10 år - hva bryllup? Alt av tinn Yane bryllup
 Ektefeller nadareno lin, bomull og papir gaver. Skinn, tre og jern var hjemme. Fajanse, kobber og tinn komplett samling. Så mann og kone er klar til å feire tinn bryllup første årsdagen for deres familier - 10 års ekteskap!
 Ti år levde sammen: alle datoer date!
 Forresten, er tinn bryllup kalles rosa. Dette er en vakker kongelige farger, men rosa er ansett å være avgjørende i denne dagen.
 Jeg må si at tinn bryllupet - helt unikt. Bare hun har en tvilling - et bryllup, i henhold til en 17-årig liv sammen! Ingen jubileum kan skryte av et slikt sammentreff! Men 10-årsdagen er en viktig egenskap: en ekte bursdag. Og så det bør ikke tas mindre alvorlig enn før ekteskapet.
 Hvordan lage en ti-års bryllupsdag og huske mannen og hans kone, slektninger og venner og par? Selvfølgelig bør det bemerkes!
 Som tinn bryllup?
10 år - det bryllup? Alt av tinn Yane bryllup
 For noen par feirer et tiår bryllup er den perfekte unnskyldning for å få alle tilbake på ferie tabellen.
 Leide rom i restaurant eller kafé, dekorert med roser og dekorert i rosa nødvendigvis skape en romantisk stemning alle tilstede, og flere "levende statuer" gjort opp under tinnsoldater gjennomføre en parallell mellom den opprinnelige symbolet på den andre bryllupsdagen.
 Eller du kan vice versa: velge et rom med en overflod av dempet metallisk glans, og gjestene erklære "Pink" flash mob frakk hver gjest må inneholde rosa. Kvinner er glade for å støtte ideen, fordi ingen av dem nekter å føle seg litt Barbie. Menn mote gjør at du holder dagens real macho og rosa skjorter.
 Men ikke bare ubegrenset budsjett for et bryllup feiring tinn kan slå den inn i en ekte rose. Hvis vi begynner å forberede for helligdager fremover nøye alle deler koble til og bruke fantasien for å forberede alle kreative venner - ferie og lykkes i økonomimodus.
 I løpet av sommermånedene, nok til å organisere en piknik og å skape en spesiell stemning, kan du spørre de inviterte kvinnene til å komme med roser og menn - med tinnsoldater. Roser kan erstattes med rosa ballonger og flagg og soldater - (! Som for øvrig er veldig velkommen) lignende skjeer. Det viktigste - å plukke opp flere pre interessante og morsomme konkurranser og tildele toast-mester i den sjarmerende og karismatisk mann med gjestene som vil lett fungerer som "zavodily."
 Hvis utendørs kjølig - invitere gjester hjem. Temafest inviterte vil opphisse fantasien og kreativiteten til å uttrykke og par vil trenge bare bli med ferie mas, som fylte sitt hjem.
 Hvis paret bestemte seg for tiårsjubileet for hans ekteskap til å vie seg til hverandre, og velg deretter programmet kommer helt an på ønskene og preferansene til bare to. Middag med levende lys eller sykle, gå på kino eller "lat dag" visning bryllup album og video - unge mennesker står fritt til å velge hva de vil. Roser og tinn - ønskelig, men ikke nødvendig. Selv i deres fysiske fravær tviler på at energien til de to attributtene vil være usynlig til å følge ekteparet den dagen.
 Gaver til 10 års bryllup?
10 år - det bryllup? Alt av tinn Yane bryllup
 Rosa og tinn gaver, selvfølgelig, vil indikere at gjestene var forberedelsene til en slik hendelse, oppsøkt og plukket opp de aktuelle alternativene.
 Se etter roser i utskrifter i sett med sengetøy og la grunnlaget for rosa i sett med håndklær. Eller vice versa. Plukk badekåper, rosa (for henne) og grå (for ham) farger.
 Vellykket funnet vil kokekar satt med grå og rosa dekor. Finn dekorative tinn retter og gjøre dem ser forskjellige rozpysavshy roser.
 Uansett, kan noen tin suvenirer (unntatt unntatt tinnsoldater) males rosa ornament - det vil være stor!
 Hvilke gaver bryllupsgave for flere tiår meg?
 Den mest symbolsk gave i rosa tinn-Day jubileum er ansett som en bukett med ti røde roser som rammer den ellevte - hvit. Å pare blomstene er et symbol på 10 år med kjærlighet og håp for videre utvidelse og styrking.
 Hvis du beveger deg bort fra tekstiler og plast, kan mann og kone dele mobil gaver: rosa og metalliske farger. En mann kan prøve overraskelse kompis, nå kan du finne enda renere rosa. Min kone er ikke forbudt å gi fromme trendy rosa skjorte / svensken.
 Et annet alternativ - tinn gaver. Plukke opp en hobby når de skal (sjakk, domino), humor (tinnsoldater, morsomme figurer), hjemme (briller, dalbaner) for (Stand kantspryladdya eller mobil, bilderammen). Som for nødvendig og grunnleggende Present - er en klassisk farge "metallic" de kan bli vurdert for tinn.
 Gratulerer med 10-årsdagen bryllup
 Alternativ én: duplisere sine gratulasjoner på bryllupsdagen! Med helten i dag tror at ønskene går i oppfyllelse, og som de ikke har ennå til å fungere. Det blir gøy!
 Alternativ to: orden på spesialiserte område i vers hilsen bare for dette paret. Opprinnelig!
 Alternativ tre: velkommen i sine egne ord, og fra hjertet. Det vil være fint!
 Alternativ fire: bruk en av de følgende hilsener. Det vil være stor!
 [quote] Gratulerer med ti års ekteskap jubileum! La din kjærlighet blomstre som en rose og få styrke som brandy. La din familie senere i livet dominert av harmoni, forståelse og respekt for hverandre! Være mer fornøyd! Og ja - 100 år!  
Overraskelse Bursdag mann
 Nærmer fødselen av mannen for mange vakre damer er hele problemet. Først, menn er mindre lunefulle enn kvinner, de er også vanskelig å behage. Dernest ønsker jeg å arrangere en uvanlig ferie til andre halvdel var hyggelig.
 Menn og kvinner har forskjellig utseende på de samme tingene, så velg en virkelig verdifull og original gave er ikke lett. Men så, de og kone å forstå behovene og ønskene til sine ektemenn bedre enn andre.

 Romantikk er ikke avlyst
 Dagens alle svarene på dine spørsmål kan bli funnet på kvinners fora. Heldigvis trenger hans kone, som allerede er opptatt med å forberede ferie måltider ikke å løpe til naboene for å få råd. Bare kjøre den bærbare datamaskinen på jobben og velge de avanserte kvinners forum for å diskutere alle saker av kvinner. Forumene er ofte unge og mer erfarne kone er enige om at den mest originale overraskelse manns bursdag - en middag med levende lys.
 Ladies argumentere sin posisjon på den planen, ingen romantikk kansellert. Men romantisk gave - ikke bare levende lys middag. For eksempel kan du prøve å fange den inspirasjon og skrive et dikt for hennes elskede ektemann eller arrangere en månedlig utflukt.
 Dessverre er det menn som er helt likegyldig til romantikk. De ville se på en slik overraskelse barnslig fantasi. For å være med all sin romanse med ingenting, prøve å forstå hva din mann ønsker for sin feiring.
 Ned banalitet
 Når du ønsker å imponere en jente, så er det ofte arrangere en super tur i en limousin. Imidlertid har vi å gjøre med en mann. Limousiner - er ikke den mannlige versjonen. Men hvis du leier en BMW, og selv cabriolet, bevæpnet med et par flasker øl og inviterte sin favoritt turen med vinden? Det er romantisk! Et slikt godt forberedt romantikk han ikke vil gi opp. Så det ikke gjenkjenner banalitet! Er ikke den opprinnelige overraskelse til bursdagen din?
 Ikke glem erotikk. Det fungerer alltid! Du trenger ikke å skrive erotiske sms, vi er ikke engang snakk om uskyldig flørting. Men kjøpe en fin erotisk undertøy eve fortsatt står. Kjøp deilig vin, lage din favoritt parabolen menn og, selvfølgelig, noen tenke over manuset natten av kjærlighet! Man vil danse erotisk dans. Å mestre kunsten av dansen, ikke nødvendigvis skrevet for dansetimer. Internett og dens uendelige muligheter til å hjelpe deg. Vær modig!
 For menn med barnas sjel og lesere
 Det er slike menn som tilber i barneselskap. På disse herrene sier de er fortsatt barn. I dette tilfellet, er det bare å forberede en original overraskelse mannen i form av barnas ferie! Bruk lyse, ballonger, morsomme bilder, konfetti. Usыpte disse detaljene homofil sex på soverommet. Du kan lage mål buketter eller bue av ballonger. Heat kake med morsomme inskripsjon.
 Menn som unngår sammenkomster med venner - en sjeldenhet. Det er i blodet. Det er derfor invitere venner for en ferie - en hellig sak. Hvis partneren din liker morsom fest, la ham nyte det på bursdagen din! Valgfritt å støyende gjester seg hjemme. Du kan bestille et par bord i kafeen. Inviter mann i en kafé på påskudd som ønsker å sitte sammen med ham og hans venner er enige på forhånd at de kom til rett tid på rett sted. Din mann vil bli fornøyd med denne morsom overraskelse!
 Det er menn som ikke har noe i verden, i tillegg til gode bøker. Spesielt for slike lesere er et par friske ideer. Bestille boken med et vakkert cover, og plasser i ulike historier og bursdagsønsker. Sett det på nattbordet ved siden av sengen eller på stuebordet. Man må vise interesse for hva slags slike funn. Det samme kan gjøres med avisen.
 Ideer veldig mye, og hvis du er fast bestemt på å gjøre hva en mann skal overraske, overraskelse, ikke bare kose alle kortene i hånden. Man vil være fint å få på bursdagen god del moro, spesielt i en uvanlig format. Så hastverk med å fylle opp med nødvendigheter og sjenerøst Unn din kjære!  
Яндекс.Метрика