Som en del av en kjær?
 Når du starter et nytt forhold, tror vi at det er bra. Utgangspunktet kjærlighet og romantikk skyver to kjærlige hjerter til hverandre. Men noen ganger begynne forstyrrelser, krangler, skandaler, mangler separate ferier og turer til klubber, som er i hovedsak et resultat av et ønske om å vise hvem som er sjef, og føre til følelser av sjalusi. Ofte en av paret til slutt kan ikke tåle en slik streng etterforskning og bestemmer seg for å skille seg av med din kjære.
Selvfølgelig, årsakene som førte til et ønske om å avslutte samarbeidet, kan stilles inn. Men uansett hva de er - avskjed er noen ganger den eneste lyden beslutning. Hvordan jeg skal si dette til dere begge var i stand til å begynne å leve fra scratch, uten den tunge følelsen smerte i min sjel. Det er ikke alltid et ønske om å skilsmisse er gjensidig, fortsetter ofte koblet sammen en å elske og håper å fortsette forholdet, prøv å endre noe.
 "For" og "mot"
Det viktigste du trenger å gjøre er en klar forståelse av hva du ønsker å forlate, og en gang for alle. Er du i tvil, så er du ikke klar for dette trinnet. Det er to måter å utvikling: prøve å gjenopplive relasjoner - den harde måten, men felles problemløsning ofte gjør relasjoner sterkere par; pause - vanligvis det tillater deg å komme til en avgjørelse alene. Overbevise riktigheten av avgjørelsen vil hjelpe å lage en liste der å gjøre hva du vil i et forhold eller ikke. Prøv å være objektiv og se etter at kolonnen over. Sirkel de punktene som du absolutt ikke kan tolerere (alkoholmisbruk, svik, brutalitet, etc.), og bare da ta den endelige avgjørelsen.
 Vilkår for avskjed
 1.  Ikke begynne å snakke om et brudd med bebreidelser. Som om ikke det var, er partneren din sikker på at du vil svare på det kan føre til en skandale, og dette er ikke resultatet som er nødvendig. Begge er skyldig i denne situasjonen, og ofte feil oppførsel provoserer en dårlig holdning mer.
  Prøv å snakke rolig stemme, uten bitterhet eller irritasjon. Dette bør bli følt i stemmen hans hardhet, uten et snev alternativ for å redde forholdet.
  Hva er den viktigste grunnen for separasjon. Det må være veldig viktig, når du blir bedt om å komme til en så alvorlig avgjørelse.
  Sørg for å takke personen for de lykkelige øyeblikkene opplevd sammen. Det er bedre å snakke generelt, uten å gå i detaljer, eller positive minnene vil åpne utsiktene til tilnærmingen. Så din andre halvdel lytter til talen til lykkelige øyeblikk, ikke kan forstå hvorfor, så la en gang så godt.
  Til slutt, be om å holde et vennskapelig forhold (selvfølgelig, hvis du vil det), men det trenger ikke å ringe i en vennlig neste dag. For en stund, er det bedre å ikke kommunisere. Det vil være bedre for begge. Hvis du er i et forhold og hadde ingen respekt, at en av grunnene til at fikk deg til et slikt resultat, forventer et varmt vennskap ikke lenger nødvendig. Det er lite sannsynlig at du vil være i stand til å forbli venner og opprettholde kommunikasjonen.
  Selvfølgelig, jeg vil ha etter å bryte opp med noen du elsker lide og tåle et minimum, men det skjer ikke. Etter pausen er det ofte en følelse av anger vil plage tvil om avgjørelsen, for å besøke ulike meninger om fremtidige relasjoner. Men vi må gå videre, ikke se seg tilbake. For det siste - men det er også det siste for å bo i det siste, og for ikke å forstyrre med fødselen av et nytt forhold.
   Hvordan skal jeg oppføre etter å bryte opp?
  1.  Generelle bilder, gaver og andre ting som minner deg om en tidligere kjæreste, til det beste stedet lage en egen, skjult fra visningen.
   Etter å fortelle vennene sine om oppsigelse, ikke snakke med dem om fremtiden for sitt tidligere selv.
   Middagsselskaper med mye alkohol - ikke det beste alternativet. I slike stunder imot trekker ringe og snakke med tidligere kjæreste. Og du vil ikke se i det beste lyset, og det absolutt ikke vil angre avskjed hørt vage språk, hvis ikke dra nytte av situasjonen og gjenopprette relasjoner.
   Finn en god smak, for eksempel dans. Prøv å tilbringe mer tid med venner i tankene som absolutt ikke vil gå glipp av lover. Ideelle utenlandske språkkurs. Dette vil fullstendig slå hjernen og unnslippe. Hvis mulig, ta en ferie og gå til sjøen. Skiftende klima vil slippe hjerte og sjel, og eliminere risikoen for utilsiktede møter med tidligere kjæreste.
   På jobb, ikke sender inn skjemaet, selv om du gjør det dårlig. I stedet la all sin energi til årsaken, få karrieren.
   Prøv å akseptere situasjonen, ikke lage vin selv eller hans. Dette skjer, men livet går videre, og du venter på nye prospekter. I dusjen takke personen for de gode og positive ting som du måtte gå gjennom sammen og gå videre  
Hvordan stoppe kjærlig fyr?
 Matche kraften i kjærlighet kan bare hat. Og begge følelsesmessige tilstand er svært vanskelig å administrere. Men hvis, hate personen, kan vi beveger oss bort fra det og ikke føle ubehag, det er mye mer vanskelig sak med en sterk følelse av forpliktelse til sin andre halvdel. Spørsmålet om "hvordan å stoppe kjærlig fyr" jenter er bekymret, av ulike grunner, i de fleste tilfeller - det er gjengjeldt kjærlighet eller være nær umulig i omstendighetene.
 Hvordan vet du at en fyr liker deg
Selv de mest ivrige lidenskap blekner med tiden og minimert, blir en vanlig daglig gleder (kysse før avreise til arbeid, en bukett blomster på 8. mars, vakuum bursdag, etc.). Men det er ikke likegyldighet, folk fortsette å elske hverandre og være en pålitelig støtte hans familie. Å skille ekte følelser som falske kan av følgende kriterier:
han begynner å unngå møter, med henvisning til sysselsetting;
en kafé, en tur, en film han ble invitert deg, og han allernådigst enige om bare å fornærme deg;
sine planer og ønsker alltid komme først, og de kan endre seg flere ganger om dagen;
du har noe å fortelle ham, men ikke har tid eller anlegg, er det ikke lenger er interessert i dine saker og humør;
du har lite positive følelser når du husker tiden med ham;
Han har lenge vært ikke gjøre deg komplimenter, noe som reduserer din selvfølelse, mens det kan være en oppfatning av at du ikke lenger i stand til å ta;
Vi organiserer deg en romantisk middag med levende lys, og det kan zayavytysya i en treningsdrakt og begynne å samle i fotball med venner;
det kan ikke lang besvare anrop mens når du holder telefonen nær og ta opp etter det første signalet.
Hvis selv halvparten av funksjonene presentere i forholdet - et signal til det faktum at det er på tide å fullføre dem.
 Hvordan bli kvitt kjærlighet
Fjern psykologisk avhengighet av en kjær hjelp psykologiske teknikker:
 1.  Uunngåelighet. Beslutningen om å avbryte slutte å elske akseptert og kan ikke være, ellers kan du dømme selv til de sirkler av helvete som har vært før. Reset relasjoner, som har ingen eller aldri var umulig.
   Bli kvitt dårlige vaner. Ved undertrykkelse av følelser kan samtidig bli kvitt dårlige vaner som røyking, så forpliktelse til menneskelig er assosiert med ubehagelige følelser, som snart vil glemme det. I tillegg, slutte å røyke, vil du automatisk bytte oppmerksomhet.
   Brev. Skriv en fyr detaljert brev (sendt til adressaten ikke trenger), som forteller alt kunne ikke si når de møttes. Det trenger ikke bli pålagt for noen grunn, fordi du har opplevd med ham og morsomme ting om det også huske detaljer raspishut hvorfor du bør dra. Takk og beklager ikke å bry bilder og lett gå gjennom livet på.
   Pluss eller minus. Ofte jenter guttene tildelt fortrinn, kan de ikke skryte, prøv å klart og upartisk vurdere menneske (forestill deg at du er en uavhengig ekspert eller mekler), skrive på et stykke papir fordeler og ulemper med figur mangler vil være større hvis, så klarte du å takle oppgave. Så halvparten av bladet, som beskriver verdighet partner, heis og kast. Ulemper benyttet i en fremtredende plass å være i stand til å lese dem i vanskelige tider.
   Interesser. Vår verden presenterer muligheter for de som ønsker å lære nye ting og å gjøre det, ta deg selv kreativitet, besøke ulike sportslige aktiviteter, skrive en bok. Åpning av nye områder, vil du møte interessante folk og forstå hva din fyr - ikke sentrum av universet, og vanlige forbipasserende.
   De mål og ønsker. Satt seg konkrete mål for hver dag og nå dem. Få en andre grad, jobbskifte, vente i en annen by, og så videre. P.
   Samtaler. Fyll ditt liv sosialt samvær med fremmede, kan de gi verdifulle råd eller bare gi positive følelser uten forpliktelser.
   Latter. Le så mye som mulig, laste ned en favoritt tegneserien, se ulike morsomme historier og vitser, spise sjokolade, er det en kilde til god stemning.
   Kjæledyr. Få en kattunge, valp eller andre kjæledyr, som krever din omsorg, slik at du kan gi essensen av all varmen som har samlet seg i løpet av forholdet, men fant ut.
  Noen ganger følelsesmessig tilknytning er så sterk at folk håndtere det alene ikke kan. Da bør søke hjelp fra en kvalifisert psykolog.  
Som en kjærlig ektemann, Leo?
 Du er fanget under påvirkning av sjarm og spesialstyrker hannløve? Ble forelsket i denne mannen, men du ganske vanskelig å forstå det? Man-Lion noen ganger overrasket over den plutselige stillheten, begynte å gå på svarene, og kvinnen synes at det utsteder nye kjærlighet, han bare sluttet å elske henne. Det er viktig for Leo å føle herre over situasjonen, for å administrere. Denne mannen drømmer om dedikerte, effektiv kvinne som kan bli beundret. Som en kjærlig ektemann, Leo, hvordan å forstå hans uforutsigbare atferd og beskytte seg fra vrede til å bygge et forhold med ham?
Prøv å bruke mer tid på din elskede, oppmerksomme på alle hans kommentarer noen ord og gjerninger. Gradvis vil du utvikle din individuelle bilde valgt. For fullstendighet og mer objektiv oppfatning av mannlig oppførsel Lion sikkert passform og grunnleggende kunnskap om egenskaper er karakteristiske for de fleste medlemmer av denne dyrekretsen.
 Ambisiøs og sårbar dyrenes konge, lære å forstå mannlige Lion
Selvfølgelig, kvinnen han elsker mann Leo hva bare kan misunne. Denne sjenerøs mann, klar til å skape ideelle forhold for sin kone, er han ganske balansert. Men det er vanskelige øyeblikk, for eksempel sjalusi Leo ofte kjenner ingen grenser du må tilpasse seg den spesielle karakter av en mannlig løve og lære å forstå det.
 1.  Despot eller manager? Det hele avhenger av hvordan du oppfatter et ønske om å bli en mannlig løve holdt i sine hender. Selv når han elsker en kvinne, må han kontrollere øvelsen alvorlighetsgrad, noen ganger spesifikt demonstrere sin makt. Det beste alternativet - å la Leo å være konge alltid og bare i unntakstilfeller, veldig forsiktig, for å be ham om å endre sin avgjørelse eller til å ta kontakt med deg. Da mannen din Leo vil være ganske fornøyd med min rolle. Det kan bare være familiens overhode.
   Karrie. Man-Lion kan elske en kvinne å bære henne i armene, men når det kommer til viktig forretningsmøte, konferanse eller nødvendig overtidsarbeid, må glemme om romantikk. Ikke prøv å sette en elskede mann å velge mellom: du eller karriere. Sannsynligheten for at han velger deg, er svært liten. Selv om Leo ikke kan forestille seg livet uten hans dame i sitt hjerte, han sannsynligvis ikke vil være i stand til å gi opp muligheten for å oppnå mer på jobb i det kreative feltet.
   Sjalu. En følelse av eierskap i en mannlig Lion er ganske utviklet, og til kvinnen gjør han meget høye krav. De trenger å møte, eller din Leo raskt skuffet. Han fikk ikke lov til å sende grunner for sjalusi, det mest at han kan se - en bekymring til deg av menn. Visste du må hele tiden bekrefte at akkurat som en mannlig løve, lojal og ikke engang innrømme tanken på svik.
   Ambisiøs. For de fleste menn Lviv karakteristisk ambisjon. Og det uttrykkes ikke bare i et forsøk på å okkupere høye posisjoner i samfunnet eller kjøre raskt i gradene. Mest ambisiøse tanker kjøre Lion og valg av kone. Det er viktig å huske på at det spiller en viktig rolle bilde av kvinner, hennes relasjoner med andre, vurdering av kvalitet familie og venner av Leo. Denne mannen ønsker å være stolt av sin kone, for all del ta hensyn til alle detaljer. I drømmene ser han den perfekte kvinne, som alle helt fornøyd. Du må dyktig etablere kontakter, finne universelle metoder for kommunikasjon, plukke "nøkkelen" til hver av din favoritt miljø.
   Sårbare. Prøv å være så følsom, delikat, nøye behandle din elskede mann, Leo. Han er i stand til å bli fornærmet over noen liten ting som for følsom for kritikk, viser av respektløshet eller mistillit. Spesielt viktig mannlig Lion høre ros og hengivenhet å føle elskede. Dine råd, observasjoner, i noe tilfelle bør ikke vondt Leo.
   Den krevende. I en mannlig løve er ikke mye krav, men en av dem er ekstremt viktig. Vi må stadig vise engasjement Levu. Han tolererer ikke hykleri, doble hvilket som helst spill, men med gode intensjoner, ofte ikke tilgi svik.
  Være din mann Leo den eneste, som han vil bli involvert, da forholdet vil glede harmoni.
   Sjenerøs og romantisk hannløve
  Man-Lion utrolig sjenerøsitet, muligheten til å gjøre en kvinne virkelig lykkelig. Det viktigste - å holde det attraktivt og interessant.
   Romantisk. Når en mannlig løve elsker, er han klar til å forvandle livet til kvinner i denne fortellingen. Under frieri mannen gjør underverker, noen ganger han er i stand til hensynsløshet, som i prinsippet ukarakteristisk for ham. Denne mannen er utrolig, gjør uventede gaver, tenker ut originale hilsener og lykkelige romantiske middager. Motstå Lion, som bestemte seg for å erobre en kvinne er nesten umulig.
   Sjenerøs. Selv om den mannlige løven er ikke veldig stor, han bare finne en måte å glede sin kjære kone, traff hennes fantasi en fantastisk gave. De fleste medlemmene av denne dyrekretsen er preget av raushet. Interessant, dette autokratisk løve og søker å styre rundt, kanskje familien budsjettet fullt stole på hans kone. Hans beregninger tretthet, foretrekker han å ta en pakke med regninger og bytte dem for glede, overraskelse, glede. Det er viktig å huske at mannen bør alltid gi takk til Leo, vise sin beundring. Hans sjenerøsitet krever høye poengsummer.
   Elskere av komplimenter. Ja, gode ord, noen ros eller til og med direkte smiger elskede - den beste balsam for hjertet av en mannlig løve. Og det er en god ting! Tross alt, har du en flott mulighet til å vise frem din utkårede kjærlighet, beundring.
   En vellykket. De fleste mannlige Lions gå gjennom livet med tillit, oppnå sine mål. Når en mannlig løve elsker, er han klar til å dele alt med sin utvalgte. Hvis du holde Lion, for å hjelpe ham og skape gode forhold i hjemmet, han sikkert komme mye og løft føttene alle fikk bra. Ikke kast bort din og hans evner tillate det å utvikle seg og vokse. Leo vanligvis ikke laget for en rolig og målte liv, søker å erobre nye høyder i kreativitet på jobben.
   Hus - resten. Noen kvinner er ikke i stand til å forstå det unike mann, Leo, prøver å få ham hjem og være en aktiv arbeidstaker. Dette er ikke helt sant. Når en mannlig løve nekter å slå ut teppet eller uvillige til å hamre inn i veggen på samme spiker, ikke beskylde ham for likegyldighet. Han mener bare at du trenger hjemme for å hvile og forberede seg på nye utfordringer, ikke tilbake til å jobbe i en ny kapasitet.
   Pålitelig. Sammen med sin mann, vil Leo elskede kvinne alltid føle deg trygg. De fleste Lions gir godt for deres familier, er innfødt til beskyttelse og støtte. Det er viktig ikke å forstyrre Lion lykkes, støtte og oppmuntre moralsk. Selv i tiden sa en vennlig ord kan uttales for den personen hjelp.
   Responsive. Man-Lion kan forstå at folk føler seg sine problemer som din egen. Prøv ikke å klandre din kjære og gjøre hennes kommentarer hvis han tilbringer mye tid og krefter på å støtte en venn eller bekjent. For ham er det viktig å ikke være ekstra funksjonalitet eller grusomhet.
  Med sin mann, Leo virkelig godt fordi han er villig til å ikke bare ta, men gi kjærlighet.  
Яндекс.Метрика