan å forføre hennes elskede ektemann, er å velge en parfyme med sex feromoner. Men ikke overdriv, fordi mange land har forbudt bruk av naturlig sex feromon produsert av dyrene. Denne begrensning skyldes det faktum at forbruket av parfymen kan føre til alvorlige mentale forstyrrelser. Som din og din seduction objekt.
   Den mest kjente og ofte brukte feromon - musk. Eller også brukes ved oppretting av floral parfyme feromoner, for eksempel, amber, patchouli, myrra og spisskummen, ingefær, merian, ylang-ylang. De er perfekt for å skape en avslappende og romantisk atmosfære. Økende tog er på grunn av blande smaker. Denne hybrid kan føre til ukontrollert misbruk. Og når blandet med naturlig parfyme duft av mannen selv, men effekten er forbedret.
   Også er det nødvendig å forstå at ånder, selv feromoner delvis, har fortsatt ånder, og bør ikke fornærme. Det er best å velge en parfyme med feromoner gjennom lukt, noe som er det beste, og valget av den vanlige parfyme. Det er en favoritt for deg. Ikke kjøp parfyme i sex-butikk, fordi i så fall vil du ikke være i stand til å bestemme konsentrasjonen av komposisjonen. Men selv om kjøpet er gjort, og du bestemmer deg for å bruke denne duften, husk at hyppig bruk av parfyme med feromoner kan skade helsen din, og mer. For eksempel kan denne duften tiltrekke deg oppmerksomhet ikke bare på hvem som var den tiltenkte kjøp, men også uønskede elementer.
   Delta på butikker å velge den beste parfyme på ettermiddagen. På dette tidspunkt, når nesen høyden av sin følsomhet og risikoen for å velge feil duft nesten fizzles. For en gang verdt et forsøk 3-4 smaken, ikke mer, fordi nesen stopper analysere forskjeller i smak. Før du påfører neste duft selv, bør vi vente en stund omtrent en halv time. for en tid parfyme er fullt ut realisert, og du kan upartisk bedømme om du trenger en duft eller ikke.
  Hvordan velge en parfyme med feromoner


   Hvordan du bruker


   Når kjøpet er gjort, må du finne ut hvordan du bruker den riktig, fordi ellers feromoner ikke bare hjelpe deg å tiltrekke seg en partner, men tvert imot - skremme ham.
   Først bør parfyme bare brukes på en ren kropp. Denne regelen gjelder også for den vanlige parfyme.
   Sekund, parfyme påført på steder som normalt ikke er dekket klær, samt feromoner er flyktige forbindelser fordampes raskt under et lag av vev.
   Hvis du bruker parfyme ingen smak, kan du bruke den sammen med de vanlige ånder, og deres behov for å sette på klær som ikke hører sammen. men hvis du har fått duften av parfyme, er bruk av konvensjonell parfyme strengt forbudt.
   Den mest optimale stedet for å bruke parfyme - hals, håndledd, øreflippene. Bruke beste parfyme i rommet, som i dette tilfellet, vil de utøve sin handling er mye lenger enn hvis de ble påført på gaten.
   Pheromone parfyme bør gjelde hvis du skal på en romantisk møte, første date, etc. Ikke bruk det i hverdagen. Det er nervøs med konsekvenser. Hvis du ikke ønsker å lukte din lei alle rundt, og du alene, står for enhver anledning plukke din smak. Dette vil gjøre ditt bilde et lite mysterium.
   Vakker frieri, blomster, komplimenter, akkurat som i et eventyr. Her nasheptaly venn: "Du hva! Han er gift! "Dessverre, fra denne romanen er ikke perfekt, og det spiller ingen rolle, for sent. Du tar bare tanken på det fyller dine forventninger hver nye møte. Og til slutt, postupayetesya du denne følelsen - så la gift, fordi han er bra med meg og jeg med ham, og vi er glade.


  Forholdet til en gift


   Avhengighet   Prudential halvparten av kvinnene finner styrke til å sette en stopper for slike relasjoner. Men ikke alt: de som uheldig nok, er prisgitt mannen, ute av stand til å takle dem. Denne tilstanden kan sammenlignes med grådig alkoholiker, han drikker og livet er godt, nøktern og problemer falt som et overflødighetshorn. Samme med en kvinne i kjærlighet - da hennes mann var der, opphører verden å eksistere. Men det er på tide å sette sammen hjemme, og han går, og hun kom tilbake til virkeligheten at sinnet innser at du ikke kan gjøre! Men følelsen sterkere. En dag vil han tilhøre bare til henne, hun trøstet seg.

   Komplekse elskerinne   "Han kan ikke lyve - det er bare jeg er så! Kunne ikke motstå fristelsen og gikk inn i forholdet med meg. Han er kjekk, smart og bare flott "- ofte slike tanker bry, når en kvinne er usikker på fremtiden. Hun er forvirret, hun trengte en unnskyldning virker som hun selv og finner.

   Menneskets egoisme   En mann i mellomtiden all denne situasjonen ganske fornøyd. Han mener at denne situasjonen bare styrker hans rettsforhold. Tenk deg en situasjon - problemer på jobb, mangel på midler, og nå kone med sine problemer. Barn trenger å trenge det. Gradvis, folk mister tillit. Men når det kommer til den andre - er han den beste mannen i verden! Og får sin del av oppmerksomhet og beundring, han stille har kommet hjem. Han er på ingen hast med å bryte sosialt signifikante sammenhenger der det tett og dårlig, fordi det er et sted av emosjonell restart. Han var så lett, det gjør ikke vondt noen, og alt som det er nødvendig, er det stille en kvinne, hans lovlig kone, og hans elskerinne løgn.

  Forholdet til en gift


   De felle løgner   Han ligger hjemme, lå hans elskerinne. Han er ikke å klandre - han ble fanget i en fredelig by. Løftene elskere i strid med virkeligheten, gjenstår det å bli sett og komme til enighet med ensomhet. Livet blir en kontinuerlig depresjon, som vil pobleskyvat hull og kaller sine sjeldne møter.

   Sterke familiebånd?   I verst tenkelige tidspunkt vil han alltid ringe sin kone. Han ville kalle henne favoritt. Og når du snakker med sin elskerinne foran fremmede vil kalle hennes mannlige navn, eller verre, ikke ta røret. Alle ferier, helger og spesielt natt, ville han tilbringe sammen med sin kone. Og den andre får bare noen få timer, finner han det. Og med det entusiasme og stolthet ville han fortelle sine barn. Noen ganger zabuvayuchys, vil snakke om sin kone. Han følelsesmessig åpen med sin elskerinne, og han virkelig elsker henne, men at hun vil få - en rolle vester, ekstra ører, og underlagt de søte gleder. Valgt et sted på ferie eller har en normal kafé som kriminelle. Og om møte med venner, og spesielt med slektninger og tenker ikke: sjeldne at mennesker i fare på denne måten. Og den mest smertefulle - er han ikke klar for å få barn.

  Forholdet til en gift


   Fortvilelse   Noen kvinner er klar for alt. Og ikke bruk de beste metodene for å bryte varig ekteskap. For eksempel, mange historier om menn om hvor ille hans kone er motivert for å "redde stakkar" og vri den fra hendene på hekser. De tør å fortelle sin kone, la ham hevder årsaken utrolig smerte kvinne som drømmer og ånd og ingen anelse om hvor ille det er, og faktisk hele denne tiden fungerer som en eksemplarisk og trofast kone. Det kan kjøre ut av huset (oppstår vanligvis på den tiden og senere returnert skyldig mann i sitt hjerte og hjem). Men elskere eller tilgi en slik handling? Jada - NO. Alle kjegler faller ned på henne.

   Hva gjør jeg? •  Komme tilbake til virkeligheten


 •  I forholdet til okoltsovannыmy menn bør realistkoyu. De fleste menn aldri gå med familien og ikke la barn for rask fangst. Som om han ikke love - hvis han ikke gjorde det i den første måneden forholdet, gjør han så noensinne. Hvis du ønsker å være alltid på høyre eneste elskerinne - det være seg, men tishte illusjoner. Og ikke glem å tenke på om denne rollen du på skulderen eller du bedre søke mer verdig og verdifullt forhold.

 •  Husk at alle må betale


 •  Men hvis, etter alt hun har oppnådd henne, og brakte mannen hennes, forårsaker en stor hit med sin legitime kone? Tenk på det - våre liv er som en boomerang. Forårsaker smerte hans familie, der sannsynligheten for at det ikke skal gå bra?

   Begynne å handle som en voksen mann   Fjern den rosa briller og gjøre det som virker vanskelig. Prøv å se på det kritisk. Han er ikke en engel, og liker alt det har sine ulemper. Snakke med ham om ekteskap, om barn. Mange menn er redd for fremtiden - selv om du fikk en av dem, tror jeg, og hvis du trenger en? Bryte all kontakt med ham, ikke svare på telefonen, ta ut mail - det krysse ut av hans liv.

   Motivere deg selv en eller annen måte, trekke lyset alle sine fordeler: du er vakker, smart, ung, vellykket Og viktigst av alt, ønsker du å ha en familie og barn. Han er ikke noen som du be om disse planene. Ta en mest banale måten - shoppe, lage en ny frisyre, oppdag favoritt kafé eller annet mål (sport, karaoke, dansekurs). Ta en titt rundt, stopper verden spinning og ikke rundt den. Og hva med menn som er klar til å gi deg en tjeneste og vise interesse for deg, bare gi dem en sjanse.

   Gebyr   En kvinne som ikke kunne motstå det forbudte forholdet, eller funnet styrke til å bryte - er verdig respekt. Og som velger en annen vei, dømt til en ond sirkel der rømming er umulig, på kvelden av ensomhet og fortvilelse, og forgjeves som tilbrakte sine år. Vær tålmodig - du velger din vei, og ingen andre enn seg selv å skylde ikke deres vanskelige situasjon.

   Avslutningsvis vil jeg gjerne ønske: vakre kvinner, ikke ta forhastede beslutninger i valg valgt. Flykte fra slike relasjoner - mest overraskende at de har ingen holder, men du mest. Vær mer forsiktig og avsky til henne - faktisk foretrakk gift, du mister en reell mulighet til å bygge en sterk familie basert på kjærlighet og respekt for hverandre. Elsk deg selv, du fortjener det beste!


  Яндекс.Метрика