Alle kvinner ønsker å elske og bli elsket, men dessverre, ikke folk alltid gjøre gjengjeld. Før du gjør en mann fall in love med deg selv, må du først elske deg selv, ikke gjør feil, og i stedet gi foredle mennesket. Før du prøver å forelske en mann må bli husket som krever innsats og tid til å uttrykke seg.

Hvordan lage en mann falle i kjærlighet?


 Først av alt, trenger ikke å gjøre slike feil:

 •  Ikke lytte til råd fra venner og kjærester. Du bør alltid gjøre som det passer deg, når du lever.

 •  Synes ikke bedre enn du egentlig er. Prøv å oppføre seg naturlig, forblir atskilt, ikke bygge illusjoner til sin mann, ellers så kan han bli skuffet i deg.

 •  Ikke zatsyklyuytesya sine komplekser, prøver å ignorere dem, og deretter din mann vil ikke legge merke til dem.


 •  Hvordan lage en mann elsker deg •  Ikke gi deg selv alt arbeidet, ellers vil folk være sjalu på deg. Bedre å prøve all ledig tid til å tilbringe med sin kjære ektemann. En mann skal vite at du er villig til å ofre noe for ham, og til gjengjeld får du mindre.

 •  Ikke provosere sjalusi av hennes mann. Sjalusi er ikke den beste måten å kontrollere sansene. Mange menn det er irriterende og ikke positive følelser.

 •  Ikke plage hans stadige oppringninger. Han, som du kan ha et ønske om å bare være alene. Fornærmet av det ikke er nødvendig, og begrense hans frihet stadige oppringninger også.

 •  Svar takknemlighet til deg for komplimenter, uten skam og forlegenhet. Hos menn respekterer kvinner tillit.


 •  Hvordan oppføre seg når du arbeider med en fyr •  Vis at du er fornøyd med ham. En mann skal føle ekte følelser.

 •  Prøv å gjøre det han liker. Lær mer om hans smak og preferanser og maksimere pidlashtovuytesya for dem. Hvis din smak ikke er enig, og deretter prøve å finne et kompromiss.

 •  De fleste menn prise. De elsker det når de understreker viktige funksjoner og fryde komplimenter.

 •  Ikke ydmyke ham. Det er ikke som en hvilken som helst mann, fordi de ikke liker å føle seg svak.


 • Hvordan lage en mann falle i kjærlighet?

   Hva kvinner gjør menn forelske triks •  Som du vet, er veien til en manns hjerte gjennom magen hans. Oftere hengi ektemannens kulinariske herligheter og hans favoritt mat. Det er sikker på å sette pris på.

 •  Ikke dopekayte bagateller. For eksempel, etter å ha jobbet mann ønsker å slappe av, å føle seg velkommen og elsket, heller enn å lytte til dine kommentarer.

 •  Bli kvitt dårlige vaner. Ingen mann elsker kvinner røykere. For å få til en kjær kan utrydde dette skadelig vane, jo mer er det nødvendig først og fremst for helsen din.

 •  Prøv å gjøre innrømmelser. Så kan din favoritt finne tapt tillit, for å føle seg viktig i et forhold, for mange er det et viktig aspekt.


 •  Hva om ikke å gjøre •  i alle fall spør elskeren om sin fortid hvis han ikke ønsker å snakke om det. Nysgjerrighet kan være ditt problem. Prøv å leve i dag og plan for fremtiden;

 •  hvis en mann sverger uanstendigheter, så det er ingen grunn til å gjenta det. Kvinner ikke dekorerer obskøniteter;

 •  ikke la leiligheten uorden. En mann bør ikke tro at du slusk. Kvinner ser på renslighet - alltid en pris.


 •  Hva annet vil vinne kjærligheten til en mann •  Du bør alltid se attraktive fordi menn elsker øynene. En kvinne bør alltid se bra ut og være preparerte til slutt, er det nødvendig å selv.

 •  Lær hvordan du alltid lytte til sin mann. De elsker når de lytter. La oss være den viktigste samtalen i det, men de selv ta del. Være interessant samtalepartner, vise ham at du beundre mange mennesker og mange folk er interessert. Hvis dine interesser er de samme, du bare ocharuete mann, og han vil respektere deg.

 •  Være pålitelig for menn. Han bør alltid vite at du kan stole på og tillit. Ikke fortell noen dens hemmeligheter og ønsker. Også åpne dere ham fortelle noe for å få ham til å føle seg komfortabel.

 •  Flere vitser og le av hans vitser.


 •  Hvis du følger minst noen råd, så folk må vise interesse, men du vil ikke stå uten de fine komplimenter og oppmerksomhet.
  Hvordan lage en mann falle i kjærlighet?

   Ekspertuttalelser


   Eksperter mener at en mann forelsket i deg, bør du følge regelen om tre. Kjernen i det er at du må kombinere tre roller: en lidenskapelig elsker, hengiven mor og beste venn. Det er denne kombinasjonen av fottøy for enhver mann er perfekt
   Hvordan har du tatt vare på, og synd en mann lage en deilig middag. Som en morsom chatting og tilbringe tid med ham. Hvordan elskerinne - tenne ild lidenskap i det. Prøv å holde harmoni til rollene utfyller hverandre, og da vil du vinne noen mann.

   Årsaker til motstand fra menn


   Den første grunnen - mangel på tillit. Dette skjer når en mann ble brutalt forført i tidligere forhold og tillit er ikke vakker halvdel. Det er på tide å gjøre en handling som vil endre sin holdning.
   Motstand kan være forårsaket av det faktum at folk er forelsket i en annen kvinne. Deretter kan du bruke følgende:

 •  Spontan handling, improvisert. I drømmen dere menn kan være sårbare steder hvor han kan trenge hjelp. Det er nødvendig å gi slik hjelp eller service, diskret og uten å kreve noe tilbake.

 •  Besluttsom handling eller pre-planlagt handling, utført på et passende tidspunkt. Det er viktig at mens mannen var klar over hvor mye innsats har blitt brukt på den. Dette vil utvilsomt føre til følelser av en mann som senere kan utvikle seg til kjærlighet. Ikke vær redd for at ikke vil fungere, fordi i dag mange kvinner er valgt for deres offer og gjøre dristige ting. Ikke vær redd for å være lykkelig.
 •  Etter å ha opplevd alle mulige teknikker for oral sex, erfarne partnere en gang gå lei på mangfold. Og veldig raskt innse at kommer opp i dette området intime liv noe nytt, ikke noe man tidligere zvidanu - er vanskelig. Etter fondling kjønnsorganer lepper og tunge praktisert av mennesker i flere årtusener. Likevel, noen ganger prøver hvert par til å fungere som pionerer.

  De beste måtene å diversifisere oral sex


   Villedende nyhet
   Det første som kommer til tankene de fleste menn og kvinner - er "flukt" fra den gode gamle seng. Gradvis mestring suite, spisebord og gang, når partnere bestemmer seg for å gå utenfor sine hjem. Blås cunnilingus eller i garderoben stall butikken i en skog Glade, under en økt på kino - det er nesten "klassisk musikk". Risikoen for å bli identifisert i midt i handlingen noen ganger forbedrer skarphet. Men det kan komme ut og vice versa - bekymringer overskygge alle andre følelser.
   Andreplassen i diagrammer av måter å "legge pepper" i oral sex tar mat. Det antas at den pisket krem, iskrem, mint godteri, te, kaffe og champagne gjør noen mangfold i intime spill. Imidlertid er det antatt at virkningen av "gastronomisk tilnærming" er noe overdrevet, og noen produkter kan forårsake en allergisk reaksjon.
   Så hva gjør man?
   Søk mangfold - et søk etter nye opplevelser. En ny følelse av tid få mye enklere enn det høres ut, ved hjelp av muligheter gitt kroppen av natur. Hvorfor voksen "spill" blir ofte brukt som bandasjer for øynene? Og at "slå av" en av sansene, i dette tilfellet, utsikt, fører til økt oppfatning av lukter og lyder, opplevelser av berøring. Når fellyatsiyi eller cunnilingus sikkert hyggelige og fascinerende å se prosessen og reaksjon partner. Men, til tider, ikke mindre hyggelig fullt fokus på den silkeaktig glatthet genitalia, skiftende rytmer og retning av tungen, leppene.
   Besøk sjel til oral sex - en obligatorisk regel for de fleste seksualpartnere. Vanligvis folk prøve og tømme blæren. Men hvis du motstå og gå til sengs med en følelse av fylde moderere denne kroppen - og blowjob og cunnilingus skaffe en annen sensuell farge på grunn av interne presset som oppstår kjønnsorganer.
  De beste måtene å diversifisere oral sex

   Lån
   Selv ihuga motstandere av hardcore sex noen ganger praktisert delvis begrensning av mobilitet partner, linking lemmer, fikse hender hodegavl. Dette spillet kan være variasjoner. For eksempel binde seg til det samme tilbake ikke bare hendene, men forlatt av hodet og bena langt fra hverandre. Ligger i området av baken kan åpnes sakte, forsiktig og med fantasi å slikke alt de klarer å få til.
   I Japan er det en mannlig seksuell underholdning. En kvinne som sitter på en stol hvor setet snitt hullet. Mann som lå under disse stolene har åpnet ubegrenset vurdere sitt syn på kvinnekroppen, trykker hender, rørende tungen. Hans partner kan kjærtegne sine hender eller føtter.
   I motsetning
   Innenfor de ovennevnte "gastronomisk tilnærming" er variasjoner når munnen når en partner kjærtegner, er et lite stykke is eller en kald drink. Og i de sjeldne hardbarkede menn, det er en annen moro. Ta en dusj, prøver de å skyll i kaldt (20-22 grader) vann på en gang deretter dykke inn i varme tarmer kvinnelig munnen.
   En kvinne kan gjerne nærvær i hendene på en mann som gjør henne cunnilingus, dildo avkjølt. Men gitt karakteristikk av den kvinnelige kroppen, kjøling saken bør komme med en stor sans for proporsjoner. En "leketøy" bør være laget av glass eller metall, og en serie av "realystyk."
   Forhandle frem en
   Partnere kan komme opp med sine egne språk "hemmelige lyster". For eksempel kan man melde ønske oral sex være fargen på leppestiften, detaljer om klær. For menn og kvinner som bor sammen, disse "løftene" i morgen - til stor grunn drømme "temaet" i løpet av dagen. Med mindre, selvfølgelig, ikke vil ha et gjensidig ønske om å gå videre til "business" riktig "her og nå".
   Spillet kan utvikles, noe som gir litt tilbehør mer nøyaktig ytelse enn bare oral sex. Lange øredobber vil være et snev av vilje til dyp absorpsjon. En rosa slips kunn ønske lang og milde kjærtegn språk. Og kanskje, tross alt innholdet er omgjort til et lagrings garderobe erotiske symboler.
  De beste måtene å diversifisere oral sex

   Middel
   Hvis kameraet til å fange i sengen, kan i løpet av muntlige kjærtegn bruke ganske imponerende foto session. Og senere, for å velge de mest beste bilder og lagre dem i en egen mappe på datamaskinen til å huske alltid vært "hvordan det var". Men ty til slike midler er bare med en fast partner, som ikke vil ha fristelsen til å publisere bilder på nettet.
   På samme måte, og kan tjene som et videokamera. Lære å oppføre seg avslappet når du fotograferer, vil hver partner føler seg enda friere til mangel på midler. Hvor det ikke er rom stivhet, oppstår det plass for fantasi.
   Kjenner som
   Selvfølgelig, på jakt etter mangfold bør ikke bli glemt sikre et tilstrekkelig nivå av komfort. Forsøk på å gjøre oral sex på taket av en fleretasjers bygning i den døde av vinter er lite sannsynlig å være vellykket. Bruke for å fikse en partner, ikke utsatt for BDSM, grovt tau altfor stramme knuter - kan permanent utvist fra videre forsøk. Oral sex på et offentlig sted ikke nødvendigvis appellerer til andre og i stedet for gjensidig glede å besøke politistasjonen.
   Men risikoen for mange spennende artister. Og hvis ikke - du kan ordne en gjensidig utveksling session fantasier. Og partner innsats for å komme opp med noe helt unikt og uendelig behagelig.


  De beste måtene å diversifisere oral sex
  Яндекс.Метрика