Sex har alltid vært intime siden av livet. Dette er rett etter sex eller ikke er et personlig valg hver voksen. Selvfølgelig, de mest underholdende sex klasser, pluss det er også en svært nyttig øvelse for kroppen som kvinnelig og mannlig! Men hvordan og hva en positiv innflytelse sex?

Fordelene med sex for helse


 Brainstorming


 Forskere sier i en stemme som vanlig sex partnere i en positiv innvirkning på emosjonelle tilstand. Det faktum at under samleie aktiverer den menneskelige hjerne og økte nivåer av kortisol viktig for hjernen, hormoner og adrenalin. I sin tur bedrer den sistnevnte hjernefunksjon. Du kan også trygt si at i løpet av sex blir vi smartere. Ikke glem om en slik nyttig hormon som "prolaktin", som er ansvarlig for dannelsen av nye hjerneceller. Alt dette er godt forebyggende vedlikehold til alvorlige sykdommer som Parkinsons sykdom og Alzheimers.

 Tablet ungdom


 Etter å elske i partner gjort bedre blod "lykke hormon", som et resultat, rynker. Også påvirker en svært gunstig måte intimitet stimulering av bekkenorganer. Denne type simulator styrke bekkenmusklene, som i voksen alder hos kvinner forebygger urininkontinens. Alle stagnasjon bekkenorganer hos kvinner renset, bidrar penis partner stimulering av vagina og livmor. I tillegg forbedrer endokrine kjertler. De indre organene, eggstokkene, hos menn prostata og eggstokkene begynne intensivt arbeid. I det hele tatt, er hele kroppen forbedret kjøre alle metabolske prosesser i kroppen som i hovedsak bremser aldring. Hvis du spør en mann etter sex som helsen hans, han tydelig svarte at han føler veldig glad. Umiddelbart før orgasme, produserer kroppen "endorfiner" og "østrogen" som reduserer smerte. Uansett hva slags smerte, ubehag forbundet med smerte forsvinner. 
Fordelene med sex for helse

 Gi immunitet!


 Partnere kan være stille for immunitet, fordi regelmessig trening 3-4 ganger i uken økt immunglobulin "A" og «Ig A». På grunn av dette er å styrke immunforsvaret. Også, å være i godt humør, folk trenger hormon som produseres - "serotonin" som bidrar til å styrke kroppens forsvarsmekanismer sykdommer i miljøet. Ikke glem om hormon - "oxytocin" er nødvendig i kampen mot kreft "!

 Nedlasting av hjertemuskelen


 Det har blitt bevist at regelmessig sex hjelper i å trene hjertemuskelen og blodsirkulasjon generelt. Følgelig beskyttelse mot ulike sykdommer i hjerte-karsykdommer som hjerneslag, hjerteinfarkt, etc. Sex kan betraktes som en god treningsstudio. Selv aktiv idrett, påvirker ikke dette antall muskelgrupper samtidig, både under sex. En naturlig "akselerasjon" en nødvendig og avgjørende øyeblikk akselererer blod, slik at beholderveggene renses, og med dannelse av nye blodkar.

 Styrke bein


 I elskov kroppen produserer "testosteron", som bidrar til å forbedre den generelle tilstanden av bein og muskler. Over tid menneskers bein blir mer sprø, noe som fører til dannelsen av slike sykdommer som "osteoporose". Sex er en utmerket forebygging av denne type sykdom.
Fordelene med sex for helse

 Rolig, bare roe!


 Vi kan heller ikke glemme den følelsesmessige tilstand. Å ha sex gir så mange positive følelser, både menn og kvinner. Seksuelt fornøyde folk er mindre utsatt for depresjon. Par som har en kjærlighet spill to eller tre ganger i uken elsker spillet mer balansert, mindre provoserende. Og folk som praktiserer avholdenhet heller mer aggressive, de er veldig lett å buste. Spesielt, seksuelt fornøyde folk er mer fleksibel tenkning, svare bedre til ulike livs omstendigheter heller finne en vei ut av tilsynelatende blindvei situasjon.
 Også, ikke glem om stress som på det nåværende tidspunkt, veldig frustrerende nervesystemet. Og de av oss som ofte omhandler kjærlighet, mindre utsatt for stress og dermed mest stresostiykyy! I tillegg kan slike folk slappe raskere enn andre når det er nødvendig, eller den situasjonen. Folk som lider av søvnløshet, med regelmessig sex kan alle av samme grunn til å glemme om sin sykdom, trikset i evnen til å slappe av.

 Valget er ditt


 Selvfølgelig, fremhever ulike positive aspekter i studien spørsmålet, ser vi at fordelene ved sex er stor. Tross alt er det menneskelige legeme utformet på en slik måte at det er forbundet med hverandre, og kroppen og sjelen. Ikke forgjeves, etter sex-partnere vises i intimitet, tillit er svært viktig og nødvendig i et forhold. En rekke problemer hos mennesker oppstår i fravær av sex, en mann som prøver å finne andre måter å møte deres behov. Derfor, den viktigste i mellommenneskelige relasjoner må være tillit og forståelse som gjør at partnere til å være lykkelig.
 Søvn alltid speile virkeligheten, uansett hvor mystisk og utrolig det er. Vi kan drømme om er helt fantastiske bilder som ikke er relatert til jordisk liv, eller i en drøm kan være folk fra ulike lag av tid og noen ganger døde sammen med de levende. Ikke vær redd for drømmer, du trenger bare å være i stand til å forstå hva de betyr. Erotisk opptar kanskje det viktigste stedet i livet til en person. Å elske og bli elsket, ønsket av alle levende skapning på jorden, men ikke alltid erotisk drøm uttrykker mangel på kjødelig kjærlighet i våre liv, men på et tidspunkt kan det være tilfelle, men ikke alltid.

Hva gjør erotiske drømmer


 Erotiske drømmer er veldig informative i innhold, og snakker ofte om noen viktig hendelse for oss eller kvaliteter karakter som du ønsker å endre eller bringe dem spesiell oppmerksomhet. Søvn - en samtale med oss ​​vår underbevissthet, fordi den travle daglige tilfeller vi ikke hører sin myke stemme, og hvis de hører ikke gi verdi eller ikke betale oppmerksomhet.

 På å fortelle erotiske drømmer •  Hvis en drøm om vold, og du - offeret, er det et signal om at du ønsker å bli kvitt noe som binder deg. Hvis du drømmer du tar på deg rollen voldtektsforbryter, så du noe så deprimerende i livet som du er villig til å bruke makt for å avslutte dette.

 •  Du kan drømme en drøm som du har sex foran folk. Vanligvis disse drømmene si at noe er galt i livet ditt, det er ting som du ikke er fornøyd, men det er ikke klart - som den peker. Bare ubehag, og ikke nødvendigvis i en seksuell forstand - dette ubehaget kan behandle noe liv området.

 •  Hvis en drøm hvor du har sex med deg selv, er det alltid peker på lav selvfølelse. Dette er et stort problem i livet som kan spille en ond spøk. Fra det må vi bli kvitt så fort som mulig! Lav selvfølelse er alltid et stort hinder for å oppnå livsmål.

 •  Drømmer om lesbisk kjærlighet ikke snakke om bakkene, bare du mangler ømhet, varme og kjærlighet i en drøm symbol som er den kvinnelige bilde. Kanskje det, som i det virkelige liv du ikke har nok femininitet og drømme deg vospolnyaete denne mangel besittelse av en kvinne som bærer disse kvalitetene.

 •  I en drøm, kan du se deg selv i et mannlig skjema. Dette betyr vanligvis at du ønsker å være mer aktiv i sex, men det er noen hindringer vanligvis psykologiske i naturen, for eksempel offentlig installasjon på en passiv rolle i livene til kvinner, særlig i sex. Det kan også være en manifestasjon av interesse i den mannlige når det gjelder hva menn kan føle når engasjerende kjærlighet hvordan de føler inni. Et annet punkt kan være psykologisk beskyttelse mot sex med en partner som ikke tilfredsstiller deg, tar du på deg rollen som menn, som for å kompensere for denne handlingen feil partner for deg, hva du ville få fra det.

 •  Sex med en venner mann - en annen kan ikke uttrykke det ubevisste ønske om å flytte ham i et kjærlighetsforhold. Kanskje noen av kvalitetene i denne mannen attraktiv for deg, og du vil se dem i din nåværende partner, er du ikke mangler.

 •  Drømmer om sex med en fremmed sier at livet ditt er så trist og ensformig at jeg vil ha de nødvendige endringer - nye følelser, opplevelser og hendelser. Stranger er bare slik disse endringene som etterspørres av alt ditt vesen.

 •  Hvis du hadde en tidligere kjæreste med hvem du er skilt lenger kommunisere, det vanligvis ikke snakker om pågående sans for ham noen sorg eller konservert kjærlighet - minner om at i livet ditt igjen noen uferdige saker som presserende behov for å fullføre. Dessuten kan denne drømmen bli ansett som den første drømmen om sex med en fremmed, trenger du ikke nye opplevelser.

 •  Det drømmer også om sex med en kjent person. Det kan være flere tolkninger: enten du ønsker å være en kjent person eller partneren din mangler appell, eller du nyte en vakker glamorøse liv som tar i en drøm bilde av en kjent person (vanligvis deres liv er ansett for å være en lys og vakker).

 •  Interessante drømmer om intim kontakt med noen som er ikke bare attraktivt i det virkelige liv, men også gjør du misliker. Dette kan være en intern protest mot det livet du er ledende nå. Dette signalet nødvendige endringer i livet. Endre utseende, opprette et nytt bilde, oppdatere garderoben endring jobb - eventuelle endringer vil bare være til nytte. Dessuten kan denne drømmen snakke om hva du ubevisst sjalu denne personen, fordi de psykologiske røtter av misunnelse og fornektelse av noen kvaliteter er funnet i et ønske om å ha disse kvalitetene i sin utilgjengelighet for noen grunn.


 • Hva gjør erotiske drømmer

   Avslutningsvis bør det bemerkes at erotiske drømmer er ikke noe usømmelig, bør de ikke sjokkere eller overraskelse - i en verden av arketyper, som dannet disse drømmer eller moralske prinsipper som ligger i menneskene, spesielt i alle typer enhets moralske forskrifter betydelig annerledes. Fordi seksuelle bilder bevissthet ønsker å advare oss om visse problemer som finnes i det virkelige liv, og krever fjerning. Selvfølgelig, forteller underbevisstheten oss ikke bare gjennom seksuelle bilder, kan bildene være absolutt alle, ikke svarer til den virkelige tilstand. Så vi bør rolig analysere søvnen din og prøve å forstå hva han ønsker å fortelle oss.
   Ikke tolke bildene sett direkte som det er, fordi det er bare et symbol på en abstrakt idé, uttrykt i en erotisk måte. Lese nøye de foregående tolkninger, og prøve å forstå den egentlige årsaken til det vi sier underbevissthet - og det advarer mot de underliggende problemene er ikke alltid eksplisitt, men har en direkte innvirkning på dannelsen av livshendelser og vår atferd.  
  Яндекс.Метрика