Hvordan lære å leve rett? + Video leksjoner

Noen ganger i våre liv er det vendepunkter som gjør oss tenker: "Gjør jeg bor rett? ". Dette skjer oftere i løpet av de hyppige feil, skuffelser i mine drømmer. Mange psykologer mener at du kan være lykkelig, til tross for noen negative. Nedenfor vil vi dele med deg tips som vil hjelpe deg å lære å leve rett.

 Hva du har oppnådd


Hvis du bestemmer deg for å endre noe i livet ditt, er dette det første skrittet mot målet ditt. Verden som omgir deg - en refleksjon av deg selv. Hvis du ikke liker noe i livet ditt, må du først endre.
Først må du forstå hva du er ansvarlig for hva som skjer med deg i ditt liv. Vurdere alle hendelsene i livet ditt, alle dine suksesser og fiaskoer. Bestem deg med dine livsverdier. Samtidig vet at verdier er det eneste mål, ikke verdien av livet.
Bestem deg for hva du vil virkelighet, her og nå.

 Akseptere deg selv


Hvis livet ditt har nylig utviklet seg ikke til det bedre, tilgi deg selv for alt det de har gjort. Ta deg for en leksjon av hva gjorde. Kanskje du ikke setter pris på noe eller noen. Det er viktig å gjøre, fordi du er i begynnelsen av banen til å leve rett.

 Se etter ledetråder enn


Hvis du forstår hva du ønsker og analysert sine liv, ikke sette oss selv et bestemt formål. Ettersom tiden går, nye mål og gi deg muligheten til å kjenne ham. Vær oppmerksom på de ting som vil skje med deg og rundt deg. Dette kan være en advarsel som advarer deg om den gale veien valgt.
Hvis du begynner å føle følelser som tidligere ikke hadde opplevd kanskje deres opprinnelse ligger i fortiden. Du må finne og analysere dem. De kan være assosiert med barndomstraumer og arrangementer. Det er ikke en hyggelig prosess, men veldig viktig.
Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot sine drømmer, kanskje ubevisste "jeg" prøver å fortelle deg noe, snakke gjennom dem. I prosessen med selvransakelse, merker du at vil bli mer trygg i sitt daglige liv, innser fordelene med de problemer og vanskeligheter. Bli oppfatter dem som en annen sjokk å korrigere og vellykket liv.

 Video Tutorials
7
Hvordan å sette en mann i verdensrommet?
 Under forutsetning av at mannen - leder av familien, vil argumentere ingen normal kvinne. Dermed hver av det smukke kjønn i mitt hjerte tror at det er den samme halsen som snur hodet bestemmer. Bortsett fra i familier der det er eksplisitt matriarkat, klassiske forholdet mellom menn og kvinner tyder på en klar, historisk betingede fordeling av sosiale roller: mannen som er ansvarlig for den logistisk støtte av familien, hans kone - for psykologisk. Mannen, som en sterkere av natur, passe på at hans hjem og familie, til en kvinne om stenge huset og sted.
 I situasjoner hvor mannen ønsker å få på plass?
I klassisk familie som guidet de allment aksepterte prinsipper for relasjonsbygging, spørsmålet om hvordan å sette folk på plass, og det kan ikke være. Er at mannen ikke ønsker å komme inn i andre folks arv og begynne å spesifisere hvordan du koker suppe eller tørke støvet fra bokhyllene. Dessuten, hvis han vet at en viktig ingrediens i bete borscht er, og bøker er innglasset-in closet og krever ikke konstant rengjøring, argumentere og insisterer på deres behov til en kvinne. Og ikke så mye fordi det er naturlig (for å beskytte), men fordi det er så objektivt, og ikke noe annet.
Det finnes situasjoner der en mann satt på stedet som, helt abstrakt, skilte fra ekteskapssaker. Ikke alle, men mange par føler hverandre for styrke - kulturelt og vitenskapelig kunnskap, politiske posisjoner, undervisning ideer. Slike tvister er ofte metafysiske i naturen og ikke mangler noen praktisk bruk for enten familieliv eller til menneskelige relasjoner. Stående hans bakken, en spesiell sak kan abstrakt bare sta kvinne.
Den tredje kategorien av øyeblikkene når jeg ønsker å sette folk på plass, er av vital betydning for psykiske eller kvinne omstendigheter. Hvis en mann plutselig bestemmer seg for å tilbringe hele familien kapital til å bevisst dårlig bil eller uten grunn - ingen grunn begynner å mobbe deg i det offentlige, vil du - eller ikke, som han har til å bevise det galt.
 Hvordan å sette en mann i verdensrommet?
Mannlig psykologi er at for å bevise noe av gutter kan bare strengt vitenskapelig, eller enda bedre opplevd, praktisk data. Selv om du ikke vil finne noen bevis på hans ord i et leksikon eller Internett, ikke engang prøve noe for å overbevise sin mann. Bare ved å lese flere kilder til informasjon, det kan godta nådigst høre den oppfatning av en felles venn av familien, mer enn et dusin år har vært et omstridt tema, og deretter til å tenke noen timer (hvis ikke dager) om hvorfor hans idé er lite overbevisende det kone. Hele denne tiden du har til å lytte til endeløse troen på at han har rett, spesielt fordi "han vet bedre", og deretter finne en, så et bevis på hans feil. Som sistnevnte vil fungere beste praktiske forsøk. I tilfelle av en bil kan de bli en prøvetur eller laget (med hjelp av kvinner) situasjoner der utstyret problemet ikke vil nøle med å uttrykke seg.
Hvis du ønsker å sette folk på plass i saker knyttet til psykisk press, i denne situasjonen, er det best å kontakte den sensuelle side av saken. Et betydelig antall menn skiller tovstoshkiristyu som få bildet til å se hvor det ser en kvinne. Følgelig må den siste mannen prøver å åpne øynene for det faktum at, i sitt syn, ikke sant.
Å bringe den nødvendige informasjonen er av nåde hvis kobling mann fra alle sine viktige leksjoner, ta forsiktig hånden og innsiktsfull titt inn i øynene, så mest sannsynlig han hører alt han blir fortalt. Hvis du ikke hører det, bør du prøve på nytt, og så lenge han ikke forstår. Men hvis han vil forstå og begynne å krangle, så vi trenger å glemme om følelser og appellerer til den gode gamle logikk. Liker ikke mannen du lange matlaging middag? Be ham om å spille for en stund blir du. Det er absolutt grusom, men etter timer med pine på plate sjelden mann begynner å forstå hvorfor du ikke kan lage mat suppe i fem minutter.
 Vi må sette folk på plass?
Med menn er det vanskelig å argumentere, men det vidstoronyuvatysya av deg selv og bøye under mannen er også umulig. Så fra tid til annen trenger bare å sette folk på plass. Beste tingen å gjøre er å "Hot Pursuit", men hvis ikke jeg finner evidensgrunnlaget umiddelbart, kan det forsinke ferdigstillelsen av tvisten senere. Kjeden av hendelser i livet har en vane å gjenta, som om du i dag har ikke klart å overbevise mannen han er riktig, kan du alltid gjøre det i morgen. I noen tilfeller kan du gjøre samousunutysya av "edel hevn" og betro sitt liv selv. Når rettferdighet råde er å si om det åpent og tydelig, unngå de klassiske kvinne setninger: "Vel, jeg fortalte deg." Tro meg, menn er vel klar over seg selv, men å innrømme sin feil, ofte er de i stand bare etter en lang tid.  
Hvordan sjekke fyren troskap?
 Hver jente ønsker å være fyren bare så på henne, tenker bare på henne og glemte at det finnes andre individer av det motsatte kjønn. Dette er helt normalt ønske. Gutta ønsker det samme. Dessverre, ikke virkeligheten ikke alltid møte forespørselen. Svik, som det er trist faktisk skje. Og noen mennesker har en naturlig predisposisjon for slik oppførsel. Godt eller uvillig til å begrense sine baser ambisjoner. Hvordan sjekke fyren troskap og om du ønsker å gjøre? Vurdere de grunnleggende argumenter.
Før utvikle fullskala drift for å sjekke en mistenkt, det er verdt å vurdere hvorfor, faktisk, du har noen tvil om hans lojalitet? Hvorfor, i hans oppførsel, i din uforklarlig forventning, eller at du tror at uverdig av en slik skatt?
Ofte årsaken til sjalusi er nettopp i siste avsnitt. Tror du det er bra nok for ham, du føler selv-tvil og mye av komplekser og så redd for å miste ham. Du tror at når han la merke til alle dine feil og se andre jenter verdighet, så du umiddelbart begynne å endre, og deretter vanligvis kastet. I dette tilfellet må du jobbe med deg selv og dine tanker. Når han har valgt deg, tilbringer tid med deg, sier han elsker å bli overøst med komplimenter, så må du tenke bort alle sine tvil og usikkerhet. Bare tiden minne deg selv om at du er den beste. Å forholde seg til sin komplekse komplisert, men uten det vil du være vanskelig å føle seg lykkelig. Du skal alltid tvile på hans lykke.
Hvis selvfølelse alt i orden, men tviler likevel gnage kanskje bedre å bruke alle midler for å fjerne dem eller, alternativt, sikre deres legitimitet.
Dermed til de grunnleggende måter å teste en fyr troskap.
 1.  Den vanligste måten som var svært populær blant annet på forskjellige kanaler - sender speidere i fiendens leir. Det betyr ikke nødvendigvis refererer til TV (selv om dette alternativet er veldig bra). Du kan skru hele operasjonen og sine egne. Det viktigste - å finne de riktige speidere. Dette bør være en jente kjæresten din noen gang med deg er ikke sett, må det være veldig opptatt og ikke lider sjenanse, i tillegg vil det være fint at du følte hennes tillit. Og at hun hadde en kjæreste. Ellers kan det være interessert i deg, og deretter eksperimentere kan komme ut av kontroll.
  Den andre oppgave - å definere grensene for eksperimentet. Hva teller du bevis for landssvik, vennlig samtale, utveksle telefonnumre, fysisk kontakt (dette er bedre ikke å bringe)? Dette er ikke så lett som det virker. Fyren hvis han er en myk og ikke brukt frekke jenter kan gå seg vill i sin press. Han kan også fortelle henne telefonnummeret slik at det bakover, ikke kommer til å fortsette å kommunisere.
  Hvis du ikke hjelpe dem med skjult TV-kameraer og skjulte mikrofoner, ser du ansiktet hans, hører ingen stemme, du vil være vanskelig å bedømme hvorfor han oppførte seg likevel. Lazutchytsы historie - det er ikke alltid objektiv mening. Derfor er det fornuftig å gjøre en lengre eksperiment. Han skrev telefonnummeret hennes. OK. (Det er absolutt ikke bra, men inntil vi trekke konklusjoner). Det er nødvendig å vente noen dager, ikke gjengen opp på ham med anklager umiddelbart. Han kan hun aldri ringe. Et mulig alternativ er at det vil fortelle deg om denne saken. Deretter kan du bare puste lett.
  Sjekk telefon. Dette er en enklere måte, men veldig lærerikt. Telefonen kan fortelle deg veldig mye. Selvfølgelig uten tillatelse utforske fremmede telefon, selv telefonen fyren er veldig stygg. Men noen ganger veldig nødvendig. Denne metoden er spesielt effektiv i tilfeller der du ikke har for vane interessert i innholdet av sine telefonboken og SMS-tekster. Så han avslappet og kunne miste årvåkenhet.
  Selvfølgelig, hvis han har et forhold som han ønsker å skjule fra deg, vil det ta forholdsregler: kryptere rom, vask varsel. Men han er ikke Shtirlitz, og på et tidspunkt kan glemme det. Derfor bør testen ikke være disponibel og selektiv uventet, usynlig og utføres flere ganger.
  Komme gjennom sosiale nettverk. Du kan opprette en "venstre" konto i en av de sosiale nettverk og sette bildet der av den type jente som liker ham (mest sannsynlig, må det være som deg). Deretter begynne å skrive det, snakke komplimenter, diskuterer hans hobby og andre midler stadig mer tillit. Om det vil passe din klone, og vil oppføre seg som om noen jente han er ikke i sikte, bør du tenke. Hvis han inviterer "du" møte, for ham ikke mer.
  Hvis han vil snakke, men ingen initiativ, akkurat som ingen kjenner, du kan tvinge ting. Vil foreslå møtet, sier at du føler sympati for ham. Svaret hans vil fortelle deg om det.
  Ved hjelp av denne metoden, må du tenke på hvordan du kan rettferdiggjøre kjæresten din hvis du "dechiffrere". Dette er fullt mulig, selv om det ikke er en erfaren hackere. Ukjente jente med den nyopprettede kontoen, ber om et møte kan det virke mistenkelig, spesielt når du bruker de samme spesifikke ord og uttrykk som du.
  Samle informasjon. Hvis kjæresten din utro mot deg, er det sannsynlig at vet det ikke bare ham og gjenstand for hans onde lidenskaper. Kanskje hans venner, kolleger, klassekamerater eller naboer også klar over. Du kan finne ut fra dem den nødvendige informasjon til deg om å oppføre seg som kloke detektiv. Detektiver vanligvis bruker følgende metoder vыpыtыvanyya informasjon uinteresserte personer, bestikkelser, trusler, utpressing, rubbing i tillit. Du kan prøve deg selv som en detektiv eller be en mer erfaren person, om noen, til å signere.
  Før du arrangere en seriøs vurdering, må du nøye vurdere sin atferd i ulike scenarier. Kanskje du forestille deg, hva vil du gjøre hvis du finner ut at den er klar til å fly ved første pomanyvshey kjæresten hans. Kanskje du forberedt en tale eller tanke manuset verdig Hollywood.
  Men det er nødvendig å tenke på hvordan du oppfører deg hvis det gir alle triksene og være fast i et forsøk på å holde deg trofast. Selvfølgelig, vil du være fornøyd. Og mest av alt, podilyshsya gleden av det. Og han til gjengjeld ville bli fornærmet. Han kan være frustrerende din selvtillit og ønske om å arrangere en felle. Din anmeldelse kan ødelegge gjensidig tillit og selv dine relasjoner.
  Hvis du skjuler fra ham det faktum av sjekken, så du vil være den første hemmelighet. Det kan også gjøre disharmoni.
  Tenk, kanskje du ville være ubehagelig hvis han prøvde å fange opp og ta deg i akt. Kanskje ikke verdt å risikere dine relasjoner, men bare stole på den personen du elsker? Det er opp til deg.  
Яндекс.Метрика