Hvordan vinne en fyr

 Sannsynligvis hver jente tenkt på hva du skal gjøre med henne i kjærlighet. Selvfølgelig kan du stole på historier og forventer at en dag en fyr ser på deg og umiddelbart zakohayetsya og leve uten ditt smil vil være umulig for ham.
 Men det er ingen garanti for at dette vil skje, og at zakohayetsya minst slags eventyr prins. Hva gjør du hvis du ikke ønsker å la en så viktig del av livet gå sin gang?
 Det hele starter med en introduksjon. Hvordan ville ikke ønsker å, men ingen jenter utforske den indre verden blir, om ikke litt interesse når møtet. Derfor bør du gjøre et førsteinntrykk vekket interesse og ønske om å vite bedre den mystiske fremmede, og derfor trenger å etterlate inntrykk av et puslespill. For å gjøre dette, rett og slett ikke ønsker å snakke om seg selv på en gang, vil det være tid.
 Videre selskapets behov for å stadig kontrollere meg selv å ikke forhaste seg samtale, og lytte til hva og hvordan du snakker objekt sjarm. Dette vil bidra til å bestemme sine interesser fortsetter å demonstrere sine kunnskaper på dette området, i tillegg vil spare deg muligheten til å si noe tull. Men ikke alltid taus som en spion, vittige bemerkninger vil gi deg poeng i hans øyne.
Hvordan vinne en fyr
 Etter at du gi fyren føler med deg mann. Alt du trenger er å be om hjelp. Men promahnysya, Sørg for at oppgaven han kan håndtere.
 Når utført oppgaver overlatt til det, sørg for å prise ham og ikke glem å nevne at hun ville være ute av stand til å takle. Menn ros og komplimenter som mye mer enn kvinner for å holde seg på fyren, være forberedt på å gjøre det ofte.
 En annen viktig lærdom etter hvert møte han å føle seg bra, lett, glad, så du vil være sammen med relevant. For å gjøre dette, rett og slett ikke trenger på dette stadiet av forholdet til byrde ham med sine problemer.
 Når du har begynt å møtes regelmessig, ikke start noe begrense hans frihet, enten for et fint tillegg til livet mitt. Hans mening bør være avgjørende, og han må tenke slik. Ingen tvil hans ord, selv om du virkelig ønsker, og sørg for å gjøre et godt inntrykk på sine venner, la ros deg når du ikke er sammen.
 Det viser seg at Conquest Kjærlighet - En veldig plagsom ting, og for å nå målet må du prøver hardt, men hvis personen for hvem alt dette arbeidet, og er signifikante andre, gjør det ikke verdt det?

 Hvordan du kan vinne en fyr video


Hvordan å diversifisere familie sexliv

 Ofte unge mennesker i kjærlighet bestemmer seg for å starte en familie, så å bli foreldre. Og ingenting, men til slutt de slutter å føle rasende lidenskap som de hadde for første gang. Dette kan være et alvorlig problem, men vi kan finne en løsning på ethvert problem. Hoved vise sin fantasi.
 Antennes lidenskap med fornyet styrke hjelp eller mini-play rollespill som kone kan arrangere en kjær. God western antrekk, magedans og erotisk massasje minneverdig kone, og få en ny titt på sin kone og relasjoner.
 Utvilsomt, pre-trenger å være bekymret for at barna gikk for å bo hos besteforeldrene. Og til gjengjeld er de glade for å se mamma og pappa i godt humør, som garantert etter en fabelaktig kveld.
 Ved massasje bør også være forberedt på ikke mindre nøye. Du kan besøke selvtillit massasje som vil slappe av og være i stand til å gi noen ideer for kvelden. Det er også godt å lese faglitteratur eller se pedagogiske videoer på nettet. Masserer elskede kone bør være klar over alle deler av kroppen hans: ryggen og magen, baken og indre lår. Enhver berøring vil bli enda bedre hvis massasje er ikke bare å gjøre med hendene, men leppene eller håret ditt, for eksempel.
Hvordan å diversifisere familie sexliv
 Ikke bare massasje krever trening. I denne natt for å være perfekt alle: frukt og mat favoritt kone, duftende stearinlys og avslappende musikk, rent sengetøy og luksuriøse romantisk stemning. Telefonen er bedre å deaktivere at ingen kunne ødelegge kvelden.
 Riktig antrekk - en viktig detalj på kveldene. Sexy undertøy og pent bundet på hofter purre gjør hvert menneskes hjerte til å banke fortere. Også må kunne kle av seg, mens fremme glatt erotisk bevegelse. Det er også nødvendig å gjøre det riktige make-up - litt dristig og samtidig forførende.
 Du kan også organisere en mini-mann test. En mann skal prøve å starte riktig for å få den etterlengtede premie.
 Denne kvelden ikke bare bringe noe nytt i forholdet, men også styrke dem.

 Hvordan å diversifisere sexliv Family Video


Hva om jeg ønsker å leve?
 Mannen overlevde den dype sorg, å være alene, utvinne fra skade eller sykdom føler at hans styrke oppbrukt. Når vi opplever depresjon kondolanser nærmest oss folk ikke saken, siden det antas at vanskelige situasjoner er bare her. Følelser råde over sunn fornuft, og tanker om en mann midt i kaos, hvor blant andre beats en motvilje mot å overleve. Er det en vei ut av uføret som gjør at mennesker fanget i livets problemer, komme seg ut av krisen uten å bli forferdelig psykisk diagnose av post-traumatisk syndrom.
 Hva hvis livet er cracking
 Tanker om døden betyr ikke at folk planla å avslutte det en gang for alle. Psykologer anslår at en frisk person tenker alltid om døden, tegning i hans fantasi som det kan skje - en absolutt regel, fordi hver enkelt av oss er født og alle dør. Verdien av livet bestemmes av dens opphold i en tilstand av "her og nå", selv om du har opplevd tap av en kjær, din sorg for første gang vil være sterk til tider, uutholdelig, men det betyr ikke at depresjon og latent tilstand vil vare evig. Du kan gjøre forsøk på å bevege seg raskt fra en tilstand av sorg, jobbe hardere hele tiden å kommunisere med folk, snakke med dem om hva som skjedde. Det antas at å si problemet, folk liker det oppløses eller deler de som sympatiserer med ham. Noen sorg er bundet av slaviske skikk på ett år etter dødsfallet til en kjær erstattet tristhet kommer stille ro.
Hva om jeg ønsker å leve?
 Ditt problem er ikke unik!
 Ofte folk ikke kaster problem, er det en lang tid i skallet og hva du skal gjøre når du ikke ønsker å leve, vet ikke. Vi må betale hyllest til den enkelte lidende som mener at hans problem ikke er løst, og generelt er det over all forventning! Når en person kommunisere med andre og lære mange lignende historier han kommer sløret fra øynene og sjelen av ras, henholdsvis, og vil være lettere å leve. Han begynner straks å sette nye målsettinger og vil gradvis implementere dem.
 Bytte fra en klasse til en annen
 Hvis du ikke ønsker å leve, i person, så å si dip hender. Nå prøver vi å heve dem, lære noe fiksing og triksing hender vil kutte, sy, strikke, forme, tegne. La oss kreative manuelt arbeid for å bringe det til folk, og dere synlige resultater. Depresjon er vanligvis behandles godt og ikke tar håndfuller av antidepressiva, som det er nå fasjonable i Vesten.
Hva om jeg ønsker å leve?
 Latter helbreder alle sykdommer
 Den mentale tilstanden til en person kan bli jevnet hvis bevisst begynne å le mer. Tving deg selv til å gjøre det: kjøpe en bok med friske vitser, se gammel komedie, begynner å trekke bildet ditt, og samtidig tenke på de lykkeligste øyeblikkene i hans liv.
 Connect
 Auditiv trening - en nyttig ting. Å flykte fra dystre tanker, spør deg selv oppgaven av dagen, for eksempel, mens matlaging middag, bare tenk på hvordan du hogge grønnsaker, steke kjøtt, noe som gjør smørbrød og røre sukker i te. Dette vil tillate deg å være med den indre verden i harmoni stund. Hvis du ikke trodde trekke tilbake, justert redusert pulstrykk, dvs. kroppen selv starter du "pakke" fra depresyonnoyi trakt. Neste dag økning oppholdstid "her og nå" enig med du ikke tenker å slå av for en time eller vilje til å gjøre noe annerledes og leve. Hvis du gjør det jevnlig at snart lys i sjelen blir mye tristhet og svart oppløst i den.
Hva om jeg ønsker å leve?
 Support nær
 Hvis du ønsker å komme seg ut av krisen, prøver å lukke du var slektninger som du kan stole på. Snakk med ham hjerte til hjerte, yzleyte alt det smertefulle, ikke være redd for at noen vil være en "pomoynыm bøtte" hvor du kaster dine problemer. Kanskje han vil finne en måte å hjelpe deg, hvis vil vite at på hjertet mer.
 Positive følelser og en endring av natur
 Når en person i lang tid ikke får positive følelser fra utsiden, er det ikke hormon glede. Godt å gå, se etter en ledsager, ta med en venn, kollega og prøv ikke å snakke om sine sorte belter i livet mitt med noen. Form affirmasjoner som vil gi deg kraft, sendte flaks, og sier det så ofte som mulig i løpet av dagen. For å forbli i likevekt, engasjert i meditasjon, yoga, orientalske noen praksis som gjenoppretter energibalansen og helbrede den menneskelige aura.
 Perfeksjonisme og depresjon
 Perfeksjonist - en person som streber etter perfeksjon ikke forstår at ikke alt blir gitt umiddelbart. Hvis en person har nådd alle noder, løftet den, og det gjør vondt traff gulvet, kan han bare bryte. For å bevise sin fortreffelighet i kurset er de mest upopulære tiltak, drukkenskap, som raskt blir til alkoholisme (og det er uhelbredelig og helt forvrenger personlighet). Når stolthet for en kjær begynner å gå off-skala, se på deres arsenal av forskjellige kvaliteter verste og innse at du ikke er ideelt, enda verre - en vanlig mann med sine svakheter og mangler. Og som deg, er alt tillatt, og sørge, og pohoryuvaty og vyplakatysya og dele problemer og forstå hva som er viktig i livet - det er selve livet.  
Яндекс.Метрика