Hvordan oppføre seg på en første date med en jente

 Atferd på første date, eller hva kvinner


 Det viktigste er gjort - du invitert en jente på en første date, og hun sa ja. Du møtte, kommunisere, og er plaget av spørsmålet: "Hva gjorde hun tenker på meg? "" Hva er hans oppførsel? "" Hvorfor skulle hun gjøre det? "For jenter atferd kan forutsi løpet av noen av sine tanker. Dette vil hjelpe deg å navigere i deres oppførsel og gjøre det bra.

 Hvis en jente spør mye om deg


 Hvis en jente viser nysgjerrighet mot deg, så er det interessant. Observere at spørsmålene den spør mest. Hvis de er for din utdanning, familie, da hun ønsker å vite mer om deg. Kanskje hun selv ønsker å flytte tettere forbindelser.
 Du trenger ikke å konvertere en dato i kveld om seg selv. Snu samtalen slik at hun kunne og svare på spørsmål om seg selv. Fortell meg at kanskje hun har blitt lei av å høre om livet og be om å snakke om seg selv. Dette vil vise deg en interessant og hensynsfull person. Du kan starte en konfidensiell kommunikasjon, kjenne hverandre.

 Hun ignorerer telefonsamtaler. Hva gjør jeg?


 Hvis en jente ikke svarer mobiltelefon samtaler, så det er interessant for deg og andre i dag mindre viktig for henne. Du har klart å imponere henne og vise frem den gode siden.
 Du bør oppføre seg på samme måte. La det også være det viktigste for deg i de neste par timer. Din oppmerksomhet vil være fint for henne. Sette telefonen på vibrasjonssignal, og hvis hun drar, kan du sjekke hvem som ringer var. Ring hvis nødvendig. Men din kommunikasjon med jenta ingen skadet.
 Hvis hun bestilt flere drinker
 Hvis hun har en annen drikke drikker (te, kaffe, juice), da er du god til å tilbringe tid. Hun er komfortabel rundt deg. Derfor kan det bryte noen regler. I denne saken viser hun mot deg klar sympati, er det opp til deg.

 Hvis hun berører deg


 Fysisk kontakt plasseringen av jentene sa til deg. Kanskje hun tilfeldigvis rørt deg, og kanskje med vilje. Hvis en jente som ved et uhell berøre skulderen din eller berører lårene som svar på en spøk, egentlig er det opp til deg. Du er for øyeblikket med henne på samme bølgelengde. Så kan du utvikle mellom ikke bare vennskap, men også varmere relasjoner.
 Svar den samme jenta. La henne forstå at du er også interessert i det. Men ikke overdriv, eller kan presse en jente hissig tilnærming. Alt er bra i moderasjon og naturlig.

 Hun reflekterer deg


 Vidzzerkalyuvannya - en repetisjon av gest eller holdning til personen du kommuniserer. Det er i seg selv bevisst eller i tilfelle av at kommunikasjonspartner er svært interessant, hvis det er behagelig. Hvis du legger merke til at hun noen ganger gjentar dine handlinger (lys svingarm slurk kaffe og vippe fremover, etc.), betyr det at din kommunikasjon er gjort godt. Du kan også gjøre det noen ganger, men bevisst forbedre kommunikasjonen kan ødelegge den naturlige stemningen for et øyeblikk. Selv så, så bra. Så du kan bare nyte vellykket bekjentskap. Hvis det var problemer i samtalen, kan du prøve å ta en tilsvarende stilling, identifisere bane hendene i en gest jente. Det bidrar til å gjenopprette en komfortabel kommunikasjon.
 I noe tilfelle ikke ta en lukket holdning, være åpen, ser på jenta, viser oppriktig interesse i samtalen mot henne. Da daten din vil bli vellykket.

 Hun vil vite hvor du bor


 Det betyr også at du bryr deg om henne på dette stadiet av kommunikasjon. Kanskje hun tenkte på enda en avtale og tenker hvordan å komme til huset mitt. Du kan invitere henne til å komme til dere om det vil være i nærheten av hjemmet.  
Hvis hun nekter å date. Hva du skal gjøre

 Hvordan oppføre seg i tilfelle svikt: psykologisk rådgivning


 Hvis en fyr spurte en jente ut på en date, men hun nektet umiddelbart eller over tid, er det selvsagt veldig trist og uheldig, men det er mulig å overleve. Kanskje jenta er en grunn, og det er virkelig ikke kan møte til avtalt dag og tid. I dette tilfellet, er det å håpe at dato - fortsatt skje, bare den andre dagen. Dette er livssituasjon. Mulig andre alternativet, når en jente ikke ønsker å møte deg. Det er ingenting du kan gjøre. Selv om du fortsetter å kommunisere eller avtale i skole, høyskole, har det fortsatt en sjanse til å vinne deres tillit.
 Men hva gjør du akkurat der og da når du får en fraskrivelse av dato? Ikke noe spesielt. Dra nytte av waiver. Du kan fortelle en jente som ønsket å ha det gøy med det, noe som er svært uheldig at møtet ikke skjedde, men du vil finne noe å gjøre uten det. I dette tilfellet holder du selvrespekt, og jenta på hjertet og kan angre på at nektet å date. I tillegg, kan samtalen ikke betraktes som fullstendig brudd, og det er liten sjanse for å lagre forholdet. Hvis denne jenta du aldri pobachytesya, det vil heller ikke angre på sin oppførsel - du fikk den beste. Kanskje noen hørt ropene, og du gjorde det rette ved å dra nytte av påtaleunnlatelse, og sa etter takt og høflighet. Rykte hyggelig og dyktig menneskelig kommunikasjon alltid bra. Hvis du gjør dette enklere, kan du deretter slette telefonnummeret fra telefonboken jente. Alle følelser deretter. Forresten, forsiktig uttrykt anger avskjed farvel høflig og folk lider mindre av bruddet enn den stille avskjed eller skandale. 
 I alles liv mye møter og rozstavan. Kanskje denne jenta virket best, men hvis hun nektet å møte, så du trenger ikke egentlig matche hverandre. Se på livet mer moro blir litt tid og du møter en virkelig unik.  
Hvordan teste oppriktigheten i hans følelser

 Du ønsker å vite din ærlig fyr?


 Kanskje du bryr deg om han oppriktig satt deg? Selvfølgelig, du har en mening om saken. Kan du tro det fint uttrykk, og kanskje heller en kjærlighetserklæring er avhørt hans følelser.
 Noen jenter er overbevist om at hvis unge mennesker er nær dem, er dette manifesterte oppriktighet. Samtidig frastøter det mange.
 Men unge mennesker er også forskjellige, så klart for deg oppriktig refererer fyren er svært vanskelig.
 I tillegg ønsker hver av disse gutta for å være først i alt. Relasjoner med det motsatte kjønn - er intet unntak.
 Et annet faktum som negativt oppfattet av mange jenter. Selv om en fyr har en kjæreste, vil han fortsatt flørte med andre jenter og zadyvlyatysya sympatisk til det smukke kjønn. Hva kan du gjøre det arrangert menn!
 Men alle disse fakta ikke si at en fyr behandler deg dårlig. Tvert imot kan det til og med elsker deg, men den viser ikke. Du må selv føle det. Noen ganger er det nyttig å spørre fyren hvordan han behandler deg. Ikke vær redd for å høre svaret på noe uventet. Minst, slik at du forstår forholdet.
 Faktisk også nyttig å sjekke oppriktigheten i relasjoner. Ikke polinuysya, invitere meg til å besøke venner, men ingenting om denne fyren ikke si. La deg venner vil ringe ham og si hvor de er. Et sammendrag funn gjøre hvis fyren ikke kom, er det usannsynlig ditt forhold skyfri som synes ved første øyekast. Og hvis du kommer, Gled dere! Du er en virkelig god par.
 Hvis du ikke er et par, og er venner eller bare holde gode venner? For å finne ut hvordan å sette en ung mann, og du er oppriktig i forholdet?
 Gutta er det bare mannlige vennskap. Som for jentene, mest av alt, vennskap relasjoner med dem, gjør de ikke.
 Men oppriktighet i forhold til de "kjærester" er alltid der. Det spiller ingen rolle målet om "vennskap". Og ikke undersøke slik oppriktighet.
 Men hvis du fortsatt kløe, prøv dette rådet. Snakk med fyren alene. Be dem om å spille spillet "jeg liker deg, jeg fortalte deg." Bytter på å fortelle hverandre sine hemmeligheter. Kanskje dette spillet vil kaste lys over forholdet. Men for å forutsi hva det vil resultere umulig. Så tenk fremover hvis du trenger det.

 Tegnspråk. Alt klart uten ord


 Du vil ikke tro, men noen ganger en mann mye du kan lære av den måten han gestures at han har ansiktsuttrykk og kroppsholdning han satt der, snakker til deg. Men kan hans ord lett spre den såkalte kroppsspråk!
 Tross alt, våre gester umiddelbart gi ekte følelser. Selv om vi prøver å skjule noe, en mann som vet hvordan du skal lese kroppsspråk, bare forstå det. Hvis du er kvalifisert i tegnspråk, kan vi forutsi nøyaktig hva en person tenker i øyeblikket!
 Vil du vite hvordan du faktisk tilhører fyren?
 Det er enkelt!
 Som gjelder for deg?
 Til å begynne med, at tegnspråk i gutter og jenter er forskjellige. Hos gutter, er det ikke så forskjellige. Dermed hvor jentene brukt ca femti gester gutta møtte bare noen få! Derfor er de lettere å forstå enn oss jenter.
 Se på det. Han justerer sine klær, glatt eller ruffled hår? Dette er et godt tegn! Du han liker deg, og han instinktivt ønsker å se sitt beste.
 Under en samtale med deg det gå opp eller lener seg til deg? Så han prøver å komme nær deg. Vi har allerede snakket om personlige plass. Avstand mellom mennesker mindre enn 50 cm i kommunikasjon regnes som en personlig kontakt. Så, fyren ubevisst prøver å komme inn ditt felt.
 Til slutt, er det viktigste tegnet på touch. Dette er et tegn på oppmerksomhet eller kjærlighet. Hvis en ung mann prøver å røre deg casually i samtalen, trygg: du det er enda interessant.
 Hvis han er utro deg?
 Du har gitt alt, for å se om han er oppriktig med deg eller ikke. Det er så ønsker å være sikker på at hans ord! Så se opp for sine hender!
 Under en samtale med deg konstant utvider sin hånd til munn? Snarere er han ikke veldig ærlig med deg. Ubevisst, viser denne gest at han ikke ønsket å uttale ord som lurer svik eller halvsannheter.
 Ikke rart de sier at øynene - sjelen. Hvis en person tar bort fra siden, og noen ganger ser deg i øynene, han prøver å lure deg! I øynene ser bare for å være sikker på at du mener det.
 Tenk deg at du hadde en uerfaren løgner og spørsmålet ditt fanget ham ved overraskelse. Han begynner å bli nervøs sette samtalen til et annet emne, vri hendene blyant viskelær eller andre elementer knurrer
 Men erfaren løgner, mest sannsynlig, vil følge nøye reaksjonen av deg. Han vil se deg i øynene, men ofte eller blinke eller schuryt dem som skape synlighet ærlig ser lett.
 Intuisjon vil ikke la deg ned!
 Hvis du ønsker å forstå tegnspråk, utvikle intuisjon! De fleste se på folk og analysere deres oppførsel. Du vil se mønstre som nesten alle er felles.
 Selv om den personen du snakker, ofte ty til ansiktsuttrykk eller gester, vil du fortsatt kunne forstå hva han egentlig mener. Så hvis den personen du frykter, vil det holde avstand og oppreist barrierer. Dette kan være et tårn av fyrstikkesker eller bag som er blant dere.
 Negativt innstilt mot mannen du alltid holde hendene krysset eller kombinert. Også det - et signal om hemmelighold og mangel på tillit. Kanskje du snakker med din samtale bare dårlig, og det føles indre stress.
 Men hvordan kan du riktig tolket at tegnspråk? Elementary: slå på TV uten lyd og ponablyuday for dialog på skjermen. Først av alt, se ansiktsuttrykk og fakter. Prøv å forstå hva disse menneskene snakke og hvem tar den posisjonen. Ti minutter senere, inkludert lyd og sjekke om du vurdert situasjonen.
 Forresten, er det enklest å trene på spillefilmer. Skuespillere som fjernet dem, prøver å overføre følelser ikke bare ord, men også bevegelser. Ja inntrykket forsterkes mange ganger.
 Men overføring på politiske saker eller de som involverer deltakelse av journalister, mye vanskeligere å analysere! Tross alt, politikere og journalister prøver å skjule følelser. De er spesielt opplært til ikke å gi sine virkelige følelser. Så hvis du lærer å gjette hva de tror du er - en stor ekspert i kunnskap om tegnspråk!
 Ikke zahoplyuysya!
 Likevel huske på at alt er bra i moderate mengder. Evnen til å lese bevegelser - en god hjelp i å gjette den sanne intensjoner mennesker. Men du kan ikke være ett hundre prosent sikker på at du er identifisert ordentlig hvordan du blir behandlet!
 For eksempel, hvis under en samtale med deg kilde nervøs, ikke umiddelbart konkludere med at han lå. Kanskje bare tenke på sine problemer, og du tar det personlig!
 Kunnskap om kroppsspråk gir deg en mulighet til å sørge for at samtalepartner intensjoner. Bare med tillit, men verifisere! Kanskje din samtalepartner, som stadig kommer for hans munn, ikke lyve for dere, og prøver å forstå helbredet eller plage på kanten av kaldt!  
Яндекс.Метрика