Jeg liker gutta er fulle av jenter
 De fleste moderne menn ikke engang klar over hva en gigan jobbe klar til å gjøre jenta til å erobre menneskenes hjerter. Men spesielt hardt rettferdige sex er klar til å jobbe på hans utseende å få oppmerksomhet av det samme, og den eneste lover.
 Hver ung dame - en personlighet. Enhver jente prøver å vurdere attraktivitet sin posisjon motsatte kjønn. Dette synes mest mulig objektiv vurdering av en kjær. Men sjekk alt galt. Unge frister tar ikke hensyn til det faktum at de fleste standarder for skjønnhet pålegges av sterkere sex gjennom media. Gutta se på reklameplakater og i blader legged slip med en veps midje, saftig bryster, lekre krøller og fyldige lepper ubevisst idealisere dem. Mennesker - og blir guidet oss vanlige dødelige, er det lett å forveksle. Derfor ikke sterkere sex tror ikke at feilfri hud cover girl - resultatet av mange timer med kosmetologer og makeup artister verk. Stylister tryllet lange krøller av en jomfru, og tenner - perler og nydelig byste - er sannsynligvis et resultat av en ganske smertefull medisinsk manipulasjoner. Dette ubevisst pålagt media bilde av en mann, selvfølgelig, gjenkjenne den vakre. Men ikke alle kjenner det spennende. 
 Husk æra av Rembrandt, Michelangelo, Giotto og Da Vinci. Hver av dem skrev Madonna og barnet. Og i hver versjon Madonna - gjør hun ikke subtylnaya, selv i de dager mor til den menneskelige rase ble betraktet som den ideelle av uberørte skjønnhet. I russisk kultur i gamle dager trodde man at hvis en jente er full, det er godt matet, noe som betyr at hun er frisk og i stand til å ha en full barn.
 Dermed konkluderer vi med at det ikke kan sies at alle gutta, uten unntak, som en viss type kvinners utseende. Derfor, vi, folket, og kalt individer, vi er alle forskjellige og har sine egne unike fordeler og begrepet skjønnhet.
 Likevel, la oss prøve å spesifikt svare på spørsmålet: "Jeg liker gutter eller jenter full"? På temaet mannlig preferanse for kvinnelig skjønnhet gjennomført mange undersøkelser og studier. Og det viste seg? Og det viste seg at de aller fleste gutter foretrekker harmonisk komponert og selvsikre jenter. Overraskende, uten å gi noen konkrete og fornuftige svar gutta nøyaktig uthevet hva som bør være utgangspunktet for kvinners selvfølelse.
 Harmoni og selvtillit - at samme søkeordene! Kjære damer, kan du være tynne eller tre alternativer for å bevise sin beryktede 90 - 60 - 90, men hvis dette er din figur ikke er oppfylt andel, vil alle dine anstrengelser være forgjeves. Subtil tynn jente ikke fornuftig å sette inn implantater tredje dimensjon, det vil alltid se unaturlig og sannsynligvis like morsomt. For hver av dere vil huske hvordan min mor prøvde på en BH år, så, ti og hvor latterlig det var. De eneste klær kan fjernes og glemme, og gjøre en annen plast - det er dyrt, smertefull, og, viktigst, dum.
 Hvis du eier en behagelig av natur og "koselig" ferdig, bør du ikke torturere deg selv kosthold og fysisk aktivitet. Husk at radmager hest - det gjør ikke bыstronohaya hjort. Finne en harmoni, slik det vil gi deg trygghet i ditt utseende.
 Herrene hevder at selvsikker kvinne er alltid attraktive. Kjære donuts, lære å elske deg selv, og da vil du sette pris på de omkringliggende verdsatt. Trygg kvinne av alle størrelser og fasonger er ikke, og flyr over jorden. Hodet hennes er alltid høy, det ser rett, ikke føtter, og, viktigst, øynene Lynrask. Glem om sine systemer og ta over mannlig oppmerksomhet. Nyt levende og elske seg selv og andre. Det er viktig for deg å forstå: gutter liker jenter full!  
Hvordan overleve død av hennes elskede ektemann
 Det er veldig vanskelig og skummelt å miste folk som elsker deg kjære. Det er vanskelig å akseptere ideen om at denne mannen aldri vil være på randen av å ikke snakke med deg. Og noen ganger hender seg selv er tiltrukket av telefonen, men i den andre enden av røret i stillhet av sjelen var et tomt sted som synes å aldri være i stand til å fylle, men hodet mitt er bare en tanke - hvordan å ikke miste selvkontroll, mens i den øde leiligheten der mer er det ikke?
 Denne tilstanden er ikke i stand til å bli forsinket i en uke, og ikke for en måned, men må begynne et nytt liv uten ham, så det var ikke vanskelig. Det er viktig å akseptere og overleve død av sin mann å se på verden på en ny måte.
 Er det mulig å måle sorg?
 Når vi mister våre kjære mennesker, er en naturlig reaksjon på denne situasjonen sorg. Graden av menneskelige erfaringer vil bli bestemt temperament, personlighet og erfaring. Det er verdt å merke seg at dypt religiøse mennesker er mye lettere å overleve tapet av en kjær.
 I psykiatri identifisert fem hoved stadier av sorg som er mennesker som har mistet sine kjære og kjære:
 - Denial (mann mener at med ham det bare ikke kunne skje);
 - Anger (sinne ser ut til folk som omgir en person begynner å søke årsakene til hendelser);
 - Avvisning av hva som skjedde (noen mulig tilbaketrekking fra virkeligheten, representasjon skjedde bare skummelt sengetid);
 - Av depresjon (komplett apati, noe ønske om å leve og gjøre noe);
 - Adopsjon (fred i sinnet, trakk en mann til hendelser).
 Ikke prøv å slappe av i noen dager etter tapet av en kjær, det faktum at kroppen er bare ikke i stand til å komme seg ut av sløvhet. Som et resultat av enhver hendelse eller en annen stress vil utløse bremsing, som er ment å beskytte vår psyke mot ytterligere sjokk.
 Men etter begravelsen og slutter papirene enke har til å reflektere over hvordan vi skal leve uten den andre halvparten. Ikke misbruk narkotika fordi de kan føre til avhengighet og bringe bare skade helse. Nå er det viktigste å lære å leve og styre sin egen skjebne.
 Så, hvordan de skal overleve døden av hennes elskede ektemann?
 1. Det viktigste og vanskeligste - å komme til enighet med det som skjedde. Slik er livet: noen heldig å leve lenger, noen mindre. Imidlertid vil favoritten aldri være i stand til å være sammen med deg, dette er ikke riktig. Men kanskje du noen gang møtes igjen og være sammen.
 2. Nå må du gjenoppbygge sine liv og leve for deg selv. Viktig så snart som mulig å fylle en nisje i dusjen, fordi livet ditt er fortsatt skjer. Et minne holdt alltid veldig lyse og trivelige minner.
 3. Noen psykologer råd til side for veldedighet og hjelpe de som trenger det. Du kan hjelpe mennesker som befinner seg i en lignende situasjon heller håndtere smerten av tap.
 4. Det er viktig ikke å lukke verden, ikke gå til ham. Ensomhet er noen ganger nyttig, men ikke misbruke den! I dag ganske lett å få nye venner, gå ut i verden og er ikke redd for fordømmelse fra utsiden.
 Utvilsomt vil det særlig legges spille nær støtte, men noen ganger de ikke kan hjelpe enken raskt gjenopprette fra tapet. Noen ganger for å begynne å leve uten en mann, en kvinne må være minst fire år. Men det er viktig å huske at all denne tiden er ikke viktig å stå stille og la ham prøve å bevege seg i små skritt, men å bevege seg fremover.
 I noen tilfelle kan ikke trekke seg inn i deg selv, bør du prøve å holde kommunikasjonen. Best å gå på jobb, prøv å slappe av ved en evig mas, i tillegg vil du finne det lettere å se på livet ditt fra utsiden og se sin plass i livet.
 Kanskje til slutt ditt hjerte vil bli åpnet igjen, og du kan få gifte seg igjen. Det er viktig i enhver situasjon for å prøve å gi slipp på sin hoved kjærlighet og prøve å nyte hver ny dag. Husk din avdøde ektemann forlot deg i hjertet, så prøv med et smil begynner hver ny dag og et nytt liv.  
Hva menn liker i senga?
 Ikke rart at hver kvinne ønsker hennes elskede kommer ned fra henne gal og etter jobb så snart som mulig kjørte hjem. Det er så hyggelig når folk ikke bare elsker og lidenskap, alltid kyssing, viser tegn til oppmerksomhet, spesielt etter et langt liv sammen. Og for å oppnå dette, trenger ikke noe ekstraordinær kvinne ikke trenger, trenger du bare å følge noen regler og folk vil ikke bare bære henne i armene, men regnes som en ekte gudinne i sex!
 Mange folk er stadig å spørre - hvordan å behage en mann i senga? Dette er åpenbart fordi hver person er unik og hver krever sin egen tilnærming, men det er øyeblikk som liker alle mennesker uten unntak.
 Oral kjærtegn
 Det er ingen hemmelighet at muntlige kjærtegn virkelig liker menn. Ifølge statistikk, nesten 90% av den mannlige befolkningen mener at oral hengivenhet - et bevis på kvinnes kjærlighet. Men ikke alle jenter foretrekker å engasjere seg i slike spill - ett mot dette, mens andre er bare ikke klar moralsk. Vel, hvis du ikke er en hindring, merk at på denne måten mannen når orgasme mye raskere. Å utvide disse nådegaver skal jevnlig stoppe og deretter fortsette grooming - dette vil utvilsomt bringe glede til mannen.
 Variasjonen i sex
 Ikke alle kvinner akseptabelt å eksperimentere i senga, kanskje det er på grunn av tidligere feil, eller at hun rett og slett ikke prøve å forstå, hvorfor nekte. Og det er ikke riktig hvis du ikke ønsker å miste sin elskede ektemann, fordi monotonien i sex kan forårsake falming ønske partner, og kontinuerlig innovasjon for å bidra til å gjøre både ham og henne. Siden den ikke trenger å trekke konklusjoner om at en dag skal vi prøve så mye som mulig den nye element, nei, vil det være tilstrekkelig å gjøre noe nytt, og det betyr ikke nødvendigvis endre favoritt positur.
 Snakk hjerte til hjerte
 Veldig bra, når partnerne er ikke sjenert og snakke åpent om sine ønsker, fordi så hun kan se nøyaktig hva menn liker i senga. Men ingen grunn til cinch en mann og spørre ham oppriktighet, kan han være skamfull for å snakke om det, så kan du finne det ut selv, trenger bare å eksperimentere litt. Seksuell hengivenhet kan variere erotisk spill, nye positurer. Det viktigste i dette øyeblikk - et spor reaksjon på dem vil være en partner. Kyssing mannen kunne tilby ham erotisk massasje, kjærtegne skuldre, rumpe, og deretter vende tilbake og prøve å bruke, for eksempel, fjær eller silke lin, føre ham uutholdelig trang til å mestre deg. Unektelig faktum er at sengen ikke kan være stille - erotiske stønn, svak strøm av ord og prykusuvannya spissede ører mann bare gal!
 Romantisk
Hva menn liker i senga?
 Ingenting interesserer hennes mann som en romantisk stemning. Arrangere en elsket levende lys middag med sin favoritt mat, god vin. Sett på et fint antrekk, der blir det ingenting, ingen klær! Litt kveldsmat og drikke vin, fortelle din kjære at du vil, og tro meg, det vil ikke stå og vil oppfylle alle dine ønsker! I seng menn liker å føle seg viktig, men det er viktig at du likte og hva du gjør for dem, spiller en viktig rolle er din glede, som de mottar ikke mindre orgasme.
 Være avslappet
 Disse er jenter forårsake lyst hos menn. Det er mulig at ved første rødme kan omegn jente og flau, men hvis det ble en vane, tro meg, er mannen sliten og han vil se etter et avslappet lover på siden. Selvfølgelig, trenger ikke å være for løs, men ønsker ikke å ha sex i stummende mørke eller gjemmer seg under dyna. Menn elsker å visuelt overvåke hver bevegelse partneren din og nyte hennes touch. Denne oppførselen vil overbevise mannen at du stoler på ham og er fornøyd med det.
 Uansett hvem som først
 Det har lenge vært vanlig at jenter bør være beskjeden, sjenert. Men menn også blir fikk da damen tar initiativ og ta saken i egne hender. Ingen fordømme deg for hva du rev ​​en mann fra filmer og dro ham til å engasjere seg i spill. Menn elsker det når deres halvdel svært proaktive, og hun ønsker ikke å snakke om hans ønske, fordi sterkere sex ønsker også å føle seg svak i disse øyeblikkene.
 Simulert orgasme
 Selvfølgelig, dette burde ikke være tid, men hvis bare en eller to ganger, så er det ingenting galt med det. Det finnes situasjoner der en eller annen grunn hun bare ikke kan nå orgasme, har hvor lenge ikke prøvd en partner eller ektefelle din når orgasme før. Hvis en mann sier at hun ikke får tilfredsstillelse, kan han utvikle komplekse, fordi det vil føles ute av stand til å gi sin elskede lykke. Derfor, for å unngå slike situasjoner og øke selvtilliten mann, noen ganger er det bedre å simulere orgasme hvis hun føler at når det. Spesielt fordi dette vil bare vite det. Men hvis det skjer veldig ofte, uten tvil, ønsker å snakke med sin mann, som det ikke ble såret, og se etter en vei ut av denne situasjonen er sammen.  
Яндекс.Метрика