Hvordan vet jeg at du elsker fyren eller ikke?
 Kjærlighet er ikke alltid umiddelbart merkbar. Noen ganger jenta begynner å føle at hennes kjæreste har lenge forsvunnet, var for lukket eller likegyldig, men virkelig elsker sin mann. Kanskje den motsatte situasjonen: kvinnelig partisk estimater holdning, tror løfter eller håp på det beste. Hvordan fortelle om en fyr liker deg eller ikke? Dette er nødvendig for riktig justering relasjoner, bli kvitt ubrukelige illusjoner og håp. En nærmere behandle din utvalgte, se hans reaksjoner, atferd og humørsvingninger. Brukes med enkle tips og begynne å analysere situasjonen. Se ekte mann elsker deg, vil du være i stand til å iverksette tiltak, for å prøve å vinne en fyr gjenoppbygge sin atferd, eller bestemme om du vil fortsette dialogen.
 Finn ut om en fyr liker. Ditt forhold og dets visning av følelser
Først, spør deg selv hvorfor du valgte å finne din valgte dybde av følelser? Prøv å umiddelbart begynne å løse problemet på denne siden, så kan du raskt identifisere svakheter i ditt forhold med en fyr.
 1.  Kjæresten din er for kaldt. Er du bekymret for oppførselen til din kjære. Det er kaldt, ofte avbryter samtalen ikke går til kontakt frowns og svarer ikke på spørsmålet. Det er viktig å vurdere om det var alltid med hva som kan være relatert endring. Avhengige av kjæresten din kan du ikke endre det bare til sine problemer. For noen mennesker er dette oppførsel i det hele tatt normalt. Da bør du forberede deg på det faktum at din elskede vil ofte vise likegyldighet, eller du må modifisere det litt selv.
  Kjærlighetserklæring ikke svarer til handlinger. Når kjæresten din forteller mye om kjærlighet, men ingen reell anerkjennelse av disse sakene er ikke støttet, du virkelig bør vokte. Bare vurdere situasjonen objektivt. For eksempel, hvis din mann dekk endeløse historier om dårlig offiser eller for streng lærer, gutten ikke imponere historien om defekte neglelakk, skremt ennå. Men likegyldighet til alvorlige problemer sykdom, er sykdommen faktisk en veldig viktig funksjon.
  Forholdet begynte å forandre seg til det verre. Tidligere var alt fint og nå kjæresten din at du er mindre sannsynlig å skje, i alle fall si fine ord og ofte misfornøyd. Sørg for å finne ut om han har noen problemer. Kanskje han trenger din hjelp eller råd. Postezhyte og en annen, plutselig blir du mer krevende, mye snakk om det negative, klagende, noe som gjør observasjoner favoritt? Det kan også være grunnen til at du kul fyr.
  Gutten ble irritabel og intolerant. Selvfølgelig, når du har følt bare misliker din kjære, det er på tide å endre noe radikalt. Prøve å søke etter grunner for en slik endring. Hvis det er nødvendig, begynner å vinne hjertet til din valgte igjen.
  Har du mistenker ham for forræderi. Husk at når du begynner å mistenke en elsket forræderi, kan denne informasjonen gå opp til det. Dette vil helt sikkert føre til at fyren tilbakeslag. Spesielt hvis faktisk ingen svik der. Han innser at han ikke stoler på deg, eller bestemmer i sin tur at du er forelsket i en annen mann. Finne tegn på utroskap Finn ut alt alltid forsiktig med å hogge skulder. Kanskje ingen problemer i det hele tatt, og du vil ødelegge forholdet til den elskede.
  Du tenker om å fortsette forholdet. Prøv å finne ut hva som var drivkraften for din skuffelse: den virkelige grunnen, likegyldighet og grusomhet fyr eller ufred forårsaket kontrovers stasjoner. Du kan ha bidratt til forverring av forholdet selv? Likte du andre mennesker? Du håpet å endre gutten og bringe ham til den "ideelle" situasjon? Så du povlyyaete og relevant for deg mann fremmedgjøre ham fra meg.
  Fyren er ikke anerkjent i kjærlighet ikke kalle ekteskap. Husk at selv en kjærlig ektemann ikke umiddelbart begynne å tenke på ekteskap og kjærlighetserklæring er ikke lett gitt til alle. Kanskje partneren din er bare ikke så veltalende og alvor holdning til ekteskap, mener at en slik beslutning krever en viss tid.
  Har du lagt merke til at fyren trakk oppmerksomhet til deg, men forholdet har ennå ikke dukket opp. Hvis forholdet i begynnelsen av utviklingen, bør du ta initiativ til å prøve å erobre din utkårede. Bare ikke gjør det for press. Når du blir målrettet overvåke sin oppførsel, gjøre noen grep for å vinne sitt hjerte: vil du være i stand til å finne en rekke grunner, enten han liker deg.
  Etter å ha forstått sine følelser, begynner å betale mer oppmerksomhet til kjæresten din. Ønsker å vite om en fyr liker, markere nyansene av hans oppførsel, ansiktsuttrykk, reaksjoner på dine handlinger og ord.
   Hvordan vet jeg om en fyr liker? Noen tips
  De fleste ser din favoritt, og ikke for meg selv i speilet. Bygge et forhold med en fyr, overveier det ord, ikke kommunisere noe bindende og kompleks. Snakk lett utstråler positiv og manifesterer dine sanser.
  1.  Se fyren. Utmerket hvis du begynner å holde en liten dagbok. Feire dine møter, arrangementer spenning. Prøv å koble de øyeblikkene når du følte at følelsen fade, med spesifikke årsaker, unnskyldninger. Du sikkert kan sette spesifikke koblinger, finne ut hva som hindrer ditt forhold til å utvikle videre.
    Fyren du kjent med dine venner. Dette er en flott funksjon. Mest sannsynlig, din partner besluttet å vise venner at han har en fantastisk jente. Men forholdet som helhet fortsatt ta hensyn til. Dersom du nylig har hatt en fallende ut, og da han introduserer deg til en, kan dette møtet være "brud" Man ønsker å vite den oppfatning av en av dere. Din oppgave - å gjøre et godt inntrykk, viser at du er klar for et seriøst forhold.
    Han gir råd til rett tid støtte. Dette indikerer sannsynligvis at fyren liker deg. Du bryr deg om ham fordi han arbeider for å gjøre livet ditt bedre, til å hjelpe, til å erstatte hans skulder.
    Fyren bryr seg. Mer enn tusen ord å si om sin vanlig fyr elsker å ta vare på deg. Når en elsker krever at du krysset veien bare grønt lys alltid følger deg til døren, ber ikke å være oppe sent med en venn hvis han kan plukke opp derfra er en taxi for deg, alt dette - en manifestasjon av hans kjærlighet.
    Blomster og komplimenter. Til tross for stor verdi for en jente vakre ord og lyse farger, store plysj leker, kan alle disse tingene ikke være et reelt bevis på kjærlighet fyr. Selvfølgelig, får fine gaver. Men en "candy-buketnyy periode" er mange, men bryllupet eller bor sammen det kommer ikke alltid. Lær å skille de virkelig viktige fra det overfladiske og eksternt.
    Bli kjent med din mor. Denne hendelsen er ikke alltid en av de manifestasjoner av kjærlighet fyr. Hvis du støter på for lenge siden, innledet møtet i seg selv kan være min mor. Men vil du ha en flott mulighet til å tilbringe et godt inntrykk elskede mor - ikke gå glipp av øyeblikket! Plutselig var det hennes poengsum vil være avgjørende for ditt forhold? Demonstrere din seriøsitet, kommunikasjonsevner og vilje til å alltid ta vare på en kjær.
    Kjøring. Hvis kjæresten din kan du styre bilen hans, og lærer henne kjøring, er det et veldig godt tegn. Gutta i de fleste veldig snill mot sine biler, og la dem sitte ved rattet bare de kvinnene som opptar en betydelig plass i deres hjerter.
   Leve med kjæresten din felles interesser, tilbringe mer tid sammen med ham, men det gjør ikke dekk kommunikasjon. Noen ganger kan du kort avbryte relasjoner, for eksempel referere til arbeid eller meget god helse. Så vil du se en fyr reagere på små tvungen atskillelse. Men vær forsiktig med forsøkene. Det viktigste - å prøve å bli kjent med din favoritt. Da vil du ikke være en hemmelighet, han liker deg eller ikke. Lær hans atferd, reaksjoner, prøv å se på ting objektivt, for å se nøyaktig hvor dypt følelsene hans. Og ikke glem at du alltid kan endre dem til det bedre.  
Hvordan stoppe sjalu ektemann?
 Sjalusi er i stand til å ødelegge forholdet selv i en god og sterk familie. Dessverre, frykt for å miste en kjær, frykt for forræderi og alle slags mistanker ofte frata kvinner i fred. Hvordan stoppe sjalu ektemann? Hvilke krefter frata en kvinne av frykt, fjerne følelsesmessig stress? Det er viktig å betale mer oppmerksomhet til sin mann, en rekke råd husker riktig konfigurert, og prøv å gjenopprette kontakt. Husk, krangel og gjensidige fornærmelser hjulpet saken enda mer enn den virkelige svik at det er mulig å overleve og begynne å styrke alliansen med fornyet styrke. Prøv å forstå årsakene til din sjalusi, ikke kreve for mye fra en mann, holde deg i hånden og holde nervene. Dine følelsesmessige utbrudd bør ikke manifestert i atferd, ellers du raskt sette opp en favoritt mot ham.
 Jakt på grunn av sjalusi
Bare begynn med en detaljert analyse av situasjonen. Det er viktig å forstå hva som forårsaker sjalusi gjør en mann mistenkt for forræderi. Vurdere eventuelle nyanser og holde deg rolig. For deg er viktig - se på situasjonen fra utsiden, for å bevare friskheten av erfaring og evne til å tenke logisk. Ikke la følelsene du zahlostuvaty.
 1.  Din usikkerhet. Hovedårsaken til sjalusi fleste kvinner - selvtillit tvil. Tenk på hvor høyt du rangere deg selv? Er du fornøyd med deg selv og ditt forhold til din mann? Du tenker ofte at ikke oppfyller din ektefelle? Dersom roten til problemet i komplekset, er det nødvendig å begynne å endre situasjonen, engasjere og konvertere dem inne og ute.
  Gjensidige påstander. Du mann regelmessig konflikter oppstår? Du har mer å klage, fordi hans sjalu, mistanke om forræderi? Det er mulig at folk ikke er jukset på deg, ikke stirre på andre kvinner. Men det er sannsynlig i fremtiden. Ta situasjonen i hendene akkurat nå, eller så kan du frafalt punktet. Forverring relasjoner - er ikke nødvendigvis et tegn på utroskap, men negativ stemning i familien kan godt føre til kollaps sin.
  Mannen var kald, gjør stadig kommentarer. Mange kvinner tror om rival når altfor ofte hører fra menn i alle klager, kommentarer. En mann alltid misfornøyd kone han var sliten, fant han noe mer attraktiv "på siden". Din mening kan være falsk. First off andre mulige årsaker til stivhet fra sin mann. Plutselig er han bare syk, sliten, ute av stand til å takle arbeidet vanskeligheter, i en tilstand av stress. Alt dette er selvfølgelig ingen grunn til å være sjalu ektemann. Forstå problemet og finne løsninger.
  Likegyldighet. Når en mann er ikke i det hele tatt interessert i familiesaker, hans kone og hennes bekymringer, ikke ønsker å ta del i feiringen med familie eller gjør alt av makt og tilsynelatende likegyldighet i hodet av sin kone når det er et bilde av en lykkelig rival. Men i dette tilfellet kan være mange årsaker til denne holdningen til mannen din. Det er viktig å skape en atmosfære av tillit og varme som du kan eie, uten noen triks og bistand fra, bare lære humør, mål og meninger fra mannen din. Ikke press på ham, interrogates ingenting. Han selv må ønske å dele med dere mine tanker.
  Tegn på utroskap. De må også vurderes objektivt. Umiddelbart gjøre vårt ytterste til følelser tok forrang fremfor sunn fornuft. Husk at kjærlighet er basert på gjensidig tillit. Din mann - ikke fienden, som må kontinuerlig overvåke, se etter feil i det, oppdage mistenkelig oppførsel. Selv om du er noen hentydet til det faktum at mannen din var en elskerinne, eller du merker tegn på utroskap, ikke rush til konklusjoner.
  Visste du tenke på svik, og forventer det samme fra sin mann. Ofte menn begynner å mistenke kona for utroskap de som selv mirakuløst motstå fristelsen til å starte et forhold med en annen mann. Bli klar over dine følelser for sin mann. Hvis du allerede er i tvil om levedyktigheten til ekteskapet, er det på tide å ta konkrete tiltak og handlinger i stedet for å bruke tid på showdown, identifikasjon og definisjon av utroskap "skyldig" party. I Sovjetunionen kollapset alltid skylde begge. Vurder om å redde ekteskapet. Hvis du ønsker å leve det med ektefellen din, må du endre atferd, fjerne alle negative faktorer for å redde familien og ikke være sjalu ektemann.
   Hva forventer du av sjalusi
  Identifisere dine prioriteringer og mål. Dette er meget viktig. Sjalusi er ikke bare den sterkeste forstand, men også et slags verktøy for å drive konkrete handlinger og beslutninger. Tenk på hva du ønsker.
  1.  Frykt for å miste. Hvorfor trenger du sjalusi? Du ønsker å redde ekteskapet, så redd for å miste sin mann og sjalu? Da fri fra meningsløs sjalusi begynner å forbedre seg selv og forbedre relasjoner med sine kjære.
    Verktøy for ruptur. Det er et annet alternativ. Du leter etter en unnskyldning for å ødelegge familien. Livet til en mann du ikke er fornøyd, og du ubevisst ønsker å finne den virkelige årsaken til bruddet. I dette tilfellet også, sjalusi helt berettiget. Finn ut hvor mye du setter pris på kjærligheten til sin mann og familie. Hvorfor lete etter årsaken, hvis du ønsker å forlate familien? Nok av ditt ønske.
    Rettferdiggjørelse forverring i forholdet. Du kan ikke ta kontakt med en mann, er det konflikter, du er forvirret. Sjalusi - rednings følelser, og i mytisk forræderi se roten til alle problemer. Men det kan ikke rettferdiggjøre svakhet, manglende evne til å kontrollere situasjonen, for å uttrykke sin kjærlighet. Prøve å identifisere de personlige egenskaper og ikke la situasjonen lysbilde. Gå i å fikse det, ikke vdavaytesya bildene ikke spart seg. Endre alle bedre - i din makt. Vi snakker om mannen din, ikke den fremmede, på ingen måte koblet til.
    Hvordan å stoppe sjalu. Enkle tips
   Slå av alle årsakene til din sjalusi. Engasjere dem til å bli det mest attraktive for elskede.
   1.  Selvkontroll. Overvåke din tilstand, være oppmerksomme på mannen og hans problemer, begjær.
     Best kone. Hvis du ønsker å holde en mann i nærheten, trenger du ikke å være sjalu, og skape forutsetninger for det, at han ikke ønsker å gå til deg.
     Treninger. Ta eventuelt kontakt med en psykolog, delta på spesielle klasser og trening. Det er ingenting galt eller rart: spesialist vil hjelpe deg og fortelle deg riktige beslutninger, undervise kontroll følelser.
     Tillit. Utvikle tillit. For en mer uten tvil bli den beste være perfekt. Hvis din kjære er å ha spesifikke kommentarer, sørg for å lytte til dem.
     Ned med mistenksomhet. Bli kvitt vanen med å forråde mistenker en kjær. Sett deg selv i hans sted. Du har sannsynligvis ville ha vært rasende å lære om disse bekymringene.
     Vi fjerner ekstra kontroll. Beskytt din mann fra overdreven kontroll på din del. Fortsetter å kalle ham for å sjekke sin beliggenhet, kommunisere med venner er ikke nødvendig. Du bare påkalle hans irritasjon, men den virkelige resultatet er fortsatt ikke oppnå. Hvorfor liker du dette sporet?
    Herlig atmosfære og tillit - nøkkelen til gode relasjoner i familien. Prøv å være veldig nær og ønskelig kvinne mannen din. Kast byrden av tvil, frykt. Sjalusi tørker, ristet nervene. Fri fra hennes personlige innsats og opphøre å avhengige speilinger. Elske din ektefelle og ikke glem å vise følelser.  
Яндекс.Метрика