Hvordan Marry, da 30

 Hvordan å gifte seg etter 30?
 Du er 30 og du er ennå ikke gift, tenke på hva du skal gjøre bekymring kopaetes tillit. Hvordan å være? Vi vil prøve å hjelpe deg.
 Jeg forstår fullt ut at når du er tretti, du begynner å plage spørsmålet: "Når? Når? "Panic og ikke bekymre deg, men det er på tide å tenke. Først, tenk på hva du personlig må finne en livspartner. Hvis alle parter til å gjennomføre hjem innenfor fire vegger, så ingenting spesielt overraskende fordi ingen bruden vil ikke lede deg hjem.
 Det påvirker ofte mislykket første roman, etter som allerede redd for at noen skal tro. Men første kjærlighet sjelden ender i ekteskap. Kast bort alle de gamle favorittbilder fra hodet og fortelle seg selv at de har en så fantastisk og søt, var rett og slett verdiløs. Og dere alle kommer og du selv har en slik mann vil finne alle sjalu.
 Det finnes mange alternativer for hvor og hvordan du kan finne brudgommen. Først begynner å følge deres utseende, nyte en shaping, er det mulig å finne billig klubb. Sekund, ikke gråt og visste ikke teste om du vil introdusere noen, fordi du vet aldri hva som skjer. Kanskje du går med henne dømt på parallelle gater, men at du møter på gaten neppe fornøyd. Selv om alt kan skje. Og i det gamle ordtaket: "Ikke se for brudgommen og ser Matchmaker". God Matchmaker - big deal. Hun vet brudgommen, hans karakter, hans familie, igjen, vet familien din og deg, slik at den kan finne ut at dette paret vil. Tredje, gå på konserter, teater, besøke venner, sannsynligvis i deres menn er ugifte venner. Gi deg selv installasjon: "Jeg er ung, vakker, vellykket. Jeg har ennå ikke kommet ". Se rundt deg, kanskje noen har lenge besluttet sukk, og du ønsker ikke å legge merke bare fordi vant til det, som en venn, men han føler for deg ikke bare vennskap, og frykt for å miste enda denne kommunikasjonen. 
 En av min venn er ikke i stand til å gifte seg, eller til og med at søkerne ikke var. De er noe hun ikke liker. Når hun gikk på en forretningsreise og tilfeldigvis møtte en gammel venn. Da hun senere sa: "Vi plutselig så på hverandre med noen andre øyne, og innså at mye av det tapte." Når hjem, de snart gift og leve lykkelig i dag.
 Det er online. Ikke noe dårlig jeg ikke ser her. Og min sønn, og sønn av min venn giftet seg med en bekjent på internett. Det var der de fant sine ektefeller og deres koner glad. Ingen vil tvinge umiddelbart kjørt til dags dato, lystuytesya, prøv å bli kjent med hverandre. Hvis du er i tvil, da, hver by, faktisk en stor landsby - prøve å gi denne mannen litt hjelp. Du kan alltid finne noen som kjenner ham personlig hvis ikke, noen av hans kolleger eller venner. Hvis alt han snakket om seg selv, imidlertid, og du er interessert i det, samtykker til et møte. Selvfølgelig, å jag umiddelbart etter bokstaver er ikke veldig smart, men igjen, tror for hvor han satt en dato, ta en titt på den første langveis fra, lære en han kom eller ikke. Hvis noen er god tenker om hvorvidt riktig passform. Kort sagt, det er noe å tenke over.
 En ting til: hvis din gentleman lukter av alkohol, enda litt, og han inviterer deg til en kafé og bestilte alkohol igjen, deretter jage det riktig. Kan ikke seriøse folk kommer til det første møtet beruset. Et ord som er for motet, ikke ta hensyn til, det kan da livet er noe å frykte og "lå kragen." Og du trenger en alkoholiker?
 Der igjen, ekteskapet av selskapet. Jeg en gang snakket med regissøren av dette selskapet, og hun fortalte meg at de ofte slår til business menn ber det å finne en kone, ikke langbent jente dukke for publisering.
 Selv så mitt råd. Hvis uutholdelig ensomhet og seriøse dating alternativer er uttømt, føder barn. Deretter vil møte en mann som elsket deg, og barnet ditt vil elske. Barn har aldri vært et hinder for ekteskap, noen ganger vice versa.
 Min venn mann forsvant neste dag, han fikk vite at hun er gravid. Hun gråt, men barnet, selvfølgelig, til venstre. Det tok seks år, og plutselig samtaler med sin sønn begynte å få et navn "Onkel Sasha". Onkel Sasha sa onkel Sasha sa det. Kjæresten naturlig zahvylyuvalasya og begynte å stille spørsmål ved hva denne mystiske mannen som klynger seg til hennes baby. Det viste seg at han bor i samme hus etasjen over. Igjen, selv om naboen, og hvem vet hva han vil. Så, på en helg, møtte hun et sted å holde babyen, og mens låst døren til leiligheten, babyen spratt ut. Da hun kom ut, han stolt holdt hånden til en mann og sa: "Meet, mamma! Dette er onkel Sasha. " Atten måneder senere hadde de en datter. Gutten kalte sin far, og ikke alltid en far avtaler med et barn, det samme gjorde onkel Sasha.
 Så, kjære kvinner, gå for det og ikke sitte hjemme og venter en kjedelig dag skjebne.  
Hvordan å gifte seg etter 40?

 Du er over førti? Og du har fortsatt nezamuzhnem, ikke bekymre deg, håper vi at disse tipsene vil hjelpe deg å finne din sjelefrende.
 Med kort tid i arbeids kvinner sannsynlig å finne et nytt liv mer enn de som har pensjonert. Mitt råd, ikke rush å pensjonere seg. Når du befinner deg ikke i tilfeller du plutselig begynne å lytte hvor du trakk, kolnulo, vil gå til legene. Arbeid hjelper en person opphold: vi må ta vare på deg selv, du trenger ikke gå på jobb uflidd og Gud vet hvor kledd; vil prøve å fjerne fra ansiktet mitt, men bare spiste en sitron.
 Nå du er arbeidsledig, må være psykisk klar til å endre livet ditt, med andre ord, veldig mye vil.
 Ja, du har en dårlig opplevelse av et mislykket ekteskap, voksne barn som har sine egne liv. Er du ensom. Så ikke la ensomhet selv forbruker. Hvis du har råd til minst en liten tur, gå. Sjekk ut nettsiden Discover skrive hverandre, lære hvordan de hadde livet. Det kan være tilfeller uventede, viktigst, ikke mister dem, eller gå forbi forsinket men ekte lykke.
 Pensjonering er ikke en katastrofe hvis du lærer å styre sin tid ned. Det viser seg at du lett kan gå å besøke og ikke å tenke på at i morgen på jobb. Du kan gå til bassenget, som ikke var før tiden. Et teater, konserter? Mange kvinner, pensjonert, sa: "Dette er så kult. Jeg har nettopp begynt å leve. "
 En bekjent av meg, om senior sekundære år, jobbet i fabrikken tehotdele, ved siden av henne satt det en ung kvinne. Det var helt ny, så ofte adressert problemene i sin forskning nabo. Gradvis, til tross for aldersforskjellen, ble de venner. (I mitt personlige liv venn liksom ikke trene - og hun fødte 38 "for seg selv" barn.)
 Somehow splitter ny medarbeider slår til henne og sier: "Du vet, jeg har en billett til i morgen på konsert, men folk fortsatt returnert fra en forretningsreise og jeg skulle møte ham. Kan du gå i stedet for meg? "Hvorfor ikke, tenkte jeg venn, jeg er hundre år vil ikke gå, selv om provetryus. Og hun forlot. Naboer konsert var en hyggelig mann, fem år eldre enn henne, han snakket med henne og de gikk sammen. Så viste det seg at faren til den nyansatte, og hun fortalte meg om å se på ham til å sitte ved siden av en kvinne. Ved første forvirret han fordi begge sider satt det en kvinne, da valgte en som likte mer, og ikke tapt. Han var enkemann, barn hadde sin familie, så de bestemte seg for å bringe lykke og pappa. Ekteskapet var svært vellykket. Hun var 44 år gammel, og på 45 fødte hun et barn. Men som hun sier det: "Kanskje litt oppvarmet. Det er vanskelig allerede ". Men likevel leve, oppdra barn og lykkelig.
 Her er en annen, er ikke en oppdiktet historie, en liten bok, men sant.
 Familiar kvinne jeg giftet seg med en amerikaner og bor sammen med ham i det høye nord, hvor kaldt og ganske øde. Både veterinærer, motayutsya uendelige rundt nordspissen, gjør dyrene vaksinert og alle de andre. Kort sagt, husene er sjeldne. Barn i vinter sendt til hans foreldre, hvor varmere. Og nå denne kvinnen kom for å besøke mor. De fleste har levd i landsbyen og trolig var det den første av en lang reise, men det er veldig mye savnet av datteren. I min mann og datter-amerikansk stort hus, en rekke steder. Men det er på tide å gå til noen skogbruk, og har hatt dem venter. Huset er stort, og ingen rundt - hun var bare redd, og hun begynte å be om at hennes husholderske gjort enda et sted for fri, før de kommer. Fant henne eldre enkemann, som måtte vaske huset i orden. Hun flyttet til hans barn gikk om sin virksomhet.
 Jeg må si at hun ikke forsto et ord på engelsk, og han - på russisk. En måned eller seks barn og gikk tilbake for å plukke opp moren. Kom, den amerikanske begynte å snakke med barna, og den stakkars kvinnen ser at de begynte å påta seg mye latter. Til slutt, datter overføres, spør eieren dem for mors armer. Mor kom hjem, skjønte hva det holder? Datteren der, barnebarn, også handler om en familie vil være det andre barnet, og hun vil fortsatt være rundt. I landsbyen hun i utgangspunktet ikke trodde, sier de, også, gift 60 år, og dette kan ikke være! Samlet, venstre, giftet seg. Om hvordan hun prøvde å bringe det egne regler, kan du skrive en roman. Det er der og ordnet hagen og bestemte seg for å heve kyllinger, men folk kunne ikke forstå hvorfor de gjør seg selv, hvis du kan kjøpe. Men begge er vant til et nytt hjem, snakker engelsk med en blanding av russisk og forstå hverandre.
 Jeg vet en annen kvinne pensjonist. Hun var i år er 80 og 6 år siden hun giftet seg. Denne kvinnen og hennes venn var ikke som kjedelig domosidstvo, og de har organisert en klubb av pensjonister. Det ble besluttet å møte noen som har et romslig område for å ta med litt drikke te om gangen. Te tar vertinne, og lagt til sine hjemme kaker eller informasjonskapsler når de kommer ut. Spørsmålet oppsto: Hvem å invitere? Det bør være minst noen "menn" til å engasjere seg i samfunnet mer interessant. De begynte å huske hvem som er kjente enkemenn eller skilt for lenge siden, porozpytuvaly venner. Fant disse og sende dem en invitasjon. Først kom en sky, så var det andre. Disse "sitter" de tilbakekalte sin ungdom, fortalte interessante tilfeller av livet, lytte til musikk, lese en av hans dikt, noen ganger bare snakker om hva som helst. Det er der min venn og fant mannen, ikke bare det. Alle ønsker å varme og deltakelse. Klubben opererer nå.
 Gifte seg til enhver tid, du bare ønsker å elske livet og ikke gi etter for fortvilelse. Fortsette, kjære kvinner og gråte gjester i bryllupet!  
Яндекс.Метрика