Hvordan du finner ut hvor harmonisk familieliv

 For holdning under søvn kan bestemme hvordan du brukte dagen og hvordan du bor komfortabelt med sin andre halvdel.
 Family Circle kompass ikke ochertysh.
 Stanislaw Jerzy Leia,
 I offentlig vi alle - eksemplariske borgere og kjærlig kone. Og fraværende på en køye - og klatrer underbevissthet. Fortell meg i hvilken posisjon du er om natten, og jeg sier at du måtte gå gjennom dagen. Nei, poserer med "Kama Sutra" og andre kombinasjoner kjærlige kropper er ikke tatt hensyn til. Tenk deg som trekker alt er over, og du avslappet, tok i armene Morpheus. Hvordan du treffer ham på? Å forstå forholdet som følger, amerikansk psykolog
 Ellen Lederman laget en liste, som tydelig malt funksjoner co-sover individer.
 • Utenfor. Opp.
 Hva kroppen fortalte at de som krøllet opp med en spent og engstelig om. Jeg ønsker å skjule problemene. Hvis noen kommer inn i riket av søvn, pakket hodet - så redd hører fare. På ryggen med utstrakte hender ofte sove i perioder med letthet av å være, når sjelen fred og harmoni.
 Likevel, er du ikke alene i sengen. Hvis du raskatыvaetes hver kveld i forskjellige hjørner av sengen og komme tilbake til hverandre ryggen, betyr det beviser ikke at du sover og se Forstå dusj og fagforenings organer.
 Utenfor. Man sover på ryggen, den andre - på magen.
 Hva kroppen fortalt at hvis en mann liker å sove på magen, indikerer dette at hans Napoleons ambisjoner vinne hvis de ikke lærer å holde tilbake din halvdel og kunne ikke stå å forlate denne sengen. Folk som sover på ryggen, tålmodig, tolerant, men hvis de viser seg å eksplodere, så ingen vei tilbake.
 Utenfor. Én på siden, den andre - på magen.
 Som fortalte kroppen: den som sover på hans side, kan ikke bekymre deg: partner ganske godt utfyller det. Tar initiativ - den plukker opp din partner (sha) uten manifestasjon - den andre parten ikke vil la deg gå glipp av.
 Utenfor. Ett - på siden, den andre - på baksiden.
 Som fortalte kroppen, med slike par, viser statistikken at det er vanligvis den mest alvorlige friksjon. "Dorsal" trekker stadig teppet over seg selv på alle måter å gjøre narr av "lateral". Prøv å søke etter en felles plattform for å diskutere spørsmål som plager deg, sørg for å lytte til "integrert del", som om du ikke vil ha henne / ham til å drepe, prøv å forstå. Jeg elsker tilbake til deg ansikt.
 Utenfor. Begge ligge på ryggen.
 Som fortalte kroppen, hver av hundre elskere sikker på at det er bedre å vite at hvordan og hvor mange ganger gjør hjemme, i sengen, på jobb, noe annet sted. Totalt, voldsomme følelser, men ikke for lenge. De to lederne ikke gjør en dyne.
 Utenfor. Begge sove på magen.
 Som fortalte kjød, og her er foreningen av to pedants. Feil soschytыvayutsya, faste og vanlige "debriefing" grundig forstå. Hva om dette paret - lære å tilgi. Ditt motto bør være "ironi og synd." Prøv å ignorere feil favoritt selv gjennom tid.
 Utenfor. En sover på hans side, sammenbitte føtter. Andre - også på siden, men med en litt adskilte lemmer. Personer eller baken sammen - spiller ingen rolle (det samme gjelder for disse to stillinger).
 Som fortalte kroppen: den ene over den andre ikke bryr seg, ingen andre er tretyruye. Det synes å være i et forhold anarki hersker, men egentlig - det er en reell harmoni!
 Utenfor. Begge sover på siden av konsern føtter.
 Som fortalte kroppen: hver har sine egne vaner, deres funksjoner og rariteter. Vi må re-lære og tilpasse seg. Utvide "venn av hjertet" alle dine chips! Gi alt! Få tilbake med renter.
 Utenfor. Begge sove på din side, spre bena.
 Som sa legemet, til tross for fravær av eksterne følelser i dette par er i orden. Og det vil fortsatt være der - disse menneskene har ingen proprietær hemmelighet naskuchyvat hverandre. De er både rolig, tålmodig, har en følelse av humor.
 Utenfor. Sleeping, obiynyavshys og synkron knærne bøyd som skjeer i en boks.
 Som fortalte kroppen, men det er hun. Det samme, mytiske, kjærlighet med en stor bokstav. I intima sochetaetes deg hver sving. Jeg har familie modell. I ordene til psykolog Vladimir Levi, "Det viktigste foreldre - til å bule i en falt concavity en annen." Det viktigste - ikke mister dette miraklet og lagre, og gi ham hemmeligheten av sine barn.  
Hva man ønsker fra en kvinne

 På psykologi av menn til kvinner


 Takk for meg at jeg har deg

 Hva man ønsker?


 Hver kvinne ønsker hemmelighet å komme inn i hodet på sin utvalgte og lese alle hans tanker, og hvis det sier nei, betyr det at han - ikke hennes utvalgte, det er ikke en ekte kvinne eller er disingenuous.
 Slik at folk ønsker
 at det kjærtegnet. Det faktum at den mannlige halvparten av menneskeheten ikke krever seksuell "åpningsnummeret" - en myte. Spesielt når det kommer til menn førti. Reaksjonene er ikke de som var 10 og 20 år siden for å introdusere en glad til en tilstand av "beredskap nummer en" pen kvinne må prøve. Så ikke spart på gunst eller "før" eller "etter"!
 Nuance. I løpet av de første to eller tre minutter etter orgasme hos menn nedgang er spenning. I disse øyeblikkene av å berøre de erogene soner kan også være ubehagelig.
 en kvinne tilhørte hans manndom med interesse og hengivenhet. 95% av barn av Adam bekymre seg om størrelsen på sin kjerne Jade. Psykologer mener at denne forklaringen må søkes i det faktum at menn er stadig komparativ analyse - og i lateral projeksjon, det er, hvis du ser på den urinal medlem nabo, din virkelig spille i størrelse.
 Derfor menn reagerer svært følsomme for noen uoppmerksomhet og (Gud forby!) Forakt for sin skatt og bokstavelig talt blomstrer foran hvis dens skatter, sier komplimenter adresse. Det er derfor en mann oral sex blir sett på som det høyeste uttrykk for kjærlighet.
 Nuance. Engasjert i oral sex, unngå stillinger "kvinne under."
 bringe en kvinne nytelse. Jeg oppriktig ønsker! Men mangel på kunnskap, erfaring og innsikt seksuell noen ganger hindret ham å se det til slutt. Hva gjør jeg? Å utdanne og danne! Ikke symulyruyte orgasme i et forsøk på å ta den elskede ektemann. Føler Bare fortell ham hva han skal gjøre mot dere var bra. I slike tilfeller anbefaler ofte bruk av "speil-metoden" - du stryke henne mann som ønsker det kjærtegnet deg. Så uten å si alt vil være klart!
 at han var den eneste. Vel det uten kommentar! Sjelden mann går med på å dele sin favoritt kone med noen andre og ikke føle ubehag stund.
 regelmessig sex. Og med rette! Fordi mer "trening", jo bedre blir resultatet. I tillegg er vanlige intime liv - den beste forebygging av sykdommer i hannlige kjønnsorganer, inkludert prostata.
 Dame Initiative. Denne 999% gulldrømme menn - være i nåde av en kvinne å være svake, avhengige, underordnet. Allerede veldig sliten de være i form av en erobrer, spesielt hvis de må spille denne rollen og arbeidet. Så gi mye glede partneren din, bryte de vanlige stereotypier og plukke opp en pinne (innbilt eller ikke)! Denne "bryteren" lar både menn og kvinner helt fri seg fra byrden av hverdagslige følelser - fungerer bedre enn noen antidepressiva!
 I en komplisert og forvirrende verden av menns begjær er minst tre serier av motsetninger "de ikke vet hva de vil ha."
 • På den ene siden, folk ønsker å være (eller bli laget) seksuell giganten. Hver mann i live genetisk minne om forfedre som kaller sin egen som flere kvinner - for formering. På den andre - seksuelle gigantiske oppgaver er i strid med offentlige moral og fysiske evner av moderne menn. De er redd for å være ikke opp til pålydende!
 Hva du skal gjøre: berømme mannen for å forstørre hans evne til himmelen og være annerledes, spennende, mystisk.
 • På den ene siden, mannen ønsker hans elskede kone var "litt skjøge." For å vise mirakler i seng, ikke la følelsene kjøle seg ned. På den andre - menn ofte dele begrepet "familie" og "sex", med tanke på at den første bør gis beskjedne og respekt fruer, og den andre - frigjort prestinne av kjærlighet, klar til å oppfylle noen av sine luner.
 Hva du skal gjøre: rolle mesterlig kombinere verge av åren og kjærlig kurtisane. Aerobatics - roms glemme plikter husmor på kjøkkenet og for ikke å glemme rettigheter elskerinne.
 • På den ene siden, folk alltid ønsker spenning, varmet hans interesse og aktivitet. På den andre - han blir lei av voldelig syklus av nye opplevelser og søker stabilitet.
 Hva du skal gjøre: alternativ vilje til å eksperimentere seksuelt med perioder med ro.
 Hver person er unik. I denne mannen - er intet unntak. Kanskje i sitt hjerte et ønske, som du kan ikke engang gjette. Snakk hjerte til hjerte vil hjelpe deg å prikken «jeg». Til samtalen med din kjære ikke har en følelse av avhør, psykologer anbefaler følgende metode: første detaljene fortelle sin mann om sine egne ønsker, gjør dem - med hjelp, selvfølgelig. Da er det logisk å spørre, og det vil være en hemmelig måte fantasier.  
Hvorfor bryte opp ekteskap. Hva bør gjøres for å ekteskapet er ikke oppløst

 Hvorfor det var en skilsmisse? Hvorfor ekteskap brøt opp? Hvorfor ødelagt ekteskap?
 Av samme grunner som ekteskap bryter ned, revet på et tidspunkt alle trådene, og to personer i går ikke mыslyvshye liv uten hverandre, divergerer i forskjellige retninger, opplever alvorlig emosjonell nød. Hva har skjedd? Det var noen andre? Er var kjærlighet? Dette er selvfølgelig også være en vesentlig årsak til bruddet, men årsaken er ofte vår frykt.
 Frykt nummer én - En frykt for å bli avhengig av sin partner. Vi er alle redde for å miste kontroll over følelser, sin tid og personlige komfortsone. Vi er redd også gi enn å få, og derfor måle følelser og handlinger, gledelig den andre personen, til downright apoteker skalaer - bare ikke ville skifte oppmerksomhet og kjærlighet! Vi nøye beregne hvor mye for noen som har gjort og hva som måtte gi. Og denne frykten tyder på at vi har glemt hvordan man (eller kunne) stoler på sine representanter. Negative tidligere erfaringer og frykt for å bli avvist og forlatt igjen - det er som regel bak denne frykten.
 Ta en titt på dette problemet fra den andre siden. Er det så ille å være noe avhengig av menn? Er det vanskeligere fra din verdighet? Han er en mann, er han sterkere, montør du det, så gjør det! Du trenger ikke gå hogge veden når du bygger en mann, og du ikke kommer til tankene i denne forbindelse seg selv som avhengige. Så vi må først forstå hva du vil: å være en vanlig kone og stole på hjelp fra sin mann eller å forbli helt uavhengig. Men i tilfelle du har til å leve et helt liv. Kan ikke aldri ingen kunne stole.
 Frykt nummer to - En frykt for stiplede håp. Vi tror liksom at det å være nær våre foretrukne valg, mister vi noe i livet oppfylt betydelig. Hva om han ikke er den perfekte mannen som vi pleide å tenke på meg selv, og dette idealet er et sted i nærheten, og at lykke er en annen "tredemølle"? Problemet er at det ideelle er noe vi oppfinne oss selv, og deretter gå til det, feie bort alt i sin vei annet. Vi prøver å passe inn i rammen av sine drømmer virkelig person som nær oss, og sinte at det ikke betyr å gjøre. Er vi alene - nedfelt ideal? Oh, vi bare håpe på det hver dag gjør en stor innsats? Vel, vel! "De hellige og store ideal at vi nå topper kan ikke" - sa den kjente poeten og filosofen. Og han sa at en ekte mann har mye mer verdi enn en perfekt mann, fiktive. Det er også nødvendig å vurdere først. Og det problemet kan ikke være et menneske, men i oss selv, og det er i hans bilde må gjøre noen justeringer?
 En av mine venner et år etter bryllupet, sa: "Jeg innså at ingen kan endre. Så hvis noe ikke passer meg ikke, jeg trenger å endre. " Veldig smart av spørsmålet. Restrukturering må begynne med oss ​​selv. Hva skjer når den starter med andre (andre), kan vi se på den triste eksempel er ikke daglig.
 Frykt nummer tre - En frykt for ansvar for en annen person. Selvfølgelig er det best å fjerne dette ansvaret fra seg selv og ta plass i familien av svake barn, stadig krever omsorg, oppmerksomhet, og vereduyuchy tilbyr ingenting i retur. Når gjemmer seg under dekke av umodenhet foretrekker begge parter, dette paret trolig falle fra hverandre ved første alvorlig situasjon som krever ansvarlig, voksen avgjørelse. Det er ingen spill med bare ett mål. Har alltid å ikke bare ta, men gi. I ordene til The Little Prince av Antoine de Saint-Exupery: "Vi har ansvar for de som har temmet."
 Frykt Fjerde - En frykt for at du ikke vil ønske å akseptere dette, som du er. I denne situasjonen, føler deg tvunget alltid spille en valgt og ofte godt innøvd rolle. Og i stedet for å endre seg og begynne å bygge en familie varm, tillitsforhold, bildet av heltinnen må svare noen uendelige rekker. Hvis du velger å gifte seg, så kjærlighet er slik at du er en (vanskelig å forelske seg i kretsen!). Så hvorfor bry ikke-eksisterende problemer? Og så har du fortsatt ikke vil være i stand til å spille alt liv, denne rollen ingen kan.
 Noen frykt - en mangel på selvtillit, mens den objektive faktum at du er interessert og selvstendig personlighet. Men det er også noe å underholde - frykt kan (! Bør) bli overvunnet.
 Vellykket, lykkelig familie - Er først og fremst en forening av likeverdige partnere. Likeverd og kjærlighet - En forutsetning for varig forening av siviliserte mennesker. Og når det ikke er likestilling, går kjærligheten ut. Og det er ikke en likeverdig utdanning, stilling eller yrke. Poenget er at avgiften - åndelig, følelsesmessig, økonomisk - blir introdusert til familien av begge parter. Dette bidraget kan være høy autoritet, og den sanne åndelige adelen, og den enorme innsatsen som har investert i utdanning av barn.
 Når ektefeller vil like forstå livet og konsekvensene vil være i familie og likestilling, og lykke, kjærlighet og respekt. Selv om ikke alle, og ikke alltid glatt og rett, uansett eksemplarisk familie. Helt stille er bare likegyldig familier.
 Hvis du etter år med en ektefelle og noen andre vil virke bedre og vakrere, er det i disse tilfellene bør ha sin si en følelse av ansvar. Vi må bestemme som har stor verdi - en felles, lukket for års ekteskap familiestiftelse eller noe spennende hyggelige uker med en annen person. Hvis oppveier den sistnevnte, så snakk om en slik kjærlighet kan bare være som en ikke veldig "sunn" vane. Mest interessant, vil den neste personen som er involvert i en kort tid være en kopi av. Jeg husker ikke hvem som sa: "En viss type kvinner som en viss type menn, og vice versa". Hvis din ektefelle zadyvlyayetsya til andre kvinner eller stirrer på hverandre, spør deg selv: "Jeg ønsker å forlate eller holde familien? "Du vet ikke hvordan folk oppfører seg når du startet en skandale. Og plutselig samle ting? Intelligent og kjærlig kone føler interesse mann til en annen kvinne før han innser det selv og tenke for en rask, gjør hun ikke? Må ta en alvorlig eller variert forberede seg, spesielt med tanke på smak av mannen og hans mindre kutt?
 Og hvis mann og kone er sammen: noen erfaringer, noen glede, den ene og bare elsker de beholde til tross for alle fristelser og verne, vil denne familien ingen og ingenting noen gang beseiret!  
Яндекс.Метрика