Ordner en romantisk kveld
 Casual oppstyr over tid etterlater ikke rom for utøvelse av ømme følelser. Felles gang gå i parken plutselig slå inn turer til butikken. Før du er så glad i å gå på kino - din favoritt teater er på rekkverket med en blomst (eller bukett) og venter på deg. Kysse på et møte og se en film i en omfavnelse. Nå har alt dette endret seg da de stille å se en annen film huset etter middagen. Hvert par til slutt kom til den konklusjon at noe må endre og oppdatere romantisk forhold. Dette vil lett hjelpe organisere en romantisk kveld. Dette er den mest praktisk og enkel måte å oppdatere dine sanser.
 Hvordan organisere en romantisk kveld at han bar en virkelig elsker atmosfæren, ikke veldig godt kjent. Dette gjelder både menn og kvinner:

 Se på alle mine øyne
 Tenk gjennom detaljene
 Middag for to
 Bringer mangfold

 gledelig overrasket over å oppdage på jobb i henne vesken litt konvolutt med en hemmelig melding. Det vil bli enda mer romantisk om folk satt sammen med et notat og en liten gave. [/ Quote]
 Nå som den tiltenkte dato og kjære gjester invitert, går du direkte til garderoben. Vi nå vurdere saken når etter en kort spasertur eller en morsom begivenhet du kommer tilbake til sitt hjem for å spise middag og avslutte kvelden lidenskapelig natt med kjærlighet. Så du trenger et bord. Helst en liten, men romslig nok for alle retter og kjøkkenutstyr. Sette den i stua, i ekstreme tilfeller, på soverommet, men ikke forlate kjøkkenet. Det er ønskelig at var ikke i nærheten av TV-en. Det bør ikke distrahere deg. Table cover festlig duk. Det kan være bare hvit lin. Utfyller servietter å matche.
Ordner en romantisk kveld
 Serviruyuchy tabellen, må du huske å sette bare de enhetene som skal brukes. Det er ønskelig at deres sett var minimal. Du kommer ikke til å bare mette magen med mat, og betale mer oppmerksomhet til kommunikasjon med sin halvdel. Vi vil igjen gå inn i alle detaljene i reglene plassere retter på bordet, vi husker bare at det må være helt ren og festlig.
 Tar seg ikke bare om den vakre kjolen bordet ditt, men også miljøet. Først av alt, bør rommet være ren og ryddig - ingen spredte ting eller støv. Arrangere en liten bolle buketter av blomster for å gi en mild smak. Du kan bruke disse blomstrende planter som du ikke har behov for å kjøpe kutte i butikken. For å skape et mer intimt miljø som vil samle deg med partneren din trenger lys. Er du lei forslitte temamiddager med levende lys eller du er redd for uhell holde brann? Deretter bruker du en liten farget lys. Du kan få en jul krans til å dekorere rommet hennes. For en mer eller mindre egnet belysning vil du trenger minst to store.
 [Quote] Separat, velg tid til å forberede seg for fremtiden til musikk på kvelden. Musikken skal være vakker uten distraksjon. Det bør skape en diskret bakteppe for din kommunikasjon. Så ikke gjør en veldig høy lyd. I tillegg vil være svært nyttig hvis de valgte melodier er treg. Så når de kan danse hvis du vil. [/ Quote]
 muntre opp. Ser i barnas fornøyelsespark og kjøre ritt. Du kan gå til hesten stasjonen eller Dolphinarium, hvis noen. Du kan se på banen og husker hvordan å ri en skøyte.
 Kort sagt, tenk på en spennende romantisk kveld. Det ville være veldig fint om du kan ta del i ulike konkurranser og premier få det.  
Romantisk kveld for menn
 I dagens hektiske livsstil ofte vi glemmer hva den viktigste verdien av familien. Hvis du oppdager at det siste på bordet oftere refererer til de umiddelbare problemene, og sjeldnere - om kjærlighet, da er det på tide å minne deg selv og din kjære som kobler deg noe mer enn vanlige løsninger på presserende problemer. For å gjøre dette, trenger ikke å gjøre Herculean innsats. Snarere, bevæpnet med sin egen fantasi, koker en romantisk kveld for sin mann. Og hvordan bedre å organisere, vi beskriver i denne artikkelen.

 Velg et tidspunkt
 Riktig dato for en romantisk middag - det er halve kampen. Tross alt, du absolutt ikke ønsker for middag er din favoritt hot klyuvav nese i, du forberedt med en slik kjærlighet? I så fall, måler din familie nødvendig å velge en dag når den andre halvparten har ingen kritisk og krever mange tilfeller styrker.
 Ikke glem å ta vare på, og at det under middagen du vil ikke bli distrahert. Barn, om noen, angir en dag (og dermed om natten) til noen av dine foreldre. Advare vennene dine den dagen du vil ikke være hjemme for å beskytte deg selv fra deres uventet besøk.
 Menyen for en romantisk kveld
 Middag må nødvendigvis være mat. Det faktum at det ville være bedre å ta vare på forhånd. Selvfølgelig, nærende bolle med borsjtsj som et romantisk måltid passer ikke, men teller ikke på samme måte som mannen din vil komme til glede for små smørbrød, uansett hvor håndverkerne var ikke forberedt. Forsikre deg om at middagen var ganske tilfredsstillende, men samtidig, ikke for tung. Vakker alternativet - en liten del av varmt og snacks, en rekke som er avhengig av din egen fantasi.
 Oppmerksomhet bør rettes og drikke. Ikke forveksle de to kvelden med et tradisjonelt måltid på bordet og sette alt innholdet ditt hjem bar. Foretrekker en drink basert på individuelle smak og preferanser for din ektefelle. Sørg for å ta seg av det på bordet, bortsett fra alkohol, nåværende og brus, juice eller vann.
 Lag en natur
 Å arrangere en romantisk kveld en mann som han aldri vil glemme, ikke bare mate ham etter jobb, må du gi grunn oppmerksomhet til bordet og utseendet på rommet der du spiser.
 Tradisjonelt romantisk natur skapt ved hjelp av lys. De kan plasseres både på skrivebordet og inne i rommet. Hvis for noe grunn du ikke ønsker å bruke lys, kan du lage en romantisk atmosfære Likevel bruker de opprinnelige inventar og lampetter. Det viktigste her - ikke glem at lys under en romantisk middag bør ikke være for lyst.
 Skriptet for en romantisk kveld
 Du kan bli overrasket, men scripting kveld - en svært viktig og nødvendig ting for å organisere en romantisk middag.
 Planlegg på forhånd hva du vil gjøre etter å ha blitt varm er spist, men før du bestemmer deg for å gå inn på soverommet. Du kan finne på nettet eller i publikasjoner av interesse for elskere av spillet, kan du arrangere en kveld med dans eller bare dedikere tid se din favoritt film dere begge.
 Det viktigste - å gjøre alt for å gjøre dine samtaler, tanker og handlinger ved et uhell tilbake til kjente hverdags-kanal, som dessverre ofte er tilfellet i fravær av et bestemt program.
 Ikke glem å forlate rommet for improvisasjon: for en romantisk middag - en ferie for to, og din favoritt, selvfølgelig, han ønsker å ta del i gjennomføringen av denne festivalen til livet. Og du er selvfølgelig glade for å passere initiativet i hendene.  
Hvordan lage en fyr forelsket i deg
 Det synes at dagene av Pushkin score og galant forbi, hersker nå over hjertet mannen fornuft og rasjonalitet. For ham, realisering av planlagt virksomhet og selvtillit forbedring i første omgang, har familien et sted i fremtiden, og kjærligheten blir en vanlig sex. Som har kvinner ta makten i egne hender "og fengsle en enamour.
 Å bli lagt merke til, bør du ikke være redd for å skille seg ut. Dette bør gjøres med forsiktighet, gradvis, det viktigste - ikke overreagere og stoppe tiden selv. Kvinner har mange hemmeligheter og i dag vil vi dele noen av dem.
 Hvis en fyr som dette, så du har identifisert det med alle mine venner ektemenn. Men når problemet med gjensidighet, så han eller ikke legger merke til deg på grunn av fangst av en annen jente, eller du vil ikke smake det. I alle fall, husk at kvinne - faktisk, Hunter, og på hvilke teknikker du har brukt til gjenstand for hans lidenskap, vil direkte avhenge av resultatet.
 Det viktigste - IQ!
 Å være en av dere, uansett, vil utveksle høfligheter og snakke om ulike emner. Vi tilbyr pre-forberedt på å snakke, lese den nyeste informasjonen om hva en flott fyr, som regisserte din interesse. For eksempel, hvis han er interessert i fotball, slår online informasjon om spillere av hans favorittlag, finne ut de siste poengsum for å finne videospillet, etc. Ta del i samtalen bare når det virkelig vet hva svaret vil bli tatt til "cheers": allmenn interesse og tillater deg å være fyr tettere sammen.
 Beherske teknikker for å flørte
 Ingen mann kunne ikke motstå sjarmen til kvinner. Men i tilfelle av flørt trenger spesiell omsorg. Hvis du ønsker å se en fyr er interessert i deg eller ikke, i midten av et ord, slutte å snakke, siterer tid og fjernkontroll på engelsk, men samtidig observerer at hvis du ser etter den. I menn trenger å fyre opp, så åpenlyst flørter med andre i nærvær av hennes elsker og holde vakt, forresten, den negative reaksjonen (sinne, aggresjon, sinne) du er den beste passform. Han våknet opp sjalusi, og det er noe!
 En mann vil ha sex
 Hvis lys flørt og generell beundring ikke hjelper deg komme nærmere objektet for kjærlighet, gå å omgå. Peker på en fancy fest ved hjelp av verbale gester og ansiktsuttrykk, går mot nytelse. Det er flere "dødelige" teknikker for seksuell attraktivitet. Han vil legge merke til om du:
 - Vil oversette se ned, bite seg i underleppen (oversatt fra språket av ansiktsuttrykk han mener: "Vel, hva er du, action!");
 - Ser vi på det, slikke sexy lyst malte lepper ("Jeg er all sorg!");
 - Ofte blink vipper og søte smil ("Jeg ville ikke tankene").
 Vekke mannen Hunter
 Hvis du kan holde oppmerksomheten til en mann han identifiserte du blant sine venner, gå til neste trinn - fyren du trenger minst forelsket, og på det meste, bringe til registraren.
 Menn liker ikke usikkerhet - og du blir et mysterium for ham, som hver dag er nøkkelen annerledes. I dag er du godt og varmt, i morgen du går og ikke tillate deg selv å ta på, dagen etter entusiastisk fortelle deg hvordan tilbrakte kvelden med venner etter - å gi sin mann natt til kjærlighet. Det er viktig at han ikke forstår hvorfor du oppfører deg og hva din variasjon. Følelse av ufullstendig seier gjør sterkere sex "jakten" med størst entusiasme, forårsaker en sterk interesse. Kvinner uten grunn kalt svake kjønn, vise sin svakhet, la det hjelpe deg å få poser til huset, invitere ham hjem til henne for en kopp kaffe og så husk at du har en ødelagt kaffetrakter (hvis riktig skade, vil du har grunn til å takke ham nok en gang ).
 Og verdens beste du ikke har!
 Du vet at mannen som stadig prise kan flytte fjell? Hver fyr føles dypt ned perfeksjon, og dine ord skal være bevis på at han er virkelig er. Når spør et retorisk spørsmål: "Hva ville du uten at du gjør? ", Som er en direkte hentydning til det faktum at mannen du ønsker å se ved siden av en vanlig. Hjelpe ham til å handle oppfordrer store virksomheter og bragder for deg - det er en av de beste verktøyene i handling av kjærlighet.
 En kvinne bør alltid være en kvinne
 Å gjøre en fyr fall in love kan bare være en kvinne som elsker seg selv og bryr seg om dem. Til menn slått følge, må du ha respektabel utseende, velstelte negler, la henne hår, lyse og passende farge du har på deg. Tenk på garderoben din, kjøpe noen parfymedufter, være alltid i godt humør til fyren inntrykk av at du er i orden og på jobb, og personlige liv.
 Og deretter din utstråling og sjarm, sammen med andre viktige kvaliteter og personlighetstrekk vil ikke gå ubemerket hen, jo mer at du er virkelig ønsker.  
Яндекс.Метрика