Kan jeg bli gift for alltid

 Hvordan å gifte seg en gang for alle å leve med sin mann for alltid?
 Universell oppskrift for solid ekteskap eksisterer ikke. Hver familie av deres spesielle forhold, deres spesifikke tegn og deres konsept av lykke og kjærlighet.
 Leo Tolstoj skrev om dette emnet: "Alle lykkelige familier ligner hverandre, hver ulykkelig familie er ulykkelig på sin egen måte." Og likevel, "kjærlighet til graven" eksisterer ikke bare i "Romeo og Julie" av Shakespeare.
 Det er en utbredt oppfatning at gift elsker lange liv. Etter en stund denne fantastiske lidenskapelig følelse begynner å kjøle, forsvinner romantikk uten et spor, erfaringer og følelser lysstyrke fades, engstelig til hverandre er tapt. Kyssing er ikke så opptatt av, og stadig utfordrende og krever å løse problemer i familielivet, den såkalte "tragedie i livet", som mange sier sosiale psykologer og filosofer ekteskap blir en plikt.
 Det som gjenstår av ekteskapet? Nei det uunngåelig blir en vane? Ikke alle tilfeller. Det er mange familier der begge ektefeller er fortsatt elsket og elsket enda et par tiår etter bryllupet. Kanskje betyr det at de virkelig funnet hverandre den perfekte følgesvenn for livet? Det er mulig. Erfarne forskere eksperiment ble gjennomført med deltakelse av begge kjønn, som hevdet at de er glade i ekteskapet. Mange har vært gift i 15 år. Forskere har antydet at hvert medlem for å se på bilder av deres "andre halvdel" og som familie venner og bekjente. Dette ble observert og analysert hjernen aktivitet av forsøksdata ble registrert, og deretter sammenlignet med resultatene av tidligere gjennomførte tester av unge elskere. Som det viste seg, ved å se på bildene beundret mann (kone) i veletablert par arbeide de samme delene av hjernen, som unge mennesker fortsatt nyte "candy-buketnym periode" i forholdet. Og for å være sikker, ikke svare eller fag på samme måte til alle de hyggelige menneskene, viste forskerne dem bilder av sine nære venner. Det viste seg at i disse tilfellene gleden sentrum i ekteskapet med erfaring starter forbedret, men fortsatt ikke like raskt som i beundring Bilder "andre halvdel". Vel, har bilder av fremmede forårsaket en bølge av følelser fag bare hvis det var veldig sympatiske fremmede. 
 JM Flores, en forsker fra Mexico også jobbet med å bestemme holdbarheten på "øm kjærlig følelse. Hun argumenterer for at det er i stand til å opprettholde en følelse av friskhet hele året 35-4, etter denne perioden det er endret som kjemiske forbindelser produsert av vår hjerne under fødselen av kjærlighet i akutt behov for mer kraftig katalysator enn daglige familielivet. Naturligvis, endring og erfarne følelser. Fra deltakerne ekteskap avhenger hva kjærlighet vil forandre: sympati, kjærlighet, vennskap, vane.
 Mange mener at den viktigste hemmelig ekteskap lykke og koselig peis skjult i ordtaket "stillhet -. Gold" Hvis folk levde i ekteskap i mange år, har de ikke krever langvarig verbal kommunikasjon, tid nok til dem noen gester og ansiktsuttrykk for å fastslå nøyaktig hva følelser føles partner på et bestemt emne. Gjorde års lykkelig ekteskap utvikler ekte telepati?! Kanskje til slutt de lært hverandre så mye at ord blir overflødige?
 Absolutt, par som har levd nok tid gift intuitivt forstå hverandre. Tante min mann kunne aldri forstå hvordan vi forstår hverandre. Ofte sitter ned til middag, folk bare ser på meg og jeg gjorde umiddelbart hva han ville. Min tante og med sint og sa: «Han sa ikke hvor du vet hva han trenger? "Hva mannen svarte rolig:" Hvorfor si hvis alt er klart ". Dette giftet seg med sin tante aldri vært i stand til å fatte.
 Faktisk, til de høye bølger av følelser harde bo fast. Lidenskap på et tidspunkt blir mindre, men tiden går og du plutselig føler ganske ung. Og den samme lidenskap og kjærlighet. Alt er på sinusformet, bare ikke å gjøre med denne tragedien, og alt vil bli bra.
 Noen psykologer mener at ekteskapelig lykke avhenger først og fremst psychobiological kompatibilitet, basert på en løgn fange kvalitetene til en annen person (ikke bare positive, men også noen negative, forresten). Men når skjønnhet er (og det skjer alltid med alder), gjør ikke og bør ikke forsvinne og beundring? Med hensyn til substitusjon kommer det. Ifølge spesialister, i ekteskapet, noe som kan kalles perfekt ekteskap sikkert ha personlige egenskaper som tilbakeholdenhet, fleksibilitet atferd, hardt arbeid og engasjement.
 Jeg har en venn et par som har levd sammen 35 år. Når du kommer til dem, selv bare for en kopp te, er det en glede å se på, som er allerede gråhåret mann stille te og prøver å ta på skulderen av hans kone. Det er utrolig stille, og det er ganske fengende. Når han ser at hans kone er klar til sinne, sa han: «Barn! Vi gikk raskt for en tur. " Tar barn, barnebarn og gå til parken. Når alle kom tilbake, huset stille.
 Det er grunn til å konkludere med at en sterk og harmonisk ekteskap er også gitt sosial modenhet av paret, deres felles vilje til å forsørge sine familier, samt en følelse av plikt, ansvar og selvkontroll. Nærhet intellektuelle nivå bidrar til gjensidig forståelse og co går gjennom vanskelig og noen ganger dramatisk livssituasjon styrker ekteskap og igjen tillater oss å vurdere påliteligheten av en partner.
 Årsakene til skilsmisse
 Den viktigste grunnen skilsmisse eksperter kalt fysiske inkompatibilitet ektefeller. Den andre grunnen - forskjellene i oppfatningen av hvordan best å tilbringe fritiden. På tredje plass er økonomiske problemer og bare på den siste, fjerde - den emosjonelle og mentale forskjeller. Det viser seg, ikke alltid årsaken til alle onder - penger.  
Hvorfor han ikke ønsker å gifte seg? Hvorfor menn ikke ønsker å gifte seg?

 Du er 100% sikker på at han elsker deg, hans følelser for sikker. Dine gode relasjoner inn i en periode med velstand, glad sjel synger, så du matche hverandre, noe som er synlig for det blotte øye. Og hva blir det neste? Han selv var på ingen hast med å liksom starte en samtale om utformingen av forholdet, ikke interessert i om du vil ha barn, og ber størrelsen på ringfingeren. Disse viktige spørsmålene kvinner alltid vil ha sikkerhet. Fordi en dag du begynner å snakke om bryllupet. Teori tilsier, og erfaring viser at det er mange typer av mannlig svar på dette avgjørende spørsmålet. La oss la til side inntil "happy versjon" når partneren din glad og enig straks ordne relasjoner.
 Det er ofte slik:
 1) din trolovede spent ser på deg som om ventet noen skitne triks, og deretter slår fast at er ennå ikke klar for en slik alvorlig avgjørelse;
 2) uten forklaring, det overlater deg i stillhet, slamming døren;
 3) han umiddelbart lurt på hva du ikke liker dagens rolig og skyfri relasjoner og hvorfor, faktisk, så du trengte denne meningsløse stempel i passet.
 Eventuelle utviklingen i denne ånden gjør du tenker på oppførselen valgt, det gir deg i tvil; du anelse deg i person eller annen grunn det ikke passer eller på protest ligger noe mer, kanskje du bare ikke belaste vite om hans sanne intensjoner? Og likevel mange av vennene dine har lenge gift og har sett ned på de som fortsatt er i tvil eller forbli i ekteskapet. Fordi de er etterspurt, og mens du står på sidelinjen "levende" liv med hennes elskede mann, barn og andre familie gleder. Det virker som ingen spesielt ikke trenger enten hånden eller ditt hjerte. Så hva liker du å være?
 Først må du vurdere nøye hvorfor han er så redd for ekteskap. Det er mulig at han allerede har erfaring med et mislykket ekteskap, og nå er det optimale form for felles relasjoner - sivil ekteskap. Ingen tvil om du vil være vanskelig å bevise din valgte en som er i en annen, vellykket ekteskap - ikke et eventyr, med deg - det er ekte. I forkant av alvorlig arbeid og ditt engasjement bør danne en allianse med din tålmodighet. Hvis du kan oversette alle ulempene i proffene, kan du regne med et positivt resultat.
 Hvor verre hvis søte svarte at han var "ikke klar". Merk at "beredskap" som kanskje aldri kommer, og lignende unnskyldninger i de fleste tilfeller på grunn av frykt for å ta på seg for mye ansvar for en annen person og familien som helhet. Det hender at denne frykten er forklart på grunn av erfaring på dette feltet til ham eller hans nære venner. Uansett hva det var, den virkelige grunnen til din hittil skjult, og du kan være nødvendig evne til å bli forlovet personlig terapeut for å finne ut hva som er problemet. Og når problemet var "å bringe ut i" avtale med det er mye enklere. Det er bare hvis du virkelig trenger det mest risikable reise "gjennom bølgene til hans minne"? Generelt, hvis ingen stempel i passet du ikke føle deg trygg hvis du ubehagelig å tenke på at i fremtiden vil måtte forklare sine barn hvorfor du ikke er i offisielle forbindelser med sin far, er det mulig at du bør se etter en annen partner. 
 Vel, hvis en potensiell ektemann, i prinsippet, "ikke å" bare ikke ta noe for å akselerere prosessen, så bør du ta ham fast i hånden og føre til alteret. Verdifull hjelp i denne saken kan gi tett samarbeid med sine foreldre og gode relasjoner med venner. Saker er ikke så langt, ikke gi ham merke trykket fra "forsvarere av dine interesser." Ideal - for å ta en avgjørelse snart gikk bort. Ikke en lett oppgave, men gjennomførbart hvis traff bakken kjører med intelligens og subtile spill på hans stolthet og svakheter. Du er en ekte kvinne, må du jobbe!
 Kort sagt, betydningen av alle disse komplekse manipulasjon - helt overbevise ham om at ekteskapet mister du ikke det, men heller bare ødelagt. I noen tilfeller, ganske intim samtale nachystotu. Snakk med ham i detalj, forklare ham hvorfor det er så viktig for deg, kan du ringe ham tillit til at dine følelser for ham etter å registrere forholdet ikke endres til det verre. Bare flytte samtalen tilbake på sporet i dårlige tråder den med deg noe er galt, er det noe du ikke helt fornøyd. Kast bort fra hodet av slike "dekadent" tenkte: tross alt, ifølge statistikk, de fleste menn har noen tvil om ekteskapet. Dette er en vanlig foreteelse. Og ofte disse tvil bør fortsatt negative tidligere erfaringer.
 Tro meg, hvis han elsker deg av hele mitt hjerte, og du elsker det også, må situasjonen bli avgjort den beste måten, og du ikke bare nå den etterlengtede ring på ringfingeren, men sannsynligvis vil fornye din tro på den utvalgte som harmonisk ekteskap union av to kjærlige og glade mennesker.
 Vel, hvis det bare så praktisk, og det er ingen kjærlighet, da er spørsmålet, hvorfor du trenger det. Mange sier: "Jeg elsker ham." I dette tilfellet, jeg råde deg til å tenke to ganger, og hvis mye du elsker ham, eller du kan bare brukes og i noen tilfeller enda fornøyd med den gjeldende versjonen, og du rvetesya gift, bare for å bevise noe for noen.
 Vanligvis prøver å smette unna tilbudet bryllup løfter, gir mannen følgende argumenter.
 - Vi har fortsatt ung for ekteskap bånd. Vi har ingenting: verken leiligheten hans, ingen bil, ingen vellykket karriere
 - For bryllupet jeg har ikke nok penger. Dette er en viktig begivenhet at det er nødvendig å verdighet, ikke sant? Brudekjole, giftering med diamanter og en god bryllupsreise - alt koster penger. Vent litt, tjener jeg mer, og deretter bryllupet kan snakke
 - Ekteskapet er et svært viktig skritt, la oss komme til å ta det på alvor, kjenner hverandre litt bedre vente litt tid sammen. Vi er allerede veldig bra, vil det ikke, elskling? År etter to eller tre og sikkert snakke om bryllupet
 - Jeg trenger å forberede seg mentalt. Jeg er ikke klar. Egentlig, la oss bedre å ikke ta forhastede beslutninger
 Og senere i samme ånd. Vanligvis noen, selv de mest delikate, forsøk på å utsette diskusjonen om ekteskapet skal varsle deg. I utgangspunktet, hvis du både 18-20 år vi hastverk, kanskje ikke verdt det, ingen alvorlig grunn til å. Men hvis din alder er nærmer seg, si, 30 og dine relasjoner vare i flere år, er det på tide å møte den harde sannhet: mest sannsynlig, denne mannen bryllup marsjere du hører. Kanskje han bare er behagelig å leve. Det hender også at han ikke nekte å gifte seg bare litt ved omtale av hrustneet brudekjole og bryllupsreise. Men kjolen er kjøpt og inviterte gjester allerede bestilt middag i restauranten og brudgommen plutselig sier: "Kjære, jeg har ombestemt meg, tilgi. Jeg skjønte det ikke er verdig til deg, bye! "Kanskje han bare ikke stå i registeret kontoret, uten advarsel. Prøv å gjøre uten anger penger brukt på forberedelsene til bryllupet. La ham gå i fred til alle fire sider. Familieliv av en slik mann ville koste deg mye dyrere. Vil sjanse til å redde et ekteskap i lang tid. Og hvis den dukker opp igjen på din horisont, i alle fall ikke falle for smiger og forsikringer om kjærlighet - menneskets natur endres ikke, og han er bare prøver å bruke deg. Selvfølgelig kan følelsesmessig stress ikke unngås: det ødela så mange håp og planer! Men rozluchitsya med sine illusjoner og den første miljøforandring. For eksempel, hvile et sted i selskap med dine ugifte venner. Hvem vet, kanskje det er her du kan bli kjent med en mann, som trygt kan stole på i de vanskeligste øyeblikkene i livet som ønsker å dele med deg glede og sorg. Husk at du nå er fri, du har andre, flere muligheter, men prøv å unngå tidligere feil. Det er en god ordtak: alt som skjer - til det bedre!
 Forresten, to typiske historien om et internettforum nettopp om dette emnet. Les dem og gjøre konklusjoner for seg selv.
 Catherine D. - Med sin stemme, møter jeg 8 år. Og tenk over år for meg minst et ord av livet sammen sa! Først trodde jeg, vel, fortsatt ung, bør det bli stout, vokse opp, men hvor mye du kan vokse? Det mest irriterende ting er at når jeg begynner å snakke om bryllupet selv, som svar hører bare: å leve noe annet sted, pengene var ikke nok. Foreldrene mine ga meg en to-roms leilighet og hjalp reparasjon finish, og han spurte aldri hvordan ting er der. Han har en sang: borgerlig ekteskap og sørg for å bo hos sine foreldre på en annen måte. Beklager at jeg ikke er en tosk, ikke røyker, ikke drikker, ikke gå desperat og må heve dette problemet - du kan forestille deg at jeg tar meg selv uprashyvayu gift. Fra barndomsdrøm av en vakker setning, noe som betyr at generelt noen forslag jeg sannsynligvis ikke vente. Noen ganger også onde er at åtte år bortkastet, og jeg liker en tosk, alle trodde og håpet. Vet ikke hva jeg skal gjøre, og - selv om ulven hyl.
 Svetik. - Problemet er veldig kjent. Jeg er 26 år gammel, et år siden kuttet relasjoner som har vært i mine tre og et halvt år. Sant nok, vi lever sammen (på grunn av religion og familie). Han har aldri tenkt på å gifte seg, og alle våre felles venner en etter en spilt et bryllup, jeg satt på dem og fornærme meg bare kvalte. Han holdt meg underholdt unnskyldninger: han sa at det ikke er penger til ekteskap, ekteskap - er tull og hull, og mye av. Jeg vet ikke forestille meg hva jeg skal gjøre, og bestemte seg for å sjekke det. Tok og sa at hun var gravid. Han roznervuvavsya! Så begynte han å tenke på døden og generelt ser ut på. Kort sagt, han endelig foreslått å avbryte svangerskapet. Jeg selv hjertet nesten stoppet av disse ordene, var jeg på randen av hysteri han da, selvfølgelig, be om tilgivelse, og sa han ville selge sin bil (denne gamle maskinen) og gjøre bryllupet. Ja, nå! Jeg også, prins på en hvit kosakker om jeg er så dum og forferdelig, dukket opp fra ingensteds, og han er raus, hero-frigjører, som er min kone. Jeg er en normal, ung og vakker jente, og fans, var jeg alltid havet! Generelt, bestemte jeg at selv om jeg elsker ham, men han gikk ikke til helvete med det, til slutt, til helvete med brukt av dette livet - ikke det livet jeg har gått Og vet du hva? Jeg er nå veldig glad - frihet har åpnet en ny verden for meg. På Internett, møtte jeg en fyr, han 28 år gammel, han er smart, hyggelig og søt. Så, etter tre måneder han fortalte meg at han begynte å snakke om ekteskap og familie !! Hvor fint var den første til å føle nødvendig og elsket en kvinne! Jenter og slippe deg som ikke setter pris på deg! Regelen bør være en ting: du - det beste, vakreste og verdig all men mannen som ikke forstår - tosk. Og at du trengte disse idioter? Du fortjener å ha deg gift. Ja, så som så og fortell meg! Ikke gå i den negative - fortsette å leve!  
Яндекс.Метрика