Hva bør være fyr
 Finn den perfekte mann - er ikke det drømmen om hver ensomme av det smukke kjønn, uavhengig av alder? Møt den kjekke prins på en hvit hest tilstreber hver: noen har et klart sett av krav, noen drømmer om en fyr som ligner på idealer barndommen - hans far, bestefar eller bror og noen jenter ikke har en konkret idé om hva som bør være den ideelle fyren kan gjøre dem lykkelige .
 Selvfølgelig, tidene har forandret seg, og med dem, og skiftende idealer om mennesket, men som i det 18. århundre og er nå i forkant alltid gått i oppfyllelse for menn som: kulturell atferd, viljesterk karakter, evne til å ta vare på sin familie, hardt arbeid, renhet i klær, balansert karakter.
 Hvilke egenskaper må ha en drøm fyr?
 Mange jenter, desperate for å møte sine ideelle, minimere krav, forlater listen over de mest enkle: å elske barn og tjene noe. Noen har imidlertid pålegger en rekke krav: ikke drikke, ikke røyke, iført på hendene, en god nakachenym torso, zavalyuvav blomster, hadde en virksomhet og et hus ved havet. Skildrer bildet av den perfekte mann som og vakker, og vel bevandret i mote, må hun prøve å forestille seg hvordan det vil zhytysya en slik person? Det er sannsynlig at imaginære prins med trent kropp og terninger trykk på magen din ikke ønsker å sitte ved peisen om kvelden, og vil bruke all sin fritid i studio, forbedre kroppen din. En dedikert mod dager vil spinne speilet og kjøpe alle de siste fasjonable nyhet for mye penger uten å tenke på familiens budsjett. Det er nødvendig å tenke to ganger, fordi hva som er vakkert og godt i bildet eller på TV er ikke alltid egnet for det virkelige liv.
 Hvilken høyde bør være fyren til å passe den kvinnelige ideal?
 Mange jenter i jakten på en ideell, prøver å finne en fyr med alle relevante standarder modell, høy, kjekk, med en god figur og pent ansikt. Det er ikke hver tør å se på lav mager fyr kompleksuyuchy om at med ham at hun ikke kan bære din favoritt sko med hæler. I dette tilfellet er hun guidet av dumme stereotypier og altfor avhengig av meninger kjærester. Hva vekst er ideell fyr - det er bare den jenta, hvis i det hele tatt det har noen betydning for relasjoner.
 Faktisk, den ideelle fyr karakter helt annen kvalitet, som ikke er relatert til plettfri utseende, vekst og materiell velstand.
 1. Fyren bør være i første omgang, gjennomsyret med hensyn til det kvinnelige kjønn, vet de grunnleggende regler for etikette og vet hvordan de skal oppføre seg i samfunnet.
 2. Perfekt fyr - en sterk, i stand til å ta initiativ i sine hender, ikke redd for å ta ansvarlige beslutninger. Hvis han alltid tvil og frykt bør tenke: hvordan det vil manifestere seg i familielivet?
 3. ansvar for sine handlinger og evne til å forsørge seg selv og fremtidige familie - også en viktig faktor fordi det påvirker hvordan fyren er i stand til å ta vare på sin utvalgte, eller et seriøst forhold, og han tenker på familielivet.
 4. kompatibel og balansert karakter - en uforanderlig grunnlag å bygge et forhold med en fyr. Hvis han er aggressiv, inkontinent eller altfor sjalu - om å bygge med det seriøse planer for fremtiden?
 5. Personlighet og intelligens iboende fyr gjøre det interessant person, en person som ikke prøver å følge noen blindt kopiere andres vaner, merkelig å si ordene. Ønsket om å være seg selv, mens stadig bedre selv - dette er ikke ideelt som en mann?
 Listen er endeløs, fordi hver dame - hans ideal, men ikke glem fyren - ikke en vakker og motetilbehør og ikke en status en liten hund som å gå i bånd for generell misunnelse. Fyren må være pålitelig, lojal og forståelse av den komplekse øyeblikk det er til å stole på og skjule sine brede skuldre.
 Ikke prøv å spre ut fyren på fordeler og ulemper, fordeler og ulemper, fordi forholdet - er ikke matematikk, og gutten - en komplett person, ønsker du å ta i totaliteten av sine kvaliteter. Og hvis hun er fornøyd med hennes utkårede - er det så viktig det perfekte?  
Interessante spørsmål for gutta
 Ikke rart de sier at gutter og jenter snakker forskjellige språk. Selv om mellom deg og den unge mannen stiplede gnist av sympati, er ikke et faktum at forholdet ikke ender brått, knapt har tid til å begynne. Hva bør gjøres for å støtte de svake og skjøre fremtid spire av kjærlighet og la den vokse til et stort tre sikre din lykke?
 Svaret er enkelt: du trenger bare stille de riktige spørsmålene. Diskusjon mann er ikke lett. Hvis du lykkes, mener han du er ikke bare en pen jente, men også en hyggelig person, som er lett og morsomt å bruke tid.
 Så hva er noen interessante spørsmål for gutta bør settes til hans oppmerksomhet under hele kvelden var fokusert bare til deg?
 Spørsmål som avslører hans indre verden
 Uansett pratsom snakker om kvinner, menn bare elsker å snakke om seg selv, kjære. Hvis en liten jente følger ham i dette interessant og lærerik kveld for dem begge vil bli gitt. Først, spør hans hobbyer. For dette passer best til følgende:
"Det du leser bøker som mest? »
 "Hvem er heltene i filmen nærmest deg? »
 "Når som helst du ønsker å leve? »
 "Hva ferien tror du kan betraktes som ideal? »
 "Hvis du hadde mer ledig tid, hva ville du bruke det? »
 "Hva slags verden retter du foretrekker og hva du favorittrett? »
 "Du er optimist eller pessimist? »
 "Hvis du overlevert en flybillett, hvilket land ønsker du å fly? »
 "Hva ville du ta med deg til en øde øy? »
 "Hvem liker du best - hunden eller katten? »
Be ham om å snakke om sin barndom. Hvis du er en fyr på samme alder, tenk på spørsmålene vil bli lett. Bare spør om hva som ville huske mest. Her er de mest relevante problemstillinger kan føre til en ung person lett nostalgi for lenge borte homofil dnynkam:
«Hvem av dere elsket som barn var veldig nært forhold? »
"Du ville gå tilbake til sin egen barndom? »
"Hva leketøy du hadde en favoritt? »
"Hva du ville bli når du blir stor? »
"Hva en karakter du var barn? »
"Har du fiender på skolen og hvordan du takle dem? »
"Hvem var din idol som barn, og hvordan du behandler den personen nå? »
Spørre hvem som er hans beste venn. På deres virkelige venner folk i stand til å snakke hele dagen. Og du, som viser genuin interesse for historien sin, tjene ytterligere 100 poeng som en jente, en sterk selvrespekt mannlig vennskap:
"Du har mange venner? Hvor mange av dem tror du virkelige venner? »
"Hvor mye tid bruker du på sosiale nettverk? »
"Jeg gikk til deg med dine venner i leting? »
"Hvor ofte kommuniserer du med venner? Kan ikke noen få dager for å møte dem og snakke i telefonen? »
"Har du noen gang likt en er den samme jenta? »
Morsom fyr spørsmålet
Hvis samtalen stoppet opp og hengt en pinlig stillhet, den beste måten å uskadeliggjøre situasjonen vil spørre morsom spørsmål fyr. Spørsmålet selvfølgelig du kan tenke på offhand, men det er bedre hvis du er i alle fall vil du ha et par stykker av hjem som fungerer som en slags tryllestav:
"Hvorfor spiser folk og ikke bli feit? »
"I din familie morsomme hendelsene skjedde? Fortell meg om den mest kult. "
"Hvilken frukt anser du deg selv? »
"Jeg lurer på, notat som falt fra 9. etasje katter dag fallskjerm tropper? »
"Fortell din favoritt spøk"
"Du synger når myyeshsya i dusjen? »
"Det er lettere å finne en nål i en høystakk, eller finne en nål i en haug av halm? »
"I din veranda utøvet også en gjeng tyver heiser? »
"Jeg vet ikke hvorfor mat i kjøleskapet om natten alltid smake bedre? »
Prøver å spøk, prøver ikke å flytte linjen mellom vidd og vulgaritet. Dessverre, moderne humor ofte nok dvusmыslen. Hvis det ikke er en del av bildet, prøver ikke å sette fyr på som: "Hvorfor tror du ordet er forskjellig fra pris? "Og så muntert forklart at" det ikke er nødvendig, om ikke nødvendig. "Unge mennesker har råd til enda noen ganger uanstendige vitser i et rent mannlig selskap kan være ganske spesifikk pokorobleni din sans for humor.
Problemer som ikke kan settes i alle fall
Det er en gruppe av emner for samtalen, som skal, hvis mulig, unngås. Kanskje noen av problemene i denne serien vil bli satt senere lover når forholdet vil forbedre og bli sterkere, eller ikke spør stadig:
"Du elsker meg? »
"Hvor mye tjener du per måned? »
"Hvorfor gjorde du bruke all min fritid med vennene mine og ikke meg? »
"Jeg gjenopprettet? »
"Jeg er denne kjolen? »
"Hvor mange jenter har du vært til kortet med meg? »
"Husker du hvilken dato i dag? »
Kunsten å stille spørsmål bety for en jente, ikke mindre attraktivt utseende eller evne til å lage mat. Riktig ledet av samtalen vil ikke bare bli kjent med sin utvalgte, men etter hvert få ham til å gjøre hva han vil ha deg.  
 Kanskje du har skjedd at du sluttet noen avgjørelse, planlegger å sette det ut i praksis i det nye året, som hadde vært eneste prosjektet.

 Det er lett å gi opp sin egen beslutning, å overbevise meg selv om at dette er noen god grunn. For eksempel, det er omstendigheter som du bare ikke kan endre. Men ikke vær hard mot deg selv, og plasser i de kommende år realistiske mål og gjøre dem. For å gjøre dette, følg de enkle stegene.
 Å formulere mål?
 Et sted for refleksjon
 Å starte usamitnitsya og finne et rolig sted hvor du kan være alene med ham.
Hvordan målene for det nye året?

 Ta tilbake din telefon eller datamaskin, som i dette tilfellet, vil du ikke være i stand til å konsentrere seg. Aksje opp på papir og penn.
 Tid til å tenke
 Det er nødvendig å fokusere og ta stilling til antall mål som du ønsker å oppnå i det nye året.
 Vi må tenke godt, fordi det kan være absolutt noen av dine mål. Ikke begrens deg svært populære mål for å gå ned i vekt eller slutte å røyke. Tenke bredt, spør deg selv et spørsmål og svar skrive ned på papiret. For eksempel, spør deg selv: "Hva kan jeg gjøre for å forbedre din helse? ". Svar vekt: drikke mer vann, slutte å røyke, ikke rask mat, spise riktig, gå til gym, etc.
Hvordan målene for det nye året?

 Gå utover spørsmål knyttet utelukkende din personlighet. Spør deg selv: "Hva kan jeg gjøre for å forbedre verden? "Og gi en ærlig og fullstendig svar.
 Analysere svarene dine
 Etter å ha spurt et spørsmål, ta et ark med svar og re-lese dem.
Hvordan målene for det nye året?

 Analysere resultatene, identifisere disse elementene som er viktigst for deg. Bare velg en svært lang tid, fordi ofte de viktigste tingene kommer til tankene først.
 Plan mål
 Noen små vane, om ikke eliminert i tide, kan utvikle seg til alvorlige problemer. Vær realistisk og oppnåelig mål sted.
 Hvis du bestemmer deg for om noe globalt, for enkelhets skyld, lage en plan for å oppnå målene. For eksempel, i stedet for å løse for å gå ned i vekt ti kilo neste år, bestemmer seg for å gi opp fast food, alkohol, kullsyreholdige drikker og søtsaker.
Hvordan målene for det nye året?

 Bestemme regelmessig gå til gym og drikke mer vann. Som et resultat av din ti pounds sveve ubemerket, men generelt vil du bli mye sunnere og i stand til å opprettholde den nødvendige vekten ikke fordi de ønsket å gå ned i vekt, men fordi det opprettet en ny måte å leve for seg selv.
 Listen over mål
 Etter å ha analysert svarene bør lage en liste over dine mål. Skriv dem ned på papir og re-lese.
Hvordan målene for det nye året?

 Ikke begrens deg selv bare for stor for dine beslutninger. La listen, og vil være mindre. Hvis antallet overstiger selv tjue-making, det er ingenting å bekymre seg for.
 Del med noen
 Snakk med familiemedlemmene om hvilke mål du ønsker å sette på neste år.
Hvordan målene for det nye året?

 Be dem om å støtte, hvis det er nødvendig. For eksempel, hele familien dra på et sunt kosthold, eller en gruppe av venner regelmessig besøke treningsstudioet. Be dem om å minne deg om dine beslutninger, for eksempel i en restaurant, når du bestiller en kullsyreholdig drikke.
 Hvordan tegne en liste over mål?
 Som et resultat, må du plassere en liste over dine mål for det kommende året, slik at de alltid er i sikte.
Hvordan målene for det nye året?

 Du kan skrive dem ut på skriveren og henge på kjøleskapet. Lage flere kopier gjør listen. Kopier skal være på hver PC hjemme i kjøleskapet på jobben. Også sende et brev med denne listen, sette en miniatyr vesken.
 Målene satt
 Vel, det er alt, gratulerer! Du har gjort din liste for nye løsninger i 2014.
Hvordan målene for det nye året?

 Jevnlig kontakt med ham og legge til nye mål for året.
 Følg listen
 Husk at sekvensen i denne saken er svært viktig.
Hvordan målene for det nye året?

 Det gir ingen mening å lete etter grunner til å være senere hvis du ikke følger du kompilert listen over beslutninger.
 Tilsyn med fullbyrdelsen
 Still starten av hvert mål
 For de tre hovedmålene som er angitt i listen, lage en detaljert plan.
Hvordan målene for det nye året?

 For eksempel, hvis du angir et mål å gå ned i vekt, så raspishut detalj hvordan du skal gjøre det. Du ønsker kanskje å utelukke mat karbohydrater, redusere kalorier, begynner regelmessige besøk til treningsstudio for å trene.
Hvordan målene for det nye året?

 Tid for handling
 Ikke vent for inspirasjon, spark, i morgen, begynner å handle.
Hvordan målene for det nye året?

 Det beste alternativet - begynne å gjøre noe med den første av januar og spore fremgang.
 Systemet rapport
 Velg en trener bestemt dato når du mislykkes delsummer. Dette vil hjelpe deg å holde fokus på målet ditt, selv når strømmen vil passe gjennom. Det vil også være flott å slå seg sammen med noen som også satt seg mål for det kommende året og spore resultatene sammen.
 Påminnelse
Hvordan målene for det nye året?

 Få en kalender eller lage en tidsplan, som vil markere dagen som vil gjøre for å oppnå hovedmålet, uavhengig av ansettelsesforhold eller andre forhold.
 Fokusere på prosessen og ikke på det endelige målet
 Ønsker ikke å raskt fullføre gjennomføringen av målet ditt og fokusere på konsistens. Følg hvert trinn og prøve moroa på fremgang. Bare da vil du være i stand til å oppnå det endelige målet, mens følelsen stolthet i hvert trinn som bidro til å få.
Hvordan målene for det nye året?

 Onsdag
 Du må skape et miljø som vil lette gjennomføringen av det utpekte målet.
Hvordan målene for det nye året?

 For eksempel kan du lukke til å forlate huset for å sette skoene i kjøleskapet i forgrunnen utvidet frukt og grønnsaker, og i garderoben for å spre ting slik at i dine øyne stormet treningsdrakt.
 Belønning
 Ingen ros, ikke glede, uten glede vil du ha noe insentiv og ingen insentiver målet er nådd.
Hvordan målene for det nye året?

 Derfor pre-avgjøre hva belønner du vil fryde seg på mellomliggende stadier, og som vil være Grand Prix. Belønning kan velge som ditt mål fra feltet og fra resten. For eksempel, når en viss vekt, kan du kjøpe en ny garderobe og en tur.  
Яндекс.Метрика