Hva kan argumentere med en fyr
 Å argumentere med en mann - spennende opplevelse. Hvis dette er din fyr, paret - en ekstra måte å støtte ditt forhold, gjør det lyst og introdusere et element av lek og humor.
 Hvis en ung person med hvem ønsker du å bygge et forhold, kan tvisten hjelpe deg å intrige ham spille hans lidenskap og samme interesse.
 Og hvis denne fyren er bare en venn, måten å spøke og ha det gøy gjennom et par lover å være et interessant eventyr vil være noe å huske, noe å diskutere og le med venner.
 Gjenstand for tvisten kan være absolutt noen viktigere fremdeles - ikke logget inn spenning til det punktet å argumentere som kan være helseskadelig.
 Så du argumenterte med fyren, en av de mest interessante punktene i dette - en premie prisen du kan få den som vinner. Jo mer originalt og interessant belønning, jo mer interessant. Selvfølgelig, hevder at det avhenger av nærhet av din mann, og med ham på din karakter, sans for humor og fantasi.
 Her er noen alternativer på hva du skal argumentere med en fyr, avhengig av hvem det er du har.
 I det spillet med sin ektefelle eller kjære
 For noe håndgripelig (frakk, biler, reiser, oppvaskmaskin, etc.).
 På anmodning. Du kan inkludere fantasi på full kapasitet, er det intriger at medlemmene av paret ikke bør vite på forhånd at dette ville være hvis du ønsker det. Det viktigste er å komme opp, slik at du ikke angrer på at ingen zahadala romantisk middag i stedet for oppvasken.
 Perfekte forhold for å være så hyggelig å spille, og vinneren - en tvist i massasje Normal, fotmassasje eller erotisk, eller stripe.
 Du kan satse på sex i et uvanlig sted, hvorfor ikke?
 Utføre huslige plikter. Hvis miste rettferdige bedre instruere ham ikke vanlig husarbeid som han så ofte, og likevel noe som du gjør. For eksempel, vaske gulv eller matlaging middag (hvis han ikke kan gjøre). Denne klassen vil ikke bare være bra for økonomien, men sikkert underholde deg.
 Argument med en fyr som du liker
 Du er nødt til å være forsiktig at denne tvisten ikke har drept dine relasjoner på vintreet. Vurdere nøye og vurdere alle spiller i hodet mitt to situasjoner: hvis han vinner, og hvis du.
 Hvis du ønsker å gi fyren klart å forstå at du liker, kan du satse på et kyss eller, for eksempel, gå på kino eller ut på middag på en restaurant. Hvis han taper, fører det deg på kino for egen regning, hvis du, tvert imot. I begge tilfeller vinner du: Først, du går med en hyggelig mann i en film eller restaurant, for det andre, ziznayetesya opprinnelig ham i hans liker og tape bortsett for kostnaden av billetter eller kostnaden for middag på en restaurant (men sannsynlig hvis gjensidig sympati, folk måtte betale).
 Hvis du ikke vil så klart bekjenner sine følelser, kan du satse på noe nøytralt. For eksempel, i tilfelle av tap, vil det gi deg litt hjelp: noe reparert, en heis et sted, gjøre noe arbeid for deg hvis du kolleger.
 Tvisten med ett
 Du kan ikke begrense fantasien, opsjoner vekt. For eksempel har taperen til å kjøpe en flaske mineralvann og engangskopper og drikke tilbudet forbipasserende, mens det skal holde seg innenfor en viss tid, for eksempel drikke 10 forbipasserende i et minutt, hvis ikke konkludert, betale en bot. Du kan ønske at den som mister noe uvanlig kledd og gikk utenfor og ba forbipasserende noe originalt. Offeret fiasco i en tvist kan også tilby tøfler kommer inn for å jobbe eller gå et par kvartaler nedover gaten i skoen.
 Viktigst - å konkludere med noen et par, ikke glem at godt av en tvist må oppfylle for å få ikke bare vinneren, men tapte. Argumentere trenger, slik at som et resultat ingen av motstanderne ble ikke ydmyket eller fornærmet. Ikke glem at paret - det er gøy.  
Hvordan å kaste en fyr uten å fornærme ham
 Spillet av kjærlighet vil aldri erstatte den virkelige forstand, kan din sjelefrende ikke umiddelbart finne, så hvis du føler at mellom deg og kjæresten din noe går galt, må du forlate. Men hvordan du gjør det stille, uten ambisjoner og bebreidelser, hvordan å kaste en fyr uten å fornærme ham, men heller ved å gi det til en ny frihet og valg?
 I den evige søk
 Ingen er overrasket når den første følelsen som brøt ut mellom unge mennesker ikke ender overdådig bryllup og etableringen av en sterk familie.
 Eventuelle forhold utvikler seg dynamisk, vi vet at personen prydyvlyayemosya til sin natur, kan vi liker eller misliker hans vaner, vi er skuffet Dette skjer med alle, faktisk, om ikke i tvil, vil vi gjerne roboter som ikke bryr seg hvem ved siden av ham.
 Krisen i forholdet mellom elskere er mye. Først kommer et par uker etter at de møttes. Hvis du føler at guy "ikke din mann," noen råd i dette tilfellet er ikke nødvendig, bare fortelle ham sannheten, sier de, du - ikke noen som jeg ønsker å kommunisere tettere.
 For så kort tid folk ikke har så mye knyttet til deg fordi din nekter å godta mer eller mindre fredelig. En annen ting er når forholdet var alvorlig, som de sier, med alle tilhørende. I dette tilfellet trenger du råd praktiserende psykolog.
 Det som er viktig - den moralske trening
 Først definerer selv hva du virkelig ønsker: å forlate eller å virkelig oppnå større oppmerksomhet til den personen?
 Hvis separasjon er uunngåelig, du liksom få henne smerte fyr, hvis du føler skyld for sin handling. Derfor må du psykologisk forberede, tenke på de spørsmålene som begynner diskusjonen (du kan bare "head-on" sa tap av følelse og momentant separasjon, vil det føre til en reaksjon - hat, sinne, aggresjon).
 Hvis fyren er oppriktige i sine følelser for deg, vil han forstå når du avkjølte den. Det kan uttrykke det med ord, men følelsesmessig er det alltid synlig. Avklare forholdet du rådes til å vise tilbakeholdenhet, som åpent innrømmer sine feil uten siktelse fyr.
 For eksempel, i stedet for å si: "Jeg sluttet å elske deg, og vi trenger å forlate," gjelder utsagnet er rettet mot ham, "Jeg tror du er verdig til et bedre liv, mange kvinner i verden som kan elske deg mer enn jeg gjør" .
 Avskjed være første gang
 Ofte personen ikke tillater vedlegg til slutt han innser at følelsen andre halvdel avkjølt, og gapet er uunngåelig. Mann etter at han kunngjorde separasjonen, begynner å jobbe med seg selv, og gir deg en masse nødvendig og unødvendig tid uten å forlate selv et ørlite håp om at det vil være i fortiden. Hvis han "ikke forstår", be dem om å distansere seg, det vil si etter at setningen: "La oss prøve å bare være venner", for å forsterke ord uansett, ingen seksuell og selv platonisk forhold, bare snakk om saken og nødvendig. Dette forholdet kalles kjølig, deretter avkjøles raskt sanse og generelt bli isete.
 Du kan spille klassisk situasjon ved å tilby sin kjæreste i kjærlighet spill å sette fokus fyr.
 Avskjed ingen lovbrudd kan og bør være. Under en samtale med en fyr, kan du prøve å unngå de skarpe hjørner uten å påvirke sin maskulinitet: sterkere sex er alltid en verkebyll.
 Den vanskeligste personen å si i møte med hans svik, om hvorfor du ble forelsket i en annen, men den avgjørelsen på en del, så vi skal være trygge på at fyren innså at du er seriøs.
 Du må tenke på hver lille ting i sine uttalelser, er det bedre hvis det er en monolog som slutter med ordene: "Vårt forhold er utdatert selv bedre del." Etter å ha snakket med en fyr kommunikasjon må stoppes helt, dette kalles "avskåret en gang for alle." Psykologer sier at forholdet skal være fremgang som fører til ekteskap, skilsmisse, eller to, når de føler stillestående. Når du føler at var kult å hverandre, tilbringe analyse, spør deg selv hva du holder i nær fremtid, og hvis svaret "nei" enn "ja" til frimodig gå videre, noe som gir "porten turn" hans gutt, uten hastverk, uten tiltale og uten bitterhet.  
Hvordan få en fyr som du elsker ham
 Kjærlighet - en vanskelig ting. På spørsmål om hva det er, noen ganger ikke kan svare på mennesker som har levd sammen i flere tiår i en verden av lange og fulle samtykke. Hvordan få en fyr som du elsker ham - mer enn et merkelig spørsmål. Hvorfor argumentere personen du elsker? Han burde forstå det. Og hvis du ikke forstår i lang tid, måneder, år - er kanskje med det noe galt med deg eller noe sånt. Kanskje er det ikke nødvendig å bevise noe, fordi han ikke liker deg og dine følelser er ikke interessert i det? Ta deg tid til å bevise noe. Prøv å oppføre seg, for å bevise sin kjærlighet streifet ham - den første slike tidsplanen er mye bedre at med som vi startet her.
 Forskjøvet noe i livet - ikke bare
 Det virker som i livet, i forhold til sine verdier forskjøvet noe kult, moderne tider menn kreve bevis på kjærlighet jenter. Alltid, til alle tider viste sin kjærlighet til gutter er edle riddere og vakre damer fans. Og jentene bestemme om du vil godta dem eller ikke denne kjærligheten. Gi passende følelse eller tanke. Knytte mitt liv med en mann eller ikke. Det er synd at så endret og vakker kjærlighetserklæring til å gjøre menn ikke er villige til å knele og jenter Truly verden opp ned - ikke ellers.
 Ok, gjør rabatt for det tjueførste århundre. I frigjøring, frigjøring, gratis forhold, likestilling Hva annet husker situasjonen med behovet for å bringe gutten kunne elske en gang klokt og taktfullt "razrulit"? Kanskje at siden jeg liker det så mye kvinner anser seg selv lik i alle mennesker (debatt om dette spørsmålet er nytteløst å plante - livet bekreftet at likestilling zatverdylosya lang, og med "de jure" oftere enn "de facto") da denne retten må nå svare. Ønsker jenter, likestilling? Vennligst ta med oss, mann, elsker du den oss. Så overbevisende. Vi observere, lytte, tenke og bestemme, tror du serdeshnыm eller ikke til å tro
 Når spørsmålet oppsto, så er det viktig for deg
 Uttrykke hva vi egentlig tenker om ordlyden i spørsmålet, kan du prøve å løse problemet ennå. På det - den neste delen av vår historie. Gjør anbefalinger. Gjør reglene. Kalle dem hva du vil - er fortsatt ikke i tittelen. Og til dere jenter hjelpe. Tro meg, vi ønsker å gjøre det helt oppriktig - selv om vi er i prinsippet mot en slik av spørsmålet. Hvor du skal gå, setter livet oss noen ganger merkelige forhold. Ikke så mye liv som vår holdning til det. Ikke så mye holdning som opplevelsen av andre. Og andres eksempel. Det er å gi etter for en annens liker jenter så fritt og lett løses i nære relasjoner. Med sin mann. For ganske vanlig at familien er en mann, så en annen, deretter en tredje og til slutt, noen av dem vi har til å bevise at det er vi elsker.
 Her er det - situasjonen. Du endelig elske. Virkelig. Mer enn ett søk er ikke nødvendig. Jeg ønsker å bo med denne mannen - og bare ham. I det siste er det. For deg.
 Hvordan bringe kjærlighet fyren
 Prøv å ikke ta med noe. Bare elsker det, ikke glem om det for et øyeblikk. Dette betyr ikke at vi bør bry ham løse kjærlighetserklæringer - ikke alle menn liker dette. Ingenting bør være mye - også tilståelser. Men det avhenger av din karakter, temperament, vaner. Det er mulig at de generelle vaner. Hvis du - hun er utrolig hengiven, bruker minst mulighet til å kose, kysse, hviske i øret ditt et par milde ord, og den unge mannen er villig til å "tolerere", dessuten er han liker, han møter du den samme - kanskje han virkelig liker deg og du fortsatt finne hverandre det er ett lite "men": fra erfaring vet vi at disse relasjonene sverhэmotsyonalnыe kan bare noen ganger ender brått - og negativ ved brudd av disse parene er det mye mer enn når folk holder ytre sammenhengen mellom sinn og oppføre seg mer eller mindre likt. Jeg vet om mange eksempler der et år etter bryllupet er kjærlig og følsom mann brutalt slo sin kone, og hat og avsky på hennes del mot tyrannen ingen grenser Alle disse ødelagte familier. Her er ugjendrivelige bevis for at overflødig raskt "fontanyruyuschye" av kjærlighet betyr ikke alltid at denne kjærligheten - sant. 
 Stadig viser interesse for de sakene som angår din mann. Det som er viktig for det har blitt viktig for deg. Tsikavtesya problemer med sitt arbeid (eller skolen - hvis han er ung og fortsatt studerer). I alt er det problemer forbundet med selvrealisering, utlading sine funksjoner, relasjoner med overordnede. Sett deg selv, slik at en kjær lurte tror du din støtte. Kanskje du ikke er kjent med problemene knyttet til sitt arbeid (trening, business) - prøver å utvide sin kunnskap ved å studere informasjon på Internett, så gjennom litteratur som er relevant for saken hvor han er engasjert, entusiastisk. Forresten, er det også god hobby å støtte (hvis ikke drikker og ikke spille sjansespill, selvfølgelig - mennesker med "fange" du trenger ikke). Men i alle fall ikke ofre som er veldig dyrt og som de fleste. Hvis du har en favoritt aktivitet, hvis du liksom fanget i et livslangt - prøve å forklare lover, denne siden av virkeligheten du ikke er like viktig som hvorfor han tilber. Husk at din indre verden er like verdig respekt som den indre verden av kjæresten din. Ikke motsette seg ikke dine interesser - lære å se etter en måte å kombinere dem. Kompromiss bedre antagonisme. 
 Vær alltid glad, glad, positiv sette deg opp over. Leter du etter en grunn til å slå den tiden med din kjære i ferien. Det handler ikke om hva du skal se etter muligheter til å sitte i en restaurant eller være i en bråkete venner. Rolig ferie venter person hjemme er mye hyggeligere ønskelig, mer verdifullt enn endeløse ønske om å være i begivenhet av folket, selv om vennene dine du både svært kostbart og du elsker dem. Prøv å gjøre hvert minutt av kommunikasjon med den personen som du var slektninger og venner, for det er forbundet med hyggelige følelser. For å oppnå dette målet er det mange måter: å lage noe deilig for middag og sitte under behagelig musikk med levende lys, gi mannen en søt gave laget av hendene, kjøpe ham en ting som han lenge hadde drømt om, og som vil være svært nyttig for ham i hans arbeid (vi er ikke om dyre gaver, men bare på elementer som kan levere elskede lite glede). Hver dag, noe som gir seg til ham - alltid en fin, godt preparert, smilende, imøtekommende. 
 Jeg hevder ikke i retur. Han vil gi deg en dag verden. Sammen med sin kjærlighet.  
Яндекс.Метрика