vazhayetsya at ekteskap mislykkes, hovedsakelig av to grunner - enten noen har endret seg eller ikke nok penger. Hvis mangel på penger ikke vil være en ubehagelig slag for kvinner, uventede forsinkelser mann på jobb, reise hyppig og fremveksten av kalde relasjoner - dårlig grunn til å tenke på en felles fremtid. Hva gjør jeg?

Hvordan bli kvitt en rival


 Trinn én - å holde alt hemmelig.


 Svært ofte kvinner innrømme en stor feil. Snart etter å lære av en rival, de umiddelbart dele denne nyheten med alle sosiale nettverk, sette aktuelle status og triste bilder. De rush til sine venner og deres koner, prøver å fritte ut detaljer om forræderi. De gråter innløst sin kjæreste og mor. Det er strengt forbudt!
 Kanskje din mann bare bestemte seg for å prøve noe midlertidig. Og den nye kvinnen i hans liv eneste sjanse, som han angrer på. Derfor riktig å snakke om sine problemer på kvinnenes forum eller psykolog.

 Hvordan å oppføre deg ordentlig?

 Prøve å kontrollere meg selv og ikke for å gjøre en manns daglige skandaler. Ingen ønsker å gå fra fint til sinte katter furies. Det beste alternativet ville bli fornyet interesse i seg selv! Dermed kvinner i ekteskapet ofte glemmer at vakre bør være ikke bare for andre, men for den elskede.
 Så rette skuldre, slutte å gråte inn i min pute - hvis folk forråde deg, betyr det ikke at bedre elsker. Minnes de interesser som ble forlatt deg for å skape en familiær atmosfære. Registrer deg for yoga, pilates eller dans. Prøve (men klokt) siste diett. Aldri for sent å forbedre din figur, selvtillit og mental innstilling.
Hvordan bli kvitt en rival

 Trinn to - spille på kontrasten.


 Begynne å tenke deres taktikk vurdering rival. Godt å vite henne bedre, å vite at det nedodaye mannen din. Kanskje det er en fantastisk elsker, men en forferdelig vertinne? Starte sin favoritt kaker ovn og ordne generell rengjøring. Han mangler nåde? Husk dine første år, begynner å organisere det romantiske kvelder gjenvinne lidenskap i familien.
 Kanskje det - Klinisk blonde og din mann er tiltrukket bare bena? Vi må komme til tak hobbyer mann. Spille online spill? Utmerket, registrer din konto, be ham om å hjelpe. Han er glad i vitser? Velg flere populære nyhetssider, diskutere dem over middag.

 En mann må føle seg som en mann igjen.

 "For en mann" - dette handler ikke om deg? Prøv å slå den tidligere forhold. Be ham om å møte deg etter jobb og bringe tunge poser. Kjøpe et bilde og spør din blahonevernoho den henge. Tross alt, kan du selv starte en reparasjon! I løpet av denne prosessen, er det absolutt ikke elskerinnen, hvis det ordentlig kan spørre deg selv. Menn liker ikke når de er under press.
 Det viktigste å huske på under hele prosessen med "retur fortapte mann" - på din manns forsøk på å vende tilbake til sitt bryst av familien skal være godt synlig. Fortsett med forsiktighet, betyr det ikke avgir parfyme i armene. Men her har du å gjenopprette relasjoner - Rådet sin lille overraskelse oppriktige komplimenter, feminin omsorg. En mann skulle ønske å gå hjem.
 Husk at det viktigste formålet med rart - for å være bedre enn sin kone. Mens hun bedre mann vil prøve å holde det hele tiden. Men da plutselig hans kone også vil gi ham alt det beste i større mengder enn elskerinne, er valget klart. En ny lidenskap kan ikke takle sine "plikter".
Hvordan bli kvitt en rival


 Huske år ugift liv.

 Tross alt, har du det interessant? Han så etter at du ga blomster og lovet å kaste hele verden for hans føtter. Hvordan berører det gjorde du et tilbud. Husket? Bruke dette som en veiledning til handling.
 Først må du vekke det eiendomspronomen instinkt. Du er hans kone, du må tilhøre ham alene, og du har noen menn betale oppmerksomhet? Lidelse! Mannen umiddelbart rushed å finne ut hvem det er, hvorfor er det du skrev, ringer og gi buketter. Dette er hva som bør brukes for å minne ham på at når sjalu - det betyr kjærlighet.
 Se etter alle muligheter for selvrealisering. Stopper koker suppe, stående ved komfyren og gå til en karaokebar. Du har ingen flere venninner? Ikke bekymre deg, møte med noen på forumet. Kanskje finner du ikke bare en stikkontakt, men evnen til å gå med noen shopping. Menn liker ikke oppofrende kjærlighet, de elsker sterke og selvstendige individer.
 Skjule tårer i øynene, bør ditt liv dominere positive. Mann utro? Så hva, men nå må vi forberede mindre, kan du gå på en date med en fin motstykke til jomfru er morsom fest. Når du venne deg til å smile, vil smil følge deg overalt.

 Trinn tre - på jakt etter muligheten til å bli venner med en rival.


 Høres trolig uklokt. Men hvis du klarer å riktig tilnærming til dette problemet, vil resultatet glede deg. Hva du kan gi vennskap med denne mannen? Først vil du alltid kontrollere deres forhold. For det andre kan det ikke lyve, forteller om hva som er dere fantastiske mennesker. Tredje, deg best kjenner sine styrker og svakheter for å hjelpe deg i kampen for en kjær.
 Den eneste ulempen med dette alternativet - så du kan bli venner med denne kvinnen som en mann ikke bestemmer seg for å slutte. Så du får en ekte kjæreste, men en mann miste.
Hvordan bli kvitt en rival

 Trinn fire - bør være sjalu rival.


 Å være en elsker og så psykologisk vanskelig, men hvis du fester den til hånden for hennes liv og fikk bli til et mareritt. For å gjøre dette, start "tag området" - fra skjorter menn bør starte din duft i bilen sin for å være bety håret (for tungt artilleri og truser kastet et eller annet sted i hanskerommet ville være hyggelig).
 Det ville være fint å få det i øynene dine i familien din tur. Du bør være glad du har til å le. Mistress bør starte deg sjalu og ordne skandaler mannen din.
 Husk at for å forsterke effekten av press på behovet for å styrke gjennomføringen av ektemann ekteskapelig gjeld. I dette tilfellet anbefaler vi at du treffer det rent sexy antrekk, frigjøring og nye positurer. Mistress bør bo i det siste!  
 Men i dagens verden, er kvinner ikke prøver å gjøre en vellykket karriere, sammenlignet med inntektene av menn, de fortsatt vil bry mellommenneskelige relasjoner. Lykkelig ekteskap - nøkkelen moralsk balanse. Det er derfor alle kvinnene i verden, uavhengig av rase, høyde og vekt vil alltid prøve å vinne og beholde hennes elskede ektemann, så problemet med svik vil alltid være relevant. La oss se hvorfor menn forråde sin elskede koner.

Hvorfor menn forråde koner


 Dette problemet er akkurat det øyeblikket som oppsto siviliserte forholdet mellom kjønnene. Dette bør imidlertid ikke i noe tilfelle ikke gi opphav til konstant angst og samokopannya! Statistikken viser nådeløst at nesten alle menn før eller senere bestemmer deg for å endre favoritt del, som ikke binder jentene konkludere rettferdig i sine sterke armer en gang for alle. La tallene og slå inn sunn logikk.
 Enhver handling og avgjørelse er saklig grunn. Svik - en konsekvens, og røttene til problemer bør søke det i oss selv og i ditt forhold til din kjære. Det er mye vanskeligere enn bare å flytte ansvaret for det som skjedde med mannen sin, og å avslutte forholdet. Tenk om svik som et signal om at noen aspekter av dine familieforhold krever hasteendringer. Hvis du lærer av enhver hendelse får en leksjon, liv vil definitivt lettere og lykkeligere.
 I tilfelle er det ikke nødvendig å gå i dybden av psykoanalyse i nødmodus å fullføre kurs for å forberede familie psykologer. Det finnes en rekke klassiske svik av hans favoritt årsaker.

 Eksteriør


 Se bedre ut i første omgang til seg selv. Kanskje du har vært betalende mindre vekt på utseendet? Lansert husholdning og sluttet å lage mat hans favoritt cheesecakes til frokost? Du går all ledig tid for barn og arbeid, og mannen du brukte til å se bare en annen sulten munn? Tro meg, kan også slike tilsynelatende trivielle grunner lett ødelegge din familie lykke.
 Husk dine første år med dating, han var universets sentrum for deg, du gjettet det ønsker og prøver å være den beste følgesvenn for ham i tilværelsen! Slå bryllup album, steg i seg selv føler seg gammel! Husk at man ikke bare trenger en kone, som han trenger en kvinne! Få håret klippet, få yoga eller registrer deg driving kurs.
 Disse enkle manipulasjoner vil gi deg tillit og sikre en sunn glød i øynene hans. Men hver mann ønsker å se ved siden av en lykkelig kvinne! Prøve, det er mulig at dette vil være nok til å balansere din familie igjen restaurert!
Hvorfor menn forråde koner

 Livsform


 Hvis du har flere perefarbuvalysya med en blond og brunette tilbake, fanget av spansk på conversational og partneren din er fortsatt kommer til å lete etter eventyr på siden - fortvil ikke. Felles liv - det daglige arbeidet, og det ville være dumt å gå glipp av hver gang du ikke umiddelbart klarer å gjenopprette den tapte harmoni.
 Slå oppmerksomhet fra sin egen person som omgir deg. Kan jeg plassere som kommer til ditt folk med rette kalles et hus? Eller strykes gardiner, vask, vasket og matet barn? Hva gjorde du ikke har en stram tidsplan, husk at opprettholde komfort i huset - din direkte ansvar primært kvinner, ikke forretnings kvinne eller mor. Ikke rart vi var Bereginya ildsted i uminnelige tider! En mann skal fly hjem etter arbeids sammenkomster med venner eller fiske! Ta det med slik glede!
 Ny klut og satt play svært viktig rolle, fordi menn ikke kan klatre i nyeste design kjøkken enheter, men helt ren kapping av skitten klut. Sørg for at den behagelig lukt i huset, bad skinnende renhet og skap var perfekt orden. Ditt andre halvparten bør være en klar følelse av at det er et sted hvor han ville, var han velkommen og vil gjøre noe for å hvile, og han roet seg ned.
 Du trenger ikke nødvendigvis å unnta fra jobben for å bruke all din tid i armene av vaske- og rengjøringsmidler! Bare ikke utsette rensing for senere, eller enda verre, på søndag. Det er bedre å vie denne dagen elskede ektemann enn å utvise ham fra huset under påskudd at han lå på sofaen, hindrer deg å gjøre vår rengjøring. Rengjøre vasken etter å pusse tennene og ta oppvasken umiddelbart etter måltider - kort sagt, diskret opprettholde orden. I første omgang vil dette kreve deg litt innsats, og deretter blitt et spørsmål om vane.
Hvorfor menn forråde koner

 Harmoni i relasjoner


 Etter å ha jobbet med dagligdagse problemer kan og bør ta hensyn til hvordan du tilbringe fritiden med din utkårede. Kanskje en ekstra minutt brukes kun for å diskutere problemstillinger og uttrykke misnøye? Felles ny reise teppe er en perfekt mulighet for deg å anklage sin elsker i ineffektivitet eller avfall? Vær ærlig med seg selv, mest sannsynlig, du bare har glemt hvordan å se sin mann bra! Men når det var på hans meritter, ble han valgt, og alle manglene virket ganske rimelig. De nå kan løses bare endret din holdning til dem!
 Prøv igjen glede seg kledd i sin stripete genser, søt tre-dagers skjeggstubber og stjålne verk av saker. De fleste gjør komplimenter en mann - de elsker det, men redd for å innrømme det. Tsikavtesya sine saker, helse, planer for fremtiden - bare snakke med dine kjære! Selv den mest ondskapsfulle personen er i stand til å smelte og dele intime hvis ser en genuin interesse for den personen. Gjør det naturlig, uten å bli sykepleier eller mor.
 Om fornærmelser og leddproblemer best med en enkel direkthet huske når dere begge kommer til å løfte eller velge en pakke med melk på Rimi kontanter! Lær å verne om hvert øyeblikk tilbrakte sammen, og ikke for å slå disse lykkelige timer i ensomhet endeløs debriefing. Du bør ikke være i tide for bildene!
Hvorfor menn forråde koner

 Psykoanalyse


 Kanskje grunnen svik ligge dypere enn vi tidligere har beskrevet. Vær mot til å snakke med sin mann nachystotu. Kanskje feilen at gjensidig komplekser og frykt. Ikke glem at din mann - dannet personlighet, trykket som er kontraindisert.
 Oppdage alle kortene før ham: Fortell oss om dine følelser, tvil og angst. Etter fredsforhandlingene enn kaffe du sannsynligvis ikke trenger å trekke ham til å krympe familien på slep. Å gå til en spesialist bør ikke føre til forvirring eller panikk - ditt bevisste valg for å hjelpe din felles oppkjøp av lykke! Og som bare ikke er tryin å leve og føler til det fulle! Gi deg selv muligheten til å be om hjelp fra folk med spesialundervisning. Flere av disse kampanjene vil gi deg en klar idé om hva som var galt og hva som er i ferd mangler deg og en venn.
 Sitter med venner på kjøkkenet arbeid, men annerledes. Du kan klage på en rekke venner for livet og svik av menn, men det betyr ikke bringe deg nærmere til å løse dette problemet. Livet elsker action, så gjerne fortsette! Kanskje en kampanje for å bli en psykolog siste akkord i den lille familiedrama. Endelig kan du se om det var uoverstigelige problemer, eller du har gjort en feil i å velge en partner. Ikke tvinge hendelser og i alle fall ikke hogge skulder: felles liv krever de samme felles og balanserte beslutninger.
 Vær oppmerksom på at hvis du tar din favoritt svik som et insentiv og en ny runde med ditt forhold - er så sannsynlig å skje. Du vil aldri være i stand til å slette et minne eller endre hendelsen, men i din makt for å endre holdning. La deg være en liten gutt! Barn tilgi lett fra hjertet og aldri holde onde. De fortsatt foran oss, som, faktisk, du!
Яндекс.Метрика