Hvordan vet jeg om Match

 Hvordan vet jeg at du matche hverandre


 Nyttige tips, råd og tips for jenter
 I livet begynte strek: i går du putter tre i fysikk, og i dag fordi denne tryklyatoyi vurderingen kranglet med sine foreldre.
 Som et resultat, iscenesatt et raid på kjøleskapet til å gripe bilde, men etter to kaker innså at du tempoet din favoritt jeans passer ikke. Som et resultat av humør var enda verre enn det var. Allikevel du ikke kan forestille deg hva du skal gjøre nå
 Du klør seg i hodet i lang tid, og da du innser at årsaken til all denne forvirringen i forholdet med en fyr. De har bare ikke ladyatsya, akk
 Du trenger ikke engang vet at blant dere er galt, men bestemmer seg for å finne ut på noen måte. Er du klar til å gjøre noe for å redde kjærligheten. Men før fyren å bevise at du har gjort for hverandre, tror, ​​eller er det sant?
 Hva om du ikke ladyatsya relasjoner for den enkle grunn at du ikke nærmer meg?
 Hvis du ikke vet hva du skal gjøre i denne vanskelige situasjonen, kan du bruke følgende tips!
 Realisere problem
 Noen jenter som har lignende problemer med å kommunisere med sin kjæreste, uvitende om at forholdet er nær sprengning. Andre klar over det, men aner ikke hva jeg skal gjøre neste og hva du skal gjøre i dette tilfellet.
 Selvfølgelig ønsker alle jenter til å holde forholdet med fyren, men det er tider når dette ikke er mulig. Og så må bestemme -
 Du har valgt den fyren?
 Selvfølgelig, definere det oh så lett. Det synes han er søt, gøy med det og rart jenter misunner deg, men for alle at det er hensynsløs og noen ganger ikke så forsiktig vitser på deg.
 Du vet ikke hva jeg skal tro? Ta penn til papir og les videre.
 Lag den perfekte beskrivelse fyr
 Vi lister på papir er kvaliteter som, som du synes å ha kjæresten din. Dessverre er ikke verden perfekt, så det er best å ringe fyren er ikke perfekt, perfekt.
 Å skrive en slik liste, tror at atferd du fornøyd eller irritert på din ex-kjæreste og med venner og familie.
 Selvfølgelig er det vanskelig å foreta en rask liste. For å forenkle jobben din, kaste alle kvaliteter av en fyr. Du kan bruke vårt eksempel:
 - Utseende (for eksempel, er du gal øst for langhårede gutter tynn kroppsbygning, 15-17 år);
 - Hobby (som du ville gå med ham i fotturer eller delta med fire show Eller veve sammen Beaded Baubles regn om kvelden.);
 - Moralske kvaliteter (gutt, selvfølgelig, bør seriøst deg og ditt forhold, du snakker om kjærlighet og øm skriver CMC);
 - Kommunikasjon (fyren bør være vennlig med en god sans for humor).
 Listen er endeløs. Jo mer det skjer jo bedre. Det er slik at du bedre kan forstå hva fyren du trenger og hva du ønsker å kommunisere med ham. Egentlig er dette hensikten med å utarbeide listen.
 Bare husk: idealet om verden ikke skje! Så først rozberysya tillit. Fordi du kan ikke avgjøre om du passer fyr hvis du kjenner deg selv veldig dårlig.
? Psykologer sier at folk er godt kompatible med hverandre, nesten alltid lik hverandre. Forresten, når du oppretter en liste over den perfekte mann, du trenger faktisk listen deres ideelle i det hele tatt. Med andre ord, som den perfekte mann - faktisk de som du ønsker å være alene.
 Vi er mest irriterende i andre negative kvaliteter som er iboende i oss selv. Omvendt, som de aspekter av naturen, som vi ønsker å ha. Når du viser kvaliteter av sjelen gutt, ikke glem at du selv ønsker å oppsøke dem!
 Sjekk for å se om du er 12:59
 Skriftlig liste over kvaliteter fyr komposisjoner annen liste. List opp fordeler den fyren med hvem du møter i dag. Denne listen er så lik den forrige.
 Deretter vil det bli bare sammenligne hvordan ulike data fra din nåværende fyr som du skrev en liste over de kvaliteter den ideelle kjæreste.
 Så, hvis kvaliteten er ikke signifikant forskjellig, at du ønsker å møte en fyr som spiller i et rocke - gruppe og din nåværende kjæreste kan ikke forestille seg livet uten elektrisk brakte ham et pluss. Hvis du tiltrekke gutta som spiller sport, og foretrekker å tilbringe tid med bøker eller TV, legg den mindre.
 Tilsvar gå gjennom hvert element. Hvis du vil være ærlig med deg, resultatene er riktige, og du kan se hvordan du fornøyd med din ung person.
 Sprer fordeler og ulemper, regnet til sine tall i prosent. Så, hvis din liste over 40 elementer og 30 av dem pluss, er det 75%. Dette tallet uttrykker din kompatibilitet, som betyr at du kompatibel med 75%.
 Og nå, noe som gjør alle beregninger, bestemme hva de skal gjøre videre. Sørg for å se listen og finne ut hvor viktige punkter for deg, der du setter et pluss og et minus.
 Så, hvis du både beundre fotturer, er det en meget alvorlig fordel i forholdet. Men hvis du er viktig at fyren var alvorlig, og kjæresten din - joker og varmint, kan det oppveie og fotturer, og alle som deler dine interesser.
 Det er derfor viktig å forstå hva din mann så viktig for deg, og du kan sette opp med mangel på de enkelte karaktertrekk.
 Husk: din ung mann må endres! Men hvis fyren ingen kvaliteter som er viktig for deg, kan du ikke få det til å bygge deres tillit. Du har kanskje noe med ham komme ut bare i to tilfeller:
 - Han innser at han må utvikle denne kvaliteten, og vil forandre seg selv, uten press fra din side;
 - Hvis han har ingen kvalitet er ikke veldig viktig for deg, kan du fortsette forholdet.
 Foreslå og din ung person lage en lignende liste. Deretter sammenligne hva du har. Så du bedre kjent med hverandre.
 Og stole på magefølelsen! Den vil ikke svikte deg, og alltid spør om du ønsker å møte denne personen eller ikke. Så ikke la deg lure! Hvis du innser at du ikke komponert for å være ærlig, hvis du snakker med ham åpenlyst. Diskutere dagens situasjon og rozluchitsya om nødvendig. Det vil være bedre for dere begge.
 Ikke være trist og ikke stoppe
 I stedet for å falle inn i en depresjon på grunn av gapet, ikke gi i vantro! Prøv å finne noe å gjøre. Endringer møbler, trapper til friends'll gange. Nå må du unnslippe.
 Men ikke kaste ut din liste! Hold det alltid i nærheten. Hvis du kommer til å møte med gutta på festen, husk det. Listen vil hjelpe deg til ikke å knytte relasjoner med folk som du neppe vil danne et tillitsfullt og intimt.
 Søke etter din ideelle
 Hvis du er sikker på at kjæresten din er perfekt og passer deg, kan du enkelt sjekke om det virkelig. Snakk med kjæresten din om de kvaliteter som er oppført i listen din. I sine svar vil du forstå om loven i forhold til det.
 Hvis du virkelig fant fyren i drømmene dine, er det flott! Hvis du tar feil, glem det. For nå, takket være denne listen du vet hva du ønsker fra forholdet. Så ikke nøl, du vil finne noen som er riktig for deg!  
Er det nødvendig å prise mannen

 Hvordan kompliment en mann?


 Vennlig ord og hyggelig mann
 Psykologer har lenge vist at 99 av de 100 menn ubevisst venter på godkjenning og en fryd. Og kvinner ofte svært nyttige for å spille på denne søte svakhet. Men alt gikk greit så må vite noen regler. Husk at alt skal være med måte - menn ikke praise!
 Alle mennesker, uavhengig av deres erfaring nivå av intelligens og sosial status fra tid til annen må bekrefte sin egen betydning.
 Menn elsker det når deres kvalitet notat (viljestyrke eller seksualitet), profesjonell suksess og favoritt hobbyer.
 Ord av sitt utseende ikke berører. Ros bare de fordeler som virkelig er.  
Hvordan unngå krangler med sin elsker

 Hvordan holde forholdet med en fyr i lang tid?


 Nyttige tips og triks for jenter.

 Hemmelige våpen


 Så har du en kjæreste. Eller en venn med hvem du ønsker å bygge et forhold. Men svært ofte mellom kjærlig alt er ikke glatt. Riktig å si, spesielt mellom kjærlig
 Og noen ganger krangle og finne ut av forholdet, som uten det! Mangel på forståelse fra hans side, distraksjon, og du føler deg ensom og ubrukelig. Og så er det en rettferdig spørsmål om du trenger det. Så du vil at han skal lese tankene dine og holde alle dine ønsker! Viste kjærlighet og omsorg, kom med gaver til bryr seg om deg
 Det brevet jente, som beskriver den typiske situasjonen:
 "Jeg møtte nylig en fyr. Da vi startet dating, ser det ut til at vi har helt forskjellige karakterer. Det faktum at jeg går av så snart jeg berører en akkord. Eventuelle tvister ende i skandale. Men zaspokoyuyusya jeg veldig raskt, i løpet av få minutter glemmer jeg alle bildene, og noen dager ikke engang husker på grunn av det som skjedde en krangel.
 Kjæresten min - det motsatte av meg. Han hever aldri stemmen hans og alle mine kritikk ansvarlige vitser. Men det får meg enda mer fordi jeg tror det gjør den spesiell - kjenner hans rolige infuriates meg. Kanskje han ønsker å krangle med meg, uten at jeg skal gå med venner. Men jeg har heller ikke forby han ikke holder nær ham hele dagen lang. Men det viser seg at han trent hele uken og i helgene alltid går med venner. Jeg var med ham at han ikke gjør det, og dette infuriates meg. Jeg ønsker å tilbringe tid sammen med ham - og ikke bare om kvelden på hverdager, men i helgene. Jeg trenger ikke mye av det. Jeg vil bare ha ham selv noen ganger dårligere enn meg, viste sin kjærlighet. "
 Hva kan du si om forholdet Nastya og hennes kjæreste? Angivelig, er hennes kjæreste akkurat i den alderen da det første stedet han har venner og læring. Konflikter oppstår på grunn av at begge satt sine egne interesser først, og ikke i en hast for å gi hverandre. Og dette er veldig viktig - å være i stand til å unngå krangel og misforståelser!
 Ekkel behov for å tenke nøye hva hun ønsker fra dagens forhold. Det synes nå at tiden er langsom, og "voksen" livet er å leve og leve. Og faktisk, og har ikke tid til å se ut som en skole er over, gikk ut en kjæreste
 Ønsker Nasty alltid være med kjæresten sin? Vil skape en harmonisk familie og få barn? Hvis hun er trygg i sine valg og virkelig liker fyren, all right! De trenger bare å lære hvordan å glatte krangel og kompromiss. Det er bedre å prøve å forklare sitt synspunkt, og dermed forbli ærlig og oppriktig. Hvis noe sånt som en følelse av sinne eller bedre for å si det, i stedet for å holde ut til siste stund, når den overflod av følelser og ønsker å bombe rundt. Men for å gjøre det du også vite hvordan. Det er bedre hvis alt dette er sagt mykt, ikke anklagende måte. For eksempel, hvis fyren med jenta ikke forekomme så ofte som vi ønsker, ikke gråt, "Du elsker ikke, har du en annen! ". Riktig å si: "Jeg er bak du savner, vil jeg gjerne se oftere. La oss tenke på hvordan vi vil være mer praktisk for begge deler? ".
 Innrømme det, denne tilnærmingen er et ønske om å løse problemet, ikke rope tilbake og ikke slå tilbake med anklager og klager!
 Så, hvordan man skal håndtere barn? Hvilke egenskaper bør dyrke for å opprettholde et godt og tillitsfullt forhold? Hvordan unngå krangler og konflikter?
 Her er en liste over kvaliteter som har en bygge hver selvrespekt jente som drømmer om lykke og harmoniske relasjoner:
 - Følsomhet;
 - Mykhet;
 - Ærlighet;
 - Åpenhet;
 - Hospitality;
 - Toleranse.

 Hvordan unngå slåsskamper med kjæresten


 Ganske vanlig problem mellom gutter og jenter - et argument. Du elsker hverandre, men alltid i konflikt. Hvorfor skjer dette?
 Selvfølgelig, du ønsker å ha det betalt mer oppmerksomhet til deg. Men han var alltid opptatt, så skole, så venner, deretter mer
 Og tid for deg at han ikke er! Og du så ensom og trist uten ham
 Hvordan å snakke med ham, så han fant det ut? Her er noen tips.
 - Si at du elsker ham veldig mye og ønsker å se det mer.
 - Tsikavsya det teller! Kanskje han ønsker du var rundt når han møter med venner? Imidlertid må interessen være gjensidig, husk det!
 - Ikke skyld på fyren er at han ikke forstår deg. Ikke si det krenkende ord. Ordne i en rolig tone, er det lettere å forklare at du ikke er fornøyd!
 - Er diplomatisk! Hvis du er sikker på at det ikke er riktig, må du ikke snakke om det på pannen, direkte. Prøv å forklare deres synspunkt, kanskje han er enig i at din versjon bedre.
 - Wise. Husker ikke fortiden - bilder og krangler sto bak hva de husker igjen og igjen og be dem om å klandre? Hvis du virkelig elsker fyren, glem alle sine feil!
 - Ikke vær redd for å ta det første steget til forsoning! Noen ganger kan du gå over stolthet, fordi du ikke er på slagmarken!
 - For å bli enige, er det nødvendig at du og kjæresten din har blitt satt opp på dialog. Det er svært vanskelig å komme til en enighet og finne en vei ut, hvis alle vil trekke teppet over seg.
 - Lær å tilgi! Alle av oss er ikke uten feil, og hvis du ikke ønsker å sette opp med ulempene med kjæresten sin, tenker: er det virkelig verdt venturing relasjoner?
 Jada, du kan velge hvilken som helst taktikk forhold med en fyr. Men husk: det viktigste - å bygge relasjoner på tillit, kjærlighet og forståelse.
 Alltid myk og feminin, ta vare på seg selv og være i godt humør! Ditt smil og vennlig - hovedvåpenet, de vil hjelpe deg i arbeidet med kjæresten din!  
Яндекс.Метрика