Er det mulig å lykkes gifte seg med en utlending?

 Samt gifte seg med en utlending?
 Før de bestemmer seg for å gifte seg med en utlending, du bør minst kort, for å bli kjent med landet, som ønsker å leve. Deretter komme i kontakt med veletablert byrå, og ikke prøve på egen hånd å finne noen på Internett - er ukjent hvem narveshsya, og det er noen form for garanti. Reflektere fortrinnsvis mer eller mindre riktige bokstavene fordi du aldri virkelig ikke kan gjette hvilken side plutselig åpner du liker en mann. Det er derfor nødvendig å ha den såkalte fallback.

 Hva bør gjøres for å lykkes gifte seg med en utlending?


 Hvis du er fast bestemt på å gifte seg med en utlending, begynner å lære engelsk. Hvorfor engelsk? Først er det den mest vanlige, og for det andre, for å komme til Frankrike nesten umulig, det er nok for sine elegante og pene jenter. Det gjenstår - USA, Skandinavia, Tyskland, hvor vår nå mer enn nok.
 Den første avtalen er vanligvis gitt i som - eller Visa Waiver nøytralt land. Din jobb er å behage søkeren, og, selvfølgelig, ønskelig om han likte deg også. Prøve litt for å forstå hverandre, og det er derfor språket bør undervises på forhånd. Deretter, vanligvis for en lang tid og korrespondanse skal endelig den kommer til deg. Verdensomspennende tatt sette slektninger av brudgommen, og det er av foreldrene gjort et formelt forslag. I alle fall er det nødvendig å forlate landet når han ble gift.
 Italienerne må være forsiktig på to måter. Ikke glem at det er en skilsmisse kan bare skje med tillatelse fra paven, som allerede Affairs mangler, og han var ikke i en hast for å ta noens skilsmisse. Jeg kjenner mange par som lenge har hatt en venn av familien, og til og med barn i dem, men i år kan ikke en del med tidligere ektemann (kona).
 Det må tas i betraktning en ting, bør kontakte etaten etter 25 år, selv om du har tenkt å gå i tidlige 20. Utlendinger er ikke gift, har de tjue jente barn; for det andre, er det bedre å gå, med spesialitet og kjenne språket, så vil du unngå mange problemer. Fremfor alt, prøv å umiddelbart begynne å jobbe for å raskt få uavhengighet og ikke være avhengig av en mann. Selv før avreise fin utsikt over loven i det landet der stasjon.
 Og nå, for eksempel, vil tilby deg en to sanne historier.
 Historie først
 Kone - fra den russiske kjerneområde, folk - forretningsmann Dutch. De møttes på internett. Luck ledsaget dem i alle forhold er stor, og når organisatoriske spørsmål ble avgjort, krysset hun grensen EU har status som en nasjonal tulipaner kone. Angivelig, er denne situasjonen ikke typisk fordi materiell rikdom i familien er godt over gjennomsnittet. Man kan til og med hevde at vår heltinne utrolig heldig - hun fikk klar i to luksusboliger og egen flere biler og i tillegg arbeid i virksomheten av hennes mann. Etter en stund lærte hun språket og fått noen uavhengighet fra sin mann, som er garantert av lovene i Vesten. Ikke tapt og Hollenderen, fordi det var en veldig grei jente og god kone. Det er imidlertid ett "men" - nå en kvinnes liv renner gjennom streng tidsplan. Nederlenderne er kjent for sin delikatesse minst tyskerne. Pre-planlagt ikke bare mottak, shopping, mat, basseng, men å besøke venner, og til og med intimitet. Alt dette er fryktelig kjedelig opprørsk sjel russiske folk. Ser ut av dette fangenskapet i høytiden, besøker vår heltinne ikke Canaries og ikke fra Genoa og innfødte Ural byen, bærer gaver til sine kjære, lykkelig forutse det uventede, oppriktig kommunikasjon. Det bør bemerkes, til tross grepet av hans "ekteskapelig daglig rutine," den endelige flytte til Russland ikke kommer. Vi ønsker å fortsette henne alt var trygt. 
 Historie venn
 På jakt etter "ekte mann" russiske jenta Oksana stoppet i Italia. Etter en lang korrespondanse via e-post, fikk hun fra henne, vel, forlovet heter Silvio besøke hans store hjem, har utstedt visum raskt samlet mine poser og snart foten hennes rørte fortauet av den vakre byen Firenze. Forresten, i tillegg til bagasjen, hadde med seg to diplomer Oksana (juridisk og økonomisk). Silvio spurte henne for en stund bare begynner å leve sammen og er vant til og verdsette hverandre vil være et bryllup. Tenker Oksana avtalt, spesielt oppgaven å mestre språket til å finne arbeid i en av sine spesialiteter, har det ennå ikke oppfylt. Et par uker hun sa ja til forslaget og brudgommen å jobbe som servitør på en kafé en av hans arabiske venn som heter Ahmed. Fire måneder Oksana jobbet for Ahmed og bodde i et hus Silvio. Dommer hele tiden i reiser til arbeid, og de er sjelden sett, noe som resulterer Oksana angst og tristhet sterk. Når Silvio zayavyvsya hjem ikke én, men to drunken venner også, italienere, og entydig forslag Oksana. Fryktelig fornærmet ektefelle utsatt inntrengere og gjort en skandale kandidat menn som, uten engang å prøve å rettferdiggjøre det som svar på god beat. Da Silvio klart antydet at Oksana trenger det så billig som hushjelper og objekt å elske komfort. Bryllup i hans planer ikke inkludert. I konklusjonen, Silvio rådet Oksana å kaste det hele inn i den nærmeste søppel diplomer og fortsette å jobbe som servitør og "renere hjemme", og deretter til venstre i en ukjent retning. 3 dager etter den uheldige episoden av russerne endte visum, så hun umiddelbart gikk til flyplassen for billett. Oksana returnert til Russland og ikke vurdere utenlandske kandidater som mulige beilere. 

 Hva andre ulemper og vanskeligheter venter russiske bruder i utlandet?
 De viktigste kravene presentert for hennes mann flyttet til et annet land jenter, mye som et krav til lokale menn, men blant dem er det bestemt:
? Utlendinger tenker er svært forskjellig fra de standarder vedtatt i Russland, så noen ganger selv med dem og snakke noe egentlig ikke om det;
? de fleste utlendinger "klemt" i følelser og doling ut ros;
? svært lite romantikk;
? språkbarrieren gjør det svært vanskelig ekte uttrykk for tanker og følelser (spesielt i starten);
? utenlandske menn har en tendens ærbødige holdning til penger, i motsetning til våre landsmenn, de finner hver krone brukt "og sjelden godkjenne uforutsette utgifter.
 Eller kanskje ikke alltid tilfelle bare på menn?
 Gjerne, når det er en lykkelig kjærlighetshistorie, spiller det egentlig ingen rolle hvem hennes helt, russisk eller utlending - den ekte følelsen likegyldig til geografi Men hva er bemerkelsesverdig: for mange kvinner setning som visstnok utdødd i, ekte menn er normal unnskyldning. Og vanligvis har de en tendens til ikke å inngå en allianse med en mann og landet. Det er klart at under samme bruker som tvilsomme påskudd at i alt menn drikker, slå sine koner, og så videre. Mr. mellomtiden, personer med visse funksjonshemninger er overalt, og kvinner som er villige til å bli et offer psykologisk, vil finne en plageånder i alle land. Da vil de fortelle sine venner at «alle meningsmålingene, de britiske - snobbene, så mannen min nettopp en slik" eller at "alle franske forferdelig skjørtejeger, så mannen min forråder meg." Men dette er en typisk tendens til å generalisere.
 Hvis vi snakker om hvordan ekteskapet med russiske jenter er utlendinger, det conductress om emnet av en berømt internasjonale ekteskap byrå subtilt og vittig bemerket: "For en utlending gift i russisk - er en flott måte å kjøpe en ny bil for prisen av gamle."
 Du kan ikke si at alle utenlandske mislykkede ekteskap. Jeg personlig kjenner mange svært vellykket. En av mine venner, som nettopp giftet seg en utlending kom til å bo i. Som mor til to barn, spørsmålet om hvordan hennes sak i familien, sa: "Det virker som det er jeg ventet hele mitt liv."
 Mye avhenger fortsatt på akkurat det du ønsker. Det er én ting hvis du bare ønsker å være en kone og du er lykkelige liv uten offisielle arbeid: du gjør baby, matlaging, slette ushyvayetesya huset. En annen ting, hvis du mener at det ikke kan utøve sine ferdigheter og evner, og det du venter på en slik intelligent og uvanlig. Mens dette kan skje. Det er et alternativ når du drømmer går, fortsatt mye allikevel med noen, bare for å rydde vekk. Her i denne utførelsen, vil sjansene for et godt liv holde minimum.
 Uansett, kan unnlate å gifte seg overalt. Hvis du for eksempel bor i Moskva eller St. Petersburg, og militær mannen du en gang og du blir tvunget til å forlate på grunn av sin nye avtale, Gud vet hvilket hull du vil trenge mye styrke og mot. Tristhet, sorg du vil snedat. Ikke vær - hvis mannen for deg mer enn noen andre i verden.  
Bor du sammen før ekteskapet

 Sørg for å ha en sivil ekteskap? Fordeler og ulemper med borgerlig ekteskap
 Det er etablert oppfatning at menn foretrekker borgerlig ekteskap som tradisjonelt redd for å miste sin uavhengighet. Kvinner trenger også et stempel i passet for å føle seg trygg. Hva egentlig? Og vil ha en sjanse til å passere en borgerlig vielse i en kategori offisielt bekreftet?
 Sivil ekteskap først dukket opp på scenen i Nederland relasjoner Artikler XVI århundre, det var veien ut av en delikat situasjon når bruden og brudgommen tilhører ulike trossamfunn. Forresten, disse foreningene legitimert makt. I dag det motsatte - ekteskap ikke er definert myndighet, selv etter vielsen er ansett som en borgerlig ekteskap. I vanlig språkbruk i dette konseptet føre samliv og vedlikehold av felles husholdning uten ekteskap. Dersom ekteskapet ikke er registrert, er det riktig å kalle selve ekteskapet, og at han blir mer og mer populært de siste årene. Nå er det vanskelig å finne et par som ville ha vurdert det før du går til registraren ville være bra for en stund bare for å leve sammen og se på hverandre.
 Selvfølgelig, det viktigste slagord av sivile ekteskap - "vente - vi får se." Jeg lurer på hva min utvalgte i hjemmet? Og vi skal leve godt sammen? Vanligvis følgende betraktninger guidet potensialet mann og kone bestemmer seg for å leve sammen. Hvis det vil, så vi vil fortsette å leve sammen, formalisere forholdet offisielt ikke fungere - fredelig fraværende uten krangel og bebreidelser. På den enorme populariteten til dette alternativet talende familie plassering statistikk i Den europeiske union. Ifølge dem, i 2007, én av fem mennesker i Europa hadde blitt født utenfor ekteskapet tjenestemann. Ledende stillinger okkupert Island, Sverige, Norge og Estland. Og, for eksempel i Frankrike, har bare en fjerdedel av kvinner under 35 år med ekteskap et pass stempel.
 Her er hva du ikke bør gjøre i en borgerlig ekteskap, er det å få barn. Hvis du er villig til å få et barn, noe som kan være hindringer for ekteskap? Hvis en ung person selv mens du venter på en baby er ikke lett raskere til registrar, og sikkert han ikke ønsker barnet, og generelt når som helst kan forsvinne. Men en venn av meg hadde en baby i en borgerlig ekteskap. Den unge mannen bare ivrig etter å gifte seg og spurte foreldrene til å overtale uregjerlig jente. Da jeg spurte hvorfor hun ikke ønsket å gifte seg med ham, kjente rolig sa: "Hvorfor, så la? "Å si at jeg var overrasket over det ikke si.
 Det er klart at et slikt forhold (som, ja, noen andre) har sine gode fordeler og ulemper å vurdere.
 Fordelene med borgerlig ekteskap inkluderer:
 a) den relative frihet og uavhengighet. Borgerlig ekteskap er fortsatt ikke pålegge en slik alvorlig forpliktelse, som en offisiell. Kunnskapen om at i morgen kan du radikalt endre livet ditt, gir en psykologisk uavhengighet frigjørende og internt;
 b) muligheten til ikke bare å teste styrken av sine følelser, men også sjekke om den samme ideen begge parter Union av normer og regler for atferd i hverdagen. Borgerlig ekteskap er en slags forberedende stadium før den offisielle ekteskapet. Jenter går ofte på et skjema relasjoner uten å være sikker på å ende i å velge en partner;
 c) muligheten for å gjøre skilsmisse lettere (uten den ofte utmattende prosessen skilsmisse og alt som er forbundet med det).
 På nedsiden sivile ekteskap inkluderer:
 a) De viktigste motto borgerlig ekteskap, "hva kom fra det og gå". På den annen side, dersom ekteskapet varte mer enn et år eller to, har du sannsynligvis kjøpt noen ting sammen, og kanskje allerede født barn. Angående avsnitt i fellesskap kjøpt eiendom eller annen måte enig, selvfølgelig mulig, men som beløp måles oppdrett en av ektefellene? I avskjed, forlot han med ingenting, han gjorde ikke bare arbeid, ikke har tjent penger i det generelle budsjettet. Siden dette er ofte kvinnen, kan det konkluderes med at ekteskapet er faktisk disenfranchised, mens kvinners rettigheter, som består i offisielt registrert ekteskap (og løsøre), er beskyttet av lov. Så mye er avhengig av generøsitet av partner, som, men når det kommer til penger ofte kan ikke telle. Og derfor kan ikke gjøre uten ubehagelige øyeblikk. Of course, i andre tilfeller løse eiendomskrav kan bare vise dem ikke ved Family Code, og Civil Code. Hvis du har levd i et ekteskap i minst tre år, har du rett til halvparten i fellesskap kjøpt eiendom (for å bevise at de har kjøpt sammen!). Hvis du allerede har et barn, alt som tilhører ham, vugger, barnevogner, klær, leker forbli i den forelderen som barnet vil leve; b) situasjoner og alle typer ulykker som kan føre til svært ubehagelige situasjoner. Et eksempel fra virkeligheten: mann og kvinne i ekteskapet levde ca 10 år, kjøpte en leilighet og bil, bygget en hytte, brakte barn. Her mann dør. På planen kommer til dette var i skyggen av kona til den avdøde, ser det han aldri klart å skille seg av med det! All eiendom har blitt innredet til en mann, og hun var hans legitim arving, og sedvanerett kone og barn ble igjen med ingenting. Og slike saker er ikke så sjelden. Stat ikke er part i ekteskapet, må dette bli husket. Selvfølgelig, det er familie fagforeninger der partnere er så trygg i hverandre og styrken av sine følelser, som ikke krever offisielle forsterkning av relasjoner. Denne innkvarteringen for dem - en prinsippsak. Dessverre, bare et stempel i passet garantier fra alle slags ubehagelige hendelser og tap og, kaller loven kan beskytte barn hvis det er en vanskelig situasjon. Men generelt, folk som velger å leve i et borgerlig ekteskap, sier de ikke er klar for et seriøst forhold offisielle og bare ønsker å sjekke dine følelser til partneren din. Hva betyr det: en uvilje mot å ta alvorlig ansvar, eller alternativt et mer kritisk tilnærming til byggingen av familien? Som det er paradoksalt, og hva med den andre. 
 På den ene siden, den offisielle ekteskap pålegger alltid en rekke forpliktelser knyttet til lovlig opphold under ett tak og oppdrett. En filing for skilsmisse etter mange års ekteskap - er alltid et kompromiss avtale, uten noe som er nødvendig prosessen delen av barn og eiendom i retten. Dette vil bidra til å unngå dette forholdet ikke er registrert i registeret kontoret. Er det vanskelig å forlate en partner i en uregistrert ekteskap, etter å bestemme all eiendom og andre problemer minnelighet?
 På den annen side, innvendig er det frihet i uformelle relasjoner er ikke alltid ledsaget av betydelige "innrømmelser". Ofte en modell forhold i slike familier så nær offisielle ekteskap når folk prøver å følge de samme "regler" som er etablert i "ekte" familieliv. De kaller hverandre ikke bare som mann og kone. De bare inne nyter følelsen av uavhengighet fra ekteskapet, men det betyr ikke rede til å avslutte forholdet til enhver tid. Tvert imot, disse relasjonene ofte ender i ekteskap.
 Det er en annen, "tredjepart" borgerlig ekteskap - for midlertidig samboerskap med sikte på å løse eventuelle problemer løsøre. Disse omfatter bolig eller penger vanskeligheter, behovet for hjelp i opplæring av barn til seksuelle og sosiale relasjoner, etc. Disse målene lett bli kalt egoistisk, men noen ganger de er i stand til lang sement forholdet til gjensidig nytte partnere. Dersom begge parter er fornøyd, så hvorfor ikke dra nytte av denne muligheten. Det er viktig at tiden avstanden mellom paret ikke vises fiendtlig fiendtlighet, kan det forårsake alvorlig skade på fremtidige liv av begge.
 Den mest uforsonlig holdning til borgerlig ekteskap eldre generasjon. Unge foreldre om sin motstand mot så argumentere: "I vår tid, er dette ikke tillatt! "; "Å opptre i et forhold utenfor ekteskapet - så ikke ha noen ære, ingen samvittighet! »
 Hvordan å krangle med sine foreldre, er det bedre å prøve, etter veiing av fordeler og ulemper, og komme til en fornuftig løsning på spørsmålet, gjensidig og svært oppriktig.  
Яндекс.Метрика