Når det er nødvendig å utarbeide en ekteskapskontrakt

 I noen tilfeller utgjøre en ekteskapskontrakt?
 Hvis du er ung og du både praktisk talt ingenting, da, grunnen til dere, og ekteskapskontrakten du ikke trenger. Men vi skal ikke glemme at registreringen av ekteskapet - en endring i den juridiske statusen til begge deler. En ekteskapskontrakt kan konkludere med at en gang gifte personer og personer som har bodd i den på ubestemt tid, er det ingen begrensninger. Viktigst, er en slik kontrakt gyldig og relasjonene som bare kan oppstå i fremtiden. I de fleste tilfeller er ekteskapskontrakten par som er over 35-40 år eller mer. De er "på føttene", de har noe å dele, men de ønsker å beskytte seg i tilfelle skilsmisse eller andre overraskelser.
 I ekteskapskontrakten ektefellene kan bestemme sine rettigheter og plikter delte familiens utgifter og gi gjensidig fengselsforhold. Tenk deg at din mann har vært svært gjerrig, for å si klart og du er i dekretet og, selvfølgelig, vil ingen penger får. Ikke spør til deg hver gang i tights eller bleier. Penger han vil, men hvor ofte har du å lytte til hva de sier, "Jeg sparer til å kjøpe en hytte, og du bruker" og så videre. N. I ekteskapskontrakten må fastsette at noen vil få eiendommen i tilfelle skilsmisse.
 Kontrakten kan være nødvendig hvis bruden er svært velstående foreldre som, for eksempel, kjøpte hun en leilighet, men jeg tror de har nok intelligens til å trekke hennes døtre navn.
 Hvis du brudgommen gir bilen et bryllup, er det ønskelig at han hadde et stipend, som ville bli lagt merke til at han ga deg en bil, og dette er ikke i fellesskap kjøpt eiendom. Det samme gjelder for smykker kjøpt og donert til bryllupet.
 Vurdere en annen situasjon. Årene går, har mannen din vært i virksomhet vellykket, du utdanne barn. Du har ikke kjøpt en bil, en hytte, en mann sitt eget firma, eiendom, etc. Men plutselig - kjærlighet er, folk begynte å hevde at det er alt fordi du ikke fungerte. I retten vil du ha rett til halvparten, men at du, vil huset bli halvert eller firma?
 Vanligvis er ekteskapskontrakten inngått når en mann som har nådd en viss høyde, giftet seg med en gang, den leggy blonde. Her diskuteres alt, selv til ham at hvem som helst kan endre og hva sanksjoner vil følge dette. Fastsette og sikre den tidligere familien, hvis uventede dødsfallet til hennes mann.
 En lignende avtale er gjort når en velstående kvinne i alderen menn er en ung mann. Det er riktig, ingen ønsker å bo i den gamle naken og barbent.
 Så selv bestemme om du trenger en ekteskapskontrakt eller ikke.
 Jeg har et par kjent at selv før bryllupet bestemte seg for å kjøpe en leilighet sammen. Noen del av pengene de har samlet sammen, men de fleste av måtte låne. Da de trakk opp leiligheten, spurte jeg: "Og hvilke betingelser du søker? "De tok det til null syklus. En ung mann en eller annen måte fornærmet svarte at, selvfølgelig, i like store deler. Jeg ble overrasket og spurte hvorfor kontrakten er ikke på grunn av egenkapitalen hver. Det jeg ble fortalt at de sier, hvordan kan du ikke stole på hverandre hvis de har samlet seg for å gifte seg. Da hun dro til utlandet, og han betalte all gjeld. Etter den tid kom hun hjem levering, men på den tiden av separasjon følelse sunket, bryllup rozladnalasya.
 De resterende spørsmålet er hvordan å dele leiligheten. Hun gjorde det for mindre enn en tredjedel, mens divisjonen fikk nesten halvparten. Det er det som fører til overdreven "edle" tillit i forretningsmessige forhold.  
Hvordan å etablere relasjoner med familiemann?

 Få tilgang til en ny familie? Du giftet seg, hvordan å etablere relasjoner med familie og mann foreldre?
 Selv i din egen familie var det konflikter, det samme kan forventes i huset til sin mann. Du bør rolig behandle den første dagen blir gjenstand for oppmerksomhet. Dette er naturlig. I din egen familie én vei, og det nye - annerledes. Dette betyr ikke at noen bedre, noen dårligere, det er bare en annen holdning til livet problemer.
 I min familie siste pengene kunne komme og gå på kino og deretter min fan sa her får betalt, så vi går på kino. Han bodde alene og brukes til å telle noe galt i sin uttalelse der. Ta denne atferden for gitt og du vil unngå mange problemer. Aldri fortelle en ny familie: "Men vi hadde tatt feil." Så lenge du lever med manns foreldre, må vi ta de regler som de bor.
 Prøv å være forsiktige i sin vurdering og dens slektninger. Hvis du skjelle hans så til tider kan han si de er og syaki, du selv sa det. Og det samme kan være vilkårlig misfornøyd med sine slektninger, men ikke Gud gi deg støtte det, du umiddelbart bli skyldig.
 Den nye familien for deg også, er det showdown, og krangler, men du bør ikke ta parti. De krangler og fem minutter senere alt glemt, og igjen vil du være skyldig.
 Ikke forstyrr familie mann å gifte seg, skilsmisse og annen unyttig likevel, bare bli dårlig. Du kan si at du ikke kan krype inn i virksomheten.
 Hvis foreldrene er eldre og lever på en pensjon, og det hjelper folk, forby ham å gjøre det, og ikke forstyrre. Over tid, foreldrene dine også blitt eldre, og de kan trenge din hjelp.
 Det gjenstår å løse spørsmålet om hvordan ringe svigermor etter bryllupet. Selvfølgelig bestemmer her alle for seg selv. Datteren min prøvde den første gangen jeg ringte ikke. Så spurte hun hvordan jeg ville ha det ringte meg. Jeg sa ordene til det gamle ordtaket: "Selv om du kaller en pott, bare ikke satt i ovnen. Som du komfortabel, er kalt ". Hun tenkte, tenkte, og deretter en eller annen måte forsagt på telefonen hørtes ordet "mor". Siden da var problemet løst. Jeg bryr meg ikke, hun ringte meg, men å høre en innfødt og varm appell fortsatt fint.  
Gjest ekteskap. Fordeler og ulemper med ekteskap gjest

 Gjest ekteskap, forening eller tidsånden hvor fremtidige?
 Så har vi vurdert i detalj den tradisjonelle modellen ekteskap, Karakterisert ved at hoved fordeler og ulemper med borgerlig ekteskap. Men i dagens verden er det minst tre spesifikk variant av unionen mellom en mann og en kvinne;
 1) den såkalte felles ekteskap (andre navn - "svensk familie");
 2) åpent ekteskap;
 3) gjest ekteskap.
 Den siste formen for forholdet mest interessant i praksis, er det verdt å se på i noen detalj, men først la oss si kort om de to første.
 Felles ekteskap ("svensk familie") - Hvem tittelen indikerer familien, som består av ikke to, men flere likeverdige partnere (vanligvis 4 til 8,10, men noen ganger mer) for kvinner og menn. Dette fellesskapet er fulle frihet til seksuell omgang, deltakerne er solid økonomi og bør kombineres homogene interesser. Selv barn som dukker opp i denne uvanlige familieenheten, general! Hvert barn brakt opp av alle medlemmer av "kommunen", og noen ganger vanskelig å si nøyaktig hvem mennene han faller biologisk far. Denne situasjonen kan se ekstremt eksentrisk og sjokkerende, selv for en person med en tradisjonell forståelse av ekteskapet, men i virkeligheten er det bare en manifestasjon av "de andre" tilnærming til familiedannelse, "andre" sensualitet verdenssyn Stor fighter mot fordommer av hans tid Guy de Maupassant, for eksempel i sin historie "The Fly" gir eksempler på følsomhet, gavmildhet og godhet, som beskriver oppførselen til mennene i noen skikkelse felles ekteskap. 
 Til tross for sin andre, "geografiske" navn, er dette ekteskapet finnes ikke bare i Sverige.
 Åpent ekteskap. Alfa og Omega of the Union - sex, eller snarere deres frihet. Hver ektefelle ikke bare tillater, men sallam fangst og partneren din seksuelle relasjoner "på siden". Swingers - de mest kjente og mange representanter for denne formen for ekteskap. De er glade og alle saftige detaljer å diskutere med hverandre sine "utenomekteskapelige affærer" er villige til å dele sin tid partner, gjør gruppe sex, vanligvis for spesielle partier eller de såkalte "swingers festivaler", som noen ganger konvergerer på 50-100 parene.
 Gjest ekteskap. Fordeler og ulemper ved gjest ekteskap
 Det er en mening, sier tradisjonelle ekteskapet lenge blitt kompromittert, så er avlyst. Og dette synet mer enn 100 år! På spørsmål om hva det var han selv kompromittert, talsmenn for denne stillingen trygt si: "Muligheten for skilsmisse". Som viser seg å være hva det var. Når noe fundamentalt uoppløselig ekteskap, og paret hadde satt betydelig innsats for å glatte hjørner, rundt mange "fallgruver". Nå, om noe lang og fil for skilsmisse Forsvant viktigste incitament (faktisk, selv plikt) til å fungere på en. Det er allerede en av de filosofene i slutten av forrige århundre kunne si ekteskap (tradisjonell) oppfunnet for de to kategorier av mennesker - og den beste extra. "Ekstra" uansvarlige mennesker, de som ikke har noe imot å forlate på den første visningen av noen alvorlige problemer, og den "beste" - de som skal jobbe på deres avgjørelse, men ikke av tvang (alltid mulig på grunn av skilsmisse), og på grunn av indre overbevisning, raushet og andre sjeldne og verdig respekt personlige egenskaper. Men det er - blant annet og heller ikke så klart: å være gift med en "monster i kjødet" ikke være i stand til å forlate - forferdelig. Ja, fritt engasjere seg i tradisjonelle ekteskap "gammel stil" må ha den dypeste innsikt om ikke å vedta engel brutto menneskets natur og vaner av lavtliggende. Faktisk, vil ingen mann eller kvinne vise sin dårlige side show, tvert imot, de nøye skjule, spesielt under frieri nødvendig elementær klokskap. 
 I protest mot den tradisjonelle formen for ekteskap uunngåelig sammenvevd og boligproblemer. Det er ingen hemmelighet at det i dag, har spesielt russisk, realiteten bare en brøkdel av familier romslig hus. De fleste bor i små leiligheter, der totalt trengsel alle alltid ser den andre (s) ikke bare i sine fordeler, men mange, men alle feil. Ideelle mennesker, ærlig, ikke så mye. Hvordan kan du unngå innenlandske krangler, andre ulemper? Ofte kan du selv gå til et annet rom, bare fordi leiligheten er den eneste. Derfor er det, for eksempel, "naturlig friksjon": han ønsker å lytte til din favorittmusikk mens det på samme tid - se på TV-serien. Innrømmelser, og permanent, en av partene er uunngåelig, og hvis alle er i stand til å gi igjen og om igjen uten å holde (treffende Zoshchenko) i noen frekk sjel? Forhøyede følelser, dessverre, veldig raskt kommer til en slutt. Og paret, som i et bur, som ligger i sin egen lille leilighet, dyster og misfornøyde, alltid klar piggete ord streik hjem av sin partner, som inntil nylig de foretrekker å se gjennom rose-farget glass. 
 Det er fra disse, dessverre, for mange tusenvis av familier kjente problemer og ulemper utformet for å frata gjest ekteskap. På hvilken måte? I kontinuerlig samboerskap, det fjerner muligheten for en nasjonal konflikt og i mange år gir støtte for romantikk candy-buketnoho periode. Disse to punktene er uttrykt stor pluss gjest ekteskap. Vi kaller andre, men først forklare hva som utgjør et ekteskap med en slik uvanlig navn.
 Som gjest ekteskap hver partnerrelasjoner etter registreringen er levende i sin egen leilighet. Det er par fra tid til annen, men fortsatt ganske ofte, vanligvis på helligdager, helger og andre bruker-dager hver uke. De går til hverandres hjem med eller uten en overnatting, tilbringer ferier sammen, men er ikke vanlig husholdning. Slik ekteskap er nært forbundet felles interesser, inkludert åndelig natur. Vanligvis, hvis "gjøre parentes" sex, da ekteskapet kan defineres (selvfølgelig, i den mest gunstige, eksemplarisk tilfelle) selv som en form veldig nære, ekte vennskap mellom en mann og en kvinne basert på gjensidig respekt og tillit.
 Noen kaller den viktigste funksjonen gjest ekteskap frykter et stort ansvar, men dette er ikke alltid tilfelle. De fleste velger gjesten ekteskap bare beviser noe annet. For partnere finne spesielt ærlig bekymring for bevaring av varme, høy romantisk forhold i mange år, muligens for livet! Hvis begge er helt uavhengig og, si, kreative personligheter, som hemmer husholdning avhengighet, er deres nytte av denne formen for ekteskap selv svært rimelig.
 Et annet pluss gjeste ekteskap - noen personlig frihet. Min kone er ikke forpliktet til å bruke mye tid på komfyren for å mate sin mann tilbake fra jobb, og hennes mann trenger ikke å lage unnskyldninger om mulig forsinkelser kveld. Du kan bruke mye mer tid for seg selv, for sin virksomhet, hobby, arbeid. Noe av det som er nødvendig.
 Til slutt, fordelene omfatter finans frihet ektefeller. Hver tar sin egen beslutning om å kjøpe visse ting han trengte - den andre parten ikke tar dette ingen økonomisk deltakelse, eller i form av råd. I ekteskapskontrakten (hvis signert) du kan sikkert bli enige om en felles budsjett, men dette er sjelden gjort siden er urettferdig til partner som tjener mer.
 Nå for cons gjest ekteskap. Selvfølgelig gjør de det. Først av alt, er denne formen for ekteskap ikke bare for de som er ute etter i et forhold av direkte, daglig kontakt, oppløst i partner. Andre ulemper er noe relatert til barneoppdragelse.
 Mest barn ønsker å se sin mor og far sammen, og kan ikke forstå hvorfor foreldrene tilbringer så mye tid fra hverandre. Du må forsiktig og overbevisende forklare at dette ikke er bevis for at mor og far i en krangel eller ikke liker hverandre.
 Forresten, kan for barn med gjest form av ekteskap finnes betydelige fordeler. Vanligvis barnet bor vekselvis sammen med sin mor, da hennes far. Men sant foreldrenes kjærlighet er bare økende avstand
 Spørsmålet gjenstår: Hvem er en bedre og komfortabel gjeste ekteskap, en kvinne eller en mann? Jeg må si at den vanligste svaret: "definitivt en mann! "- Er tvilsom. Bare spør deg selv, for noen til å løse alle problemer husholdning (matlaging, renhold, etc.) og utfordrende noen, mann eller kvinne, mer utviklet "eiendomspronomen instinkt»? Faktisk viser det seg at de fleste ekteskap gjest på hånden og virkelig uavhengige unge kvinner med en selvstendig karakter. Holde den relative friheten de finne sosialt akseptabelt status for gifte kvinner.
 Som et resultat? Som han skrev i sin tid en berømt lege Osho: "I det siste var det ikke noe alternativ til familien, og da var det umulig å velge noe annet. Men dette bør ikke være i fremtiden. I fremtiden, til hver person muligheten velge fra et stort antall alternativer. Deretter hvert par vil være i stand til å skape et optimalt inngå avtaler, unik, unike, unike, forening for deg. Ikke ozyraytesya andre. Livet - det bare din ".  
Яндекс.Метрика