Ord av støtte i vanskelige tider
 Noen stadier av mannen er alltid ledsaget ikke bare positive, gledelige hendelser.
 Ubehagelige og triste øyeblikk er uunngåelig. I disse vanskelige tider er det viktig for hver person å høre oppmuntrende ord fra elsket sjel. Menn er ikke noe unntak.
 Hvilke ord av oppmuntring i vanskelige tider vil være mest relevant, i stand til ikke bare rolig, men også oppmuntre en kjær?
 Av gutter hovedsakelig brakt under slagordet "do menn ikke gråter. Vær sterk. " Dette førte til at det i voksen alder i alvorlige stressituasjoner menn er rett og slett redd for å vise sine "slabynku" viser angst, frykt. En nær, kjær person bare lukket i seg selv.
 Hver vanskelig og ubehagelig situasjon krever en individuell tilnærming. Det finnes imidlertid en rekke anbefalinger for å lindre følelser vanskelige stunder kjær person.
 En god tid for samtale
 Ikke bli irritert av motvilje mot menn prohovoryuvaty høyt for sine problemer. På den andre ytterligheten - fullstendig ignorere dårlig humør kjære. Et par diskret være tilstrekkelig for å avgjøre om den konfigurerte partner snakk om problemer akkurat nå. Ønsket om å finne ut detaljene i situasjonen kan bare føre til aggresjon av en kjær.
 Takt
 Mange menn bare synes å frykte i øynene til sin elskede patetisk taper.
 Ordene i sympati de oppfatter noe forvrengt, tar dem for synd. Dette påvirker i stor grad deres mannlige ego og stolthet. Setninger som "ynkelig, fattig" ville være upassende i enhver situasjon. Vellykket utskifting av dem er ord av støtte i en vanskelig øyeblikk variasjoner som: "du vporayeshsya", "Jeg tror på deg", "du løse dette problemet, fordi du er så smart, talentfull, smart"
 De ord og uttrykk for å støtte tunge samtaleemne bør velges med omhu. Ikke pålegge sine synspunkter og visjon i tilfelle der ingen kjente betydelige nyanser problem. Vennlig råd er nødvendig, men det bør ikke være slitt obsessive natur.
 Tålmodighet
 Beklager folk i vanskelige tider ofte uhemmet, skjæring i uttrykk. De er vanskelige å takle sine følelser zahlestnuvshymy. Som et resultat, kan de gråte, rope på urimelig ledsager eller selv gjøre utilstrekkelig handling. Å være med kjære på dette punktet og prøver å støtte det, bør ta høyde for det forvrengt oppfatning av virkeligheten.
 Standarden uttrykket "ikke bekymre deg, vil alt være" som sjelden berører og rolig. Oftest har det motsatt effekt - akutt følsomhet og er enda vanskeligere. Trøstet verdt prohovoryuvaty høyt hva han føler (smerte, bekymring for en kjær, sorg). Sunn fornuft bringer divisjon og støtter mye mer typiske mønstre som "Vennligst godta mine kondolanser."
 "Du er ikke å klandre"
 Disse oppmuntrende ord favoritt i vanskelige tider er et universelt uttrykk. Fra barndommen, gutter innpode en følelse av ansvar for sine beslutninger, handlinger, familie, miljø. Menn, vokser opp, prøver å holde all vital flyt under sin ledelse, styre hva som skjer. Tendensen til å klandre seg selv i trøbbel er et resultat av en sterk følelse av ansvar. Men i livet ofte bestå av følgende omstendigheter, påvirker folk som ikke kan. Oppgaven med å elske en kvinne, eller at en kjær er nettopp å forklare hjem mannen: «Dine synder av tragedien der! ". Det er viktig å bidra til å overvinne den fasen av selv pisking og når stadiet for å finne en løsning.
 Gunstige forhold
 Hjem komfort jevner ut eventuelle livsproblemer. Lindre smerte opplevelser hjelpe tradisjonelle teknikker tegn: favoritt deilig mat, avslappende bad, en fin massasje. Gå gjennom kjente steder nær hjertet gunstig å sette stemningen. Diskré tegn på oppmerksomhet og omsorg vil skape en følelse av trygghet og trivsel. Slik støtte oppleves ofte menn mer effektivt enn lange samtaler.  
Hva en overraskelse kan du gjøre lover
 Hver jente gjentatte ganger tenkt på problemene som kan gjøre en overraskelse elskede ektemann eller hva du skal gi for den kommende ferien. Av lignende grunner til bekymring nok. Spesielt rik og sjenerøs vinterferien på datoer: elskede nyttår, Valentinsdag, 23 februar. Men det er en bursdag, jubileum, og mange andre dager, når vi ønsker å behage sin make.
 I denne artikkelen har vi besluttet å dele sine ideer med håp om at de vil hjelpe deg å velge og organisere spesiell hyggelig overraskelse for sin kjære ektemann.
 Noen regler for å overraske for en kjær var en hyggelig fyr:
 1. Først, er det nødvendig å bevæpne originalitet og uforutsigbarhet. Ta bare det du ikke venter. For eksempel vil en romantisk middag på mandag kveld etter en hard dag er usannsynlig forlate mannen din likegyldig.
 2. Originalitet og uregelmessighet. Prøv de vanlige tingene og hendelsene blir til noe stort og veldig bra.
 3. Kontrast og spille motsatte følelser. For slike overraskelser bør være nøye forberedt og vurdere alt som hyggelig overraskelse ikke sviktet og strid.
 Romantiske overraskelser
Hva en overraskelse kan du gjøre lover
 Gjør din kjære uforglemmelig paradis massasje. Forhånds lest flere hefter om dette temaet og mulige kurs besøke. Fremtiden prosedyre bære vakre og erotiske kjole, tenne lys, aroma lampe eller andre krydder.
 Tradisjonell Thai massasje salong.
 Produksjonen i et hus på landet, hvor bare dere to. Det må være all den tid tilbrakt sammen, forblir i minnet for alltid. Legg merke til tilstedeværelsen av svømmebasseng, jacuzzi. Også Ikke mindre vakker natur, elv stranden i en bortgjemt sted, og mer.
 Sky Lantern (helst flere) som å skrive et ønske sammen og kjøre inn i himmelen.
 Romantikk på badet med fluffy skum, masse stearinlys og røde lysene som øker sexlysten. Forberede en mild og avslappende musikk, vin eller champagne, frukt og sjokolade.
 Den sang på radioen, beordret levende.
 Opprinnelig utstedt et opprinnelsessertifikat historien fornavn eller etternavn.
 Søk etter skatten. For å gjøre dette, må du først begrave i parken (et annet egnet sted) overraskelse. For eksempel kan det være kopper, frukt og vin. En god søk kan gjennomføres piknik.
 Overraskelse i sengen. Det hele avhenger av din fantasi raste. Gjøre noe som han absolutt ikke hadde forventet.
 Presenter din elskede hender
 I å gjøre slike overraskelser kan sette all ømhet og varme:
 Et godt dikt, komponert og skrevet på kortet ditt, laget med sine egne hender.
 Gourmand vil være fornøyd med sin favoritt bakt du en kake eller andre godbiter.
 Milde ord, erklæringer, komplimenter er skrevet på små hjerter og spredt i ulike lommer av en kjær.
 Sangen eller et kjærlighetsbrev til ytelsen opp på platen.
 I en stor boks nederst kan du gå inn i en relatert skjerf eller genser, topp, fylt med helium oppblåst ballonger. Box pack, knytte en stor, vakker bue. Nå forestille seg hvordan han ville bli glad og overrasket da åpne dette showet. Ballene steg, og nederst en gave og anerkjennelse.
 Den opprinnelige frokost på sengen vil bli uforglemmelig hvis denne seremonien i innsatsen din er ekstremt sjeldne. Favoritt smørbrød i form av hjerte vil være enda mer smakfull.
 Overraskelse for å fange og interesser
Hva en overraskelse kan du gjøre lover
 Fiske i det vakre vannet. Du kan gå sammen og invitere venner.
 Karting for elskere av rask kjøring leksjoner eller sport kjøring.
 Besøk grotter hvor du kan kysse i stillhet og mørke.
 Ridning. Resultatet vil bli sjø bilder og inntrykk.
 Å besøke badeland med bratte fjell og fantastisk ritt i vinter vil ikke forlate likegyldig elsker av risiko og "evig barn".
 Dykking, dykking.
 En tur til skytebanen eller en åpen skytebane vil imponere amatør shoot.
 Maskinen som en gave: en leke eller samleobjekt, avhengig av ønsker og ressurser.
 Enkelt og til sjelen
 Hvis alt nevnt ovenfor er ikke egnet for en eller annen grunn, kan du bo på et av følgende ideer:
 Pute med bilde av partneren din favoritt. Det vil være hans drøm søt og hyggelig. Bestille denne tjenesten kan nå være i enhver fotobutikk.
 "Levende Circle", som endrer bildet når hun helte varm drikke.
 Disc favoritt film eller musikk utøver.
 Caption farget kritt på fortauet alt som ikke er så lett å uttrykke i ord.
 Ulike data vitser for fans å bruke tid på World Wide Web eller spill.
 Overraskelsen kan være absolutt noen gave, materiale eller platonisk, dyre eller ikke veldig stor eller veldig liten. Fremfor alt bør det være overraskende prepodnesennыm med all den kjærlighet og varme, og deretter din kjære vil bli glad for.  
Hvor mange år kan kysse
 Yngre barn gradvis si farvel til barndommen og voksenlivet kjent med, og deres foreldre som aktivt hindre et farvel, og vokser opp for fort, opptatt med spørsmålet: hvor mange år du kysse? Og en side problem i sin egen omsorg, er noen redd for å bli sent, ett-hast, mens andre-ikke overbevise. All denne spenningen er helt normalt, det viktigste - under påvirkning av sterke følelser eller stress, ikke rotet ting opp tull, som deretter skal du fritiden. Og det er ikke bare gutter og jenter, men deres mammaer og pappaer.
 Informasjon for Teens
 Den første kyss bør skje ikke så mye lyst til å lære, og hva det er og hvordan det ser ut som en grunn sterk hengivenhet for en annen person. Først da, etter erfaringene vil ikke ha en følelse av skam eller forlegenhet for hans awkwardness og uerfarenhet. Men mange jenter ikke alltid holder seg til dette prinsippet, og kastet inn i malstrømmen av hodet bare fordi de fleste av sine jevnaldrende er kyssing eller fordi de er svært interessert i å vite og lære alt ved å gjøre.
 Hvis det første kysset skje til en person, som ikke føler seg sterke følelser av sympati eller enda ubetydelig, det mest sannsynlig vil bare resultere i bitter skuffelse, hvis ikke avsky. Ikke i noe tilfelle tror ikke at å kysse en voksen - det er noe i strid med eller ikke hyggelig. Bare en svært intim handling som bør være bare veldig nær deg mann. Fra dette kysset er malt i lyse farger, snur hodet og fantastisk. Alien samme person eller ukjente vil ikke føre til noe som deg, deretter til venstre tørr spille en fysiologisk prosess som ikke røre noe i dusjen og ikke gjøre føler exhilarating spenningen.
 For å si det nøyaktige antallet alder, som vil bli en målestokk for å bestemme beredskap, veldig vanskelig. Ingen kan forutsi når et møte mot andre halvdel. Ingen kan si nøyaktig når du er klar nøyaktig når, men likevel verdt ventetiden. I denne situasjonen er det viktig å nøye lytte til sine følelser og indre følelser. Det er mulig for dem å bestemme graden av deres beredskap og besluttsomhet.
 Informasjon til foreldre
 Hvis det var kraften i foreldre - barn ville aldri manndom. Det er ikke bare ønsket om å beskytte barna fra den bitre skuffelse som forbereder dem til voksenlivet, men også et ønske om å alltid se dem veldig ung pjokk som tilhører bare til dem, og at ingen steder og aldri blir de ikke noe sted. Derfor går på scenen av pubertet mor og far å sette av hardt.
 Frykt for at barnet kan begynne å møte og selv, Gud, beviser kyss nesten til bevisstløshet og gjør handlingen er ikke helt rimelig. Hva ville utsette det øyeblikk foreldrene er på ulike gjerninger fullstendige ignorering for modningen av barnet forsøker å skremme ham og ta oppmerksomheten bort fra intensjonene gang kyssing. Denne taktikken kan føre til alvorlige psykiske problemer og så barnet vil være et stort problem med bygging av selvforsynt og personlighet, og for å kommunisere med andre og å gifte seg.
 Det beste er imidlertid å kjenne barnet med saken og gi nøyaktig informasjon til å være veldig nøye utvalgt og riktig formulert. Ikke oppfinne for romantiske beskrivelser, men tørr forklaring på hvordan lærebok i anatomi, også unødvendig. Du som forelder bør vite deres barn bedre og at hans interesse og tiltrekke seg oppmerksomhet, så fortsette, etter intuisjon, og ikke glem om sinnet som ikke vil gå utover.  
Яндекс.Метрика