Hva gjør et kyss?
 Folk regelmessig utvekslet kyss. Luft, familievennlig, milde og lidenskapelig - de ta mange former avhengig av situasjonen og av hvem de gir. For folk flest, disse trinnene kjente og svært få mennesker tenker på hvor det gikk.
 Hvorfor bruker vi til å uttrykke visse følelser bare leppe? Jeg lurer på hvor gjorde denne tradisjonen å kysse hverandre? Selvfølgelig, er det umulig å finne ut sikkert, men forskere mener at historien om kyss er relatert til forholdet mellom mor og barn.
 I noen gamle stammene ikke bruke fartøyet til drikkevann - voksne drakk fra våren, og barn - fra munningen av moren. Som et resultat kyss fra familierelasjoner spre seg til hele den sosiale, bidrar til å overføre en rekke følelser, ikke bare en mors kjærlighet. Leppene og tungen blir brukt fordi det er mange sensoriske reseptorer som reagerer aktivt å ta på.
 Hva gjør et kyss på pannen?
 Alle husker hvor ofte kysset ham på pannen som et barn, deretter sjekker temperaturen, deretter for god oppførsel eller i et utbrudd av ømhet. Gjennom årene er vi mindre sannsynlig å føle et kyss på pannen, men fortsatt skjer noen ganger. Dette kysk tegn på oppmerksomhet vi får fra foreldre i voksen alder, som alle barna er igjen for dem. Og hvis du er syk eller har du et problem, kan min mor slå deg tilbake til barndommen, forsiktig berøre leppene til pannen.
 Hvis den mottatte token kvinnen av mannen, kan det betraktes som et tegn på omsorg og ømhet. Denne babyen kysse blottet for seksualitet, men det har sin sjarm - han er oppriktig og selv uvurderlig fordi det kan bety at du ikke bare liker, men synd og beskytte.
 Hva gjør et kyss på nakken?
 Dette kysset har absolutt seksuell underliggende årsak. I USA, for et kyss på halsen av en mann fikk et liv fengsel. Han rørte leppene hans hals damene likte ham, som ble sett på som seksuell trakassering første grad.
 Mange kvinner disse taktile føles som mye mer enn et kyss på leppene. En mild kyss på halsen handler på dem spennende, så det er en av de erogene sonene. Mann dermed et uttrykk for ønske om å eie en kvinne.
 Mens mange damer likt som menn kyssing og føle pusten i nakken, men følsomme punkter på nakken de er plassert på forskjellige steder og se etter disse områdene - jobb mann som ønsker å bringe partner nytelse. Men de fleste menn ikke er fornøyd hvis de kysse på halsen. Likevel, dette hengivenhet for kvinner.
 Hva gjør en nese kysse?
 Denne kyss for den emosjonelle fargelegging nær et kyss på pannen, betyr det tillit og sympati, og noen ganger lekne Smack i nesen kan indikere et ønske om å oppmuntre, inspirere optimisme. Så vanligvis kysse kjære, som føler ikke bare kjærlighet, men også uendelig ømhet.
 Kyss på nesen kalles ofte "Eskimo" fordi så Eskimo kyss, sparer lepper fra obvitryuvannya på hard frost. De gni neser og møte dem - det er en slags kyss. Bruk den hvis du ikke Eskimo kan være original og interessant og sikkert bringe variasjon inn i et forhold av nære venner.
 Hva gjør et kyss på kinnet?
 Det kan også ta mange former: det kan være vennlig, "annen" milde eller kald. I Frankrike, selv ukjente mennesker bruker hilsenen som flere kyss på kinnet, men det trenger ikke forholde seg til hverandre lepper, det er bare en lett berøring kinn mot kinn eller helt kysser, avgir kyss på kinnet.
 Denne kontroversielle kyss, kan det være normalt og ikke en ikke-bindende, som du kan få fra venner og bekjente, og kan fylles med andre sanser, for eksempel slektninger hilser hverandre eller si farvel.
 Ganske forskjellig innhold kan fylles med et kyss på kinnet mellom mann og kvinne. Det er viktig å se på den andre gester person som gir et kyss. Det kan bety en mild romantiske følelser og hva du ikke pobachytesya etter en date.
 For eksempel tar en mann en kvinnes hånd og forsiktig omfavner skuldre, se inn i øynene og forsiktig kysser på kinnet, antydet som ønsker å gå videre. Et annet alternativ - en rask smell kinnet, knapt berøre det smaker hånden farvel og går raskt. Selvfølgelig, i et forhold, og ellers helt annerledes.
 Hva gjør et kyss på leppene?
 Kyss på leppene, og kan ta mange former: "Pioneer" med lukkede lepper kan bli donert eller nær venn gått mellom nære slektninger. En mann kan si farvel som hans kone, flyktet til å fungere. Dette skiltet oppmerksomhet heller liker et kyss på kinnet.
 Kyssing elskere kan også være forskjellig. Lett, enkelt, som å skyve et kyss betyr at en person er tett og svært kostbart. Så kysse en kjær, som ikke bare føle seksuell lyst, men et emosjonelt bånd.
 Lange lidenskapelig "fransk" Kiss varme armene - det er det som bekymrer mange århundrer. , Drømme romantisk ung jente på hans drøm om kjærlighet, han drømte lidenskapelig hot guys om natten. Det betyr ikke nødvendigvis kjærlighet, men alltid lidenskap og seksuell lyst.
 Hvis det første anbudet kyss, og deretter blir en lidenskapelig, kanskje, et tegn på at de harmoniske forholdet par.
 Uansett kyss, bare den personen som gir den vet at det er fornuftig å investere i det, og du er på nivå med intuisjon kan gjette det.  
Hvordan å overraske sin kjære ektemann
 Hva er kunst av kjærlighet? Det er ikke bare lidenskapelig kyss, ord anerkjennelse, seksuelle relasjoner, men også, selvfølgelig, evnen til å overraske. Flamme av kjærlighet at før eller senere bryter ut i hjertet av hver enkelt av oss kan like plutselig slukket. Men hvis du kaster frisk brann tre, brøt ut brann med fornyet styrke og en lang off.
 Hvem andre vet ikke for enkelte kvinner, noe å overraske sin kjære ektemann for å beholde sine sanne følelser. Som ofte er behovet? Og så det kommer til unnsetning kvinnelig intuisjon, som, som vi vet, aldri svikter.
 I dag, kvinner er ikke i en hast for å forføre menn Cleopatra metoder, og er mindre tilbøyelige til å bruke tjenestene til ulike magikere og trollmenn. Moderne damsels har mulighet til å vinne ditt hjerte, bedre kunsten kjærlighet. Noen metoder, i henhold til den vakre halvparten av menneskeheten, var ganske effektiv.
 Start med en overraskelse daggry
 Morgen tid - den beste tiden å starte var fantastisk. La elskede, drikke kaffe på farten, og vmyvayetsya slitt i stedet for "blåmerker" ansikt og bustete hår, vil du se frisk, glad og smilende. En kopp kaffe og en sandwich vil være et godt tillegg. Du vil se at menn virkelig liker øynene.
 Nå kan du avlive myten kjent at morgen sex - fåfengt øvelse. Det er ingen hemmelighet at mange ti-minutters trøst i stedet foretrekker romantisk atmosfære med stearinlys, intimt lys og duft.
 Valget er ditt. Men ikke glem at fysisk og psykisk tilfredsstillelse nødvendigvis en positiv effekt på humøret for dagen.
 Kniv overraske sin kjære ektemann i sengen
 Start med voksen spill som du kan plukke avhengig av dine preferanser og situasjon. Det er viktig å huske på at i sjelen av alle voksne - et lite barn, og han var ikke å ha det gøy. La din elsker å bo så sterk og aggressiv rovdyr, og de prøver på bildet av hjelpeløse og ulykkelige byttedyr. Fra katt og mus til Moor og Desdemona - alt avhenger av humøret og fantasi. I spenning og glede, slik "catch-up" naken, vanligvis slutter svimlende sex, detaljer som er omtalt både lidenskapelig forelsket i lang tid.
 Legg spenning vil hjelpe en rekke tilbehør. For noen ville det ideelle være håndjern, pisk og lær klær detaljer. Og noen vil bringe topp nytelse jordbær, isbiter eller en påfuglfjær.
 Vi kan ikke si om erotisk massasje som er både spennende og avslappende måte. Det hele avhenger av humøret og psykiske tilstand. For eksempel, hvis du gjør en massasje etter sex, er det sannsynlig å ende godt.
 Og hvis en mann er i godt humør, så etter en økt med erotisk massasje, de bevise sin seksuelle ytelse i sin helhet.
 Hvis du ønsker å diversifisere din sex og overraske sin kjære ektemann? Husk, han trenger bare å føle laurbær av vinneren. Ikke frata det av en slik mulighet. Det er viktig å leke og erte din partner, ikke overgi seg uten motstand. Når din kjære ikke vil være i stand til å beherske seg, å miste hodet rush på ham og sa: «Jeg er din! ".
 Overrask en du er glad i med nye positurer fra boken av kjærlighet - Kamasutra. Lære som du vet, er aldri for sent. Så hvorfor ikke gjøre det i kjærlighetens navn? Ta deg tid og lese i ro og mak Kama Sutra og lære hvordan du kan være ubegrenset dine seksuelle fantasier og muligheter. Ikke vær redd for å være oppriktig, åpne et nytt talent som vil overraske din mann.
 Detaljer som intim hårklipp, piercing eller tatovering vil være høydepunktet på forholdet. Hoved godbit det uten fanatisme og trygt valg for de beslutninger.
 Dette har ikke blitt kansellert enda en velkjent regel - veien til en manns hjerte er gjennom magen hans. Og det er ikke bare dine kokkekunnskaper eller eksotiske produkter. Her for å hjelpe du har lyst å komme igjen. Utsøkte godbiter på din nakne kropp duftende neppe være likegyldig til din kjære. Vel, pisket krem ​​og jordbær på noen intime deler av kroppen din vil bringe lidenskapelig ønske om å realiseres.
 Gi mannen en ny opplevelse ved å bruke bånd eller spennende orientalsk dans. Du trenger ikke å være en profesjonell. Tro for å overraske en du er glad i er ofte nok til å endre en ordinær pyjamas sexy undertøy. Men mer subtile og grasiøse bevegelser garantert vil føre partneren din.
 Det opprinnelige vedtaket vil dele erotiske videoer. På slutten fjerne videoen som du vasker i dusjen eller klappe hans seng. Hvis du klarer å fjerne visse øyeblikk under sex, og se disse historiene sammen, ville spenningen av partneren din være det beste bevis på at du klarte å overraske ham.
 Hvis du ønsker å bringe friskhet inn i relasjoner med din kjære huske noen grunnleggende regler:
 1. Menn minst kvinner som overraskelser.
 2. Naturen av menn - menn og erobrere.
 3. Menn som klarhet i forholdet.
 4. Menn er som ekstrem sex
 5. Menn er ofte redd for å bli misforstått.
 6. Menn er som øyne og ører.
 7. Menn elsker de nye bildene.
 8. Menn liker å bli ledet til sex.
 Hvis du ønsker å bli elsket og høyt, ikke vær redd for å bevise for sin mann at han bare du og velkommen. Ikke nøl med å fortelle ham hvor mye du elsker ham, ikke holde sine følelser og ikke redd for å vise dem i de mest uventede ting. Husk at hver mann ønsker å se i sin seksuelle partner, avslappet og proaktiv kvinne.  
Яндекс.Метрика