Vil ikke påvirke den moralske aspektet av problemet. Vedtaket ble gjort, og derfor må vi handle. Så hva gjør du? Å begynne å forstå hva som absolutt ikke kan gjøre.

Hvordan ta en gift mann?


 Du kan ikke sammenligne seg åpent med sin kone (mann gi en mulighet til å komme til den konklusjon at det er du - best). Men på alle måter å presse ham til denne konklusjonen etter sine handlinger er avgjørende.
 Du kan ikke snakke om hans kone vederstyggeligheter, uansett hva det kan være, selv om folk snakker om manglene ved den første kone (fordi for noe han tok til hustru en kvinne). Men ikke slutte å snakke om sin kone, er det en unik mulighet til å lære om hva han liker og ikke liker om kvinner, relasjoner, det som mangler i livet.
 Ikke alltid være inspirerende dronning, noen ganger verdt pobeshketuvaty som barn - kjempe puter, mate hverandre med hender eller å drikke øl med chips og se på TV, være spesielt verdifullt arbeid, om familielivet denne mannen ble nektet. Ikke press hans tomt snakk, tyngende forespørsler og husarbeid. Du har en kone. Favoritt kvinne skal vises legemlig engelen at alt kan og kan i seg selv.
 Ikke planlegger for fremtiden, hvis en mann ikke påvirker denne delikate emnet først. Av gutter ikke liker, når de bestemmer seg for noe.
 Du kan ikke prøve å erstatte mannens kone. Du må lage sin egen, spesielle forhold. Gi ham det han vil, hvis en familie manglet fred, la mannen til å slappe av, er det nok til å ligge på sofaen og se på TV. Hvis din valgte man mangler de levende følelser - gi ham et fallskjermhopp eller invitere et spill av paintball, hvis det ikke er så ekstrymal, gi en billett til en fotball eller hockey spillet. Det viktigste å alltid være i nærheten av alle de positive følelser og fylde av livet assosiert med deg. Men det er et annet viktig poeng er nødvendig å finne ut hva din kjære underholdning avviser.
 Generelt, presenterer det et tema for en annen samtale. Det viktigste å ta hensyn til interessene til gutter og glede sine overraskelser. Sørg for å gi ting som han alltid bærer med seg, og dermed ikke for et øyeblikk glemme deg. Kanskje det vil være en stilig sjarm, god branded penn eller lysere. Vel, hvis du kan gi dyre gaver, men hvis ikke - du må vise kreativitet.
Hvordan ta en gift mann?

 Hvis din (VAS notat, skal det ta for gitt) Cavalier romantisk Spre ditt forhold, bortsett fra middager med levende lys og andre vanlige tradisjonelle manifestasjoner av høye følelser tenke på noe spesielt, bare din. La det være for en spontan tur (plan, slik at det ikke føre til en problemer på jobben eller hjemme med sin mann) til en annen by eller tatovering med spesiell betydning.
 Alle vet at et viktig punkt i forholdet er felles interesser av partnere. Det er derfor nødvendig å forstå og dele sine interesser. Hvis han er en idrettsutøver, melde seg til gym hvis han favoriserer en kultur, lære så mye som mulig og gjøre en gave, for eksempel en T-skjorte med logoen til hans favoritt rockeband eller hockeylag.
 Ikke glem den populære visdom at veien til en manns hjerte er gjennom magen hans. Selv om du regelmessig spise i dyre restauranter, solid hjemmelaget mat fortsatt ikke har blitt kansellert. Og hva man ikke elsker et godt måltid? Ballen det mer. Mat må være ikke bare deilig, men også ser estetisk. Det bør bli husket, og afrodisiakum mat - mat som øker libido. Dette betyr ikke nødvendigvis eksotiske produkter egnet vanlig egg, løk, nøtter, honning og andre.
 En av de viktigste aspektene - utseende. Ser behov perfekt, selv om du bare våknet opp med en bakrus eller forkrøplet kaldt med temperaturer på minst 38. Alltid forsiktig slo hår, øyenbryn vyschypani, glatt hud, velstelte negler, lett duft parfyme, naturlig makeup. Denne mannen bør ikke mistenker at møysommelige prosessen med å stadig opprettholde ideelle skjønnhet. Noen ansiktsmasker, krølltenger, gammel klut. Selv søkt makeup og malte negler trenger bare mannlige øyne. Selvfølgelig kan du coyly popudryty nese eller uforsiktig bevegelse farge på leppene, men det er for en annen opera! Ja, det tar innsats, men det er verdt det!
Hvordan ta en gift mann?

 Som med strålende diamant er født og blir en vanlig kvinne i særdeleshet. En diamant er kjent for å ha en anstendig ramme. Og det kommer til klær. Også, hva slags klær bør velges slik som for å understreke verdighet og skjule figur feil, må du vurdere alle deler og tilbehør å velge, men bør fokusere på slike sensitive spørsmål som undertøy. Det er ønskelig å ha mange sett med ulike klær varierende grad erotychnosti ikke å stoppe underholde hennes elsker.
 Som for sex - du kan ikke nekte noe menneske (innenfor rimelighetens grenser selvfølgelig) og gjøre elskov mer forskjellige som mulig. Rollespill, ulike leker og sex i sine opprinnelige steder (tak, heis, skog, strand, og enda en vaskemaskin og gulv) vil bidra til å holde din partner i god form og oppleve følelsen av det ukjente. Ikke forstyrre og lese om ulike teknikker for å bidra til å gi nytelse til mannen din.
 Unødvendig å søke hjelp fra en familiemann graviditet. Vi må veie alt før du gjør dette risikabelt trekk, hvis den ikke har noen barn, og han elsker dem, det er sannsynlig fungere som drivkraft for å forlate familie og barn hvis det er friske minner om søvnløse netter og skitne bleier når all oppmerksomheten kone fokusert på barnet, eller om han bare ikke ønsker å få barn, kan konsekvensene bli svært trist.
 Og viktigst av alt - du trenger tålmodighet og igjen tålmodighet. Ta mannen av familien prosessen er enkel og rask, som krever maksimal innsats og beregning. Men hvis den beslutningen ble tatt, ikke stoppe halvveis.  
 Kjærlighet gjør oss gjøre handlinger som tidligere ikke ville våge: et fallskjermhopp, miste 20 pounds, for å endre deres bosted. For å få til den elskede, er vi klare til å flytte fjell og elver slå tilbake. Ingen overdrivelse å si at planeten vår spinning gjennom kjærlighet.

Hvordan glemme første kjærlighet


 Når vi husker det, vi liker å starte relasjoner: erfarne øyeblikk, første berøring, kjærlige utseende, turer. Men det magiske følelsen en gang forsvinner. Smerten av tap ikke puste. Mitt hjerte er vanskelig, smertefull og skremmende.
 First Love
 Første kjærlighet oppstår vanligvis i ungdomsårene. Denne stormen romantiske følelser, feiende som en orkan. Og ved avskjed, graden av erfaring, kan til og med overgå kjærlighet. Denne første erfaring i verden av følelser og dype følelser, er veldig viktig. Men hvis kjærlighet ikke slipper og normalt ikke bygge mer privatliv, så dette bør gjøre noe.
 Det første skritt vil være å begrense kommunikasjon. Men det er en fare for at uten å se gjenstand for hans kjærlighet, hans fantasier kan også idealisere det. Deretter kan det være lurt å gjenopprette minst noen forhold og se at folk ikke er så perfekt og har mange svakheter. I samme elv kan ikke angi to ganger. Over tid, folk endre seg. Og tilnærmingen ikke betyr at alt vil være den samme som før.
 Vinne
 På dette punktet, da det virker som verden er ødelagt, ingenting vil ikke være at livet er meningsløst, viktigst av alt, se på deg selv og finne indre reserver av styrke til å gå videre. Selvfølgelig er dette ikke enkelt. Selv om skjebnen har presentert en slik smerte, selvfølgelig, hadde hun forberedt og en masse gaver. Det var bare det og venter på å komme bort fra emnet og så dem under sine føtter.
 Stoppe deg angre. Peresylte seg og kaste en utfordring. Ikke nøl med i tillit og du vil lykkes. Prøv å gå på kino, teater, museum, utstillingen. Det var mye ledig tid og du vil fylle. Lei en, ta med en venn.
Hvordan glemme første kjærlighet

 Venner
 Ikke være alene med deg selv. Har du en kjæreste, og dette er mannen som er villig til å lytte, støtte i en vanskelig situasjon, tørke bort tårene dine og gi råd, foreslå hva du skal gjøre. Etter avgang av en kjær, hovedproblemet - det er tomhet og ensomhet. Du må fylle hennes venner, familie, sosialt samvær med dem.
 Fordype deg i Internett. Det er så mange interessante ting. Møte nye interessante mennesker og få venner. Kommunisere med dem. Ikke vær redd for å møte med menn. Ha det gøy, ta komplimenter. Føle deg vakker. Og kanskje innse at din kjære, i forhold til de andre egentlig ikke var altfor mange fordeler.
 Tid
 Hvor mye tid bør være nødvendig å gå fra minnet om første kjærlighet? Det eksakte svaret på dette spørsmålet ikke eksisterer i naturen. Ledende psykologer universiteter i England og USA har studert saken og konkluderte med at første kjærlighet er nesten umulig å glemme. Åtti prosent av folk liksom husket følelsen.
 På Internett er det noen ganger annen formel for beregning av tid som må passere for å glemme kjærligheten. For den mest nøyaktige av dem må gå gjennom om lag halvparten av tiden, var paret sammen. For eksempel, hvis en jente møter en fyr omtrent et år etter separasjonen skal ta seks måneder, hun var i stand til å glemme det. Selvfølgelig er det noen som går raskere. Men hver person er rent individuell og avhenger av mange grunner.
 Leter du etter en frisk
 Glem ikke lett. Men du kan prøve å endre holdningen til sine følelser. Prøv å se på det fra et annet perspektiv. Opplevelsen herdet sjel lærer å elske opplevelsen anskaffet, og den som forårsaket den skalaen av følelser, bare en mann. Prøv å være takknemlig for denne opplevelsen.
 Ikke holde følelsene i seg selv. Prøv å tegne og sende dem til å fungere. Du kan skrive poesi, tegne, sy, fotografi. Alt som kan være morsomt og hjelpe lindre smerten.
Hvordan glemme første kjærlighet

 Gjengjeldt kjærlighet
 Hvis kjærlighet var igjen ubesvart, noe som er ganske ofte, er smerte som er inne i en veldig lang tid, og ønsker ikke å gå. Hun skyver tid til hensynsløs atferd og selv ydmykelse. Hva gjør jeg?
 Jage bort tanker om zahvatyvshem forstand. Ikke gå dypt inn i deg selv. Unngå bøker, filmer, snakket å elske. Prøv å rømme og fylle livet ditt med noe annet.
 Gi resten av hjernen som er ansvarlig for følelser og slå til arbeidet til en annen, som er i stand til å analysere situasjonen rasjonelt. Hvorfor elsker at positive og negative det er. Så snart begynne zahlostuvaty romantisk omfatte alvorlig kritikk. Det gjør kjærlighet å falle inn i avhengighet og følelser visne før eller senere.
 Prøv å ta med sine utvalgte med bildet av den perfekte mannen. Det ser nå ut til at han er den beste i verden. Prøv å se kritisk. Kanskje det har ulemper. Kanskje han snorker om natten eller gi råd - han anser seg selv den smarteste. Prøv å forestille seg at du bor sammen og dette gjentas daglig.
 Fylt Livet
 En mann slik utformet som ikke kan eksistere i et vakuum. Ikke la den fylle med alt tull, for eksempel gjengjeldt kjærlighet. Ta ham med noe, gi det mat for tanken. Finne noe å gjøre som ville bli okkupert din tid og krevde full deltakelse. Dette kan være en jobb så jeg hobby.
 Kvitte seg med illusjonen om at alt kan bli annerledes. Dette selvbedrag. Er hva som er og er en objektiv virkelighet. Selv om det virker som du kan rette opp eventuelle feil, før eller senere, har du fortsatt fikk all misnøye og formere seg. Ikke kast bort tiden din. Fordi et sted det er noen som er riktig for deg. Slipp i sitt hjerte for en ny ekte kjærlighet.  
Яндекс.Метрика