Følgelig ansvarlig graviditet og fødsel bak så hyggelige stunder første bekjentskap med babyen, utslipp fra sykehuset. Gradvis ung mor begynner å rebound, tilpasse seg nye forhold og livshendelser, som nå er det viktigste - barnet. For første gang passerer ubemerket bekymringer - og nå kan du bryte gynekolog anbefalte en to måneders seksuell hvile. Selvfølgelig, tidspunktet for første sex etter fødsel individuelle for hver kvinne og avhenger av mange faktorer: tilstanden i ung mor (fysisk og psykisk), emosjonell stemning, tilstedeværelse av seksuell lyst og opphisselse.

Første sex etter fødsel


 Hva du kan forvente av kvinnelig seksualitet etter fødsel?


 Oppmerksom på at innholdet i seksualitet (såkalt libido) kan endre seg ikke bare og ikke så mye i svangerskapet, men (vanligvis) etter fødselen når en kvinne føler en ny status, en ny sosial rolle. Dette, selvfølgelig, ikke kan påvirke hennes sexy stemning generelt.
 Nye problemer og bekymringer, trøtthet og mangel på søvn, vanligvis sløv seksuell lyst eller drepe den helt. Glemmes følelse opplevde under fødselen kan ubevisst overbevise en kvinne frykt for smerte og før ethvert inngrep av den intime sfære. I tillegg er innholdet slik utformet at bevisst og ubevisst oppmerksomhet er rettet mot den unge moren til babyen.
 Men dette er den ene siden av mynten. Mange kvinner, derimot, raskt tilpasse seg nye forhold, føler stor og klar ikke tåle en halv - to måneder, og bringe deres første sex etter fødsel mest: på den første dagen av utskrivning fra sykehuset.

 Når vi begynne?


 Likevel, spesielt de som ønsker å lide nød. Begrepet, som vil oppveie dette aller første gang, avhenger av mange faktorer: på modus for levering (keisersnitt eller naturlig fødsel); tilgjengeligheten pauser og kutt (episiotomi) under naturlig fødsel og prosessen med healing; hvor godt vil krympe livmor etter fødsel og hvor fort vil Natal utvalg (lohii). Og, selvfølgelig, om hvordan du kan raskt tilpasse seg nye forhold svært ung mor. Det er ikke for ingenting at legene fast periode og en halv - to måneder, ikke to dager eller to uker.
Første sex etter fødsel

 Galt å anta at hvis operasjonen ble utført keisersnitt eller naturlig fødsel gikk uten rifter og episiotomi, så er det ingen fare for å forstyrre ro før sex. Uansett hvilken måte var fødselen: livmor og kjønnsorganer i den tiden av healing åpen for infeksjoner. I tillegg kan aktiv sex provosere blødning som livmor etter fødsel - er, i hovedsak, et sår. Det tar tid å helbrede og feste av morkaken. Og likevel - det er små blodkar i skjeden som leges raskt, men brå bevegelser kan begynne å blø.
 En måned senere, skal en kvinne se gynekolog. Bare en lege kan avgjøre hvor mye du er klar til å bryte freden seksuell anbefales.

 En mann skal ikke stå til side


 Det har blitt sagt ovenfor at kvinnelig seksualitet etter fødsel kan være gjenstand for vesentlige endringer: noen kvinner det stiger til tider, mens andre, tvert imot, reduseres. Det første alternativet, selvfølgelig, bedre og med det hele klart. Og hva hvis den tid kommer, virker alt greit, mann slitt alle ventende og ikke noe ønske? Først må du akseptere det og forstå mangel på seksuell lyst etter fødsel - et forbigående fenomen. Men, noen kommer tilbake til det normale i en måned, og andre - i seks måneder eller et år. Men det viktigste å vite at alt vil bli gjenopprettet, og dette midlertidig problem.
 En mann bør ikke være fra hverandre. Hvor raskt vil en ung mor i prisen avhenger direkte fra ham. På den seksuelle begjær av kvinner påvirker følelser så viktig for menn på dette tidspunktet å gi en kvinne en følelse av at hun ikke er alene; hun er fortsatt seksuelt attraktive. Snakk flere komplimenter (dette er svært viktig for kvinner i barselperioden), for å hjelpe til i huset, gå en tur med barnet, gir måte å slappe av mamma.
 Og selvfølgelig under sex ikke glem at den første sex etter fødsel - er for første gang som kvinner gjør. Vær forsiktig, øm og flavorful; Gjør deg klar til å føle kvinnen som ga deg et barn mer enn seg selv; Være forberedt på å stoppe når som helst, å ofre sine følelser. Du vil bli belønnet fullt senere.

 Ubehag under sex


 I tillegg til den psykologisk ubehag under sex etter fødsel (forårsaket av tretthet, selv unattractiveness og andre faktorer), det er fysisk. Og dette er normen.
Første sex etter fødsel

 Følelsen av tørr skjede, er tetthet smale og mange kvinner selv etter seks måneder og ett år etter fødsel. Løsningen er som følger: Du kan bruke smøremidler, oral sex, lange forspill. Med den nyeste viktigst - ikke overdriv: Prelude strukket umulig kan føre til en kraftig nedgang i fravær av opphisselse og smøring av vagina. Det er viktig å huske på at vaginal tørrhet er ofte ikke så mye på grunn av motvilje mot kvinner som midlertidig hormonelle feil i kroppen i perioden etter fødsel. Hvis vaginal tørrhet eller smerte i områder sutur svikter innen et år etter fødsel, er det fornuftig å slå til gynekolog. I det første tilfellet, kvinnen utnevnt lys eller med østrogen krem ​​(det vil ikke påvirke kvaliteten på morsmelk); I det andre tilfellet, kan det hende du må kontakte kirurgen (hvis sømmen ble pålagt dårlig eller på et sted hvor det er konstant friksjon med penis partner). Før det i de første seks månedene etter fødselen vanligvis tildelt stearinlys og salver for bedre helbredelse. Hvis kirurgiske slår frykt, deretter eksperimentere med positurer. Ved hjelp av ulike alternativer, kan du oppnå nesten smertefri eller til og med følelser. 
 Et annet problem - redusere muskel tone skjeden etter fødsel. Enkelt sagt, det er nå så tett til penis som det var før fødselen. Og følelsen av en kvinne på grunn av dette også kan lide. Men, igjen, det er ikke så ille, dette er midlertidig. For snarlig ankomst av muskel tone i skjeden kan gjøre spesielle øvelser (f.eks høyt komprimere skjeden i noen sekunder, og deretter slappe av musklene).

 Alle går og passerer det


 Sannheten i disse ordene er: problematiske fenomener i seksuelle relasjoner etter fødsel virkelig midlertidig. For noen kan det ta en måned, og for noen år - og alt vil falle på plass. Livet vil igjen være i nærheten av familien favoritt. Det er de som er med deg i barselperioden, prøv å ikke glemme noensinne. Hvis du går gjennom alt dette sammen, forståelse og støtte hverandre, i fremtiden vil det være gunstig for forholdet som helhet. Forkaster problemer kan alltid. Mye viktigere å prøve å løse dem sammen. Ellers kan være: nå er du og vokse nye menneske, noe som betyr at det fortsatt er mange nye og hyggelige stunder.  
 Kvinner, jenter! Hvordan gjorde du vakker og sjarmerende! Hvordan gjør du sjarmerende og lett!

Hyggelige ord lover boy


 Alltid trodd at menneskene skal gjøre sine komplimenter til damene. Er dette riktig? Selvfølgelig, ja! Kvinnen myke, milde, sårbare skapninger som rett og slett ikke kan leve uten komplimenter og milde ord i sin tale. Og helst oftere nettopp disse ordene vil høres bedre ut. Hyggelige ord er nødvendig kvinner som luft, som vann, som mat, til slutt.
 I dette tilfelle kan man er ikke forskjellig fra kvinner. Av guttene ha fornøyde eiere ører. De trenger fine, varme ord, ikke mindre enn deg. Og imot. Bryter stereotypier og ikke skupysya komplimenter for sin mann. Her er et par eksempler på hva som er og hva kan du si til mannen sin hyggelige og vennlige ord.

 Han gjorde noe for deg


 Tenk deg at du kommer hjem fra jobb, og din fromme forberedt middag. Så han tenkte om deg, at du kommer sliten fra jobb. "Vel, det smart at assistent! Og det gjorde jeg uten deg? Hvis ikke elskede, jeg har to timer opptatt på kjøkkenet, tusen takk. "Ja, ja, det er slik! Og ikke vær grådig, ikke miste noe fra deg. Og vice versa, bare legge til dine favoritt deg flere fordeler i hodet mitt. Og neste dag han fortsatt lage middag.
 Ga deg blomster, Er ikke det flott? Og bare ga blomster nettopp kom hjem fra jobb og du levert en bukett med røde roser eller tusenfryd feltet. Spare noen gode ord som svar, si at du er veldig hyggelig.

 Hvis du trenger noe


 Det er ingen hemmelighet at du som kvinne, ikke bare hvit og fluffy, men snikende, utspekulert at ingen snikende. Ønsker du her er den vakre røde kjolen dyrt. Kom til det, og heller ikke å kle seg som din favoritt, berøring, se inn i øynene til sin mann, si som denne kjolen perfekt landsby på deg, fordi ved siden av en mann som han burde være den vakreste, den vakreste kvinnen i verden, eller ikke sant? Jeg tror ikke han vil svare nei, mannlig stolthet brutt, vet du. Selvfølgelig, hvis mannen har midler, så du kle lomme, i verste fall vil det ha i bakhodet at du må kle og oppmuntre til kjøp.
Hyggelige ord lover boy

 Grove ord


 Det er en annen side til den mektige russiske språket, nemlig harde ord, fornærmelser, uhøflighet, i noens adresse, vel, siden vi snakker om den kraftige, så husk, vakre kvinner, som gangetabellen. Aldri, under noen omstendigheter, ikke ringe henne mann svekling, selv om han ga litt slakk i en gitt situasjon. Du glemmer disse ordene en time, og han vil huske og sette dem i hodet mitt, og før eller senere vil du dette gå.
 Vel, det gjorde din kjære noe galt, vel, du bedre ikke si noe, ikke klapse deres språk er det som vil fortsette å angre.

 Du er lei av det


 Også, ikke si at du er lei av det. Hør, trenger du en klovn? Gå til sirkuset. Så du blir lei av dette evig glad, for evig og alltid shutyascheho du øker din sur stemning. Ja, definitivt munter disposisjon er et stort pluss, men sies å være bra i moderate mengder.
 Prøv selv å fjerne rådende kjedelig atmosfæren i huset. Du vil se en god stemning raskt sendt til din ektefelle.

 Han visste ikke hvordan / kan ikke


 Eller kanskje han ikke var i stand til å feste sokkelen til veggen. I noe tilfelle ikke kan sies at han ikke visste hvordan. Forklar til din kjære er et sertifikat som han "Jack of all trades"? Nei, selvfølgelig. Han er den samme person som deg. Bare ikke jag den, kan du tenke på hva og hvordan å gjøre det bedre. Så, la den andre dagen han kommer, skal tenke og hvordan, og deretter komme og henge stolt gjorde dette hyllen. Og du er fornøyd, og elsket å ikke skade din skarp tunge. Ro og tålmodighet i denne saken er svært viktig. Du er ikke gal fjellgeit, som faller på alt bare fordi hendelsene er ikke slik hun ønsker. For eksempel, fjellgeit, den andre aldri skjedd.
Hyggelige ord lover boy

 Styrket retnings setninger


 Vel, nok om de fattige, la bedre diskutere hva ord kan du ringe en kjær. Faktisk, mange er kvinner kalte sine gutter tungt rettet skjellsord mot alle slags dyr. For eksempel, min tiger min Fat Cat, min predator, min løve. Hvem så elsket og tro meg, vil du umiddelbart se hvordan din mann vil justere holdning, stiger hodet opp, og han sa, i møte med endret hele smil: "Ja, jeg er så".
 Selvfølgelig, kan du slå alt i sin gang så når du vil, og kaller det ikke en tiger og en tiger, ikke en løve, en løveunge og ikke en katt, og sel - en kattunge, etc. etc.
 Veldig hyggelig å høre søte ord når du bare komme opp til ham, og omfavne proshepchesh følgende ord: den mest elskede og mest dyrebare, bare min, min dyrebare, min etterlengtede, min utvalgte, min blendende, mest godt, mest responsive, mest sjarmerende og unike min kjære, kjære. Dette er tilstrekkelig til infatuate lover. Og gjør dem senere som du ønsker, men vi er ikke egoistisk skapelse, nei, selvfølgelig (ha ha). Men han stiger humøret.
 Jeg har en enkel, men svært effektiv måte å sjekke hans holdning mot deg. Hva er det du gjør, du bare koker som vanlig deilig middag nahlazhyvaesh det er jeans, bringe ham varm te / kaffe når han sitter ved datamaskinen og les nøye noe. Deretter legge seg ned på sofaen, zakatыvaesh øyne, si hvordan du jævla hodepine fra arbeidet og be ham om å ta et glass vann. Det vil si at ett sentralt punkt, som han vil svar på forespørselen, og et forhold til deg som helhet. Dermed grunn av slike ting kunne lære mye om deg selv, om forholdet.
 Noe jeg flyttet vekk fra temaet tilbake.
 Her er en liste over hyggelige, milde, gode ord elskede mann:  sexy, sterk, sterk, god, bedre (ikke bra, men bedre) ønskelig, elskling, sjarmerende, unike, guddommelig, perfekt, oppriktig, lidenskapelig, vakker, atletisk, stor, trygg, målrettet, viljesterk, sjarmerende, sjarmerende , uforglemmelig, magisk, mystisk, den kampen, uovervinnelig, diabolical, yskushayuschyy og mange, mange andre ord - synonymer som.
 Inkludere hans utømmelige fantasi og raduyte elsket mer og alt godt for deg ville tilbake.
Яндекс.Метрика