Hvordan skille en fyr med en jente
 Visste du at kjærlighet er egoistisk i naturen? Noen ganger er det blind person enda verre enn bilister blindende frontlykter med counter-maskiner. Men det er ikke klart hvorfor tror at kjærlighet - er bare positivt. Det er unektelig at historien om litteratur og visste mange uheldige eksempler på kjærlighetshistorier.
 Elsker ubesvart
 Hvordan kan vi måle smerte og lidelse fra gjengjeldt kjærlighet? Denne følelsen, som dessverre har ikke funnet et svar i hjertet sukker objekt. Hvorfor skjer dette? I motsetning til vanlig oppfatning, ikke ekte følelser ikke velge tid, sted og person. De kommer plutselig, som dekker et skred. En person som har fått slik oppmerksomhet, kan ikke alltid være klar for relasjoner. Ofte favoritt er ikke bare tilgjengelig, det kan være gift eller i et forhold dukke opp. Hva du skal gjøre i dette tilfellet?
 Kommer til å tenke to utganger. Først glemme at kjærlighet som et mareritt. Sannsynligvis hver av oss en gang i mitt liv møtt med behovet for å tilfredsstille unge følelse. Vi vet hvor vanskelig å si farvel til hva møtet var ikke fornøyd. Du må ikke dagen, ikke en uke eller en måned dette kan ta år.
 Men det er en annen løsning: å kjempe for deres lykke. Bekjempe alle krefter og midler tilgjengelig. Bruk forskjellige måter, lytte til ulike råd og gjøre alt for at drømmen om lykke nedfelt. Bukking fri mann forholdet er ikke vanskelig. Minimum feminin visdom og noen ganger utspekulert - og gjerning er gjort. Uansett alder eller status, vil godt bygget mannens hjerte vinnende strategi lykkes i alle fall.
 Utbedring rival
 Hva hvis partneren din har en ledsager, eller til og med en kone? For å gjøre plass til seg selv og hvordan å skille gutten med jenta? Faktisk, mange alternativer. Fra de aggressive uttalelser om sine intensjoner rivaliserende (og det skjer) å nøye bevisst sakte spill på dine svakheter og mangler i hans elskede kjæreste.
 Her er noen tips for å hjelpe deg ikke bare for å tiltrekke seg oppmerksomheten til sin elskede, men også i stor grad komplisere sine relasjoner med rival:
 1. Vær alltid i tankene. Så ofte som mulig fanger øyet av mannen. Hvis du jobber eller studerer sammen - prøv å finne en unnskyldning for å være sammen med ham i det samme området. Og, selvfølgelig, ditt utseende når det skal være på topp.
 2. Vær en venn. Bli venner med din kjære. Ingenting bringer som felles interesser. I intime samtaler, kan du lære mer om ham og snakke om ham.
 3. Være en bedre konkurrent. Prøv å søke ut sine svakheter og spille til sin fordel. For eksempel, hvis det ikke produserer - raske din mann deilig hjemmelaget middag hvis hun kar'yerystka - la ham vite at mer hjemme enn du mennesker gjør ikke.
 4. Vær på vakt. Å kritisere en fyr med en jente permanent, kan du bruke en hvilken som helst påskudd for å indikere deres tilstedeværelse i livet hans. Tusenvis av alternativer. Det hele avhenger av din vilje til forræderi og utrolige ting.
 Oppsummering kan vi si at forholdet er mye lettere å bryte enn å bygge dem. Menn er polygame av natur og oss kvinner så vanskelig å motstå fristelsen til å dra nytte av det. Men denne historien er en viktig "men": vanligvis folk som tok ut et sterkt forhold kan gjenta denne loven igjen. Og mer enn én gang.
 Så, før du begynner å utforme en strategi for forførelse fremmed fyr, tenke på om du er fornøyd med å være på stedet av en forlatt jente? Tross alt, uansett, som ordspråket om andres elendighet fortsatt relevant.  
Hvis en mann ser inn i øynene
 Den dagen vi er hundrevis og tusenvis av ganger møte den andres synspunkter, på gata, i undergrunnen, med leverandører i butikken, med familiemedlemmer og kolleger, dette ofte flyktig øyekontakt, ambient, ikke uttrykker visse følelser. Spesiell, spennende arrangement - en mann hvis en kvinne ser i øynene dine slik at en maur kjører gjennom kroppen, og jeg ønsker å skjule. Spørsmålet om betydningen av dette synet og hvordan reaksjonen til den er satt nesten alle kjent med situasjonen jente.
 Som sagt av menn
 Konsensus av guttene der inne. Men på noen måter de fortsatt konvergerer: en lang titt kan bare kvinne til å føle noen positive følelser. Hva er - det kommer an på saken. Det er også mulig at en mann ser inn i øynene til damene, så viser respekt og knapt å holde tilbake, ikke for å se på brystet eller slanke ben.
 Hva forskerne sier
 Tørre vitenskapelige fakta, forskere, psykologer, etter forskning konkluderte med at noe informasjon kan gi syn poengsum varighet: tre-chotyrohsekundnyy øyekontakt bør ikke tas som et tegn på interesse, men fra tid til 8 sekunder eller lenger ansett som et sikkert tegn på menneskets sympati.
 For å forstå hvorfor folk spiller "badehus", kun basert på time ytelse er umulig. Ikke rart øynene poetisk kalt sjelens speil - deres uttrykk så raskt gjenspeiler de interne statlige, tanker og følelser av en mann som skjuler sin tid til bare én. Og som sikkert må bruke til skuffelse etter ikke klage kjærester jukset på forventninger, tenkte jeg noe - kjærlighet, som det er på hvordan å skille alternativer?
 Ser på som et forsøk på å si det viktigste
 Først, veldig smigrende og mest av alt, kvinner foretrakk å skrive lange mannlige blikket - dette smisking, beundring, hengivenhet. Å utstede disse følelsene kan åpne, "nemorhayuschiy 'mening, eleven, vil trolig bli utvidet, peker ut den åpenbare glede av objektet. Det er mulig at det er kjærlighet ved første blikk.
 Hvis en fyr ser enda til tider når hun er engasjert i virksomhetene, snur seg bort, snakker med andre eller sove - for det er ekstremt dyrt og viktig henne hver gest av oppriktighet og styrke av disse følelsene kan være noen tvil.
 Ofte en piercing blikk blinker kvinner menn ubesluttsom, ikke osmelyvayuschyesya komme snakke. Og på avstand i dette tilfelle bare kan kommunisere gjennom øynene.
 En spesiell type - "hund", forhindret visning. Hvis før en partner ikke er observert, mest sannsynlig han er å klandre for noen grunn besluttet ikke innrømme det, eller gå med ånden til ubehagelig samtale.
 Ser på som en måte å få svar
 Svar på noen svært viktige spørsmål. For eksempel, nesten alltid en mann stirrer inn i øynene til kvinnen som gjør et frieri - som han lærer om hennes avgjørelse selv før den er ferdig å snakke. Det samme gjelder for lignende problemer: gjensidighet av følelser av lojalitet, etc.
 Det andre alternativet - et syn på læring etter visuell vurdering av utseende. Mange ikke anser det nødvendig å etablere kommunikasjon med attraktiv, slank og velstelt kvinne hvis øynene lese latterliggjøring, sinne, forakt og andre negative følelser. Psykisk helse og i dette århundret, fortsatt ikke er dårligere i betydning kjøtt.
 Visning som en måte av forførelse
 Dessverre, kan stor pick up artist bruker øyekontakt til sine forbruker mål. Beregn den ondskapsfulle sjarmøren av øyne vil hjelpe dristig, direkte, "razdevayuschyy" (dvs. uten en skygge av skam glir gjennom kroppen) og sløv utseende. Det gjenstår å bestemme hva du skal gjøre med sjarmør på.
 Kombinasjonen av ansiktsuttrykk og fakter
 Noen ganger den hensikt å identifisere bare uttrykk for øynene hardt. Flere tips er gester, ansiktsuttrykk, kroppsholdning. Dermed, hvis en mann ser lenge og nøye, men pannen mens stolt hevet, vil vise lysbilder fra toppen og ned - i kommunikasjon med kvinnen han er åpenbart ikke interessert.
 Som om ikke det var, hvis folk ikke unngå øyekontakt, det minst beviser at han ikke prøver å skjule noe, tar den fra siden. Vi kan bare tyde visuelle budskap og gi svaret.
 Hvordan svare kvinne
 Reaksjonen av kvinner avhenger ikke bare av hva folk ser i øynene, men også på holdningen til det og til sine egne ønsker. Hvis planen er mer eller mindre et seriøst forhold, trenger du ikke å møte gjensidig "hlyadelkamy" dette øyeblikk - det kan ta motet interesse eller selv betraktes som overdreven tilgjengelighet. Men altfor lang omsorgssvikt kan bringe lindrer lidelse og håper alle er alltid så nær som pent ansikt. Men hvis målet er en kort roman eller en enkelt dato, hvorfor ikke umiddelbart svare på ringe-utsikt?
 Beskrevet alternativer - det er bare vanlige sannsynlige tilfeller, mer spesifikt undersøke situasjonen vil intuisjon eller et direkte spørsmål. Før eller senere må flytte på verbal kommunikasjon.  
Som et hint fyr som du liker det
 Hvis en jente i kjærlighet, gjør dyptfølt følelser ikke la den hvile, siden gjensidig sympati og ønsker et seriøst forhold. Men før du tar fatt på tiltak som er nødvendige for å finne ut om gratis eller ung person består i et forhold med en annen jente. Også det ville være hyggelig å finne ut at han pen jente forelsket i ham.


 Som et hint fyr som du liker det: flere måter
 1. Gi henne oppmerksomhet. Dette kan gjøres i tide til å kompliment litt hjelp (i trening eller finne den rette stasjonen interesse å rapportere sin informasjon - for eksempel dato for konserten rockeband, fotballkamper, nyhet telefon, etc.). Dermed er hun definitivt interessert i fyren som en person som foretrekker den samme beundring som han.
 2. fortelle ham om din interesse. Den modigste kan gjøre det rett i ansiktet, men jenter vanligvis ikke gjør. Denne metoden er egnet for de modige jenter som tror at liker fyren. Dersom en slik tillit ennå, kan du rapportere smak mer interessant måte: en enkel notat eller en e-post, sosiale nettverk eller via SMS. Dersom den unge mannen ikke svare på en melding, hans sympati for jenta skrev ham en meget tvilsom hvis korrespondanse fulgte - sjansene for mange relasjoner.
 3. Møt med menneskene rundt ham. Det kan være både venner og slektninger (søstre, brødre), klassekamerater og til og med hans foreldre. Hvis vi kan gjøre et godt inntrykk på de rundt nær vil fortelle om den interessant jente som så fascinert dem. Trust menings slektninger kan spille en nøkkelrolle og gi opphav til en virvelvind romantikk.
 4. Seriøst beundre som interesserte ham. Dette kan være en sport og musikk - avhengig av preferansene til barnet. Det bør egentlig behandles med stor interesse for den valgte hobby som fangst kan være svært viktig for en ung mann som har sympati ønsker å vinne. Det beste resultatet er et høyt faglig nivå som vil vinne likte fyren, og han vil fange. Unity interesse vil muliggjøre utvikling av vennlige og senere romantiske forhold;
 5. vises på steder der det ofte unge mennesker. Det viktigste i dette tilfellet - ikke overdriv. Hvis noen ganger hun ville bli utsatt for øynene til gutten der han er alltid godt humør, var han den mest avslappet og føles avslappet, mulighet interesse ham, fordi noen ganger ubevisst ung mann vil knytte positive følelser med den samme jenta;
 6. Møt utsikt. En liten forsinkelse se på ansiktet hans - en sikker måte å forstå om sympati fra mannen. Samtidig er det en god mulighet til å la dem få vite om dine følelser. Hvis en fyr ikke fører øyet og også merkelig se på svaret - vi kan anta at gnist løp.
 I alle fall må du være så oppriktig og ekte, uten overdrevet selvtillit betydning, eller vice versa, over posluzhlyvosti.
 Hva gjør du hvis folk er interessert i en jente er alvorlig forhold med en annen? Fortvil ikke, og ikke forstyrre. Over tid, kan ting endre seg. Selv om metoder for å vise sin sympati i dette tilfellet er ikke alltid det passer, kan du bruke dem med forsiktighet. Livet - et stykke uforutsigbar, og det er alltid en sjanse for en stor og uventet kjærlighet.  
Яндекс.Метрика