Hva er den skjeve ekteskap

 Svært skeptisk publikum til ulik alder, ekteskap, selvfølgelig oppfatte slike saker som predosudytelnuyu forsøke yngre partner i ekteskapet "riktige" sine økonomiske problemer gjennom rikdom eller typer eiendom i mer moden partner. Sistnevnte, selvfølgelig, så det virker uforsiktig og fjollete offer "tryukatstva" svindler (eller svindler). Vel, hvis den tilsynelatende implikasjon av finansiell og eiendom ikke kan spores, folk her prøver å finne en annen forklaring, ofte knytte den til noen fysiologiske eller psykologiske faktorer. Oppriktig talt, jeg kunne aldri forstå den saks skyld for publikum, til hvem han er gift eller som gifter seg med hvem. Denne saken bare to, og ingen andre skal det ikke gjelde.
 Ulike ekteskap, er de også kalles mesalliance, er det alltid, i ethvert samfunn holdning til det var tvetydig. Siden begynnelsen av menneskets historie har vært, er nå og vil alltid være par som ønsker å bygge sitt familieliv på sin egen individuelle tiltak, uten hensyn til den rådende ideen i samfunnet. Og hvis du ser godt mot andre, ser det ut til at mesalliance fenomenet er ikke sjelden! I tider med "hansker og sverd" mesalliance kalt tillitsvalgte i forskjellige klasser (husk, "gift for kjærlighet kan ingen konge"). Sjeldne helter (modige eller gale?) Løst å presentere din kjære nivå (eller falle til nivået valgt?), Fordi i tillegg til titler var en stor forskjell, og graden av utdanning, og verdensbilde, verdier og vaner.
 Snakker om dagens dager, deretter falle inn under begrepet mesalliance nærvær av ektefeller aldersforskjellen i vekst (den såkalte "italiensk Marriage"), en annen posisjon i det sosiale hierarkiet (f.eks, rik og Bride), kontrasten i visuell appell ("Beauty" og "monster" som et eventyr "Scarlet Flower").
 Så ekteskap kan kombineres ganske herlig forskjellige mennesker, men for noen par av lignende avvik kan være et alvorlig problem, ledelsen sprekke, mens andre helt omgå mest oppmerksomhet som forskjeller og holdninger til andre medlemmer av samfunnet.

 Eksempler mesalliance


 Stor aldersforskjell
 Hva gjør vitenskapen om slike ekteskap? Hvis mye eldre enn sin mann, betydelig forkorter det livet av sin unge kone. Data ble innhentet under strenge forskning utført av en gruppe eksperter fra Institute for Demographic Forskning Max Planck. Det har også blitt bevist basert på en rekke fakta modne menn som er lykkelig gift ung, absolutt lever lenger enn de som tok en hustru jevnaldrende. Risikoen for død hos eldre menn som har koner under 7-9 år, 11% lavere enn menn som lever med kona til en av sine barn.
 Forresten, har mange forskere lenge trodd at "aldersavhengig" fortsatt er gyldig for begge. Resultatene av ny forskning, men tilbakevise denne antakelsen. Forskerne analyserte data om levealder så mye som 2 millioner danske par. Som et resultat av hardt arbeid hadde en slik trend, er forventet levealder redusert i direkte forhold til deres aldersforskjellen med menn, uavhengig av hvem som er ektefelle alder.
 Studier har vist at risikoen for død hos de kvinner som har ektemenn over på 7-17 år, mer enn 10% økning i forhold til de som bor sammen med sine ektefeller, sine jevnaldrende. Paradoksalt nok, en ung mann med en kvinne enda mer risiko for å dø tidlig, i en alder forskjellen sootvetstuyuschyh 7 ~ 9 år, økte risikoen med 20% og med så mye som 30% hvis forskjellen er 11-13 år. Kanskje den grunn er den økte belastning. Tilstedeværelsen av kvinner i en alder av den unge mannen sett mye av samfunnet som et brudd på eksisterende regler, som ofte fører til sosial eksklusjon, stress, og som et resultat av en betydelig reduksjon i livskvalitet. Dessuten, når folk år yngre enn 10 ufrivillig skal alltid bekymret for at han ikke ville stirre på jevnaldrende.
 Noen gang anslått at den optimale alder av partnere i et vellykket ekteskap i området på 10 år. Disse ekteskapene kombinerer noen ganger veldig vellykket ungdom og erfaring, vzbalmoshnost og sunn fornuft. Ekteskap mellom jevnaldrende, særlig når de er 19-20 år sjelden bestå vellykket. Hver fylt med tanker av interesse for henne, alle ønsker å hevde seg, og hovedsakelig på grunn av den andre, deres penger de ikke er vant til å bygge familiens budsjett - også. Det er en konflikt, og da den unge kone mener at den eneste måten å holde familien å ha en baby. Men uansett snart være uunngåelig skilsmisse. Og mens han lykkelig? Ikke rart leger og psykologer sier den ideelle aldersforskjellen av ektefeller fra 3 til 6 ~ 7 år. '10 Også normal.
 Nå la oss snakke om aldersforskjeller som determinanter mellom to personer. Hver kvinne ønsker å være stolte av sin utkårede, og da hun ser umiddelbart at personen foran henne lyse og uvanlig. Hvordan kan du motstå hvis en mann vil se etter deg? Og hemmeligheten er ikke hva du ønsker å ta på sin herlighet, det punktet av sin magnetisme, sinn, opplevelse av livet. Han trekker og du fortsatt er, som han er år og vil være 10-15. Dette kan ikke vite.
 Verdensberømte Pablo Casals gift i '70 til tjue jenter. Han - kjent for verden, er det - en svært velstående familie, mangel på fans var det ikke. Han viste en ung alder, hun kjøpte en kjærlighet, beundring og respekt. Hun var en jente med et rikt indre liv, oppriktig ønsket åndelig intimitet med sin mann.
 Min onkel giftet seg i '49 til 27-år gammel kvinne med to barn. Enig ganske stor forskjell. Og dette ekteskapet hun hadde en helt annen alders mann hun dro til min onkel. Skandalene var i begge familier. Foreldrene nektet å anerkjenne hans onkel, vurderer det gamle; dyadynы mor og datter hevdet at hun ble snart kastet og han vil lide. Som han med rimelighet svarte: «Men i det minste noen gang vil jeg være fornøyd. Ingen vet hva som vil skje. " Siden jeg er nøytral og mente at han har rett til å råde over sitt liv, øynene til hele hans hus raskt migrert inn i kategorien "dårlig". Men i min onkel og hans unge kone hadde bare flott!
 Hva er tiltrukket av eldre menn ulik ekteskap? De prøver å starte et nytt liv, og ellers - hva som ligger foran? Pensjonering og glemsel. Ja, har barn og barnebarn, men jeg ønsker også full styrke og full av liv - som, eller noe sånt som dette, tenker eldre mann. Og om det vil være mulig også å ha en baby? De barna som ble født i de første årene, selvfølgelig, kjære og elskede, men da var det så mange andre problemer og håndtere dem spesielt en gang var. Og denne nydelige kvinnen, mye yngre, og deles med barnet sitt som en gave av skjebne. Hvordan ikke å være stolte og ikke være i takknemlighetsgjeld ung kone!
 Fremfor alt, når seksuell tiltrekning til hans kone - på samme alder begynner å visne, den beveger seg bort fra intimitet, henviser oftere til det faktum at hun hadde hodepine, mann faller inn i en panikk. Livet er over. Og så er ung, pen og (surprise!) Er ønskelig og i samsvar med sin impuls kvinne. Hvordan motstå? Og ingen prøver, som det viser seg at det er fortsatt foran gledene i livet. Og tvinge mannen komme fra et sted, og sporytsya fungerer bedre, og planer hulk. " Og det viser seg eldre mann gevinst fra dette ekteskapet enda mer enn kvinner.
 Når aldersforskjellen er ganske stor, folk ofte bare nyter frierføtter hans kone. Han minnes sin ungdom, og re-oppleve det beste av tider, det øker seksuell lyst. Igjen, vinner han. Og mens han mener en kvinne? Fortell meg som ikke liker tilbedelse? Og hvis disse eldre menn velfylte, kan utføre sine luner elskling? Igjen, ikke liker scener av sjalusi, smålig småplukk klare seg uten, bevise sin verdi. År senere, vil den unge kone gis vare på en respektabel mann og gi varme og ømhet. Angivelig, ømhet, tillit, og en liten tilbedelse rally sterkere enn sprø ungdommelig lidenskap.
 Et ekteskap basert på kjærlighet og gjensidig respekt, bryr seg om aldersforskjellen. Jeg husker, som diskutert ekteskap Tabakov og Zudynoy. Og du bare ser på det, og så er det havet og sjarm. Du ser - se kjendiser.
 Nå ekteskapet av en annen eiendom. Min mor var en venn hvis far var den yngste kone på 20 år.
 Da de giftet seg, hennes første ekteskap hadde to barn, deretter to kom sammen. De levde et meget lykkelig liv. Men å være mye yngre kone, mannen døde tidligere. Han var en lege, kjørte i en slede over elven. Is brøt sammen, han falt i det iskalde vannet, grep lungebetennelse
 "Star" historie kjenner eksempler på lykkelig og langt ekteskap med en meget stor forskjell i en alder av ekteskapet. Leni Riefenstahl, for eksempel, var eldre enn sin mann på 40 år (!), Og de lever kreativt rikt liv. Så vellykkede tilfeller forklares ganske enkelt, med betydelige forskjeller i alder (20 år og eldre) i den "eldre halv" er et insentiv til å "holde". Hvis en kvinne vil se etter seg selv om de har felles interesser med sin mann, og hun la ikke dem, hva betyr alder.
 Familielivet kan dukke opp mislykkes med tusenvis av grunner, og alder ved ekteskap er ikke viktig.
 Interessant, og generelt funnet den perfekte formelen for ulike aldersgrupper av ekteskap?
 Ifølge noen psykologer, er det flere forklaringer på hvorfor en person velger en partner i satellitter, mye eldre eller yngre. Her er de vanligste.
 Kvinner med alder er ganske god kjennere fred i sinnet, så å si, serdtsevedamy, det er enklere å administrere for å være en venn for sine ektemenn, for å gi den riktige råd. De vet nøyaktig når du skal prise, at han følte seg som en ridder. Utdannede livserfaring kvinner ikke krangle over bagateller, for mye, ubetydelig, kan "blind" uten nedverdigende, folk lever i en atmosfære av ømhet og omsorg. Kvinnen ikke forstyrrer sin karriere og krever uendelig kostbare.
 Fremfor alt, det er en spesiell kategori nestaryh menn som er lei er ikke noe som unge jenter, men selv med sine jevnaldrende. De foretrekker deres samfunn overjordiske kvinne i år.
 Du kan høre den oppfatning at faktor ved legging av ulik ekteskap er fysiologiske årsaker. Bla etter sexologer forklare at én erfaring, kan eldre og dermed mer erfaren partner gjør en meget harmonisk forening i seksuelle vilkår.
 Forstått alle de ovennevnte, er det fristende å konkludere med at folk av ulike generasjoner kombinere sin skjebne bare på grunn av dem - noen psykologiske komplekser eller banale fysiologiske behov. Utvilsomt, slike hendelser inntreffer. Men for å redusere alt til det komplekse og fysiologi ville være opplagt overforenkling og enda en feil. Ikke alle medlemmer av ulike ekteskap - mennesker "problemer." Så langt intet unntak familie der medlemmene - moden mann og en ung kvinne (eller vice versa) - å leve sammen i mange år i perfekt harmoni. Paret glad!

 Mesalliance sosial
 Når ektefeller kommer fra ulike sosiale lag, de kan variere sterkt og virkelighetsoppfatning. Ifølge statistikk, slike ekteskap ofte bryte ned når ting blir tøffe uke med familie og samfunnsliv. Det er også verdt å merke seg at den som er høyere enn den sosiale status ennå sjelden resirkulere partner "av seg selv". Mer sannsynlig hva som vil skje tvert imot, som går på lavere nivå nærmere sin annen. Sosial mesalliance slag ofte ledsaget av en stor forskjell mellom intellektuell evner par. Hvis en kvinne er dårligere enn raffinement av tankene, er det som regel mannen selv sjalu, fordi kona i dette tilfellet er helt styrt av mennesker og uten reserve vier seg til familien og barn. Beskriver disse kvinnene, de sier de har gjort alt for sine ektemenn var talent eller geni, akkurat som de ikke forstyrre deres evne til å utvikle. Hvis sinnet ikke skinner gift mann, fører hans kone vanligvis synd i en sirkel av sine kjære, og alle andre vigslede mennesker. Det kan være ganske forskjellige dyder (mot, styrke, godhet), men det er ikke tatt hensyn til. Noen eksempel på denne type fortelling "Askepott". Dermed prinsen giftet seg med en fattig, naiv jente. Hva er interessant, det var da? Hvordan de levde og oppvokst barn? Ikke mye kritisert Prince av medlemmer av kongefamilien er ikke skamme seg over sine barn naiv mor, ikke tushuvalasya seg på luksus Cinderella poeng? Med andre ord, man elsker dem nok til å være lykkelig?
 I dag er ikke så vanskelig å gifte seg med en utlending. Utlandet i Russerne skapte et rykte for "gode koner". Vanligvis kvinner gå utenlands med håp om en fantastisk fremtid, og ikke tenke på det mentale, kulturelle og nasjonal identitet av vertslandet. I mellomtiden har hver nasjon sine egne preferanser, blir vant til det og ta dem for deg selv ikke kommer i det hele tatt. Og hvis du flytter hjem til sin "andre halvdel", noen av funksjonene i naturen lurking nylig kone
 National mesalliance
 et sted dypt og langt borte i et fremmed land de kommer i forgrunnen.
 Igjen, det kommer an på sansene. Hvis hun elsker sin mann, og deretter prøve å tilpasse seg det nye miljøet for det til nye slektninger. Det er vanskeligere, etter min mening, er ekteskapet når bruden flyttet til Kaukasus. Det egentlig er å ha et svært vanskelig problem. Det absolutt ikke vil ta imot deg med åpne armer, ingen svigermor. Så du og svært usannsynlig å nyte alltid være under kontroll av sin mann og hans mor. Dette gjelder spesielt for små landsbyer, hvor tradisjon utviklet seg over århundrer og hedre dem for alltid. I europeiske land avslappet holdning til slike ting. Det som skiller barn tidlig nok, sier de, leve som du ønsker.
 "Pretty Woman" og "monster"
 En markert forskjell i vekst når en mann etter kvinner har lenge opphørt å bry seg om mennesker. Ekteskapet av paret kalt "italiensk". Men forskjellen i den visuelle appell av ektefeller ikke skjer ofte, mens ikke nødvendigvis "gode siden" er en kvinne. Kjekk og "grå mus" - en tidsplan her.
 Da jeg var på ferie i et feriested på sjøen. Ved siden av oss levde en kvinne. Hun var høy, tynn og selv, som noen tynne, ikke ser skinne, hvis ikke verre. Så det alle reisende fortalte meg at hennes kjekke mann, kaptein, og han vil komme etter henne. Ærlig, trodde ingen henne. Tenk deg vår sjokk når hun en dag stormet å møte en kjekk mann og hang rundt halsen hans. Det var han som var hennes mann. Tall, kjekk, god, meget plasserer seg, smilende, kort sagt, noen av de fordeler og ulemper ingen. Da kvinnen gikk med ham i kveld, holder i hånden hennes, hun så stolt i det hele tatt, og ansiktet hennes var direkte skrevet, og du trenger ikke en slik mann! Jeg må si det er flott sjalu kvinne, og ikke hvit misunnelse.
 Så ikke bekymre deg hvis du ikke har lange ben modell og dens parametre vil ikke lide hvis du tror du ikke er god nok, ikke vær redd for å elske. Fordi ekte kjærlighet gjør en person blinde øyet til eksteriøret, og selv de "interne" svakheter. Til du likte, ikke trenger å være vakker eller ha en skriftlig sjel av en engel - et faktum bevist.
 Forskjellen i økonomisk situasjon
 Det er klart ektefelle rik (som Krøsus), en annen dårlig (som Kazan foreldreløs). Hvor mange unge skjønn skint og ingen erfaring i kjærlighet, men med et stort ønske om å leve i et luksuriøst herskapshus, sitte på en båt og besøke utsøkte restauranter, gjøre alt mulig, i håp om å gripe en rik eller en kjendis!
 Selvfølgelig, hvis like spillere i dette feltet, ekteskap, familie og liv sammen blir målene for det meste av den finansielle transaksjonen. I slike ekteskap trussel om skilsmisse er usannsynlig - trenger bare observeres alle kjente regler strengt.
 Men akkurat når spillet går inn i samme unge jenta som har en sjel er ingenting, men sympatiske ansikter, ekteskap sjansene er minimale for skilsmisse (dersom ekteskapet fant sted) urimelig høy.
 Så jeg vil råde jenter til å gå et sted for å lære, for å være utdannet når de endelig samles for å jobbe. Og tjene gode liv og tankene deres eget arbeid.
 Husk at for å opprettholde sterke familierelasjoner i en ulik ekteskap og gjensidig ømme følelser av hver av de to krever engasjement, mer enn den vanlige "lik" status. Retur til ideen Exupery om dette: ekteskap er ikke fast når paret titt på hverandre, men når de ser i samme retning.  
Яндекс.Метрика