Som nevnt uvanlig bursdag?
 Som vanlig standard feirer en annen bursdag voksen? Vi inviterer alle nære og fjerne slektninger, venner, Godfathers, kolleger. Forbereder en enorm mengde mat som familien din ville være nok til uke to eller tre. Dekket bord. Kommer gjester gi deg gaver. Sitte ved et bord å snakke toast, drikke, snacks, drikke og snacks. Så alle er forskjellige i sine hjem og hjem ferien lang føre opp huset og peremyvayut fjell av skitne retter. Og så hvert år.
Trøtt feire bursdager så? Vil du vite hvordan uvanlig feire en bursdag?
Her er noen tips på våre nettsider.
 1.  Du kan feire en bursdag i naturen, for eksempel i landet, hvis du har en. Dette vil gi deg muligheten til å organisere en slik vinn-vinn felles matlaging Kebab. Som du vet, det er ingenting mer deilig mat tilberedt over åpen ild med en fin røykfylt lukt. Hvis været tillater det, vi dekker bordet direkte utendørs. Folk som er lei av kjas og mas, vil det være veldig hyggelig kveld og natt i en koselig vennlig selskapet bort fra byen.
  Slå bezydeynoe drikker alkohol på en fest innhold dedikert til et emne som kan ta deg og dine gjester. For eksempel, hvis du spiller et instrument eller synger, kan du gjøre alle konsertene som en nyopprettet, full av løftet om "You & Co". Begynn å spille og synge, og gjestene ber deg om å spille sammen på noen av de enkleste musikkinstrumenter. I praksis til etter en hilsen toasts, sang og spilte start kunne absolutt alt. Perioder munter fester alternative med et utvalg av underholdning, som for eksempel konkurranser i karaoke.
  Hvis du har veldig dårlig med ideer og temaer, kan du se overføringen av en serie av "middag" på RenTV. Med dem kan du lære mye av interessante ting.
  Dekke gjester skrivebord, med nasjonale retter av ett av landene. Salat og vinaigrette de har fortsatt tid til å spise hjemme for det nye året. Det vil være helt fint hvis du lage dine måltider, slik at vi kunne svare på gjestenes spørsmål om ingredienser og oppskrifter. I tillegg kan gjestene dele pre-leser interessante historier om disse landene og hvorfor dine retter preger deres nasjonale retter.
  Gi noe dine gjester til å svare på sine gaver og hilsener. Dette kan være noen sjeldne billig suvenirer relevante emner bursdag og fikk du på forhånd utenlandsreiser eller reiser.
  Organisere konkurranser med premier. Ikke spør dine gjester for vanskelige oppgaver, eller de fikk et tilbakeslag i sin implementering kan fort miste interessen for dem. Prøv å ordne alt slik at alle deltar i konkurranser fått sine premier.
  Hvis du bare skal feire mannens selskap, kan vi vurdere alternativer som å besøke en nattklubb, en felles jakt eller ferie i paintball klubb.
  Husk å lage minneverdige bilder og videoer, som du deretter kan montere den opprinnelige homofil film og le av det med gjestene når de kommer til deg å feire en annen bursdag neste år.
  Som du kan se, morsomt å feire en bursdag ikke så vanskelig. Vi bare vise litt kreativitet og talent, noe som åpner for innholdet i dine gjester og sørge for saken kreves budsjett.  
Hvordan vet jeg barnets kjønn?
 Før fødselen av barnet bør være godt forberedt og mange gjør det. Velg den aktuelle etasjen barnevogn og klær til gutten trengte ikke å kle seg i rosa og jente i blått. Og mens noen mener dårlig tegn og kjøpe ting for det ufødte person, men gjør det i rush orden etter fødselen er ikke den mest underholdende opplevelse. Derfor, nesten fra øyeblikk til å motta den glade nyheten om graviditet foreldre begynne å bekymre seg spørsmålet hvordan man skal finne ut kjønnet på barnet.
 Ultralyd (US).
Gjennom hele svangerskapet, vanligvis anbefales kvinner tre av ultralyd, ett i hvert trimester. Selv om hovedformålet med disse studiene er vedlikehold av graviditet og rettidig fastsettelse av unormal fosterutvikling, men ekspertene er å drive forskning vanligvis gå for å møte interesse og informere foreldre kjønn på barnet, hvis det var mulig å identifisere etter kjønn. Resultatet kan bli betraktet som signifikant hvis det holder for to screening (testing) i andre og tredje trimester.
Det skal forstås at ultralyd ikke er 100 prosent nøyaktig. Pålitelighet av kjønnsbestemmelse vil avhenge av utstyret som brukes, og alderen på fosteret, samt yrkeserfaring av å drive forskning.
I tillegg er noen mødre nekter ultralyd, med tanke på at denne type forskning kan være skadelig for fosteret. Dette har lenge vært debattert gynekologer og forskere over hele verden. Men den fulle forskning om mulige farer eller ellers full sikkerhet, ble ultralyd stråling utført. Bare én kan staten rettferdig. Ultralydbølger kan føre til lokal oppvarming av cellene, og dermed til en viss grad påvirke dem. Denne effekten er alt vi gjentatte ganger observert i mikrobølgeovner.
Derfor, de foreldre som ikke kunne finne ut kjønnet på babyen på ultralyd, eller bevisst sluppet sin eierandel vil være på utkikk etter andre måter å bestemme kjønn på barnet.
 Hvordan fortelle kjønnet på babyen på bordet.
Ifølge legenden, har denne ordningen blitt funnet i Kina og samlet, sannsynligvis basert på den kinesiske månekalenderen. For å bestemme alderen på moren brukes ved unnfangelsen og måneden unnfangelsen. I skjæringspunktet mellom disse to parametrene tabell gir en oppsummering - en gutt eller en jente. Forsikringen om noen prediksjonsnøyaktigheten er opp til 80 prosent, mens flertallet mener at autentisitet er om lag 50 prosent.
Hvordan vet jeg barnets kjønn?

 Hvordan fortelle sex av et barn ved unnfangelsen.
Som vi vet fra skolen biologi kurs kjønn på barnet legges sett av X og Y-kromosomer. Hvis sperm. Oplodotvoryvshyy egg var bærer av XY-kromosom, er gutten hvis X vente på gutten.
Hvordan avgjør vi som sperm egg zaplidnyv du spør? Det kan antas basert på følgende forutsetninger. Sperm media XY-kromosom er mye mer mobile i forhold til innfødte sperm X-kromosomer, men har en mindre periode av livet. Så hvis zachtye skjedde under eggløsningen, det høy sannsynlighet for å ha en gutt. Hvis før eggløsning, vil det være en jente.
 Hvordan fortelle kjønn på barnet etter tegn.
Folk varsler er ikke spart og spørsmålet om kjønnsbestemmelse av barnet. Her er de mest populære.
Du vil ha en gutt hvis:
hjertefrekvens mindre enn 140 slag per minutt;
lav mage droppet, og er formet som en ball;
ingen morgenkvalme i første trimester;
høyre bryst er større enn venstre;
Brystvortene er svak;
urinen er lys gul;
babyen magen er svært mobile.
Du vil være en jente hvis:
hjertefrekvens over 140 slag per minutt;
Venstre bryst er større enn høyre;
du sover på høyre side;
Du plaget toxemia;
Magen er høy;
du ofte nervøs og irritabel.
 Hvordan vet jeg babyens kjønn gjette.
Heng på en tråd ring og rulle ham over på magen forventningsfull mor. Hvis ringen vil bære pendel bevegelser - så vil være en gutt. Hvis pie - du kan forvente en jente.
Hva gjør ikke du har gitt alle de ovennevnte, det mest pålitelige resultatet du får etter å ha en baby, og vi er sikre på vil være like Council som gutten og jenta. Og all denne informasjonen du var ute bare for å igjen nyte unike øyeblikk av venter babyen til verden.  
Hvordan oppføre seg på en første date?
 Gutter og jenter bruker mye tid, nerver og energi å tenke på hvordan du skal velge et sted for en første date, vil de si, hvordan du ser ut, hva du skal gjøre og hva bør ikke gjøre. Den første date, og hva slags inntrykk vil det forbli i din potensielle andre omgang veldig viktig. Men du må forstå at du ikke er den første eller den siste mann som går på en første date. Hver dag, tusenvis av mennesker det hører hjemme i verden. For å unngå å få fiasko på første date er de elementære regler for oppførsel for å oppføre seg på en første date, der vi nå husker.
 Ankommer. Sent for en første date er utilgivelig for en fyr og svært ønskelig for jenter. Hvis du har gjort alt mulig for å komme i gang, men omstendighetene var slik at du ikke klarer å gjøre dette, og du zatrymuyetesya, sørg for å varsle den som forventer deg og be om unnskyldning til ham.
 Utseende. På første date, må du se perfekt. Ryddig hår, velstelte negler, personlig hygiene, subtil duft av parfyme - som er minimum for en første date. Jenter bør ikke overdrive sminken. Den naturlige utseende er mye mer behagelig enn mange lag av pulver skygge og mascara.
 Velg passende klær. Jeg tror det ikke er behov for å forklare at drakt er ikke den mest passende type odzhedы for første date. Klær må oppfylle den tiltenkte stedet for møtet. Hvis du møter et sted i parken, er det ikke nødvendig å bruke skreddersydde klær og slips. I tillegg, etter møtet bør du gi den generelle ideen om hva klær foretrekker din fremtidige partner å møte klærne rundt ham på første date, og du ikke føler klosset om dette, når en foretrukket revet jeans og de andre okser Strenge klassisk utseende. Sko må være rene og nystrøkne klær også. Knapt noen ønsker å møte en mann rotete.
 Vær trygg. Utstråler tillit i kommunikasjon. Du bør ikke prøve å se bedre ut enn du egentlig er. Du må være deg selv, være trygg og positiv titt på møtet. Vær forsiktig, smil, ha det gøy og spenningsfall. Du er ikke på prøvespill tross alt. Dette er det beste du kan gjøre og hvordan man skal oppføre seg på en første date.
 Forberede seg på forhånd en rekke relevante vitser og historier. De kan være nyttig for deg hvis du mister razvolnuetes og målløs på enkelte punkt. Prøv ikke å snakke om høy-klingende sublime. Samtalen skal være levende og interessant for både deltakere.
Hvordan oppføre seg på en første date?

Hvis daten din er i restauranten, bør du ikke ha for mye. Ellers kan partneren din får inntrykk av at du kom hit på grunn av maten.
 Ikke plasser den på første date høye forventninger. Bare setter pris på at du har det. Ofte gutter, spesielt jenter, i minste detalj tenke seg en framtid møte. Som de sier, hvordan de vil oppføre seg, hvilke gaver å få en første date. Dette kan føre til store skuffelser. Jo mer du venter, jo større sannsynlighet for å bli frustrert på hvordan det faktisk fungerer.
Hvis du ikke er sikker på hvor godt er din date, så ta en titt på din partners oppførsel. Hvis du er i konstant visuell kontakt, er det en genuin interesse for ekte latter på dine vitser og aktiv del i samtalen, slik at alt er som det skal. Gjesping, lei utseende, fremmedgjøring - et urovekkende tegn for deg. Haster trenger å endre noe, spesielt noe som ikke oppfører seg så forskjellig på dato for ferdigstillelse vil du utvikle dårlige tanker og alle påfølgende møtene vil være et stort spørsmål.
 Hva du skal gjøre hvis ting går galt som du hadde tenkt?
Hvis daten din er virkelig kjedelig og du innser at denne unge mannen er ikke interessert i deg, så har du to alternativer. Først, det doterpity av høflighet til slutten, bruke ekstra time av sin tid. Men så du må forstå for å gjøre det klart for ham at neste avtale utelukket. Andre - prøv å oppnå dette så snart som mulig. I rollen som akselerator kan tjene som en passende samtale på mobiltelefonen din, som du kan fortelle hvordan det ekstraordinær hendelse i hjemmet ditt, styrker umiddelbart forlate denne "fantastiske" person. Du kan rett og slett flykte, for eksempel gjennom et vindu på toalettet. Vi håper at dette ikke vil komme til.
 Kysse eller ikke å kysse?
Du må være sikker på at kysset ikke vil avvise en jente. Første gang det er bedre å feile på siden av høflighet og respekt enn være egoistisk i øynene hennes, toropyaschym hendelsen. Så hvis du er i tvil om at hun er 100% klar for et kyss, er det best å ikke. For en første date ville være tilstrekkelig kyss på kinnet farvel.
Og sikkert ganske dårlig ide å tenke på intime relasjoner på en første date. Ikke bare er dette normal jente kategorisk ikke aksepterer, så også i senere relasjoner du sette en dristig kors. Hvis alt målet ditt forhold er tilfeldig forbindelse, er det bedre å sette denne jenta, som viser ærlighet og integritet, og deretter på ingen blir skadet.
 Det bør utnevne neste møte?
Hvis du er en jente du likte fyren, og har et ønske om å fortsette forholdet med ham, er din oppgave ikke å bli enige umiddelbart så snart fyren vil tilby en ny dato, men samtidig ikke å forlate ham. Du må gi ham håp, å tenne sin interesse, intriger ham. Dette vil tillate ham å tro at du er en jente som kjenner henne verdt, og deretter vil han sette pris på hva jobber du fikk den. Hvis du er en fyr og du også ønsker å fortsette forholdet med jenta, så for all del spørre henne, om mulig et nytt møte for å gjøre det klart at hun likte deg. Hvis svaret hørtes ut som noe vag, fortvil ikke. Som skrevet to forslagene før - det er bare et spill for å støtte din interesse høy.
Den første avtalen er viktig, men du bør ikke bekymre deg for det, ellers vil det ikke akkurat slik du hadde tenkt. Hva som skal skje og hva som vil skje. Hvis partneren din er skjebnebestemt til å bli din kompis, så ja det vil skje selv om din første date var en katastrofe for deg.  
Яндекс.Метрика