Hvordan bli venner med en mann barn fra et tidligere ekteskap?

 Barnet er et barn, du har sett ham, så du trenger for å få venner. Hvordan være en god stemor?
 Du og din forlovede kan godt være ditt barn. Barnet ditt har alltid levd med deg. Og barnet bruden på grunn av noen omstendigheter også leve med ham. Barnet kan være noen av dere. Men før eller senere arrangere sitt personlige liv, og en ny familie kan forvente problemer. Barnet begynner også å bryte den vanlige stilen av livet: det var noen krav nå ny pappa eller mamma satt andre. Noen ganger foreldre ikke engang finne tid i forveien for å forberede barnet for de kommende endringene. Men han er også medlem av familien, og det er nødvendig å informere om hendelsen, introdusere ham til en ny person. Min venn, Kate, fortalte meg at når hun var 11, ble hun sendt til sommerleiren. Retur datter, min mor møtte sin mann, som hun kjente, og kunngjorde at hun giftet seg med ham. Stefar behandlet henne godt, men de blir venner og har mislyktes. I Katie levetid igjen følelsen sveket henne.
 Når forholdet besluttet Introduser barnet ditt med sine utvalgte (valgt). La dem prydyvlyatsya hverandre og prøve å få venner. Hvis en mann elsker en kvinne, vil han elsker sitt barn, er det et aksiom. Barnløse kvinner er ofte vanskeligere å tilpasse seg for å jevne den treårige barnet. Hun rett og slett ingen erfaring. Ikke vær redd for at barnet vil ta bort tid som du kan bruke sammen, vil du naverstaete, hvis det kan være en annen liten mann. I kvinnenes favør krever at alle barn, gutter og noen ganger enda mer enn jenter.
 Hvis du gikk en tur sammen, og barnet begynte å handle opp, aldri rope på ham. I dette tilfellet vil det være rundt kritikk av motsatt side: ". Dette er alt på grunn av en annens tante eller andres onkel" Det er bedre å sitte foran babyen knebøy slik at øynene dine var på samme nivå, og spør: "Here we go, vi er rolig, grei onkel og tante, og du gråter. Tror du at folk vil tenke? »
 Barn er mye roligere oppfatte endringer i livet, hvis med dem for å diskutere det, kanskje det til og med må gjøres mer enn én gang. La barnet sier at han føler at han er bekymret for denne situasjonen. Hvis et barn brud, la din trolovede fortelle ham hvor stor de helbrede nå, som de tar vare, som de vil elske. Det samme gjelder for kvinner.
 Det faktum at alle bringe et nytt liv til dine minner, frykt, og noen ganger fantasy er å løse nye problemer, ikke nok fokus på personlige reaksjoner, er det nødvendig å tenke på reaksjonen til barnet. Nye foreldre er ofte så opptatt møblering sine liv, innsats i denne suksessen de ikke tenke på baby, hennes tanker og bekymringer, med tanke på at dette er det, familien, det allerede er, fordi familien er bare begynner å ta form! Et barn kan ikke plutselig glemme egen mor eller far (hvis de husker), kunne han ikke hjelpe å sammenligne dem med nye foreldre.
 Hvis det var en stemor, bør far tilbringer så mye tid sammen med barnet ditt, for at ikke inntrykk av at en ny tante overskygget alt og alle, og det så godt.
 Barnet må venne seg til den nye stemor (eller stefar), lære å stole på dem, mener at det er interessant for dem, og bare da nærmer ham med visse retningslinjer. Ikke spør først og eksemplarisk oppførsel. Barn vil passe deg mer enn en test. De vil gjøre alt for å få deg ut av deg selv og glad for å se hvordan du reagerer. Hvis du klarer å forstå motivene til et barn etter en stund mange former og du vil gradvis bli venner.
 Vi må være lurt å forstå utsette test ny familie, trenger barn ikke bare ønsker å oppleve stemor eller stefar, men sjekk ut den nye ekteskap av styrke.
 Barn har en tendens til å idealisere sine biologiske foreldre, slik at de kunne ikke hjelpe å sammenligne dem med en stefar eller stemor, og når den siste av noe bedre, de kommer gjennom denne smertefulle, indignert, men deres sinne er rettet mot foreldre forlot dem. De kan klamre seg til sin stemor, sier at suppa var deilig min mor og stefar gjør verre enn paven. Ikke prøv å bevise sine fordeler, bare forklare at alle er forskjellige, alle har styrker og svakheter, og vi må se hva en mann mer, gode eller dårlige.
 Selv oss voksne, er det vanskelig å bygge deres familieliv er ikke alltid så, og mens vi prystosuyemosya det går litt tid. Hva kan vi si om barn? De, som oss, er alle forskjellige, noen tilpasse seg lett, andre vanskeligere. Vær tålmodig, og hvis du streber etter, så alt går bra. I denne vanskelige perioden, og du kan fortelle barnet: "Ja, nå er det vanskelig, men vi må alle arbeide for å ha alt godt." Barna elsker det når du snakker med dem som voksne.
 Husk. Alle alltid noens barn
 P. Beaumarchais, den franske dramatikeren  
Hvordan å bekjenne sin kjærlighet fyr

 Hvordan fortelle gutten at jeg elsker ham


 Å innrømme eller ikke å innrømme ham til å elske? Pusjkins Tatyana Larina risikerte. Jeg skrev Love Eugene Onegin. Hva som kom ut av den, lese den hvis du ikke har lest. I disse dager, den første mannen til å skrive et kjærlighetsbrev - var enestående frekkhet!
 Hvis brevet har lenge blitt skrevet og Smoke lomme, gi. Etter det, mest sannsynlig, vil klare svar. Tross alt, vi ofte slitne og plaget av usikkerhet: Vi elsket eller ikke? Men hvor ofte angrer vi på at de har gjort. Så fortsatt ingen hast med å ta en beslutning. Tross alt, det er mange indirekte måter å vise ham at han vil likable. Det er ikke nødvendig å skrive eller snakke om sine følelser direkte til pannen! Og hvis du har gjort en beslutning, og ga en kjærlighet notat, ikke bjeffe opp for det. Det var ditt valg!
 Overraskende verden fungerer. Noen anerkjent i kjærlighet på papir med levende lys. Og så, etter et halvt århundre, disse brevene selger frø solgt for store penger! Hvem vet, kanskje brevet vil bli gjort når den dyreste mye av auksjonen. Hvis mottakeren ikke taper, selvfølgelig.
 Evige bokstaver. I dag uttrykker vi våre følelser i ånden av tiden - kort sms eller uttrykksikoner. Et par århundrer siden kjærlighetsbrev var annerledes. Det var en ekte kunst. Franske forfatteren Victor Hugo skrev femti år sin elskede (skuespiller Juliet Droué) 15 tusen bokstaver. Hun heller ikke skjul på sine følelser: "Jeg elsker deg, jeg elsker deg, min Victor; Jeg kan ikke gjenta det igjen og igjen, og som er vanskelig å forklare hva jeg føler. Jeg ser deg rundt det vakre rundt meg Men du er fortsatt perfekt "
 Om dikt. Elskere alltid ønsker å lage, skape. Kjærlighet - evig tema i litteraturen. Men livet er også evig tema. Hvor mange dikt, oder, sonetter, dikt komponert av den følelsen. Immortal Petrarca, Shakespeare, Goethe, Pushkin, Lermontov. Men like udødelige dikt og jenter. Dette er en annen sjanger av kjærlighet poesi. Disse diktene har våre mødre og bestemødre huske. Det er fortellinger, eventyr, sagn, en gang for lenge siden oppfunnet folk. En quatrain handler om jenters opplevelser av første kjærlighet. Denne slags kollektiv kreativitet jomfru. De inkluderer "vandrende" poesi. De vandrer fra den ene maskinen til en annen jomfru. Det er ikke du med Tsvetaeva, Akhmatova, selvfølgelig. Men hvordan de varme sjelen, de naive, primitive linjer! Du må føle noe i nærheten, kjære, svært lyse, jenteaktig.
 På blogger. I notatbøker med dikt, jenter fortsatt gi fødsels dagbøker. Hvorfor er det nødvendig? Å klage til ham, som en pute av gjengjeldt kjærlighet? Det er også nyttig. Men dens betydning er likevel ikke bare det. Jeg ønsker å forstå seg selv og verden som omgir deg. Er der og møte og avskjed, og forstå på et øyeblikk, og en vegg av mistillit. Selv blant de mest elsket! I bloggen kan du ta opp alt som du tror på deg selv, dine følelser, som arbeider med mennesker. Dette vil være din sannhet og din ærlighet fremover. I dagboken du tar deg selv som noe enestående, »skrev M. Prishvin.
 Ikke alt kan snakke selv nærmeste venn. Deretter skrive ned. Redd for at noen vil lese din bekjennelse? Ikke vær redd! Lese andres dagbøker - ikke bra! Dette eksklusjon sonen, mest intime plass. Hvis noen våget å gjøre - er hans feil. Du har ingenting å skamme seg over! Du ekte i sin dagbok. Kanskje vi bør være mer skamfull av oss selv som vi er i livet, ikke i dagbøkene. Hvor ofte spiller vi roller kle masker
? "Jeg åpnet lykke i deg selv forblir alltid vakker, natur, sol, frihet, hva du har i tankene. For dette er det nødvendig å beholde, og du vil finne deg selv. "
 Fra dagboken til Anne Frank  
Hva er kjærlighet

 Nyttige tips og triks for jenter


 Hvordan vet du hva jeg elsker? Tegn på kjærlighet?


 "Ikke se på hverandre og ser i samme retning - det er hva det vil si å elske."
 Antoine de Saint - Exupery
? Hva er det, kjærlighet? Dette er når "jorden under føttene ball summende" når du smiler hele verden når blomstrer mot alle vinter og frost. Elsker mennesker, noe som ligner på den fremmede. Han sier han føler, tenker, oppfører seg annerledes. Akkurat det samme utenomjordisk i stand til å forstå det.
 Du også lagt merke til i hans oppførsel noen rariteter? Kanskje de?
 • Du nysgjerrig på å vite alt om ham. Så hvis du hører noen snakke om det, du er i en hast navostryt ører.
 • Han elsker fantasy. Og du plutselig bestemte seg for å gjøre noe lesing på denne sjangeren. Alt som han liker, lik deg.
 • Når du ser det, du vet ikke hva jeg skal si, hvordan man skal oppføre seg, hva de skal gjøre med hendene. Som et resultat du blir ubehagelig, vanskelig, rødmer og senker hodet. Overraskende, som med andre gutter i gave av veltalenhet vil ikke forsvinne.
 • Noen ganger, for å tiltrekke seg oppmerksomhet, du kan plutselig høyt latter eller snakke.
 • Hva appetitt? Du trenger ikke fornærme engang lukte min bestemors paier? Og ensom bar av sjokolade på bordet. Du er ikke så "livsglede".
 • Hvordan ser jeg ut? Den mest kritiske spørsmålet. Skinnende hår, hvitt smil, lyse bluse, mote sko, ny pose og plutselig kvise på nesen. Dette kan ødelegge stemningen for en uke.
 • Hvis du snakket med ham litt om noe ubetydelig dag, natten, liggende i sengen, bla alt i hodet mitt, "og han så", "hva han sa", "hvorfor han sa '' hva han ville dette showet "flere spørsmål enn svar.
 • Du dør av kjærlighet til sin franske dronning Marguerite de Valois (aka Queen Margot) er ordene: "Jeg har hørt mange ganger om mennesker som dør av kjærlighet, men i mitt liv jeg ikke se at noen - noen av dem egentlig døde. " Så, alt ender lykkelig slutt.
 Kjærlighet og kjærlighet. Dette er et annet tema om som mange trodde. Hvordan skiller de?
 • Kontroller om kjærlighet, fremfor alt, tid. Forelsket sterkt minne! En kjærlighet flagrende som en sommerfugl. Men det er nødvendig å blåse en sterk vind, sommerfugler og bør proholov. Elsker zabыvchyva.
 • Avstand til ekte kjærlighet - ikke en hindring! For denne forstand er det ingen grenser, hav og andre kontinenter. Elskere er stadig behov for å se objektet av sine ømme følelser foran øynene mine.
 • Emosjonell kjærlighet, egoistisk, noen ganger lunefull, usikker og redd for ensomhet. Elsker å aldri gjøre en annen person eiendommen. Kjærlighet er alltid gratis, betyr det ikke holde en kjær på en kort bånd. Hun er alltid klar til å gi slipp, "Go! Hvis du vil være lykkelig, så er jeg glad jeg er! »
 • Til slutt, ekte kjærlighet - et sjeldent fenomen. Den virkelige underskuddet som Snøklokker i januar. Mange prøver å erstatte det med kjærlighet, vennskap, sex slutt kommer den forståelse at det ikke er det, ikke at noen av oss, men innerst inne venter på sin ekte kjærlighet og håper å finne en sjelefrende.
 I ungdomsårene, ofte vi opplever kjærlighet. I går en fyr fra en nabo verftet tok all din forstand, og nå kan du ikke leve uten de andre guttene nabogården. Det er normal tilstand! Ikke klandre deg selv i lettsindighet! Piler av Cupid så smarte, uforutsigbare og noen ganger farlige. Men uten dem, ville vi bare falmet
 Fire typer kjærlighet i gresk:
 "Eros" - fanget kjærlighet rettet mot objektet for kjærlighet;
 "Branch" - en bevisst kjærlighet, vennskap;
 "Storhэ" - søt kjærlighet i familiekretsen;
 "Agape" - love - offer.  
Яндекс.Метрика