Kjære og elsket våre menn ikke skjønner hvordan vi tar vare på kjære og kjære. Hvert ord og hver setning, sa en kvinne bør være godt gjennomtenkt og ikke tvetydig. Ja, man har bare å si feil og forberede alle blir truffet i ryggen, og enda verre, bare se tenkt utseende fin, noe som er en million ganger vil bla setningen i hodet ditt, og ser etter den rette tilnærmingen til forståelse.

Hva ikke å si til mannen?


 Kanskje noen og føler at jeg overdriver litt! «Hvor var" Og husk, du kom hjem om kvelden fra jobb og spørsmål mannen, sa spøkefullt - "walking)))". Og så, ville min uke har husket hendelsen, men når jeg fortalte henne at det var en uskyldig spøk. Eller, for eksempel, forteller hennes elsker, sier de, du vil ikke ta hensyn til meg, jeg skal drikke kaffe med nye venner, og ta ut av lommen visittkort liggende der i hundrevis av dager. Jeg tror du bør ikke engang drømme om at var på. Bilder, sjalusi og avvisende irettesettelse til min adresse.
Hva ikke å si til mannen?

 Konklusjonen er:

 •  En mann kan ikke si, selv spøkefullt, at i dag du møtte på veien, en buss, en bank i løpet av en lang linje i butikken, med en representant mannlige. Og jo mer at det var på gjensidig sympati, faktisk samtalen varte 10 sekunder.

 •  Annet ledd angir at du ikke kan snakke med sin mann om hans krumspring og mislykkede forsøk spill med barnet ditt. Det vil være en katastrofe for deg og fortsette roten til alt ondt))) vil du bare. For eksempel, kastet deg babyen og stappet den ved et uhell bump, og så, hvis mennene ikke sa han ville ikke vite. Og alt vil helbrede og som smurt. Men når man hører en historie, er skandalen ikke nok. Kanskje enda dette faktum vil refse deg, og deretter, i hvert øyeblikk.

 •  Neste, la oss snakke om sex livet partnere. Aldri høre, aldri uttale setningen: "Her jeg var å fortelle vennene sine om hva du er i seng, så de ler!" Kanskje mannen din til å le, men det bare skjuler det faktum at han er fornærmet. Du rørte ham til den raske, vondt. Ikke si da at folk mistet interessen for deg og sluttet å betale på grunn av oppmerksomhet. Så, er alt enkelt og trist.

 •  Min mor er hellig !!! Jeg tror selv kommentere punkt 4 gir ikke mening. Ingen klager og bebreidelser som sin mor. Smil og alt vil bli bra. Hvis du besøker for hellighet-hold og ikke si at jeg ikke advare.

 •  Ikke riktig og ikke riktig å sammenligne hennes mann med andre. Dette gjelder for alle menn og kvinner. Som vil bli glad for å høre i sin tale at, vel, du bedre Victor, eller Kate ser vakrere !!!

 •  Her er det punktet jeg ønsker å vie våre kjære hobby menn. Det kan være jakt, fiske, dataspill, etc. Ikke skjelle menn kan gjøre deres favoritt ting, ikke utsette dem og de ikke lese notasjon, slik at du bare styrke ditt ekteskap bond, ikke skade dem. Det viktigste som var omfanget og i grensene for anstendighet. Vel, du er i stand til å kontrollere sine menn ikke.

 •  Her på dette punktet vil jeg gjerne bo mer. Vi vil snakke om finansielle inntjening av menn i huset ditt. I var begynnelsen mann og er den viktigste getter i familien, så alt arbeidet, de ville være, bør støttes av kona imot. Ingen anklager og skandaler. Ansette, fryder. Og hva bringer litt, ikke alt avhenger av det. Det er vanskeligheter, og på denne tiden er det så viktig for din ekteskapelig støtte, ikke skandale og andre stridigheter. Ikke noe bra fra dem bør ikke vente. Bare i midten av en skilsmisse og kaktus)))))) Fortsetter dette temaet er hva du sier. Hvis det seg slik at en kvinne bringer hjem lønn enn menn, dette er ikke en indikasjon på svakhet og profesjonell menn. Hvis mulig, ikke avsløre hvor mye av inntekten din, la folk tror at bare han og bare han-fôring familie. Det vil bli tryggere og mer pålitelig. Føler du deg fri til å gå til en butikk og kjøpe de beste kjole for pengene dine, og ikke glem at hjemmet har en mann som de sier han har gjort deg en gave. Bare ta øye. 

 •  Nydelig jente, vet du at uttrykket "Vel, vi går til registraren? Jeg er ikke en jente? Hvis du er gift, skal du ringe meg?!" Effekt på menn som varmt kokende vann. Jeg vil bare løpe langt unna, aldri tvinge hennes elsker. Tvert imot, du er veldig smart og flink. Gjøre alt for at han trodde at han gjorde deg et tilbud, og du går til registraren på forespørsel og ønske. Ja, det er en svært effektiv metode. Hvis du elsker hverandre, i over rozstavan bør ikke være.

 •  Vel, det siste viktig merknad for alle kvinner. Aldri ydmyke en mann la hans selvtillit bare vokser og vokser hver dag. Og ingenting, hvis din allerede svekket seg noe på nivå med hans ego. Det er ikke. Smart og klok kvinne vil ikke la min mann være gulvet. La hver morgen begynner med ordene: "Hva er du min vakre, smart, snill, best i verden." Tro meg, etter slike ord du ikke vet hva tårer, strid, skilsmisse, manglende midler, etc.

 •  Hvis du liker en mann, han vil veier, du aldri la en dum situasjon plukke deg favoritt. Alle konflikter kan forstå og gjøre det riktige konklusjonene. Ikke la negative følelser til å råde, være smartere og klokere. Og husk, menn er barn. Che laskavishe deg til dem, og slik at de vil være mer sjenerøse til deg. Her er en enkel lov av naturen.


 • Hva ikke å si til mannen?

   Vennligst elske og bli elsket, ikke gå glipp av fugl av lykke med sitt hoff. Setter pris på menn, deres arbeid og komplekse handlinger, de prøver bare for deg og leve bare for den elskede.
   Den gylne regelen om forholdet mellom menn og kvinner sier: "Din lykke er i dine hender. Hvordan vil du gjøre og svare. Alt er lett og enkelt. "
   Og vær så snill, damer, ikke les denne teksten til din ektemenn, selv spøkefullt !!! Som de sier, borte fra synd. Bedre føre var enn etter snar! Glede, lykke og velstand til deg. La familielivet er søt og dyptfølt !!!
   Når en kvinne innser hun er gravid, og nå er hun ikke en hun begynner å føle seg mye av følelser og samtidig ser det ut i frykt, hvordan å fortelle nyheten til familie og kjære, om du vil rapportere denne nyheten til dine venner og kolleger. Alt avhenger selvsagt av situasjonen. På dette punktet, er det bedre å roe ned og bare stille aksepterer denne nyheten.

  Hvordan du rapporterer en graviditet?


   Nyheten om graviditeten kan være en gledelig og ikke. Det hele avhenger av barnets ble planlagt eller ikke.

   Rapportering gravid mann?


   Hvis du mann hadde lenge planlagt en baby, kan vi arrangere en ferie og bringe nyheter til ham som en gave. For å gjøre dette, forberede en romantisk middag, la denne mannen for å være en overraskelse. Han kommer hjem fra jobb, og du kan opprettholde en litt intriger og la den i forventning, og så i det rett tid for å fortelle ham dette gode nyheter for dere begge.
   Bare ikke bli fornærmet på hans reaksjon, er alle forskjellige for manifestasjon av følelser, og hvis mannen din er sjokkert, bare gi det tid å gjenopprette. Senere, når han innser essensen av nyheter, vil han glede seg med deg denne lenge etterlengtede nyheter.
   Eller bare å hint til sin mann om den raske etterfylling av familien.
   For eksempel: Gi det en sjanse i emballasjen wrapper ultralyd eller booties signert "Jeg kommer snart", "Vent, snart Race", "Du vil snart bli foreldre" og så videre D..
   Du kan også jobber i Photoshop med et hint om at du snart vil være tre, sende den i posten mann eller henge rundt i leiligheten. Mannen umiddelbart legge merke til endringer i interiøret og spørre, og hvordan kan du laskavishe informere ham om at snart vil han bli pave.
   En annen idé å bestille en t-skjorte som sier "snart bli mor" når mannen din synlig for deg, han klart forstår alt. Eller bestille en mann t-skjorte med ordene "Future Daddy" og seg selv "Gravid Mom" ​​og gi den til mannen så snart han kommer hjem fra jobb.
   Det finnes mange alternativer, alt avhenger av din fantasi og ønsker å overraske sin mann slik en gledelig hendelse.
   Hvis du planlegger en graviditet og din ektefelle ikke ønsker å få barn, er det fortsatt meningsløst å skjule din situasjon bedre rolig fortelle ham alt. Alle obmirkuvavshy han fortsatt akseptere det faktum at han snart vil være en far. Kanskje med tiden vil det endre visningen. Fordi alle menn er opprinnelig fra sjokk til denne hendelsen, men vær klar over at de også bekymring og bekymre deg for dette. Det blitt en far for dem som en stor begivenhet, som du blir mor. Vanligvis realisering at folk vil snart bli far kommer til dem mye senere enn kvinnen som forstår ansvaret for dens bestemmelser.
  Hvordan du rapporterer en graviditet?

   Innkalling til graviditet hvis du ikke er gift
   Hvis du ikke er gift, men lange møte med ektefellen din, må du finne tid til rolig fortelle ham nyheten, ikke krevende en rask beslutning, siden det ikke er klar over denne nyheten. Det er bedre å møte i en avslappet atmosfære hvor du ingen vil forstyrre. Ikke snakk med ham om det på telefonen eller skrive en melding. Ja, vil du bedre forstå reaksjonen til denne nyheten vil være i stand til å støtte ham og han deg.
   En helt annen situasjon hvis du knapt kjenner til det eller ikke fri mann, og han har en annen familie. I dette tilfellet er det bedre å aktivere person til å tenke gjennom ting og fortelle ham over telefon eller via e-post hvis folk reagerer negativt på første, så vil det være på tide å ta videre beslutninger. Etter det kan du tilordne møte, som det vil roe ned og være i stand til å kontrollere sine følelser.
   Selv om det ikke er for å behage nyheter, og han ønsker at du skal forlate, husk at du er ikke alene, og nå må tenke ikke bare om seg selv, men om fremtiden for barnet. The kid - en glede i livet til hver kvinne og ingen mann er ikke verdt det å frata deg av dette miraklet. Husk, det er fortsatt nære venner som vil støtte deg i denne vanskelige perioden.

   Hvordan å fortelle foreldrene mine?


   Hvis foreldrene dine deg varme og vennlige forbindelser, og samle dem på middag og fortelle alt. De skal støtte deg, enten du er gift eller ikke.
   Hvis familien er ikke veldig godt forhold, og du innser at denne nyheten vil bli tatt negativt, er det best å vente minst til slutten av første trimester, men likevel senere fortelle dem alt er stille. Hvordan ville de reagere, er det ditt liv og bare du bestemmer deg.
   Hvis graviditet er ønskelig for deg, forklare dem at du vil at denne babyen, og du nå trenger deres støtte. Hva du tok den endelige beslutningen om å føde, og det vil ikke endre seg.
  Hvordan du rapporterer en graviditet?

   Hvordan å fortelle dine barn?
   Hvis du har en familie som allerede har et barn, og du vet at det har lenge ventet på bror eller søster, den lange hid fra ham nyheten. La ham også glede oss over at han snart vil ikke være ett. Hvis barnet er en voksen og overhørte samtalen og begynte å mistenke noe, så bare fortelle ham åpent om alt.
   Å vite eller mistenker at barnet ditt kan ta negative nyheter, først klargjøre den for hendelsen. Forklar at du ikke slutte å elske ham mindre hvis være en annen baby i familien. Fortelle at de vil ha det gøy å spille sammen, særlig hvis barna ikke vil være for stor aldersforskjell.
   Hvordan du rapporterer en graviditet til dine venner?
   Hvis du har en nær venn som du stoler på, kan du dele denne nyheten umiddelbart. De støtter alltid du blir bare altfor glad for deg.
   Hans venner og de med hvem du ikke er veldig kjent med, er det bedre å ikke snakke om denne hendelsen, spesielt hvis du vet at denne nyheten kan spre seg og nå de ukjente mennesker.
   Kolleger og arbeid
   Ikke bare vie sine kolleger i deres "interessant posisjon" fordi det kan lekke informasjon, kommer denne nyheten til høyere myndigheter. Det ville være bedre hvis alle dere kjenner. Siden i dag hovedsakelig arbeidsgivere motsetter slike nyheter.
   Husk at svangerskapet er det mest spennende, fylt med frykt og usikkerhet, men samtidig den mest joyous tid i en kvinnes liv.
  Яндекс.Метрика