Å lære å kysse? Videoer.
 Lær hvordan å kysse ordentlig er svært viktig for både gutter og jenter. Hvis det første kysset signifikante andre vil huske den fantastiske og uforglemmelige, kan du anta at du er veldig interessert i å fortsette sine relasjoner. Derimot, hvis kysset ikke ble gjort bedre, så er det en viss sannsynlighet for at du vil miste interessen før. Selv om det ikke er obligatorisk. Før de første kysse gutter og jenter ofte mye bekymring og det fungerer ikke alltid ut slik de ville ha det til å føle.
Men fortsatt noen grunnleggende kunnskap om hvordan å lære å kysse vil være nyttig ikke bare for de som kun tenker på sitt første kyss, men de som ønsker å forbedre sine ferdigheter.
Tips generelle
 1.  Munn bør ikke ubehagelig lukt. Helbrede alle ødelagte tenner. Ikke spis bjelke eller hvitløk hvis du planlegger neste dag kyssing. Disse produktene har vedvarende lukt, noe som er svært lang forvitret. Signifikante andre kan ordentlig være taus om dårlig ånde, men inntrykket av dine kysser du definitivt rotet.
  Tørre og sprukne lepper er ikke det hyggeligste anlegget for et kyss. For å avhjelpe situasjonen kan ta hygienisk og næringsrik fuktighetsgivende leppestift.
  Ikke perenapruzhuyte leppene til et kyss og ikke være på det også sta. Ikke dekk til partner nese, og dermed frata ham å puste.
  Hva du skal se etter å kysse?
  For jenter, i motsetning til gutter svært viktige psykologiske komfort og et riktig miljø for et kyss. Tenk på hvordan du miljøsituasjonen i øyeblikket er egnet for et kyss, som for tiden klar for det jente? Hvis du ærlig svare "ja" på begge spørsmålene, går du til neste trinn. Hvis ikke, for eksempel, er du på et offentlig sted eller føler at hun ikke er klar, kan du lage en romantisk atmosfære og vente på det rette øyeblikket.
  Når du har bestemt at dette er stedet, og det er rett tid du går inn i handlingen. Aldri spør en jente å kysse tillatelse. Du kan synes at du viser interesse for jenta. Men faktum er at dette trinnet vil du senke mye inntrykk på jenta kyss. Bare føler tiden og kysse henne.
  Hva du skal gjøre mens kyssing?
  Så du begynte å konvergere og her er dine lepper er i umiddelbar nærhet. Det er så mange forskjellige typer kyss, vennlig, mild, lidenskapelig fransk. Som et første kyss er bedre å velge myk. Hva betyr dette?
  For det første bør det gjøres langsomt. Begynner å kysse en jente veldig lett og forsiktig, og deretter se og svare på den i retur hennes reaksjon. Hvis det fortsetter å forsiktig kysse, være øm og deg. Hvis et kyss på hennes del blir mer lidenskapelig, gi henne i retur. Etter flere sekunder av kyssing vidstoronytesya bet leppene og ser inn i øynene hennes. Mest sannsynlig vil du se i dem et ønske om å fortsette kyss. Slukke hennes ønske. Disse pauser kan gjentas flere ganger i løpet av kyss, følger dem stryke håret og ansiktet.
  Å lære å kysse? Videoer.

  Det er god praksis å kysse en jente så ta en pause og gå tilbake til å kysse igjen og igjen? Ja. Dette er en god måte å holde oversikt over forventningene til jenta for å se hennes vilje og ønske om å disse kyss. Mange gutter gjør en veldig stor feil. Kyssing raskt og uforsiktig. Dette er ikke den beste måten å kysse en kjær.
  Med hvert kyss kan du øke dybden og oppriktighet av ditt kyss, mens de fortsatt pauser eller lengre inflame lidenskap og interesse for jenter, eller å stoppe.
  Hva du skal gjøre etter kyssing?
  Hvis dette er ditt første kyss, så må du gå tilbake og ikke la din kompis med klemmer si noe hyggelig, snakke om datoen for den nye kort strekning.
  Hvis forholdet varer i lang tid, og du er i et miljø som gjør at du kan bytte til noe annet mer interessant, prøve å kysse henne haken, nakke, øreflippene. Deretter virker på situasjonen. Universelle oppskrifter her ikke kan være. Det viktigste - å føle hans partner og hans ønsker.
   Hvordan lære å kysse uten boder?
  Praksisen i fremtiden kysser og føler en følelse av mulig partner mens kyssing, kyssing deg selv i områder av kroppen med sensitiv hud. Den mest egnede sted - dette er innsiden av håndleddet, hvor pulsen måles normalt. Den viktigste teorien ikke gå for langt og raskt gå videre til praksis. Og så internett er det noen ganger veldig originalt forespørsler som hvordan å lære å kysse tomater. Mens du lærer på din tomater jente (eller gutt) kan ikke vente til slutten av kurset og virkelig kysse med noen andre.
  Aldri undervurder effekten det har på din høyre varamedlemmer kysse. Men den viktigste forutsetning for riktig kyss er de første gjensidig sympati partnere ønsker å oppdage i hverandre noe nytt.
  På slutten av denne artikkelen ønsker vi å tilby deg en liten video på hvordan å lære å kysse. Vi tror du vil finne det interessant og noe godt for deg selv og din partner.
Hvordan feire fødselen av et barn?
 Du planlagt snart en bursdag av din sønn eller datter, men du vet ikke hvordan du best kan gjennomføre til et barn han likt å bli minneverdig? Du nøler hvor du skal bruke det hjemme, eller et annet sted? I denne artikkelen vil vi diskutere alle de mest populære måtene feire et barns fødselsdag Og du kan velge riktig alternativ som arbeid og på kontantkostnader.
Den enkleste og allment praktisert i urban måte - ta barnet ut med sine venner i en pizzeria. Hvis et barn er ganske selvstendig, er det mulig og veldig lett å gi ham penger for turen til pizzeria. Alle barn og voksne har en tendens til å være uavhengig og dette forslaget egentlig liker dem. I tillegg har mange av dem liker å spise pizza. Du vil ikke ha noe å lage mat og rydde opp etter den siste ferie. Utgifter feire fødselen av barnet på denne måten vil koste deg billig. Ulempen ved denne fremgangsmåte kan nevnes at pizza ikke er den mest nyttige mat for barn, og at det raskt blir kjedelig. Videre kan barna selv etter skolen ofte besøker pizzeria, bruke penger du gi dem lommepenger.
Første plass i popularitet tar tradisjonelt måten å bygge dekket bankett bord og kake. I dette tilfellet har du en del arbeid for å bestille eller forberede kake, legge på bordet, kommer opp med underholdning for barn og fjern alt etter ferien. Bursdag kake må dekorere stearinlys barnet vil blåse ut. For å skape en atmosfære av feiring du ferie dekorasjoner, ordre ballonger og annet utstyr. Feirer bursdagen til opprinnelige hjem er forskjellige, og derfor neppe til å produsere et sterkt inntrykk på barnet og hans venner.
En forbedret versjon av den tidligere metoden feiring med ulike tematiske bakker. Spesifikke emner du enkelt kan finne ut fra barnet ditt. Hva han klokker tegneserier, leker med å spille, som drømmer om å bli? Du kan organisere en fest for gutter superhelter fra tegneserier Spiderman, jenter fairy feer fra Winx Club. Velge akkurat enorme. Tenk på noen uvanlige retter utvalgte aktuelle tema.
Men det vil kreve at du kreativitet og ikke lite arbeid å forberede og gjennomføre en gjennomtenkt innredning og fritidsaktiviteter. Men inntrykket av en ferie barn er svært lyse, spesielt hvis alder ikke overstiger 10-12 år.
Et annet alternativ kan være underholdning leie barnas komplekseSom dukket opp nylig i mange byer. I slike komplekser ofte har spesielle rom hvor du kan dekke ferie bordet. Barn vil være veldig morsomt å alternative perioder sammenkomster ved bordet med ulike perioder av underholdning og underholdning komplekser stede i underholdning komplekser i stor variasjon.
Det er mulig invitere bursdag klovner, Eller selv betale for hendelses organisasjoner som spesialiserer seg i å gjennomføre barneselskap. Bare sørg for å spørre og se videoer av tidligere arbeid å ærlig vurdere hvordan de passer inn i saken. Hvis du blir nektet, siterer det faktum at det ikke er holde slike poster, kan det være et signal om at de ikke har tilstrekkelig erfaring med barn, og du bedre slå til et annet firma.
Uansett hvilken form for ferie du velger, ikke glem bilder og vedyosemke. Ikke tving barna til å posere. Fotografi av en prosess med direkte kommunikasjon, og du får en rekke vakre og morsomme bilder.
Hvert år, og hver ny fødselsdag vil du bli vanskeligere og vanskeligere for barnet å organisere en original ferie. Men hvis du er en av de foreldre som uselvisk elsker barnet ditt, og prøver å skape originale og minneverdig bursdag, vil du alltid finne ideer til å organisere dem, og vi håper vår artikkelen vil hjelpe deg med dette.  
Å nekte å møte en fyr
 Ikke alltid de samme menneskene i sympati. Jeg har ofte å nekte fyren fordi han ikke liker det, ikke samsvarer med interesser, ikke fornøyd med utseendet og vaner - årsakene kan være mer enn nok. Hvordan høflig avslå fyr uten å fornærme ham? Ofte har dette å lære. Tross alt, trenger du ikke ønsker å fornærme god mann, men møte ham noe ønske. Derfor er det nødvendig å vedta noen praktiske råd til klart prioritere relasjoner.
 Selvfølelsen - fremfor alt
 Lær nekte trenger pent. Altfor sta gutta bør ikke bli fornærmet, men må innse at "nei" - fast og endelig.
 En svært effektiv måte - normal samtale. Det bør bli forstått at arrogant og stolt misliker. Ikke snakk som om fyren er ikke verdt å nevne. Viktig lett og vennlig å snakke med ham. Det er nok å si at mannen som verdsatt vennskap med ham, men noe mer - det skal ikke telle. Bare ikke skjebne.
 Det viktigste i denne samtalen - å identifisere tillit. Den minste antydning som kan være annerledes, tolkes bokstavelig beundrer. At han, tvert imot, vil styrke den offensive og prøve igjen for å vinne oppmerksomhet. Denne tilliten skal ikke være noen aggresjon fordi han kan også svare obizlytysya. Generelt, evnen til å nekte hyggelige karer virkelig setter pris på, og da begynner de å hedre jenta.
 Mangel på tid - ikke en grunn for avslag
 Hva du ikke bør gjøre er å referere til mangel på tid til å møte med en fyr. Spesifikt par ganger dette alternativet vil passere, men deretter har fortsatt å forklare. I tillegg, hvis en fyr vandre rundt i byen, møte en jente angivelig tatt av selskapets kjærester, og det vil være ganske ubehagelig situasjon.
 Derfor unnskyldninger og fiktive fakta - besøke min bestemor, gå til biblioteket, etc., er det bedre å ikke tenke. Og ærlig talt bare snakke med fyren. Dette vil eliminere vanskelig posisjon og holde et godt omdømme.
 Vi bør heller prøve å forklare til fyren plukke angrep. Liker, jeg vil ha barn til å møte og leke med sine foreldre overdådige bryllup. Selvfølgelig, denne vendingen, mange forventet ikke, så bare bli tvunget til å trekke seg, det er å forlate forholdet. Men denne metoden avslag gutta kan spille en grusom spøk - en jente rykte er dårlig farget. Så igjen, ærlig forklare bedre.
 Teknikker som tillater ikke å fornærme fyren
 Snakker med The ekskludert beundrer, er det viktig ikke å fornærme ham. Derfor bør samtalen:
 - Prøv å etablere vennlig kommunikasjon;
 - Understrek at fyren hyggelig og behagelig, men hjertet kan ikke kommandere;
 - Si at en mann av hans karakter må oppfylle kjærlig jente.
 Kort sagt, er det viktig ikke bare nekte fyren, men la henne vite at det bare ikke møte den personen.
 Send e-post
 Ett alternativ, nekter å møte fyren, kan du vurdere muligheten brev. Ingen papir, selvfølgelig, og elektronisk. Men denne metoden er kun egnet for de som har dyktig brev, mens han bodde forholdet begynner å føle seg flau. I tillegg er en e-post - til stor snakke med en fyr, hvis han ikke tilbyr møtes i person og på internett - chatting, sosiale nettverk. Snakker av sosiale nettverk. Svar vedvarende frier kan og der, trenger bare å gjøre det i privat korrespondanse som ingen utenforstående har sett denne kommunikasjonen.
 Med hensyn til brevet, bør du ærlig skrive at i tillegg til eventuelle andre vennlige følelser der. Sørg for å angi at det god fyr, han bare utnevnt en annen person. Jeg oppriktig ønsker kjærlig fyr å møte din sjelevenn. Bilde og harde ord bør unngås - det er bare føre til en tilsvarende reaksjon. Så hvorfor naproshuvatysya til uhøflighet? Den beste personen til å beskrive den virkelige situasjonen, og ønsker ham lykke til.
 De som fornekter sjenert fyr bør huske - alle har rett til å være fri og uavhengig, å være så, hvem strekker hjerte som ønsker å møte og selv leve livet. Så ikke nøl med å nekte. Det er bedre å forklare enn å lide og likevel komme til en pause. Det er viktig ikke å kaste bort tiden din på de forhold som ikke er viktige.  
Яндекс.Метрика