Hvordan å kysse en jente

 Vilkår kysse


 Kiss - det er veldig spennende og mest underholdende øyeblikk. Spesielt sterke følelser er det første kysset. Ofte er det på grunn av uerfarenhet av tenåringer. Faktisk, er det ingenting å frykte.
 Kyss på kinnet er mer vennlig, men kan bære og dele sensualitet. Det hele avhenger av hvordan du føler om den personen du kysser på kinnet. Hvis denne jenta som du virkelig liker, og deretter kysse på kinnet er veldig spennende for begge. Nøkkelen til dette, at leppene ikke er for våt eller tørr. Hele uten chmokanya. Forsiktig flytte nærmere jentas kinn, litt fortynne Lukk leppene, og de er allerede på kinnet. Deretter vidstoronytesya sakte.
 Kyss på leppene er veldig hyggelig og det å handle intuitivt. Kysse jenta bedre i en intim setting minst fremmede ikke bør være nær. For å demonstrere evne i dette tilfellet, kan du lese om teknikken av klassisk kyss.
 Ønsker å kysse jenta sakte nærmere ansiktet hennes. Dine lepper skal være myk men stabil. Kysse jenta, først sakte og forsiktig, så mer selvsikkert og selvsikre. Ikke slikke leppene jentas tunge, tunge trenge direkte inn i munnen hennes. I all kyss handlingen utvikler seg gradvis. Vær oppmerksom på hvordan du møter en jente. Kanskje leppene fortelle deg hvordan du skal opptre. Hvis en jente første kyss og det bekymrer og frykt du kan åpenlyst om det står at det oppfører seg trygt. Fortell henne at hun ikke er bekymret for at du og lære å kysse og raskt, men uten hastverk, starte virksomhet. Etter den første gangen du berører leppene til jenta og somknete leppene på henne øvre eller nedre leppe litt vidstoronytesya, åpne øynene og suge kort pause. På denne tiden en jente du sannsynligvis vil se inn i hverandres øyne. Deretter gjenta alle trinnene, men mer trygg. Hvis den første touch av leppene var hyggelig for dere begge, vil neste skritt være å utvikle seg naturlig og i et lengre kyss vil lede deg til å omfavne. 
 Gå på en date og antar kysse jenta til slutt, sørg for at den gode lukten fra deg. Gjør imidlertid ikke ulyvat seg cologne. Den beste lukt - en lukt av ren hud. Tennene rene er et must. Selvfølgelig, ikke har en dato døgnet produkter med en besk smak stabil (løk og hvitløk, saltet fisk). Helst bør du ha en tyggis. Det hjelper stelle munnen etter å ha besøkt kafé hvor du for eksempel spise iskrem og drikker te med bakverk. Dine lepper bør ikke være sprukken og grov. Hvis dette skjer, vil du bidra til vanlig chapstick. Bruker det anbefales å menn, spesielt i den kalde årstiden.  
Hvordan lykkes på første date

 Secrets of Success na første date


 Hvis det første møtet ble holdt ikke helt vellykket, kan vi vurdere sine feil og tenke på hvordan du kan unngå dem i fremtiden. Tips psykologer hjelpe fikse dem, og forberede for første date:
 1) uttrykker så lite klisjé. Alle dine kommentarer og ideer til å være uvanlig.
 2) trygt avvise ideen om at du har gjort noe galt. Først du ikke vet nøyaktig hva hun trodde. Andre sløyfen unnlatelse av å hindre utvikling av relasjoner. Kanskje hun allerede glemt om din boner og tenke på noe annet;
 3) Hold ro og tillit. Disse kvalitetene vil hjelpe deg å navigere i enhver situasjon og få en annen dato. Gradvis de blir mer kjent med deg og jentene vil ikke føre til sjenanse;
 4) Husk at jenter elsker komplimenter, høflighet og høflighet;
 5) prøver å gi kommunikasjon romantisk skygge;
 6) Ikke glem at du ikke bør tidlig invadere den personlige plass av jentene, så følg takt og delikatesse;
 7) uforutsett situasjon reagere raskt og trygt gjøre;
 8) Vær høflig og respektfull ikke bare en jente, men også andre mennesker. Egoisme og hardhet er irrelevant;
 9) Snakk sakte, og har foreslått en enkel og tydelig;
 10) i forhold til aktuelle jenter utholdenhet, utholdenhet. De setter pris på det, selv om de kan late som om de er likegyldige og enda sliten;
 11) Husk at uskadeliggjøre spenninger hjelpe en god spøk. En følelse av humor kan lagre i en ubehagelig situasjon;
 12) viser ikke aggressiv gest, noe oppriktig og vennlig;
 13) igjen for å møte med ei jente, spør henne noen råd (for matlaging borsjtsj) eller hjelp i å kjøpe en gave kjent;
 14) for bobble ikke vybachaysya lang. Nok til å gjøre dette en gang;
 15) Husk verdighet og riktig holdning. Ikke uhodnychay ikke stelysya jente før, selv om det er virkelig liker.  
Love it

 Hva er kjærlighet?


 Hva er kjærlighet? Betydningen av kjærlighet. Verdien av kjærlighet. Typer kjærlighet
 Hva er kjærlighet? Over dette spørsmålet minst én gang tenkt på hver mann. Han spurte foreldre og små barn får et svar. Om kjærlighet tenåringer tenker annerledes, forelske seg og lider seg selv i løpet av kjærlighet er ikke kjærlighet. Noen ganger folk bare innse at ja, dette er kjærlighet. Prøv å forstå dette problemet og finne ut hva som er kjærlighet og hva det er.
 Elsker skiller seg ut fra andre følelser som ligger i mennesket. Den har en åndelighet, self-ønske, for å skape noe.
 Det gjør en person handling og strever for den du elsker. En av de viktigste funksjonene i kjærlighet - er å få stor glede av noe som gir lover, krevende ingenting i retur. Dermed kan vi snakke ikke om noen fag. For eksempel vil en kjærlig ektemann ikke spare livet for å redde en kjær, delt med sine alle gleder og sorger, ingen anger for den elskede tid.
 Hva er betydningen av kjærlighet? Ifølge den oppfatning av mange, tar en kjærlig ektemann en annen med alle fordeler og ulemper som det er. En kjærlig person ikke krever noe tilbake, men han ønsker å bli akseptert og forstått - elsket. Det er sannsynlig at evnen til å elske, sammen med evnen til arbeid utført med aper person. Uten kjærlighet en person er i stand til å forstå seg selv og andre. Kjærlighet bidrar til å finne et sted i denne verden og leve med glede.
 En mann uten kjærlighet ulykkelig og fratatt de viktigste gledene i livet. Bare det å vite kjærlighet, vet du alle gledene i livet og oppleve hele spekteret av tilgjengelige menneskelige følelser som kan overleve i forhold til en annen person. Samtidig er det vanskelig for vanlige ord og likevel forstå kjærlighetens natur, spesielt i ungdomsårene. Hver person har sin egen kjærlighet, og det gjør ham identifisere individuelle følelser gjøre forskjellige handlinger, noen av dem er uvanlige. Kjærlighet - en stor kilde til inspirasjon for handling og arbeid for noen mennesker. Andre mennesker elsker utmattende, forårsaker lidelse og bringer glede. Sistnevnte skjer når gjengjeldt kjærlighet. Men i dette tilfellet, som psykologer mener, er en feil og bare ser ut til å elske. Vanligvis, gjengjeldt kjærlighet for henne skjuler noe annet, ikke min mann, ingen kjærlighet for deg selv. Hvis cholo- ^ ^ århundre er den minste egenkjærlighet, selvrespekt og han vet at hans verdi til familien, til saken, så er det en glede i livet. En slik person må vises delt og kjærlighet, vil hun finne noen som vil svare på hans følelser. 

 Typer kjærlighet


 Platonisk kjærlighet
 Det er en slags kjærlighet, kun basert på det åndelige og korporal innebærer ikke at seksuell kontakt. Dette platonisk kjærlighet. Den er oppkalt etter den gamle greske filosofen Platon. I hjertet av platonisk kjærlighet er vostorhanye dem som elsker glede å se og høre denne mannen ønske for ham alt det beste. Disse følelsene er heller for ham som elsker platonisk. Noen ganger de som elsker er kanskje ikke klar over at det fostrer følelser for den andre personen. Hvis de møttes for å snakke, har de ikke utvikle relasjoner til fysisk kontakt, som om de sto på samme scene. Dette kjærlig platonisk mann kan tro at han er glad og ønsker ikke mer.
 Mange snakket om kjærlighet til alle tider, filosofer, psykologer og forfattere. Ifølge noen av dem svært interessant og deles av mange forskere.
 For eksempel, den tyske filosofen og psykoanalytikeren Erich Fromm identifiserer slikt som umoden kjærlighet (kjærlighet) og moden kjærlighet. Moden kjærlighet innebærer engasjement, omsorg og ansvar for seg selv og andre mennesker, respekt for deg selv og den du elsker. Må elske for sitt konsept er ledsaget av kunnskap. Dette betyr at en person mener at han elsker og har ingen tvil om det.
 Hengivenhet til kjærlighet - er ikke vytrachennya selv og ikke forholde der du trenger noe i retur. Care er manifestert i interesse for dem som elsker, leve og utvikle seg. For eksempel er det vanskelig å tro i kjærlighet til blomster og blomster interesse for noen som glemmer å vanne blomstene. Ansvar betyr ikke noen pålagt forpliktelse, gjeld opplevd behov i omsorgen for en annen person. Respekt for andre mennesker er manifestert i det faktum at det blir oppfattet som en likeverdig person. Og i erkjennelse av at den andre personen har sine egne mål i livet. Kunnskap om kjærlighet er ikke begrenset til de ytre trekk ved menneskelig kunnskap eller kjennskap til hans biografi. Det gir muligheten til å føle følelser mer, å kjenne sin sjel.
 Denne moden kjærlighet kan være ikke bare en person, men også til andre mennesker, og andre aktiviteter. Evnen til å elske Fromm anse som et karaktertrekk. Hvis en person er i stand til å elske en annen, kan han elske seg selv, hjem, andre mennesker. Fordi kjærlighet er annerledes, men sant, moden kjærlighet inkluderer funksjoner diskutert tidligere: engasjement, omsorg, ansvar, respekt og kunnskap.
 Fromm identifiserer følgende typer kjærlighet, broderlig, faderlig, erotisk, kjærlighet til seg selv, kjærlighet til Gud.
 Agape
 Broderlig kjærlighet, tenkte jeg Fromm, er grunnlaget for alle andre former for kjærlighet. Den er basert på evnen til å respektere en annen person til å ta vare på ham føle med en annen person, uavhengig av hvor den er plassert (nær eller langt). I større grad ser det i forhold til de svake og avhengige skapning som er i en hjelpeløs tilstand. Fromm sa at kjærlighet er manifestert bare i tilfelle at vi ikke kan bruke det vi elsker, for egne formål.
 Foreldre elsker
 Foreldrenes kjærlighet er forskjellig fra Brorskapet at det er rollefordelingen. Barnet og foreldrene elsker hverandre, men på forskjellige måter. Somewhere 8-10 år barn nesten alltid bare søker å bli elsket. Han fortsatt ikke kan elske seg selv. Senere, barnet også det er et ønske om å elske. Det ser ut til å gi foreldre noe. Kjærlighet mellom foreldre også observert fordeling av roller. For eksempel, er en mors kjærlighet ubetinget. Hun elsker barnet uansett hvor han uttrykte det. Elske den andre forelderen. Vanligvis mer krevende far behandle barnet og hans kjærlighet må "tjene". Kombinasjonen av en slik annerledes foreldrenes kjærlighet fremmer harmonisk utvikling av barnet. Moden mors kjærlighet er ønsket om å skille mor til barnet, dvs. utvikle sin selvstendighet. Dermed svekker engasjement av barnet til sin mor, og han kommer gradvis inn i voksenlivet.
 Kjærlighet til deg selv
 Kjærlighet til seg selv er nødvendig for å kunne elske verden. Det er ikke opposisjonen av kjærlighet til andre, og naturlig. Utvikle selv, ta vare på deg selv og lære om deg selv, folk lærer å sette pris på andre. Så egoisme kan bli sett på som umoden kjærlighet til seg selv, overfladisk og uansvarlig. Slik egenkjærlighet bringer ikke lykke og tilfredshet i livet.
 Kjærlighet til Gud
 Guds kjærlighet er symbolsk. Alle søker kjærlighet en annen person, og å finne den, vende seg til Gud. Mannen elsker Gud, kjærlighet til en annen person. Noen elsker ubesvart og bringer et offer, noen alltid ber om hjelp og støtte. Noen mennesker takker Gud for alt godt som skjer med dem, andre klager over ulykke.
 Elsker å Mother
 Kjærlighet til landet, og patriotisme - er en moralsk og sosial forstand, basert på vilje til å underordne sine interesser til de av staten, dets folk, dets kultur. Patriotisme - en følelse av tilhørighet til landet deres holder nasjonaliteten til historisk satsing på det nasjonale språket og tradisjoner. Begrepet patriotisme er stolt av prestasjoner av vitenskap og kultur av sine landsmenn, overholdelse av tradisjonene til sine forfedre, ønsket om å beskytte de generelle interessene til innbyggerne. Sigarett hjemland for alle mennesker forskjellige. Noen mennesker er stolte av å bo i et land, annet enkelt endre statsborgerskap og ikke anser seg selv patrioter. Men veldig ofte, noen år i en annen stat trekker folk i sitt eget hjemland og mange igjen skiftende bosted og returnert til sine hjem.
 Erotisk kjærlighet
 Erotisk kjærlighet, i motsetning til broderlig og faderlig kjærlighet, er rettet mot én person. Det gjør man ønsker udelte fusjon med den personen. Ifølge Fromm, er den mest villedende form for kjærlighet. Erotisk kjærlighet er ofte forveksles med kjærlighet, som er umoden form for kjærlighet. Love - bare en eufori som oppstår på grunn av plutselige og spennende konvergens av to personer. Både dermed plutselig blitt nært og åpent med hverandre. Som falming følelse av nyhet i forholdet og studiet av mennesket, er kjærlighet. Styrke eller holdbarhet av erotisk kjærlighet er avhengig av modenhet av evnen til å elske i hver av de to. Modne følelser er alltid lang, kan de alltid åpen for nye folk og verne om relasjoner.
 Erotisk kjærlighet hører til de mest intime følelsen av at man kan oppleve i forhold til en annen person. Det er en uimotståelig tiltrekning til andre og gjør en ønsker å bli holdt med den du elsker. Jeg vil gjerne ta vare på en kjær og beskytte det, alle elsker en mann som er villig til å ofre seg for andre. Dette virkelig elsker hverandre folk føler seg vel. De lever i en følelse av indre frihet og mot alle disse kvalitetene fortsatt seg selv. Elsker ledsaget av gjensidig følelser, respekt, lojalitet, omsorg og ansvar.
 Denne sanne kjærlighet vet alt. Ikke mange av oss er villige til kunnskap om dype følelser, for å arbeide på deres bevaring i mange år livet. Vanligvis folk er å dele kjærligheten til egoisme. De nyter positive følelser, som gir kjærlighet, og i møte med hindringer, nekter denne følelsen.
 I antikkens Hellas, ble det antatt at kjærlighet - den mest øm og sterk følelse av at to personer kan mate hverandre. De er basert på ærlighet, tillit og gjensidig respekt.
 Den gamle greske filosofen Aristoteles observert under livet til folk og la merke til seks typer kjærlighet. Avhengig av hvilken type kjærlighet kan forutsi hvordan vil forholdet mellom en fyr og en jente, en mann og en kvinne.
 Agape
 Agape - en oppofrende kjærlighet, eller kjærlighet - hengivenhet. Den er basert på det faktum at kjærlig man spart ingenting til et annet var god. Dermed tar den andre personen første kjærlighet og nyte det. Kjærlighet gutter vanligvis lang lete etter jenta bekjenne sine følelser, noe som kreves i retur. De er viet til sin elskede og uselvisk mot henne. Denne lille jenta kan bare gjøre gjengjeld.
 Unge menn har alltid ofre sine interesser for timer å vente på en jente på en dato, ser på henne. Jenta kan gå lei med dette problemet på hans del. Den kan håndtere svært capriciously, viser at han ikke setter pris på den unge mannen. Ileggelse av guttene er ikke bidrar til utvikling av toget jenter. For mange jenter og kvinner, må en mann være sterk, alle søker. Men hun kan ikke vike i kampen mellom dem. Vanligvis agape - gjengjeldt kjærlighet det. Men det finnes unntak. For eksempel, i det tilfelle at begge parter er villig til å ofre for hverandre noe. Kanskje i dette tilfellet vil de kjærlig omsorg for hverandre og løfte hverandre.

 Lyudus
 Lyudus - kjærlighet spillet. Det er overfladisk og det er basert på seksuell tiltrekning. I denne kjærligheten en mann eller gutt mener at seksuelt tiltrukket av en jente (kvinne) er et bevis på kjærlighet og ikke komplisere seg lenge frieri. Hvis en jente avviser fysisk intimitet, som det gir i den første datoen, føles det avvist. I dette tilfellet, finner en ung mann at det er ingen sammenheng prospekter. Kjærlighetens kraft er testet på avstand. Hvis fyren og jenta ikke forekomme i noen tid, lidenskap og følelse av hurtig svekkelse. Det er nye venner og interesser. Verdt tidligere elsker å se hvordan følelser vises igjen. Det kan vare i det uendelige, konsumere både tid og trekk.
 Hvis en jente drømmer om en pålitelig partner i livet, kjærligheten til spillet sitt til noe. I livet til en ung mann vises upålitelig partner. Lyudus fører til stor frustrasjon, det er flyktig og overfladisk. Etter en storm av følelser vlyazhetsya og begge synes om forholdet deres, ser det ut som knyttet dem bare sex. For kjærlighet er ikke nok. Kjærlighet kan uttrykkes bare sex, men lyuduse de to er slått sammen til ett.
 Eros
 Eros - sensuell kjærlighet. Det er ikke bare basert trene unge menn og kvinner til hverandre, og det er mer modne mennesker. Begge er interessert i livet og problemer med hverandre, har felles interesser. Erotisk kjærlighet gjør perfekt partner for en familie. Partnere setter pris på dine følelser, i stand til å støtte dem. Denne kjærligheten er alt sensualitet, romantikk, sex, relasjoner pålitelighet.
 Mani
 Mania - love-besettelse. Det er ledsaget av en lidenskap som er uimotståelig tiltrekning til den vi elsker. En stor andel har en sjalusi som noen ganger viser seg til galskap. Sjalusi fører til konstant flisespikkeri, konflikt, og tvinger en kvinne til å rettferdiggjøre og redegjøre for sine handlinger. Sjalusi forårsaker irritasjon og bilde av jenta. Til slutt blir det en barriere mellom to mennesker og ødelegger kjærlighet. Hvis kjærlighet vokste kaldt, lider den av vrangforestillinger av kjærlighet mann gjør sitt ytterste for å sikre at du snill. Når forholdet er bedre, det igjen koker av sjalusi og gjentar over.
 Smertefull sjalusi tar mye krefter og energi i begge partnere. Ofte denne kjærligheten ender tragisk.
 Pragma
 Pragma - pragmatisk kjærlighet er, det er basert på fornuft. Bare å komme til partner, folk allerede tenke på hva som ville være partner senere i livet. Denne pragmatisk person kan ha på en første date for å stille spørsmål om inntekt, evne rengjøring, planer for fremtidig liv. Vanligvis er denne kjærligheten mindre vanlig i tenårene og karakteristisk for modne mennesker og eldre.
 Pragmatikere eller fornuftige mennesker på jakt etter et hendig partner for ekteskap. De trenger ikke lidenskap, gal oppførsel, det er ikke noe ønske om å vite mer om den andre personen.
 Storhe
 Storhe - kjærlighet, vennskap. Gutten og jenta stoler på hverandre og deles av alle problemene. De er hverandres forståelse og støtte. Disse forholdene er bra for de som er ute etter sterke følelser. De var ingensteds å kjenne hverandre dypt skjulte tanker og ønsker for hverandre de ikke er interessert. Kjærlighet vennskap kan føre til en stabil og varig ekteskap. Imidlertid er partnere ikke fullt avslørt som en mann og en kvinne i et slikt forhold. Elsker vennskap ofte i ung alder. Selv etter å bryte opp disse menneskene kan forbli venner i år.  
Яндекс.Метрика